Goingorganic.nl:

iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large

iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large Review

€ 1,00

Ga naar webwinkel >>

Product: iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large
Inhoud: 1 Count, 0.07 kg, 12.7 x 10.2 x 2.5 cm
Categorieën:

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
iHerb Goods, Blender Bottle with Blender Ball, Green, 28 oz

Extra grote draagtas 20 “bij 15” bij 5 “Kruisje met heavy-duty PP recyclebaar geweven gelamineerde draagtas, polyzak verpakt, gevouwen (afwerking gevouwen maat 5” bij 4 “bij 1”), veel beter dan plastic alternatieven, deze grote shopper heeft een open hoofdcompartiment met een 5 “kruisje. Bevat polypropyleen niet-geweven versterkte handvatten en binding voor extra duurzaamheid. Gelamineerd materiaal is waterafstotend en gemakkelijk schoon te vegen. Deze stijlvolle en milieuvriendelijke draagtas wordt geleverd met een ruime hoeveelheid opslagruimte en heeft ook een oversized handvat dat ruimte biedt voor comfort en gebruiksgemak.

Nederland

Com C, Com Sa. Koeltas! Goede tas. Nou ja. Conventionele boodschappentas. Als boodschappentas. De beste tas voor producten! Mijn must-have. Koeltas. Geschikte maat

Wel, zo-zo-tas. 1. De maat zegt niet zo groot. Ja, meer dan een plastic tas. Maar bijvoorbeeld , een vergelijkbare tas van Auchan is twee keer zoveel (zo niet drie) .2 Milieuvriendelijkheid.Ja, polypropyleen is niet giftig, het kan worden verbrand, maar het ontleedt niet en is eeuwenlang in bodem en water te vinden. Het zou logischer zijn om ooit zo’n geweven tas te maken. Het ontwerp is het eenvoudigst. Zoals correct vermeld in een van de opmerkingen, moeten dergelijke dingen over het algemeen gratis worden verspreid voor reclamedoeleinden. Van het goede – niet gescheurd (wat minder gelukkig). Ik gebruik thuis om wasgoed op te halen. Handig. Een felle kleur – in theorie zal het, als het in een stedelijke omgeving wordt gedragen, opvallen tegen een grijze achtergrond (in de winter zal het bijvoorbeeld voor de bestuurder gemakkelijker zijn om een ​​voetgangersninja te zien in een traditioneel donker donsjack dat met asfalt hecht) ).

Nederland - iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large

Leuke, comfortabele, lichte tas! Groter van formaat en niet nodig. precies dat ding. alles wat je nodig hebt past erin. Ik gebruik het met plezier. Kleur, verbetert de stemming. Erg tevreden! En de aandelenkoers is belachelijk. Als feedback nuttig is, vink dan aan!

iHerb Goods: Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Grocery Tote Bag, Extra Large by iHerb Goods

Nederland – iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large

Sterke tas, middelgroot.

Nederland

Gewone boodschappentas, ik verander ze 1 keer in 2 jaar. Ik heb het gekocht als proefproduct, tegen een lage prijs.

Nederland

Zeer bruikbaar d

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Stainless Steel Tea Infuser by iHerb Goods

iHerb Goods Nederland

iHerb Goods

Ik heb deze prachtige tas voor 12 roebel! Wat kan er voor dat geld worden verwacht? Dat klopt, een eenmalig pakket! Maar nee! Deze geweldige, stevige, ruime tas! Tegelijkertijd was het bijzonder prettig dat het altijd compact vouwt in een kleine rechthoek, zoals het tijdens de levering is gevouwen. Onmisbaar in mijn tas! Aanbevolen voor iedereen! Ik koop er nog een paar voor de toekomst!

iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large

Aanbevelen! Het is rechthoekig van vorm. zeer comfortabel en hijsend. Ik heb 2 stuks en ik ben er dol op! Adviseren!

iHerb Goods, Grocery Tote Bag, Extra Large

Zeer stevige en handige tas voor producten, snelle levering, ik raad aan, snelle levering

Comfortabel, niet te groot en niet te klein, alles wat je nodig hebt is geplaatst. lees mijn recensies over andere producten – misschien houden we van vergelijkbare tools)

Wat is de capaciteit in termen van gewicht?
Is deze tas gemakkelijk op te vouwen?
Er is geen korting wanneer ik het aan de winkelwagen toevoeg!

Dit is gewoon jouw standaard. extra grote boodschappentas, die erg sterk is en gemaakt is van een plastic/doekachtig kwaliteitsmateriaal. Ik stuurde mijn dochter van het Thanksgiving-diner naar huis met een vol diner dat over was, i. e. plus blikjes, drankjes – erg vol en zwaar!
Niet echt. Het is een hard materiaal en het stinkt.
Als u dit artikel eerder tegen een proefprijs hebt gekocht, wordt u de volledige prijs in rekening gebracht voor toekomstige bestellingen ervan, aangezien het een eenmalige aanbieding is.