Goingorganic.nl: Kruiden, Gotu Kola, Homeopathie

Eclectic Institute, Organic, Gotu Kola, 2 fl oz (60 ml)

Eclectic Institute, Organic, Gotu Kola, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 10,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Eclectic Institute, Organic, Gotu Kola, 2 fl oz (60 ml)
Inhoud: 2 fl oz, 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Categorieën: Gotu Kola, Homeopathie, Kruiden

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Yeastaway, 7 Vaginal Suppositories by Boiron

Kruidenextract, een voedingssupplement, Centella Asiatica, USDA biologisch, biologisch gecertificeerd door Oregon Tilth.

Een paar jaar geleden werd ontdekt dat kruidensupplementen verkocht onder merknaamlabels van Walmart, Target, Walgreens en GNC weinig tot niets bevatten van wat op het etiket stond. Een groot deel van de Indiase bevolking hangt voor hun fysieke en psychologische gezondheidsbehoeften af ​​van het traditionele geneeswijzen. Hoewel de naam lijkt op kolanoot, bevat gotuola geen cafeïne. De sporenhoeveelheid van het kruid in deze oplossing deed me echter niets en mijn paniekaanval ging onafgebroken door. Beide kruiden ondersteunen de mentale functie, zijn gericht op de hersenen en de zenuwen, maar verschillen energetisch behoorlijk van elkaar. Ten eerste was de kruidendosis niet gespecificeerd. Combinatieformules die onder meer bacopa en gotuola combineren, zijn ook onderzocht voor kinderen en adolescenten met adhd. Thee gemaakt van gotuola kan zeer nuttig zijn om spanning te verlichten, de geest te ontspannen en angst te verlichten. Hypericum perforatum is een geelbloeiende, stoloniferous of sarmentose, overblijvend kruid dat inheems is in Europa, dat in veel gematigde gebieden van de wereld is geïntroduceerd en in veel weiden in het wild groeit 161 Hyperperfor perforatum (St. Volgens ayurvedische geneeskunde bieden Ashwagandha-bestanddelen een aantal van gezondheidseffecten zoals jeugdige lichamelijke en geestelijke gezondheid en toename van geluk.

Gotu Kola, Homeopathie - Eclectic Institute, Organic, Gotu Kola, 2 fl oz (60 ml)

Kunnen kruidensupplementen de prestaties verbeteren? Het is verstandig dat mensen altijd met een arts spreken voordat ze nieuwe kruiden, kruidengeneesmiddelen gebruiken, of natuurlijke behandelingen. Het mag niet worden ingenomen met sedativa van het barbituraattype, aangezien het kruid de effectiviteit van deze geneesmiddelen kan verhogen. Dit artikel zal de kruidenremedies bespreken die momenteel de meest robuuste bewijsbasis hebben als behandelingen voor psoriasis. De ontstekingsremmende werking eigenschappen van kurkuma is een deel van de reden waarom het zo’n hoge reputatie heeft gekregen in traditionele oosterse geneeswijzen. De kralen zijn bedekt met een ou ter schaal van blauwe kleur bij volledige rijping; vandaar ook wel bosbessenparels genoemd, het vindt een prominente plaats in de hindoeïstische religie en ayurveda, het oude Indiase geneeskundige systeem. Dit komt waarschijnlijk door verschillen in hun effecten in vergelijking met nootropische kruiden. Naast fijngehakte Gotu Kola-planten, kan de Gotu Kola Malluma worden gegeten met geraspte kokos, in blokjes gesneden sjalotten, limoen (of citroen) sap en zeezout. Een recente studie toonde het adaptogene potentieel aan van een samengesteld natuurlijk gezondheidsproduct dat Withania als het belangrijkste kruid had in een open label humane proef.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Boiron, Single Remedies, Podophyllum Peltatum, 6C, 80 Pellets

Gotu Kola, Homeopathie – Eclectic Institute, Organic, Gotu Kola, 2 fl oz (60 ml)

