Goingorganic.nl

Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml)

Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml) by Giovanni Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Conditioners

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml)
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.23 kg, 17.3 x 7.6 x 4.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Conditioners, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Conditioners

Giovanni, reconstructor van Nutrafix, 6,8 fl oz (200 ml) – eco-chique technologie. Diepe reparatie voor kritisch beschadigd haar. Voedende eiwit fixes beschadigd door chemische verwerking en overmatige warmte styling voor viriliteit en glans. Eco chic hare care. Nutrafix haarconstructeur met eco-chique technologie *. Diepe conditie. Re-energiseert moe, beschadigd haar. Moedigt dikte en volume aan. Vul poreus haar met rijke eiwitten in. De schade is aangericht. Of is het? Als u uw haar overwerkt, moet u diepe reparatie uitvoeren.

 Deze doordringende haarconstructeur gaat direct in het hart van het probleem, waarbij de schade wordt veroorzaakt door chemicaliën en overmatige warmte-stilering, die beide haar poreus, raspig, zwak kunnen verlaten. Saai. Nutrafix fixeert deze problemen door eiwitten te infuuseren. Zet deze oplossing in je styling mix, zodat de schade echt ongedaan wordt gemaakt. * De elementen van aarde, wind, vuur en water vormen een unieke combinatie van gecertificeerde organische botanische stoffen en ongelooflijke stijl. De schoonheid van de elementen is chique aan de straat. goingorganic.nl Hoe meer ik vergelijk hoe meer ik denk dat het het beste eiwitproduct is daar. Het zal niet onmiddellijk uw haar zijdeachtig maken zoals siliconen doen, maar het zal het sterker maken en de poriën in het haar invullen, wat een langdurig effect is, terwijl het siliconen effect niet is. Als uw haar na chemische behandelingen beschadigd is, is dit een ding om te gebruiken, niet alleen hydraterende producten. De prijs is ook geweldig. Het product is op een dikkerere kant, heeft een beetje eiwitachtige geur maar blijft nooit op het haar. Ik raad het aan om het voor minstens 5 minuten te verlaten, maar je krijgt de beste resultaten voor 10 dagen.

Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Conditioners

Ik laat het soms langer en het werkt goed. Als u echt droog haar hebt, kunt u conditioner na reconstructor gebruiken, ik adviseer Giovanni glad als zijden conditioner. Ik heb onlangs een perm. Mijn haar voelde me beschadigd en droog. Het verloor ook de oorspronkelijke glans. Ik had zwart glanzend haar) Ik zocht op webshop en vond dit product. Net na een gebruik is mijn haar glanzend, zacht, glad en zijdeig. Ik kan het niet stoppen met aanraken. Dit product is als magisch. Als ik kan, zal ik het 10 sterren geven. Ik hou van al het Giovanni-haarproduct dat ik heb gebruikt!

Mijn grootste probleem is split ends en droogheid. Dit is een geweldige wekelijkse conditioneringsbehandeling die ik gebruik. Beveel het zeker aan als u dezelfde problemen als mij hebt. Ik heb een fijn hairtype en ik was verbaasd hoe goed dit op mijn haar werkte. Maakt het glad zonder zwaar te maken. Ik zal hierdoor opnieuw, na het eerste gebruik, een verschil voelen in mijn haar. Het was zo zacht dat ik het niet kon stoppen. Ik beveel dit zeker aan. Dit masker doet niets. Ik vind ook de formulering middelmatig. Het zegt nog steeds eiwitreparatiesysteem op de buis, maar ik zie geen eiwitten in de ingrediëntenlijst. Alleen misschien soja-zoutextract, maar dan kan ik het niet zeker weten als het sojaolie is (het is een uittreksel uit zaden), of soja-eiwit of wat dan ook.

Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Conditioners

De enige ster die ik dit kan geven is voor de dikke maskerachtige consistentie, die volgens mij wel een basis vormt voor diy haarmaskers. Toch is het verspilling van geld. Voor deze prijs kunt u groter volume beruchte molenskalk keratine conditioner krijgen die ik het beste vind. Ik heb erg droog grof gemarkeerd haar en deze reconstructor is geweldig! Het voegde veel vocht toe en mijn haar voelt zoveel zachter! Ik zal zeker meer kopen als ik weglopen! Ook voor de geweldige service! De Giovanni-producten zijn geweldig. Mijn haar is altijd fris en droog geweest, en ik heb pittige salonproducten gebruikt zonder het verschil te zien. Na een maand met Giovanni is mijn haar mooi, zacht en glanzend. Ik hou van dit haarmask, ik gebruik het een paar keer per week. Maakt mijn lange haar zijdezacht zonder de vieze dingen die in de traditionele haarverzorging worden gevonden. Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml) Ik had nooit gedacht dat mijn haar dit silkachtig zou krijgen zonder een product met siliconen daarin! Ook zeer betaalbaar.

Review: Giovanni, Nutrafix Hair Reconstructor, 6.8 fl oz (200 ml)

 Ik heb dit product (mijn toetreding tot de Giovanni-wereld) in mijn lokale gezondheidswinkel ontdekt (6 keer de prijs daarvan in vergelijking met webshop, maar bleef er nog ongeveer een jaar voor voordat ik het hier vond). Het is een winnaar voor droog, verwerkt lang haar! Dit is veruit het beste haarmasker dat ik ooit heb gebruikt! Het laat mijn haar voeden, zonder zwaar te zijn. Ik wou dat het in een groter pakket kwam! Ik hou ervan, ik voel me op mijn haar. Ik hou er absoluut van. Dit is de beste cond.

Ik heb ooit gebruikt. Het laat mijn haar zo zijderachtig zacht en richt mijn haar en houdt breuk onder de wraps. Ik gebruik deze niet elke dag maar het is geschikt voor elke dag! Ik beveel je aan om deze wreedheidvrije, organische shampoo te proberen. Ik hou van de geur. Het ontwilt en laat mijn haar vrij zacht met mooie glans. Ik combineer het met Giovanni Direct Leave-In Conditioner, die een vergelijkbare formule heeft.

Voor een betere restauratie van droog, bros en beschadigd haar gebruik ik het nu als een haarmasker, en laat het overnachten voordat ik mijn haar shampoo. Als mijn haar eruit ziet en voelt, zal ik mijn commentaar bijwerken en het 5 sterren geven. Deze reconstructor ontwricht haar snel en gemakkelijk. Het reconstrueert ook het haar duidelijk, waardoor ze sterk en springend wordt. Hou van deze dingen! Ik gebruik het samen met een organische shampoo en gebruik het waarschijnlijk ongeveer een keer per week. Ik heb geen last van het gebruik van beide conditioner en dit, aangezien dit product een goede baan van het voeden van mijn haar op het is eigen. Ik houd ook van de ingrediënten hierin, omdat ik gevoelig kan zijn voor sommige haarverzorgingsproducten. Ik beveel dit aan als u iets zoekt die u niet vaak hoeft te gebruiken om de resultaten te zien die mij een paar maanden lang hebben geduurd. Zeer goede balsem! Mijn droge en golvende haar schijnt!

Het laat een mooi slipje aan het haar. Een beetje gaat een lange weg. Mijn nieuwe favoriete reconstructeur! Moisturizes goed en mijn haar voelt zo veel gezonder na gebruik van dit! Het is zeker een goede conditioner. De geur is subtiel, met een vleugje lentebloemen. Zodra u het op uw haar toepast, kunt u het verschil voelen. Het gaat goed uit elkaar. Ik heb chemisch behandeld haar dat natuurlijk golvend is. Toen ik dit product gebruikte, als ik mijn haar droog laat, kon ik het product vertellen dat het een beetje was gewogen. Ik gebruik deze conditioner niet regelmatig, omdat er een beter merkproduct is voor mijn behoeften. Ik moest deze proberen om te zien of het per ongeluk kon verslaan wat ik normaal gebruik. Helaas kan het niet, maar dat wil niet zeggen dat het niet voor jou gaat werken! =) Mijn moeder, die dik, golvend haar heeft, houdt van dit product. Zeer, zeer mooie smaak! Ik hou ervan!

Dit masker maakt haar perfect vochtig. Gewoon nodig om haar op haar haar te houden, zoveel minuten als aangegeven in de instructies. Anders zal uw haar vettig uitzien. Moet meer kopen.