Goingorganic.nl

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g)

True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g) by Green Foods Corporation Supplementen, Eiwit Shakes

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g)
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.84 kg, 12.7 x 12.7 x 18 cm
Productcategorie: Supplementen, Eiwit Shakes, Supplements, Protein Shakes

Groene levensmiddelencorporatie, ware vitaliteit, plantaardige eiwitschake met dha, chocolade, 25. 2 oz (714 g) – volledige en evenwichtige voeding. 8 miljard probiotische cellen. 100 mg dha per portie van het leven. Gezonde hersenen, ogen, hart. Vegan. Glutenvrij.

Zuivel vrij. Soja vrij. Essentiële vitaminen en mineralen. Omega 3's & organische vezels. Prebiotica & probiotica. Enzymen & Groenen. Voedingssupplement. Geen GMO.

Volledig, natuurlijk en synergistisch. Ware vitaliteit is een complete en natuurlijke plantaardige eiwit shake met dha, geformuleerd voor mensen met drukke levens, mensen die geïnteresseerd zijn in gewichtsverlies en atleten. Ontwerpt als een all-in-one maaltijd, bevat het vegetarisch eiwit, omega 3's, probiotica, enzymen, koolhydraten, greens, vezels en 100% van de rda van de essentiële dagelijkse vitamines. De ingrediënten werden wetenschappelijk geformuleerd om synergistisch te werken om eiwit digestie te verbeteren, gezonde spijsverteringsflora te bevorderen, evenals het ondersteunen van de hersenen, het oog, het hart en het zenuwstelsel. Volledige eiwitvertering. De eiwitten die in ware vitaliteit worden gevonden, zijn allemaal vegetarisch gebaseerd en afgeleid van erwt-, rijst-, hennep-, spirulina-, chlorella- en gerstensap. Het proteolytische enzymmengsel werd specifiek ontworpen om deze plantaardige eiwitten te helpen afbreken. De vijf verschillende soorten enzymen helpen bij het verminderen van de spijsverteringskracht die op het lichaam wordt geproduceerd van eiwitaanvulling, terwijl ook de maximale nutriënten beschikbaar zijn voor spierherstel en herbouw. Bevordert een gezonde spijsverteringsflora. Ware vitaliteit bevat een mix of prebiotica en probiotica die synergistisch werken om gezonde flora door het spijsverteringskanaal te handhaven.

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g): Supplementen, Eiwit Shakes

 De prebiotische organische inuline helpt de beweging van voedsel door de dikke darm en is bijzonder effectief voor mensen die lijden aan gemeenschappelijke aandoeningen veroorzaakt door trage bewegende spijsverteringskanalen. De 8 miljard actieve probiotische cellen helpen ook bij de spijsvertering door het behoud van gezonde en voordelige darmflora vooral in de dunne darm. Aanvulling met probiotica helpt om een ​​onvriendelijke omgeving te creëren voor slechte micro-organismen, evenals het ondersteunen van vitamine synthese, het verbeteren van de immuniteit en het bevorderen van gezonde pH-niveaus in het spijsverteringskanaal. Omega 3's: essentieel voor elk stadium van het leven. Life's dha is een vegetarische bron van het omega 3 vetzuur dha, dat essentieel is voor alle leeftijden en wordt aanbevolen door de American Heart Association en usda dieet richtlijnen voor goede cardiovasculaire gezondheid. Daarnaast ondersteunt het ontwikkeling van de hersenen, het oog en het zenuwstelsel en functioneren. goingorganic.nl Het is mijn eerste ervaring met een sportvoeding. Het is niet zo lekker, maar schrijf dat nuttig is. Ik voeg in cocktails, zo tolerant toe. Samen met nutrex-onderzoek-labs-lipo-6-zwart-ultra-concentraat-one-pill-only-60-black-caps / 39316 werken wonderen – ik groei erg dun. Maar veel spieren zijn niet nodig voor mij. De chocolade smaakt als een natte hond ruikt, mengt goed met water, uitstekende maaltijdvervanging. Ware vitaliteit en groene magma is mijn dagelijkse gezonde start. Ik geef me natuurlijke energie die effectiever is dan cafeïne. Probeer het, je zult nooit terugkeren.

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g): Supplementen, Eiwit Shakes

Beste prijzen rondom en snelle verzending. Kon niet blijer zijn. Ik heb alleen de chocolade geprobeerd die echt goed is, vooral in vergelijking met de ultieme maaltijd die ooit de slechtste smaak is. Geweldige ingrediënten. Het mengt niet erg dik, want ik zou het een beetje dikker willen, en ik heb 2 uur daarna hongerig. Beste proteïne maaltijd vervanging schudden heb ik tot nu toe geprobeerd. Als ik maar kon vinden die zo goed met goede ingrediënten smaakt en mij tot het lunchen voor het ontbijt zou houden! Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g) Ik hou van ware vitaliteit, handen omlaag. Ik zet maar twee flessen (oke ik zet ze in plastic zakken), in mijn koffer voor mijn reis naar het buitenland, omdat ik me geweldig voel als ik het drink.

Review: Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Chocolate, 25.2 oz (714 g)

 Het ding is dat het brutale smaakt als je het met het volledige water / melk alternatief mengt. Mijn oplossing-3 scoops met 2 oz water-smaken zoals het eten van taartbeslag dat super goed voor mij is. Het is een goede koop, het nadeel is dat dit het beste niet smaakt, maar het heeft geweldige ingrediënten, heel natuurlijk. Ik heb dit product bij een lokale wellnesswinkel gekocht tot ik ontdekte dat ik het hier kan kopen. Het is een van de betere eiwitdranken zonder wei, melk, noten en andere dingen die ik tegenstrijdig ben. Allereerst als u op zoek bent naar een chocolademelk, vergeet het. Het product heeft zelfs geen afstand van chocoladesmaak. Maar. De smaak is goed – ik bedoel het is niet slecht, ik drink het zonder probleem met water, maar je kunt dit ding niet lekker noemen.

De shake doet het wel aan het werk – na langdurig drinken drink ik het en de honger is voor een paar uur weg, zonder bijwerkingen. Ik zal deze bestellen, omdat ik er vertrouw op heb en niet slechter product wilt kopen. Ik heb een verscheidenheid aan shakes geprobeerd, en deze is zeker een van mijn favorieten. Ik zal het zeker opnieuw bestellen. Het is een milde chocolademelk, geen kruiden helemaal, en ik voel me daarna erg energiek. Ik wou alleen dat het langer dan 1 uur mijn eetlust zou onderdrukken. Ik was aangenaam verrast toen ik dit product eerst smaakte.

Zeker, het smaakt groen maar het is een groen product! Het aantal geweldige ingrediënten maakt het waard om iets te hebben die niet smaakt als een milkshake, zoals de meeste mensen met eiwitpoeders gebruiken. Ik meng dit in met rijstmelk, honing (zoals het poeder niet zo lief is) en wat fruit, afhankelijk van wat ik bij de hand heb. Het mixt echt goed, hoewel sommige mensen het eerst niet van de textuur houden. Het beste deel ervan is dat het me goed laat voelen, en ik hou ervan dat het probiotica, prebiotica, meeste vitaminen en mineralen bevat, alles in het ene poeder, dus ik hoef geen andere dingen te maken. Als u in goede gezonde producten bent en bereid bent om uw zoete tand op te offeren voor iets dat beter voor u gaat, dan is dit product voor u. Terloops, ik gebruik dit product na trainingen om mijn spieren te voeden en gewicht te krijgen. Het werkt echt. Als niet voor de xylitol, zou ik dit dagelijks gebruiken. Maar helaas, geen van de alternatieve suikers werken met mijn chemie. Ik vind dit product leuk omdat het me vol houdt en veel vitaminen bevat. Smaak is niet zo goed, maar het is goed genoeg als ik een theelepel ahornstroop of honing toevoegen en het is glutenvrij, wat voor mij belangrijk is. Een mooie smakelijke shake als u van chocolade en gezonde ingrediënten houdt. Wij gebruiken fruit en vanille rijst melk en pindakaas voor een goede mix. Ik heb ongeveer 6 of 7 containers gekocht.

Ik ben niet blij met de smaak van dit, maar ik hou van alle goede dingen binnenkant van het. Ik hoef niets anders te nemen als ik mijn môre hier schudden. Realy Hope True Green zal een betere smaak uitwerken? Hoe dan ook, zal waarschijnlijk wel weer zondigen. Het slechtste chocolade drankje dat ik ooit heb geproefd, dit heeft een sterke visachtige smaak, waarvan het inhoud van zeewier is. Zeewier haters pas op! koop het niet! Smaakt niet als menselijk voedsel.