Goingorganic.nl

Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml)

More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml) by Giovanni Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.23 kg, 5.1 x 7.6 x 17.5 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel, Bath, Beauty, Hair Styling Gel

Giovanni, meer lichaam, haarverdikking, volumerende styling gel, 6. 8 fl oz (200 ml) – eco chic technologie. Proteïnen en botanische stoffen verzegelen in dikte en lichaam terwijl ze haar conditioneren. Eco chique haarverzorging. Meer lichaam, haarverdikking met eco-chique technologie *. Zegels splitsen eindigend na infusing dikte. Pompen het volume met enorme glans. Voeg conditie, stijl en meer lichaam toe. Dun haar heeft dikte nodig. Een dikte die je kunt zien en voelen, met split ends klaar om te verzegelen. Meer body hair thickener leeft tot elk deel van zijn naam. Werk deze gladde gel door haar en voel het verschil.

 Haar wordt dik en dik. Plotseling heb je meer lichaam, precies waar je het nodig hebt, wanneer je het wilt. Zo stijl. Met deze gel zit je altijd in de dikke. * De elementen van aarde, wind, vuur en water vormen een unieke combinatie van gecertificeerde organische botanische stoffen en ongelooflijke stijl. goingorganic.nl Ik heb dun haar en ik heb al het volume dat ik kan krijgen. Ik heb producten geprobeerd van bedrijven zoals abba en pantene, evenals diverse andere merken, en niets werkt net zo goed als deze volumerende gel. Ik heb nog steeds een afwerking haarspray nodig om het volume te vergrendelen, maar telkens als ik iets anders probeer, ga ik uiteindelijk terug naar Giovanni. Een caveat: zorg ervoor dat u de aanwijzingen volgt om een ​​klein bedrag te gebruiken. Het gebruik van te veel zal je haar afwegen. Het heeft een zeer lichte houding. Geweldige dikke maar zeer vlammende. Zodra het uitdroogt alles wat je ziet is falkes en het is erg verlegen. Ik heb een fijne baby, stok recht haar. Dit product geeft geweldig volume en glans.

Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Ik gebruikte de eerste keer te veel product en mijn haar was kleverig en het flapte, dus vergeet niet dat een beetje een lange weg gaat. Wat is geen slecht ding! De prijs is goed voor een chemisch vrij / biologisch product. Ik heb dunner haar en Giovanni haarverdikkingsstijl gel gaf me het volume dat ik nodig had om mijn haar vollediger te maken. Ik beveel het sterk aan. Ik denk dat dit het beste werkt als je het maar een keer gebruikt. Enkele dagen heeft het me veel volume gegeven en zo'n mooie afwerking, andere dagen weeg het mijn haar af. Misschien dat het veel rest blijft zonder een goede reinigings shampoo. Ik hou van dit werkt echt goed op mijn fijne lange rechte haren, het lijkt me op dubbel als ik er droog in waait en zo blijft totdat ik het elke 2de dag was, moet ik het elke dag zonder het wassen. Maakt mijn haar te zacht. Giovanni styling gel werkt beter op mijn fijne haar. Mijn zoon en ik gebruiken dit product zowel als we behoorlijk fijn haar hebben. Het zorgt ervoor dat je haar dikker voelt en lijkt het veel meer lichaam te geven. Zeer goed product, ideaal om te volumiseren, zoals gezegd. Ik heb veel haar, maar het is heel, heel goed en heel erg lang.

Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Dit geeft het een geweldig lichaam en volheid. Het laat wat wit residu achter, lijkt op stof wanneer het op het haar gedroogd is. Ik weet niet waarom. Dit product geeft mijn haardikte, maar ten koste van de zachtheid. Naar mijn mening is dit product niet goed voor dagelijks gebruik, maar werkt het zeker voor stijlen die veel vasthouden (verwacht niet dat je minnaar je vingers door je haar hardlopen en niet grimas). Ik heb lang haar, ik gebruikte twee keer zoals aanbevolen, maar usnure als het volume geeft of niet. Blijf proberen, wel, ik dacht dat ik het zou proberen, maar ik ben niet onder de indruk geweest. Ik weet nu dat ik de voorkeur heb aan de kiezelachtige haargel, in tegenstelling tot de natte waterige dergelijke. Ik heb dun haar, en het gaf me niet veel volume aan. Een laatste klacht is dat het lijkt te blijven druipen uit de plastic fles, ongeacht wat ik doe. Het kan goed zijn voor anderen, maar ik zal niet opnieuw bestellen. Dit is heel hardloop, wees voorzichtig als je het gaat gebruiken, het komt snel uit en laat je veel meer in je palm zien dan je zou willen. Geeft lichaam, maar het laat ook vlokken waardoor ik je jeuk jeuk. Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml) Verzonden het aan mijn dochter in het college.

