Goingorganic.nl

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g)

True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g) by Green Foods Corporation Supplementen, Eiwit Shakes

€ 18,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g)
Prijs: € 18,50
Inhoud: 0.77 kg, 12.7 x 12.7 x 17.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Eiwit Shakes, Supplements, Protein Shakes

Groene levensmiddelencorporatie, echte vitaliteit, plantaardige eiwitschudden met dha, ongevoelig, 22. 7 oz (644 g) – volledige en evenwichtige voeding. 8 miljard probiotische cellen. Het leven van dha – gezonde hersenen, ogen, hart. 1000 mg van de levensduur van het leven per portie. Gecertificeerde Veganist | glutenvrij | zuivelvrij | soja vrij. Essentiële vitaminen en mineralen. Omega 3's & organische vezels. Prebiotica & probiotica. Enzymen & Groenen.

Voedingssupplement. Geen GMO. Volledig, natuurlijk en synergistisch. Ware vitaliteit is een complete en natuurlijke plantaardige eiwit shake met dha, geformuleerd voor mensen met drukke levens, mensen die geïnteresseerd zijn in gewichtsverlies en atleten. Ontworpen als een all-in-one maaltijd, bevat het vegetarisch eiwit, omega 3's, probiotica, enzymen, koolhydraten, greens, vezels, 100% van de rda van de essentiële dagelijkse vitamines. De ingrediënten werden wetenschappelijk geformuleerd om synergistisch te werken om eiwit digestie te verbeteren, gezonde spijsverteringsflora te bevorderen, evenals het ondersteunen van de hersenen, het oog, het hart en het zenuwstelsel. Volledige eiwitvertering.

 Het eiwit dat in werkelijke vitaliteit wordt gevonden, zijn allemaal vegetarisch gebaseerd en afgeleid van erwt-, rijst-, hennep-, spirulina-, chlorella- en gerstensap. Het proteolytische enzymmengsel werd specifiek ontworpen om deze plantaardige eiwitten te helpen afbreken. De vijf verschillende soorten enzymen helpen bij het verminderen van de spijsverteringskracht die op het lichaam wordt geproduceerd van eiwitaanvulling, terwijl ook de maximale nutriënten beschikbaar zijn voor spierherstel en herbouw. Bevordert een gezonde spijsverteringsflora. Ware vitaliteit bevat een mix van prebiotica en probiotica die samenwerken en gezond flora door het spijsverteringskanaal handhaven. De prebiotische organische inuline helpt de beweging van voedsel door de dikke darm en is bijzonder effectief voor mensen die lijden aan gemeenschappelijke aandoeningen veroorzaakt door trage bewegende spijsverteringskanalen. De 8 miljard actieve probiotische cellen helpen ook bij de spijsvertering door het behoud van gezonde en voordelige darmflora vooral in de dunne darm. Aanvulling met probiotica helpt om een ​​onvriendelijke omgeving te creëren voor slechte micro-organismen, evenals het ondersteunen van vitamine synthese, het verbeteren van de immuniteit en het bevorderen van gezonde pH-niveaus in het spijsverteringskanaal.

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g): Supplementen, Eiwit Shakes

Omega 3's: essentieel voor elk stadium van het leven. Life's dha is een vegetarische bron van het omega 3 vetzuur dha, dat essentieel is voor alle leeftijden en wordt aanbevolen door de American Heart Association en usda dieet richtlijnen voor goede cardiovasculaire gezondheid. Daarnaast ondersteunt het ontwikkeling van de hersenen, het oog en het zenuwstelsel en functioneren. goingorganic.nl Ik was op zoek naar een soja / melkvrije eiwit shake en kwam tegen dit product. Het heeft wel wat geweldige en voedende kruiden erin, maar toen ik het tweemaal tweemaal had, had ik zoveel gas. Ik geloof dat het de vezel was die het gas veroorzaakte. Hoewel het label zegt dat u drie keer per dag 3 scoops hoeft te nemen, denk ik dat het dagelijks veel te veel is. Tenminste voor mij. Het lichaam van elke persoon is anders. Na al het verschrikkelijke gas dat ik heb meegemaakt, ging ik dagelijks terug naar 2 scoops. De smaak is best goed.

Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g): Supplementen, Eiwit Shakes

Ik meng het met kokosmelk en een beetje fruitsap. Ik zal de vanille smaak volgende keer proberen. Ik hoop dat ik wat gewicht met dit product zal verliezen. Ik zal je op de hoogte houden van mijn resultaten. Dank u, webshop voor de snelle levering! Echt heel gelukkig met dit, ik gebruik geen eiwit poeders zelf, dus kan er geen commentaar op maken, maar toegevoegd aan fruit smoothies en porridges, dit spul is geweldig. Het heeft geen rare smaak en geen toegevoegde suiker 3, het heeft nog steeds een eigen verschillende smaak en is licht zoet, maar is vrij onschuldig en draagt ​​andere smaken goed (dus ongebakken !, Smaken zo erg ik kan het zelfs niet toevoegen aan een sterke gegeurde smoothie. Het ruikt gewoon de smaak van alles waaraan het gemengd is. Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g) Meng het met water en gulp het neer. Als u niet meer wilt dat een product uit deze categorieën wordt gekocht, moet u het product zorgvuldig onderzoeken voordat u het koopt, omdat de meeste mogelijk ggo-ingrediënten bevatten. Er zijn tal van uitstekende supplementen en mixen beschikbaar om te passen bij de casual diëter die een paar kilo wil verliezen. Over de aminozuren dacht ik dat het een meer natuurlijke optie was dan voor het wei-eiwit te gaan, maar na het lezen van je antwoord moet ik die gedachte misschien opnieuw evalueren. (Actievere individuen hebben meer eiwitten nodig). Als uw dieet al rijk is aan hoogwaardige eiwitten, zult u waarschijnlijk niet veel verschil merken door gewoon eiwitpoeder toe te voegen.