Ayurvedische geneeskunde is een gepersonaliseerd systeem van traditionele geneeskunde afkomstig uit India en het Indiase subcontinent. Dientengevolge kan gotuola effectief zijn voor genezing bij de behandeling van de volgende aandoeningen die specifiek voortvloeien uit dominante pitta: hartaandoeningen, ondergewicht en anorexia, urineweginfecties, pms, neusbloedingen, brandend maagzuur en zweren en hypertensie. Rhodiola (Rhodiola rosea), een populaire plant in de traditionele geneeskunde in Oost-Europa en Azië, zou naar verluidt algemene weerstand bieden tegen fysische, chemische en biologische stressoren. Het idee achter het kruid is dat het de testosteronniveaus kan verhogen. Gelukkig kunnen kruiden en andere voedingstherapieën de focus helpen verbeteren en hyperactiviteit verminderen, waardoor adhd gemakkelijker te beheren is. Deze voorlopige bevindingen suggereren dat centella asiatica bij mensen een anxiolytische activiteit heeft en het valt nog te bezien of dit kruid een therapeutische werkzaamheid heeft bij de behandeling van angstsyndromen bij een grote populatie. Grote multicenter klinische onderzoeken naar gotuola bij patiënten met dementie zijn niet uitgevoerd.

Polyherbal formuleringen worden over het algemeen gebruikt in ayurveda, gebaseerd op het concept dat dergelijke combinaties een synergetisch therapeutisch effect opleveren. In één onderzoek vertoonden kinderen die gedurende een jaar elke dag een halve gram gotuola-extractpoeder slikten een aanzienlijke verbetering van hun intellectuele niveau. Naast wondgenezing wordt het kruid aanbevolen voor de behandeling van verschillende huidaandoeningen zoals lepra, lupus, spataderzweren, eczeem, psoriasis, diarree, koorts, amenorroe, aandoeningen van het vrouwelijke urogenitale kanaal en ook voor het verlichten van angst en het verbeteren van de cognitie. Gotu-kola is een bitter, licht samentrekkend en zoet smakend kruid. Het werkt synergetisch met andere kruiden voor angst zoals valeriaan, hop en kamille. Onderzoek naar de nootropische effecten van gotuola op zich is niet zo uitgebreid als op bacopa. Het doel was om te kijken of er betere resultaten konden worden behaald met toegevoegde synergetische kruiden. In feite zou gotuola een rustgevende slaap moeten bevorderen. Ik heb kruidenzetpillen overwogen (maar nooit geprobeerd) voor acute opflakkeringen die ernstige spasmen langs de vaginale wanden of anus veroorzaken. Kwaliteitsonderzoek naar kruiden – zowel voor gezondheidseffecten als prestatieverbetering op atletisch gebied – is echter zeer beperkt; er is onvoldoende wetenschappelijke ondersteuning voor het gebruik van kruiden om de prestaties te verbeteren. Of neem het als verse plantentinctuur, of in thee gemaakt van vers of gedroogd kruid. Pijnstiller, het beste te gebruiken in combinatie met andere kruiden zoals kornoelje en valeriaan uit Jamaica. Dit kruid heeft een geschiedenis van gebruik bij de behandeling van ontstekingsaandoeningen, waaronder psoriasis.

Eclectic Institute Gotu Kola: als je het bulkpoeder gebruikt, is het vrij eenvoudig om een ​​smakelijke gotu-kolathee te maken van het kruid, dat, wanneer het wordt gemengd met honing of gewoon rechtop in water, een uitstekende medicinale drank om de hele dag van te nippen. Alle kruiden zijn biologisch geteeld, ethisch in het wild geoogst of selectief geïmporteerd. Ondanks zijn naam is dit kruid niet zoet smakend, maar ietwat onaangenaam en een beetje bitter. Mensen die het kruid gedurende een langere periode (tot 6 weken) gebruiken, moeten een pauze van 2 weken nemen voordat ze het kruid opnieuw innemen. Dit korte overzicht geeft eerder een inleiding tot de weinige wetenschap over geselecteerde kruiden die beschikbaar is in de Engelse literatuur. Elk chakracentrum heeft zijn eigen zeer specifieke energiecircuit en de gekozen kruiden zijn om die energieën te openen en te verplaatsen. Sjamaan, genezer, wijze: hoe u uzelf en anderen kunt genezen met het energiegeneesmiddel van Amerika. Een ander veel geprezen kruid voor atleten is een lekke wijnstok, ook bekend als tribulus terrestris.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Christopher's Original Formulas, Herbal Libido Formula, 475 mg, 100 Veggie Caps