Review: Giovanni, More Body, Hair Thickener, Volumizing Styling Gel, 6.8 fl oz (200 ml)

 Jasons was veel beter, had moeten luisteren naar mijn man toen hij zei of het werkt, hou ermee. Ik raad het helemaal niet aan. Ik ben zo teleurgesteld in dit product. Het is goed als je het eerst opneemt, en na een uur laat het witte resten als het droogt! Ik heb de aanbevolen hoeveelheid gebruikt, maar dit werkte niet goed voor mij, waardoor mijn haar droog, saai en aardig kleverig was. Nooit zonder dit mooie product om lichaam aan mijn fijne haar toe te voegen – je hoeft alleen maar een klein beetje te gebruiken, wat een beetje lijm kan geven en haardroog voelt. Zal ook leeftijden op die manier. Werkt zoals het zou moeten, geef mijn licht, dun haar goed volume zonder het stijf te maken. Nadat je je haar goed droog hebt geworden) blijft het zacht. De prijs is ook geweldig. Zal zeker weer kopen. Ik gebruik een beetje per keer, ik heb lang haar en doe gewoon de uiteinden, makkelijk te gebruiken, geeft goede greep en volume.

Ik hou ervan. Het gebruik van deze tool is een goed idee, omdat het een ingebouwde automatische warmte-instelling heeft en bovendien gemakkelijk door mijn haar glijdt zonder de dreiging van een probleem. Sinds 1905 heeft het alles-in-één-product een sekte achter de rug die generaties van vrouwen overspant. Bedenk dat er een idee in mijn gedachtenbodem is geplant, dat nu voor iedereen in een grote overvloedige boom van kennis met fruit zal ontkiemen (. Wil je kroeshaar controle – wil je volume – wil je schijnen – is je hoofdhuid erg droog – is je haar erg gebroken door highlights en kleur – moet je je haar leren kennen en de eigenschappen en wat je nodig hebt evalueren. De winkeliers beslissen of ze het willen dragen. Door vast te houden aan een handvol beproefde stylingproducten, kunnen we ervoor zorgen dat onze haarverzorgingstoolkit niet de essentie mist die echt een verschil maakt. Dit is niet van toepassing op volumemakers en mousse, die bedoeld zijn om overal in het hoofd te worden gebruikt, in een dunne laag. Vooral voor nachtwassers is de soufflé van sheamoisture eigenlijk een (Gezond! In de zomer, geeft het je een beetje vochtbeheersing, en in de winter spuit je het op een borstel en snel, snel doorkloppen voordat het droogt en niet meer statisch Andere merken gebruiken eenvoudigweg terminologie zoals licht, medium of sterk hold.Normant is het ermee eens: meer dan wat dan ook, ik hou van haar dat je kunt zien bewegen en leven.

 Sexy haar grote sexy haarsprays en sexy haarsprays voor alle haartypen voor vrouwen en mannen grote sexy haarspray, medium hold salon haarspray en sexy kapsalon haarproducten grote sexy haar's snel drogende aerosol haarspray maximaliseert haar dikte en volume terwijl ze extra haarglans geeft, te. Het helpt schilfering te verminderen en statische elektriciteit te reguleren, terwijl het volume en volheid voegt zonder kleverigheid, waardoor het haar schoon en handelbaar aanvoelt. Ram je hoofd door de muur met deze extreme hold-stylinggel. Ten eerste zult u blij zijn te weten dat het verrassend moeilijk is om een ​​echt slecht haarstylingproduct te vinden. Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, er is een shampoo speciaal voor jou. Hoeveel haarlak moet u gebruiken: Spritz royaal.