Gun kinderen de perfecte vakantie

kindercamping in Nederland

Ben je op zoek naar een camping waar de kinderen voorop staan dan kun je niet om de beste kindercamping in Nederland heen, op de Leistert is er elke dag een bomvol recreatieprogramma zodat kinderen de vakantie van hun leven hebben. Gezond en leuk om de kinderen te zien spelen in de buitenlucht, maar bij minder mooi weer zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden in de overdekte plaza voor de kinderen. Om te overnachten zijn er ook veel mogelijkheden, in je eigen kampeermiddel of een luxere bungalow.

kindercamping in Nederland

Logeren op een kampeerveld

Je kunt er niet omheen dat een kindercamping in Nederland voldoende leuke faciliteiten heeft voor de kinderen, bij de Leistert heb je speciale kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen van 2 tot en met 10 jaar. Op deze veldjes zijn kinderspeeltoestellen geplaatst zodat de kinderen lekker kunnen spelen, elk veldje is geschikt voor een leeftijdscategorie. Op deze manier spelen de kinderen altijd met een leeftijdsgenootje, leuk om te zien hoe snel je kinderen vriendjes maken.

Bekend om zijn vele faciliteiten voor kinderen

Wil je er zeker van zijn dat je een kindercamping in Nederland treft waar kinderen zich nooit vervelen, dan is de Leistert de perfecte camping. Niet voor niets is de camping bekend om het grote aanbod aan faciliteiten, zowel binnen als buiten kunnen kinderen altijd spelen. Het animatieprogramma met Pluck en Pien, zorgen dat de kinderen de leukste avonturen beleven. Alsof  dat nog niet genoeg is, kunnen de kinderen ook nog lekker buiten zwemmen, en binnen in het subtropisch zwemparadijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *