Goingorganic.nl

Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml)

Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml) by Greensations Gezondheid, Droge Mond

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml)
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.09 kg, 12.7 x 3 x 3 cm
Productcategorie: Gezondheid, Droge Mond, Health, Dry Mouth

Greensations, kokosolie tanden spray, 2 oz (60 ml) – natuurlijke tandheelkundige zorg. Door cocodent. Remineralizer. Bestrijd bacteriën. Versnelt adem. Cleans & whitens. Stopt droge mond. Geen fluoride of chemicaliën. De eerste kokosolie-tandbespuit van de wereld maakt gebruik van de antibacteriële kracht van kokosolie en de remineraliserende kracht van pure cacao-extract om natuurlijk tanden te reinigen, te whiten en te versterken. Cacao is een extract van chocolade die hoge hoeveelheden theobromine bevat, een natuurlijke chemische stof die klinisch bewezen is om tanden te hermineren zonder de bijwerkingen van fluoride. En kokosolie is ook klinisch bewezen om tandbederf te bestrijden met zijn ongelooflijke antibacteriële eigenschappen. Deze eigentijdse combinatie van kokosnootolie en cacao-extract zorgt voor een krachtige reinigingsactie die de tanden versterkt en de gevoeligheid verlaagt.

Deze natuurlijke tandspray bevat ook glad elm-extract, zeezout en pepermuntolie om gezond speeksel en een schone mond te bevorderen. Directe resultaten zijn gegarandeerd. Slechts een paar sprays zullen de tanden schoonmaken, verhelderen en versterken terwijl de adem verfrissen en droge mond voorkomen. Cocodent Coconut Oil Tandspray spoel ook voedseldeeltjes uit en vermindert tarter bij gebruik zoals aangegeven. Kan gedurende de dag tussen de maaltijden en na het poetsen worden gebruikt. Kan ook gebruikt worden voor het poetsen van tanden op zichzelf of met uw favoriete tandpasta. Spuit alleen in de mond, draai het om en poets je tanden als normaal.

Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml): Gezondheid, Droge Mond

Spuit meer als nodig. goingorganic.nl Dit product doet wat het zegt dat het wel doet. Wittere tanden en frisse adem. Ik hou ervan dat er kokosolie in is. Weinig teleurgesteld dat het alleen in een 2 oz fles komt. Lijkt goed te werken en frisseert de mond. 1, 2, 5 Patiënten kunnen vaak cariës hebben (vooral wortel, cervicale of incisale / cuspal tips), accumulatie van plaque, gingivitis en / of parodontitis. Het kan ook andere symptomen veroorzaken, zoals ruwe tong, zweren in de mond en gebarsten lippen. Het is normaal om af en toe een droge mond te hebben als je uitgedroogd bent of je nerveus voelt, maar een aanhoudende droge mond kan een teken zijn van een onderliggend probleem. U kunt ook zoeken naar voedingsmiddelen en dranken die zijn verrijkt met vitamine D, zoals melk, sinaasappelsap en ontbijtgranen.

 Aangezien de spijsvertering in de mond begint, als de speekselklieren niet genoeg speeksel produceren om vetten en zetmelen goed af te breken, kan een slechte spijsvertering optreden. Afgezien van het ongemak, de aandoening brengt ook u in gevaar voor tandheelkundige aandoeningen zoals tandbederf en parodontale (tandvlees) ziekte. Uw arts kan mogelijk een geneesmiddel voorschrijven om de speekselproductie te stimuleren. 7 Speeksel is 99% water en bevat een aantal elektrolyten (E. Een beroerte kan uw vermogen om helder te denken verstoren en kan problemen met uw geheugen, aandacht en organisatorische vaardigheden veroorzaken. Een persoon met xerostomie vindt het doorgaans moeilijker om van eten te genieten. Dit geeft aan dat zelfs de verwijdering van een enkel medicijn, ongeacht het droge mondpotentieel, kan helpen de incidentie van een droge mond te verminderen. Naarmate we ouder worden, werken onze speekselklieren gewoon niet zo goed als zou moeten, Dr. Gebruik alleen alcoholvrije mondspoelingen omdat alcohol de mond droogt. Het kan echter ook de mondgezondheid beïnvloeden, omdat normaal gezond speeksel de tanden in mineralen baadt en antimicrobiële middelen bevat die de groei van bacteriën en schimmels remmen. Beste jessica, het spijt ons zeer te horen dat je dit ervaart.

Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml): Gezondheid, Droge Mond

Of je nu tabak rookt of kauwt, deze verslavende substantie snijdt je speekselvloed af en vernietigt holtebestrijdende antilichamen. Fox zei, 'maar het conceptuele kader is duidelijk en de technologie bestaat. Een veelbetekenend teken van spruw ervaart romige witte bultjes op uw tong of andere oppervlakken van uw mond. Interne tandheelkundige behandeling voor droge mond en gerelateerde problemen zijn plaatselijke fluoridebehandelingen, thuisfluoride op recept, antibacteriële / schimmelwerende mondwaters of andere producten, waaronder xylitolgom. Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml) Bezoek vaak en nodig je familie en vrienden uit om ons te bezoeken. Een barst of een breuk in het buitenoppervlak van de tand laat het delicate vruchtvlees ontvankelijk voor irritatie en ontsteking. Edentate patiënten met een lage speekselflow staan ​​ook voor uitdagingen. Een grondig onderzoek van het hoofd en de nek, inclusief een intraorale evaluatie om de aanwezigheid of afwezigheid van speekselkoolvorming op de bodem van de mond te bepalen, kan een tandarts helpen vaststellen wie baat zal hebben bij verdere diagnostische evaluaties, zoals speeksnelheidmeting, kleine speekselklier biopsie of bloed- en microbiële tests. De spray is draagbaar, maar het effect is van kortere duur. Als deze snoepjes echter suiker bevatten, kunnen ze u een verhoogd risico op tandbederf geven.

Review: Greensations, Coconut Oil Tooth Spray, 2 oz (60 ml)

 De diagnose vereist een volledige beoordeling van uw medische geschiedenis, inclusief alle medicijnen die u gebruikt, eventuele fysieke trauma's in het verleden naar het hoofd of de nek en eventuele geschiedenis van chemotherapie en bestraling voor kanker. Ik wil ook niet stoppen met het nemen van magnesium en zink, omdat ze me helpen beter te slapen en de hele dag minder vermoeid zijn. 4, 24 Alcoholvrije mondspoelingen, zuigtabletten en vochtinbrengende mondsprays en -gels worden op de markt gebracht als mondverzorgingsproducten voor mondhygiëne voor patiënten met een droge mond. Drinken met een rietje kan gemakkelijker zijn. Dat gezegd hebbende, de meeste werken alleen overdag. Deze overgroei van bacteriën is waarschijnlijker bij baby's en bij mensen die een kunstgebit dragen, maar het kan pijnlijk zijn, dus u moet het zo snel mogelijk laten behandelen. Een verlangen om actief te blijven en een natuurlijke aversie tegen pijn stuurt jaarlijks bijna 800.000 Amerikanen naar orthopedische chirurgen voor een heup- of knievervanging. Deze omvatten morfine en codeïne en hun varianten, zoals vicodin, oxycontin, percoset en dilaudid. Een droge mond verhoogt ook het risico op tandbederf of schimmelinfecties in de mond, omdat speeksel helpt schadelijke bacteriën in toom te houden. Een droge mondbehandeling hangt af van wat het probleem veroorzaakt. Als uw dieet niet genoeg van bepaalde vitaminen of mineralen bevat, kan een supplement een goed idee zijn. Bestraling voor de behandeling van kanker in andere delen van het lichaam veroorzaakt geen xerostomie.

Als er niet genoeg speeksel is, kunnen er gaatjes ontstaan. Niet alle producten zijn geschikt voor iedereen. Als je weinig speeksel hebt, kunnen schadelijke bacteriën zich gemakkelijk vermenigvuldigen, waardoor je mond gevaar loopt. Of vul uw dieet aan met vectomega, door europharma. In uw mond helpt calcium uw glazuur te verharden en uw kaakbot te versterken. Verzamelinrichtingen worden boven kanaalopeningen van de speekselklieren geplaatst en de speekselproductie wordt met citroenzuur gestimuleerd. Het wordt ook gebruikt om glaucoom te behandelen, maar het is uit de gunst gevallen omdat het het nachtzicht kan beperken en chronische ontsteking in het oog kan veroorzaken. De informatie op deze pagina is samengesteld voor gebruik door zorgverleners en consumenten in de Verenigde Staten en daarom is noch de dagelijkse gezondheid, noch de licentiegever ervan gerechtvaardigd dat gebruik buiten de Verenigde Staten passend is, tenzij specifiek anders aangegeven. De twee meest voorkomende symptomen zijn droge ogen en droge mond, volgens de nationale gezondheidsinstituten.

Naast het feit dat je dorst hebt, kan een droge mond holtes, voedselinname en proeverijproblemen veroorzaken, tandvleesaandoeningen bevorderen en mondpijn veroorzaken. Een droge mond kan worden veroorzaakt door levensstijlkeuzes, medische aandoeningen en biologische veranderingen in het lichaam. Of, als u lange tijd traint, vergeet dan niet om een ​​hydratatieonderbreking te nemen. Cigna heeft mogelijk geen controle over de inhoud of links van niet-cigna-websites. Er zijn meer dan 400 veelgebruikte medicijnen die een droge mond kunnen induceren. Als u vermoedt dat een geneesmiddel de oorzaak is van uw droge mond, bel dan de arts die u het geneesmiddel heeft voorgeschreven om vast te stellen of u moet stoppen met het nemen of een ander geneesmiddel moet nemen. Het veroorzaakt een uitgedroogd of droog gevoel in je mond.

Medicijnen, verminderde gezondheid en kankerbehandeling kunnen de productie van speeksel verminderen en / of de samenstelling ervan veranderen.