Goingorganic.nl

Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g)

Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g) by Go Raw Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 10.4 x 11.4 x 4.8 cm
Productcategorie: Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad, Food, Snacks, Snack Mixes, Supplements, Flax Seed

Ga ruwe, organische vlas snax, eenvoudig-niets toegevoegd !, 3 Oz (85 g) – echt levend eten. 100% organisch. Eenvoudig-niets toegevoegd. Glutenvrije tarwevrije moervrij *. Alle leven (gedroogd onder 105? F). Alle zaden kwamen uit. Geen gmos. Geen transvetten. Geen cholesterol. Alle handgemaakte. Alle ruwe keuken. Alle familiebezit. Usda organisch. Raw.

Vegan. Gecertificeerde biologische. Hoog in vezel. Zeer laag natrium. 500 mg omega-3 **. 200 mg omega-6 **. Gecertificeerd organisch door: organische certifiers. * Bevat: sesamzaden. Gemaakt in een faciliteit die kokosnoot verwerkt. **Per portie.

Waarom rauw? Alle inhoud is gedroogd onder 105 graden f en alle zaden zijn ontkiemd, waardoor enzymen vrijkomen, waardoor ze gezonder en makkelijker verteren. Gesoute zaden behoren tot de meest voedzaam dichte levensmiddelen op de planeet. De gezondste snack in de wereld! Spruitzaadzaadjes zijn kauwbaar en makkelijker te verteren dan rauwe lijnzaadjes. Geen noodzaak om te malen! Deze zijn geweldig gebroken over salades of direct uit de tas. Het creëren van echt levend eten is onze passie. We bronnen het beste.

De allerbeste organische zaden worden geselecteerd, bij voorkeur van lokale telers. We spuwen met zorg. De zaden worden optisch gesorteerd, gedrenkt in gefilterd water, gespoeld, vervolgens tot perfectie gekweekt. Wij maken het beste uit. De fijnste organische ingrediënten worden gemengd in, dan wordt de hand verspreid over de bakken. De mix wordt geladen in custom-built dehydrators en langzaam gedroogd op een gemiddelde 98 graden f om de enzymatische en voedingswaarde integriteit en smaak te maximaliseren. We pakken met een belofte. Onze producten worden verpakt en gekoeld uitsluitend in huis op toegewijde apparatuur voor ongecompromitteerde smaak en frisheid.

Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g): Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

Onze belofte: geef de gezondste en meest smakelijke gerechten die ooit zijn gemaakt. Geen onzin. Geen gimmicks. goingorganic.nl Maar knapperig en goed als je gewoon iets wilt knabbelen, als je een paleo dieet of soortgelijk volgt, dan zijn dit een levensredder. Het is zo moeilijk om verpakkingen te vinden die ik kan eten. Ik hou van deze met hummus, net als mijn kieskeurige 5-jarige. ze zijn alleen maar saai, maar met druppels zijn ze geweldig. Gezond, zeer laag natrium Ik vind het leuk, eenvoudig is het best, een beetje saai. Wanneer gezond hart een van de meest gewenste en hoogst gevraagde gezondheidsvoordelen is van functioneel voedsel; en waar het de voedingsindustrie als doel heeft om innovatieve oplossingen te ontwikkelen om voedingsproblemen aan te pakken, zal lijnzaad een belangrijke rol spelen voor hetzelfde. Deelnemers moeten er rekening mee houden dat smaken hetzelfde kunnen zijn, dus het is belangrijk om een ​​inzending in te dienen die je inspiratie op een originele en creatieve manier beschrijft. Diëten met een overmaat aan meervoudig onverzadigde vetzuren, met name omega-6-vetzuren, zijn niet alleen gekoppeld aan hartaandoeningen, maar ook aan kanker en auto-immuunziekten. Moderne technieken zoals ultrasone golven met hoog vermogen, microfluidisatie, sproeigranulatie en nanoencapsulatie zullen de weg banen voor nieuwe benaderingen van de verwerking, stabilisatie en benutting van lijnzaadolie. Mijn zoon helpt me graag met het toevoegen van de ingrediënten aan de mixer en rol in stukjes van de golfbal.

Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g): Eten, Snacks, Snack Mixen, Supplementen, Lijnzaad

 Anti-inflammatoire gember, super spinazie en eieren worden gecombineerd met biologische, vrije uitloop kalkoen of kip voor een smakelijke, vlezige snack waar je dol op bent. Essentieel stuk voor elke gezonde levensstijl! Maar als u op zoek bent naar een gezondere (of meer chique) manier van crunchen, zijn boerenkoolfrites de juiste keuze. Een gecertificeerde culinaire wetenschapper en ik maak graag eenvoudige gezinsvriendelijke recepten en deel kennis van de voedingswetenschap. Meng de noot en de zaden naar eigen smaak; je kunt deze niet verpesten! Als we de preventieve waarde van lijnzaad alleen in één ernstige conditie kunnen vaststellen, is dit misschien alleen al overtuigend genoeg om onze lezers te overtuigen om het in hun dagelijkse voedingspatroon op te nemen. Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g) Deze suikervrije bites combineren gedroogde abrikozen, amandelen, walnoten, rozijnen en lijnzaad tot een perfect zoete en knapperige traktatie. Na elk dieet waren hun thiocyanaatgehalten vergelijkbaar en ruim binnen het normale bereik (15). Elke portie (zes stuks) bevat 400 milligram kalium, 11 gram vezels en twee gram eiwit. Kies voor zeezout en lijnzaad en gebruik honing om te zoeten. Ze hebben ongeveer 9 gram eiwit 33 gram koolhydraten samen met 6 gram gezonde vetten. Ik heb niet geprobeerd deze te bevriezen, dus het is moeilijk te zeggen. Begin met romige yoghurtijs en voeg pindakaas, melk en honing toe voor een nootachtige, zoete traktatie.

Review: Go Raw, Organic Flax Snax, Simple-Nothing Added!, 3 oz (85 g)

Als je deze knapperige kleine linzen in je mond gooit, kun je niet stoppen. Om gi-bijwerkingen te minimaliseren, kan het het beste zijn om te beginnen met 1 of 2 theelepels lijnzaad en geleidelijk aan door te werken tot ongeveer 2-3 eetlepels (14-21 gram) per dag, wat ver onder de 50 gram is die als veilig wordt beschouwd (32). Gebruik van verwarmde melkeiwit-suikermengsels als antioxidanten in dagboekdranken verrijkt met lijnolie. Deze nachtelijke haver pakt een een-tweetje in, dankzij een combinatie van chocolade-eiwitpoeder en Griekse yoghurt. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zijn het er niet over eens of mensen moeten snacken, evenals de hoeveelheid en de timing daarvan. Hoewel alle ingrediënten absoluut gezond zijn, maakt spirulina deze bar bijzonder aantrekkelijk. Bloemkool wordt gebakken en gesmoord in een hete saus en botercombinatie. Groepen die lijnzaad mogelijk moeten vermijden of minimaliseren, zijn onder meer zwangere vrouwen en vrouwen die anticoagulantia gebruiken. Ik hou ervan hoe het saaie oude transformeert (maar nog steeds vol eiwitten! Neem voor meer informatie over een product contact op met de fabrikant.

 Als functioneel voedselingrediënt is vlas of lijnzaadolie verwerkt in gebakken voedingsmiddelen, sappen, melk en zuivelproducten, muffins, droge deegwaren, macaroni en vleesproducten. Natuurlijk hart gezond en cholesterolvrij. Een heerlijk gerecht voor een niet veeleisend diner, deze gevulde pepers kunnen ook worden opgeknipt en geserveerd als een aangename feestelijke gunst. Sommige onderzoekers zeggen dat de curcumine in verse kurkuma meer biologisch beschikbaar is dan gedroogd, omdat sommige essentiële oliën en scherpte verloren gaan in het droogproces.