Ekodrogist.nl: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml) by Giovanni-Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

€ 6,00

In webwinkel bekijken >>

Productnaam: Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml). Inhoud: 0.27 kg, 20.1 x 4.8 x 4.8 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel, Bath, Beauty, Hair Styling Gel

Giovanni, natuurlijke mousse lucht turbo geladen, haarstyling schuim, 7 fl oz (207 ml) – eco chic technologie. Medium tot vast vasthouden. Natuurlijke infusie texturizes terwijl lichaam en volume aan haar worden toegevoegd. Eco chique haarverzorging. De schoonheid van de elementen is chique aan de straat. Natuurlijk mousse lucht-turbo geladen haarstylenschuim met eco-chique technologie *. Bouwen haar tot geweldige hoogten met een geweldig verblijfskracht. Verdeelt zich gemakkelijk voor stijlvolle bewegingen. Voegt textuur toe en schijnt Je stijl is net beter, makkelijker geworden.

Groter. Met natuurlijk mousse lucht-turbo geladen haarstyling schuim, kunt u uw haar naar spannende nieuwe hoogten en set snelheid records te maken. De texturiserende, organiserende, volumiserende ingrediënten die in deze formule worden ingebracht maken haar haar in actie. Bouw in een mijl van stijl. * De elementen van aarde, wind, vuur en water vormen een unieke combinatie van gecertificeerde organische botanische stoffen en ongelooflijke stijl. mironon Een lichte maar krachtige muis – creëert veel volume en fixeert het kapsel goed! De samenstelling is ook aangenaam – alle natuurlijke extracten maken mijn haar gehoorzaam, glad en luxueus. Werkt ook perfect als u föhn gebruikt. Succes! Dd, -).

Dd, ik ben een kapper en gebruik uitsluitend Giovanni producten. Ze werken allemaal geweldig en hebben geen vieze toxines of schadelijke chemicaliën in hen. Ga figuur. Je hebt dat spul niet mooi aan de buitenkant nodig. Mijn klanten gebruiken ook de producten. Ik gebruik de mousse voor mijn dochters fijn en super krullend haar. Het helpt de krul de hele dag te houden. ze is 3, dat is een grote deal. Genieten. Je zult niet teleurgesteld zijn. Maakt het haar kleverig, ik heb fijn dun haar.

Vergelijkbaar product:
Hugo Naturals, Handcrafted Soap, Indonesian Patchouli & Sandalwood, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Zeep

Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Dit product is het beste van de vele die ik heb geprobeerd. Koop het. Het spijt me niet! Ik hou van wat dit voor mijn haar doet! Aanraakbare zachtheid, maar wees voorzichtig om niet te veel te zetten. Anders wordt vettig. Ik probeerde een stylingproduct te vinden omdat ik schuim en gels gebruikt en ik was niet erg blij met de resultaten. Met deze mousse ziet mijn haar gezond en natuurlijk, geen resten en heeft het gevoel dat het haar als een koord is. De mousse laat mijn fijn haar licht en schoon voelen terwijl ik hem vasthoudt. Ik heb geen zin in het dragen van een pet, wat is wat andere producten hebben gevoeld. Het is een mooi, luchtig product om te helpen om je haar lichaam en volume te geven. Geeft groot volume als je je haar blaast.

Ik heb een fijn hairtype en het doet mijn haar zwaar, ik heb fijn haar en dit geeft me een goed lichaam, controle en is niet overweldigend met geur of kleverigheid. Mijn favoriete lichtgewicht styling product. Hou van deze dingen! Mijn haar fixes mooi, blijft stil en is niet zwaar. Deze mousse is geweldig! Ik ben verslaafd! Hou ervan! Dank je! Het is goed. Wees voorzichtig over het bedrag. Misschien weet ik niet veel over mousse, maar dit lijkt me niet veel voor mijn golvend / krullend haar. Ik moet meestal mijn haar elke dag wassen door olieachtigheid (het is zo goed, dus het wordt gewoon meteen weergegeven). Aanvankelijk was ik erg blij, want dit gaf me mooie textuur en ook, ik kon 2 dagen wachten tussen elke was.

Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml): Bad, Schoonheid, Haar Styling Gel

Ook, bijna geen geur voor mijn gevoelige neus. Tot nu toe zo goed. Na het gebruik van iets meer dan de helft van de fles (1 maand misschien of meer), is mijn haar helemaal beschadigd en ernstig droog, nog nooit eerder gebeurd. Als het niet was voor het verwijderen van alle hydratatie, zou ik het blijven gebruiken. Dit is een geweldig product. Toen het kwam leek het als een vloeibare vloeistof in een fles en ik vroeg me af hoe het zou werken – maar het creëert een mooi licht schuim in je hand en is zo licht op het haar en niet kleverig, maar het geeft hoopjes van volume en controle. Zal blijven omdat de prijs ook goed is – vooral na het kopen van zoveel dure merken in het verleden! Ik gebruik dit met de Giovanni Max Hold Spritz en mijn zeer fijne rechte haar lijkt niet op een helm, maar houdt het stil de hele dag. Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml) Geweldig voor het plaatsen van mijn dikke krullend haar na het wassen. Biedt een lichte houding, niet stijf. Niet plakkerig. Wonderbaarlijk wreedheidsvrije en aangename geur. Laat mijn haar licht en zacht voelen en scheidt mijn krullen geweldig, terwijl ze hun zachte textuur behouden. Ongelooflijke Ekodrogist.nl levertijd ook. Ik nam maar 4 dagen om bij mijn deur in Australië te komen!

Vergelijkbaar product:
Bad, Schoonheid, Douchegel: Petal Fresh, Pure, Soothing Bath & Shower Gel, Lavender, 3 fl oz (90 ml)

Review: Giovanni, Natural Mousse Air-Turbo Charged, Hair Styling Foam, 7 fl oz (207 ml)

Ik gaf dit 5 sterren omdat het de beste werkende mousse is die ik heb geprobeerd, zonder alle vieze chemicaliën. Ik heb blond haar, en het geeft mijn haarlichaam zonder de vettige blik. Ik gebruik ook veel van hun andere stylingproducten, met zeer goede resultaten. Ruikt heerlijk Ik zet het in half droog haar en blaas droog ondersteboven en ik krijg de natuurlijke golf van mijn haar en volume dat ik wil en het is helemaal niet stijf. Ik voel het zo gezond voor mijn haar. Ik gebruikte eerder Tresseme en ik merkte op dat mijn haar beschadigd raakt en meer valt. Het is ironisch dat iets dat je gebruikt om je haar helderer te maken, daadwerkelijk laat vallen en beschadigd raken, dus gelukkig is dit product! Ik gebruik ook giovannis in conditionerspray met dit ook, en het helpt bij het voorkomen van split ends. Mijn haar is dun en een beetje golvend en groeit slechts ongeveer 2 centimeter na mijn schouders, dus ik heb echt een product nodig om het goed te laten zien en blij dat ik deze gevonden heb die mijn haar sterk maken en zo lang mogelijk houden zonder het ziet er beschadigd uit.

Goed haar begint met geweldige gereedschappen, zoals deze borstel, die ionische technologie gebruikt om je glans te versterken. Gebruik het onder je haar en concentreer het op de wortels en slechts een klein beetje op de lengtes. De giovanni-weegschaal sinds 1979 de giovanni-evenwichtsregel is ons streven om elk product zo puur en natuurlijk mogelijk te maken zonder aan uitzonderlijke productprestaties in te boeten. Krullende soorten kunnen worstelen met droge, breukgevoelige strengen, maar niet met deze rijke crème-combo voor moisturizer / styling. Wat de expert zegt: Ideaal voor alle haartypes, deze balsem geeft vocht en glans zonder opbouw of toegevoegd gewicht. Voor mensen met krullende lokken, voeg drie tot vier pompen toe aan nat haar voor het bestrijden van kroezen. Van shampoo tot conditioner tot droge shampoo tot haarlak en meer, je bent er zeker van dat je de perfecte, levenbestendige haarverzorgingsproducten vindt voor elk kapsel en type!

Of je nu haarlak, haargel, mousse of pomade verkiest, je vindt de beste salonhaarproducten bij schoonheidsshares, inclusief sexy haar, chi en tigi bedhoofd voor mannen en vrouwen. Haarproducten voor beschadigd haar professionele haarproducten voor beschadigd haar, haarverzorgingscrème schuim in salonshampoo voor beschadigd haar dat grote restauratie nodig heeft. Probeer haarvolume-spray en andere volumiserende haarproducten die uw fijne haar niet belasten om uw lokken op te fleuren voor een langdurig uiterlijk. Uw volumeapparaat: verkrijgbaar in vele vormen en vormen (Sprays, schuimen, enz.), Het basisidee van een volumizer is om hoogte aan de wortels toe te voegen. Voor sommige vrouwen en mannen betekent het verzorgen van het haar vele stappen. Biolageshampoo, biolage haarconditioner en professionele haarstylingproducten biolagesalon haarconditioner, hydraterende shampoo, professionele droge haarbehandelingen en biolagesalon haarspray start met biolage haarproducten om zijdezacht haar te creëren met biolage haarconditioner, shampoos en andere professionele haarverzorgingsproducten . Met een selectie inclusief haarvolume, heeft ag wat je nodig hebt om prachtig, perfect gestileerd haar te krijgen. Ik denk dat het haar dat het meeste baat heeft bij een haargel, een korte spikey snit is of misschien zelfs een pixie.