Eclectic Institute Gotu Kola Gotu Kola, Homeopathie, Kruiden

Giet kokend water over het kruid en laat 5 tot 10 minuten trekken. Veel gezondheidsbewuste inwoners voegen gotuola-bladeren toe aan salades vanwege hun positieve effecten, omdat de plant een algemeen levensbevorderend tonicum en preventief middel is. Het therapeutische gebruik vindt zijn oorsprong in de traditionele ayurvedische geneeskunde, waar het is gebruikt vanwege de adaptogene, kalmerende en antioxiderende eigenschappen. Vandaar dat in dit artikel verschillende kruiden zoals allium sativum, centella asiatica, ginkgo biloba, crataegus oxycantha, crataegus monogyna, passiflora edulis, hibiscus sabdariffa, elaeocarpus ganitrus, hypericum perforatum en achillea millefolium worden beoordeeld in verband met hun werkzaamheid bij hypertensie. Als een sterker effect nodig is, moeten fase twee kruiden worden overwogen, waaronder gotuola-kruid, st. Robin dipasquale, nd, rh (Ahg), die al meer dan 30 jaar beoefent in de helende kunsten, groeit uit tot een van de ouderen in de natuurgeneeskundige gemeenschap. Uit andere onderzoeken is gebleken dat het gebruik van kruidensupplementen nog hoger is. Hier zullen enkele van de bekendste en bestudeerde onder deze kruiden worden beoordeeld. Kruidengeneeskunde: uitgebreide commissie-emonografieën. Nu het toenemende aantal patiënten met hypertensie en de conventionele geneeskunde het probleem niet effectief onder controle krijgen, bieden alternatieve therapieën hoop. De helende eigenschappen van deze opmerkelijke kruiden worden gecombineerd met de verzachtende eigenschappen van de olie voor diep verjongende en balancerende effecten.

Ons artikel bespreekt de werkzaamheid van enkele waardevolle kruiden zoals allium sativum, centella asiatica, ginkgo biloba, crataegus oxycantha, crataegus monogyna, passiflora edulis, hibiscus sabdariffa, elaeocarpus ganitrus, hypericum perforatum, achillea millefolium. Het is aangetoond dat asiaticoside in gotuola de groei van tumoren bij muizen stimuleert. We willen echter duidelijk waarschuwen dat de meeste remedies niet zijn goedgekeurd voor klinisch gebruik en dat kruidengeneesmiddelen niet alleen alternatieven zijn voor klinische behandelingsregimes.Tegelijkertijd worden studies besproken om de waarschijnlijkheid van interacties met geneesmiddelen en kruiden bij gelijktijdig gebruik te evalueren, wat absoluut noodzakelijk is voor een optimaal en veilig gebruik van het kruid. Kruidengeneesmiddelen zijn erg gewild in zowel de ontwikkelde als de ontwikkelingslanden voor eerstelijnsgezondheidszorg vanwege hun brede biologische en medicinale activiteiten, hogere veiligheidsmarges en lagere kosten. Het kan een van de meest effectieve kruiden zijn om het gehoor bij ouderen te verbeteren. Omdat kruiden vaak krachtige natuurlijke chemicaliën bevatten, bestaat de mogelijkheid van interactie met andere kruiden, voedingsmiddelen en medicijnen. Alle andere hier genoemde kruiden zijn op zijn minst empirisch gebruikt met deze medicijnen zonder duidelijke problemen, en er zijn geen gepubliceerde gevallen of onderzoeken die een probleem in dat opzicht aantonen. We hebben eerder dieper over deze kruiden geschreven.

Zoals met elk nieuw kruidenproduct wordt aanbevolen om langzaam te beginnen en hogere doseringen toe te passen naarmate u bekend raakt met de effecten op uw lichaam en geest. Lijsten met supplementen (inclusief kruiden) die voldoen aan het Consumerlab-testprotocol zijn te vinden op de site.