Goingorganic.nl

Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g)

Barley Dog, 11 oz (312 g) by Green Foods Corporation Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Greens Voor Huisdieren

€ 20,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g)
Prijs: € 20,90
Inhoud: 0.39 kg, 15.2 x 9.4 x 9.4 cm
Productcategorie: Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Greens Voor Huisdieren, Pet Care, Pets Dogs, Greens For Pets

Groene levensmiddelenbedrijf, gersthond, 11 oz (312 g) – hondenformule. Geef ze wat ze willen. Waarde grootte. Supplement voor honden. Geavanceerde voeding. Voedingssupplement. Honden eten instinctief vers groen gras dat rijk is aan vitaminen, mineralen en enzymen. Echter, datzelfde gras is vol pesticiden en chemische meststoffen die schadelijk zijn voor hun gezondheid. Een ander probleem bij het eten van heel gras is dat elk blad bedekt is met microscopische barbels die irritatie van de maag en de keel kunnen veroorzaken. Aangezien we alleen vers frisdrank gebruiken – zonder barbels – is onze gerstgraspoeder goed voor uw hond. en uw tapijt. Geen pesticiden of ongezonde chemicaliën. De gerst die wordt gebruikt in gersthond wordt gegroeid zonder gebruik te maken van pesticiden of chemische meststoffen en is dezelfde gerst die we in onze menselijke producten gebruiken. Optimale gezondheid. Regelmatig gebruik van gersthond bevordert een gezonde huid en jas, verbetert slechte adem, ondersteunt de spijsvertering en kan helpen om de energieniveaus vooral bij senior honden te verhogen. goingorganic.nl Ik hou van gersthond. Het maakt mijn jas shiney.

Het smaakt goed als mijn eigenaar het met een eetlepel zachtvoedsel en warm water mengt. Mijn eigenaar kocht dit voor mij en ik hou ervan. Ik eet niet zo vaak gras. En het regelt mijn stomache. Dit is de bedoeling om honden te verlangen om gras te eten. Het lijkt te helpen en de honden houden ervan! Mijn honden houden van dit besprenkeld op hun eten. Het heeft hun spijsvertering en algehele uithoudingsvermogen geholpen. Sterk aanbevolen. En: webshop is het beste van het is aardig op het web! Mijn 10-jarige hondenkroon, was ongeveer 10 dagen of zo voor ongeveer een jaar zwaar maag. Ik zag gersthond in mijn supermarkt en besliste het te proberen. Ik roer het gewoon in haar eten en ze houdt ervan.

Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g): Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Greens Voor Huisdieren

Het is nu ruim twee maanden en niet een buik ontsteld. Ik zou dit product sterk aanbevelen. Mijn enige downside is de knoflook die in de ingrediëntenlijst staat. Omdat knoflook niet goed is voor honden. Dus waarom laat het gewoon niet uit. Mijn honden zijn op zoek naar greens in de winter. Dit lijkt hun maag te kalmeren. Mijn normale leverancier voor dit product verhoogde de prijs 25%, dus ik vond webshop via de zoekmachine. De oude verkoper stond erop dat webshop een ouder product verkoopt, maar wat ik kreeg was gloednieuw met een vervaldatum een ​​jaar later dan mijn vorige bestelling bij de oude man. De levering was super snel. Ik heb dit product al vele jaren gebruikt, met goede resultaten, mijn prinses houdt ervan om haar eten uit te likken en dan te wenen, in de hoop dat ik nog meer zal toevoegen, dus het moet goed proeven. Wat zowel mijn honden betreft, heb ik minder messes in de tuin gezien en daarom koop ik nog steeds meer – ze hebben beide moeilijke gi-systemen en hebben de neiging om gras te eten. Het enige nadeel is de kosten – vrij duur voor gerst!

Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g): Huisdier Verzorging, Huisdieren Honden, Greens Voor Huisdieren

Ik hoorde van gersthonden van mijn vrienden en besloten om te proberen. Slechts twee kleine lepels per dag lijken zeer behulpzaam te zijn voor de vertering normalisatie, haar verbetering, vermindering van allergie impact enz. Mijn hond houdt ervan, dit is een goede aanvulling voor het barf (biologisch gepaste rauwe voedsel) dieet. Ik gebruik het vooral in de winter als sneeuw voorkomt dat we het weiden. Geweldig product! Na 3 weken van mijn hond eten, is zijn haar glanzend en kijk gezondheid. Zeer goede resultaten, zeer goed voor jas. Er zijn problemen om het aan een hond te geven, voeg maar een lepel toe aan hondenvoer. Geweldig aanvulling voor mijn honden. Ze houden ervan! Nadat ik op mijn hondenvoer sprinkel, worden hun eetlust groter (in vergelijking met eerdere omdat ze zoveel voedsel niet hebben gegeten). En mijn honden lijken nu veel meer actief.

Een aanbevolen product! Goed, altijd goed, gersthond is een uitstekend product voor mijn honden en webshop biedt het tegen een goede prijs! Bij mijn 4 mijl wandelde ik vaak elke dag grote hoeveelheden behandeld gras. Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g) Hij zou het een paar keer per week opwerpen. Ik zocht zoiets op om zijn grasverslaving mogelijk te stoppen en het heeft zijn gras met 95% gesneden. Ik moet wachten tot zijn lichaam het verteert voordat hij op een wandeling gaat, maar het wordt echt geholpen! Dit product heeft mijn twee westies echt geholpen. Ze voelden zich 's nachts voortdurend en soms braken. Aangezien ik een half theelepel gersthondje met hun hondenvoer heeft gegeven, zijn de maagproblemen gestopt en mijn man en ik krijgen een betere nachtrust. De behoeften van honden en katten zijn heel eenvoudig: voedsel, water, lichaamsbeweging, medische zorg, een kraag met tags en heel veel liefde. In een studie gepubliceerd in 2011 beschouwde 81 procent van de ondervraagden hun honden als echte familieleden, die gelijkwaardig zijn aan hun kinderen. Dit is hoe: Suppletie van biest ondersteunt de immuunfunctie bij jonge en oudere dieren en is een extra beschermingslaag voorafgaand aan vaccinatie.

Review: Green Foods Corporation, Barley Dog, 11 oz (312 g)

Katten kunnen de groenten nodig hebben om gepureerd te worden, of voor het gemak kan een plantaardig babyvoer worden gevoerd zonder uien of knoflook. Gistdeeg kan rijzen en ervoor zorgen dat er zich gas ophoopt in het spijsverteringsstelsel van uw huisdier. Als uw hond of kat voortdurend krabt aan een pijnlijke, jeukende, droge huid, probeer dan deze voedzame aanvulling aan hun dieet toe te voegen. Wanneer u uit onze selectie voedsel- en waterbakken selecteert, let dan op degenen die breed maar ondiep zijn. Ongeveer een uur later keerde de eigenaar met zijn hond terug naar de winkel, toen de groomer probeerde uit te leggen dat hij inderdaad de hond opnieuw zou trimmen maar $ 20 zou moeten vragen, vond de mannelijke eigenaar dat de prijs van $ 20 duur was en begon te een aantal dingen opsommen die nu verkeerd zijn met het eerste knipbeurt, maar op de een of andere manier nooit werden aangepakt in de tijd dat de hond werd opgepikt of tijdens de volgende telefoontjes waarbij hij alleen maar besprak om de hond meer te laten trimmen. Het doet niet alleen wonderen, maar latte houdt ook zo van de smaak dat ze haar kom zal likken tot ze de laatste hap krijgt! Katherine brengt graag jarenlange ervaring mee naar een gezonde huisdierenmarkt. Om ervoor te zorgen dat uw dieren de beste voeding krijgen, voegen we alleen door onderzoek bewezen ingrediënten toe die van voedingskwaliteit zijn.

Helpt de bloedsuikerspiegel in balans te brengen en is een bron van omega-3 vetzuren. Hier is een opmerking van Chris over hoe goed chlorella en spirulina voor zijn oude hond hebben gewerkt. We staan ​​meerdere huisdieren toe om samen te boarden omdat we geloven dat velen ongelukkig kunnen zijn, gescheiden van hun broer of zus. Beschermt het spijsverteringskanaal en de lever, verbetert de bloeddruk. Kauwspeeltjes gemaakt van ongelooide huid bezetten niet alleen honden, maar geven ze ook iets om hun geest van voedsel te houden. Zowel maïs als tarwe klonteren van nature en geurbestrijdend.