Review: Green Foods Corporation, True Vitality, Plant Protein Shake with DHA, Unflavored, 22.7 oz (644 g)

Bovendien reduceert de koud gefilterde, meerfasige filtratie vet, lactose en onzuiverheden zonder het gebruik van hitte, ruwe zuren of zout. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u met een dieet of trainingsprogramma begint of een voedingssupplement inneemt. Volgens onderzoek door neil harrison, phd, een professor in de farmacologie, kan het additief meer werken als een kalmerend middel dan als een stimulerend middel. Volwassen darmflora past zich waarschijnlijk aan aan de melkbestanddelen die de dikke darm bereiken, dus alleen grote hoeveelheden melk, zoals weishakes, zullen de darmflora beïnvloeden. Eiwitvoedingsmiddelen zijn doorgaans vrij hoog in calorieën, dus mensen die proberen af ​​te vallen en in vorm te komen, bezuinigen vaak op calorieën – wat betekent dat ze moeten bezuinigen op eiwitrijk voedsel zoals rood vlees, varkensvlees, yoghurt, enz. 64Mg / g wei-eiwit (concentraat), of ongeveer 0. Je hebt geen shake na het sporten nodig in tegenstelling tot wat de nieuwste editie van flexmagazine beweert, het drinken van een eiwitshake na de training zal je spiergroei niet op magische wijze stimuleren. De aminozuren in wei-eiwit kunnen in verschillende orden worden gevormd en unieke bioactieve peptiden vormen. Omdat je hebt gezegd dat je vegetariër bent en er zeker van bent dat je op zoek gaat naar iets dat 100% veilig is, van natuurlijke bronnen, biologisch. De meeste op smaak gebrachte wei-eiwitten zijn ook behoorlijk lekker en kunnen worden gebruikt om een ​​ongelooflijke smaak aan gezonde recepten zoals smoothies toe te voegen. Wat nieuw is, is echter het idee om uit te werken terwijl je high bent.

Hoewel alle eiwitpoeders een geconcentreerde eiwitbron vormen, kunnen bepaalde typen effectiever zijn om specifieke doelen te bereiken. 5 Bcaas en 5g glutamine, die allemaal essentieel zijn als het gaat om het verkorten van de hersteltijd van je lichaam na het sporten en het maximaliseren van de voordelen van je harde werk in de gewichtsruimte. Ik ben bang dat als hij doorgaat met deze exponentiële groei van het lichaam waar het toe kan leiden – hij niet naar mij zou luisteren en hij me altijd zou afsnijden door te zeggen dat hij een hogere eiwitinname nodig heeft omdat hij oefeningen doet. Wanneer is de beste tijd voor een shake – binnen een uur na je training, zegt parasiliti. Bij vergelijking van 3 g leucine tegen 25 g wei-eiwit waarvan 3g leucine bevat, bleek dat leucine de oorzaak lijkt te zijn van de meeste fosforylering van p70s6k en mtor (eiwitten die worden geactiveerd om spiereiwitsynthese te induceren) en de aanvankelijke toename van spierweefsel bij wei eiwitsynthese, maar slaagde er niet in om de eiwitsynthese verder te verhogen in de periode van 3-5 uur terwijl wei de mps verder verhoogde. Het is poeders die gemakkelijk in het water worden gemengd, zonder dat er onaangename proteïnedeeltjes in onze drank ronddrijven. Wei-eiwit is onderzocht op zijn vermogen om de bloeddruk te verlagen vanwege de aanwezigheid van verschillende aasremmende peptiden die zijn afgeleid van zowel alfa-lactalbumine als beta-lactoglobuline. Maar het melkeiwit is de afgelopen jaren een gezondheidsbuzzword geworden.

Houd rekening met het brede scala aan informatie rondom eiwitten, evenals de verschillende voordelen van verschillende soorten eiwitpoeder. Lees ons verhaal over hoeveel eiwitten je moet krijgen en de beste tijd om het te krijgen. Laten we dit illustreren door een typisch onderzoek naar eiwitsupplementen te ontleden. Dit citaat uit een recent document vat mijn perspectief op dit onderwerp samen. Gelukkig heb ik geen grote gezondheidsproblemen. Sommige rapporten van consumentenrapporten wezen uit dat veel van de populairste eiwitsupplementen besmet waren met zware metalen zoals lood, kwik en meer. 02%, terwijl caseïnehydrolysaat en gewone caseïne 0 hadden.