Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Haarproducten, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml) by Surya Henna

Henna Cream Hair Color Conditioner Black Surya

€ 12,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Surya Henna, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml)
Inhoud: 0.11 kg, 6.4 x 4.8 x 16 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Essential Oils, Peppermint, 1 fl oz (30ml) by Now Foods

Surya henna, Henna crème, haarkleur en conditioner, zwart, 2. 37 fl oz (70 ml) – natuurlijk en veganistisch. Met plantenextracten. Semi-permanente high-performance gezonde haarkleur voor grijze dekking. Dermatologisch getest. Gemaakt met natuurlijke conserveermiddelen. Wreedheid vrij. Gecertificeerde Veganist. Deze kit bevat: 1 fles Henna crème. 1 paar plastic handschoenen. 1 plastic kap. Semi-permanente, hoogwaardige gezonde haarkleur en conditioneringsbehandeling. Surya brasil henna crèmes bieden een veiliger en meer natuurlijke manier om je grijs te bedekken of je haarkleur te veranderen, terwijl je je haar ook gelijktijdig kleurt, conditioneert en versterkt. Ontworpen als een schoonheidsharbehandeling, is Surya Brasil's lezelige Henna Room Textuur zowel rijk en zijdezacht met een zachte, aangename geur.

Eenvoudig aanbrengen op schoon haar, het bevat niet het populaire allergie veroorzakende ingrediënt, ppd. Voor langdurige kleurresultaten gebruik surya brasil's kleur fixatie shampoo en conditioners. Haarkleur en conditionering voordelen. Verkrijgbaar in 15 natuurlijke tinten, waaronder zwart, donkerbruin, gouden bruin, lichtbruin, chocolade, bourgondië, mahonie, rood, roodachtig donker blondje, koper, asblondje, gouden blondje, zweeds blondje, licht blondje, zilver vos. Veilig te gebruiken voor of na chemisch behandelen van het haar (dwz rechte, kleurende en / of texturiserende). Dit product is natuurlijk, veganistisch en wreedloos: niet getest op dieren en bevat geen dierlijke ingrediënten. Bevat geen ammoniak, methyldibromoglutaronitril (conserveermiddelen), minerale olie, parabenen, ppd (para-fenylendiamine), peroxide, resorcinol, siliconen, natriumchloride (zout), natriumperboraat (oxidant), natriumpyramaat (kleurstofcomponent), synthetische geur of agressieve componenten. Surya brasil henna crèmes zijn geen samengestelde hennas en hebben geen lood of andere zware metalen toegevoegd aan deze formule. Bevat minder dan 2. 5% lichte, niet-huid sensibiliserende kleur of kleurstoffen. Surya brasil heeft zich inzet voor de creatie van veiliger producten voor persoonlijke verzorging die vrij zijn van schadelijke chemicaliën.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Exfoliating Peel, 1.69 fl oz (50 ml) by AnneMarie Borlind

Surya Henna, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

 De gebruikte ingrediënten zijn veilig geëxtraheerd en duurzaam geoogst met betrekking tot de natuur en onze planeet. mironon Ik kocht dit omdat het een meer natuurlijke keuze van haarkleur lijkt. Ik heb natuurlijk zwart haar en gebruikt het om mijn grays net om de voorkant van mijn hoofd en tempelgebieden te kleuren. Ik volgde al de instructies correct en verliet de kleurstof langer, elke keer dat ik het had gekleurd. Eenmaal heb ik het zelfs voor 2 uur gelaten, hoewel de instructies slechts 30 minuten zeggen. De resultaten zijn vrij slecht. De grays kijk alleen donkergrijs / licht zwart en duurt slechts ongeveer 2 weken! Vrij onbevredigend. Het omvat geen grijs haar. verspil je geld niet.

Surya Henna, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Mijn haarkleur is veranderd van medium bruin tot donkerbruin. Kleur bleef niet zoals verwacht. Ik vind dit product persoonlijk om mijn grijze haar te bedekken (ik heb niet veel grijs), hoewel het soms niet langer dan 2 weken duurt, het is nog steeds goed voor mij, omdat ik het weer kan gebruiken zoals het henna is. Het heeft geen onaangename geurversies met henna poeder. Ik gebruik dit product al bijna een jaar en vind het leuk. Mijn haar blijft wit veranderen, dit is een geweldig product, waardoor mijn haar terug naar zwart in gezondheidstoestand komt. Ik hou echt van dit product! Zacht glanzend haar en ruikt lekker. Ik hou van de after-color conditioner Ik wil er een fles kopen!

Groot voor de winter wanneer de koude haar kan sap. Ik bestel meer van dit! Droog het haar niet en ruikt lekker. Bevat goed genoeg, zodat het natuurlijk lijkt. Mijn eerste keer met deze Surya henna crème. Het is zo makkelijk te gebruiken zonder hulp. Het maakt mijn haar zacht na het aanbrengen. Het droog je haar niet. Zou het beter zijn als de prijs lager is. Surya Henna, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml) Ik zou niet commentaar geven op de kleurenwacht, maar het heeft grijze haren goed bedekt. Het niet waard. Dit heeft mijn haar gekleurd, maar het duurde niet eens 2 weken en ik shampoo mijn haar 2 keer per week en tegen de 2e week was het weg.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Missha, Geum Sul, First Essence Booster, 100 ml

Review: Surya Henna, Henna Cream, Hair Color and Conditioner, Black, 2.37 fl oz (70 ml)

Niet weer kopen! Zeer goed en goede service en communicatie. Na het proberen van verschillende chemische basis haarkleuren die / bevatten geen ammoniak, kwam mijn vrouw meerdere jaren geleden tegen dit surya henna product. Ze is nu erg blij en tevreden. Aanvankelijk kregen we dit product via sommige leveranciers in India, maar plotseling stopte de levering. Daarom kijken we naar Nederland, de beste! Goed product, maar moet het elke 4 weken doen.

 De kleur is geweldig, want het zou langer duren. Ik heb dit product gebruikt, ik vond het zeer effectief, schoon en onschadelijk, vergelijk met chemicaliën, maakt mijn erfgenaam zwart, en vernietig het niet – maar doet het vrij snel uit. Maar ik hou er van,? Donker bruin. Ik raad dit product niet aan, omdat het niet werkt voor mijn man. Door het achterlaten van agressieve chemicaliën, waaronder parabenen, mit en triclosan, hebben o en m deze vervangen door natuurlijke inheemse stoffen uit de geboorteplaats van Australië. Michael kors michael kors parfums voor dames, de beste designparfums en michael kors parfums bekijk de laatste michael kors-geuren. Kies de biologische manier (Oway) met zijn krachtige bio-dynamische ingrediënten voor gezond haar, lichaam, gezicht en hoofdhuid! Goede voeding is belangrijk voor de gezondheid van het haar. Dit gezegd hebbende, veel van de gepubliceerde studies zijn gebaseerd op onderwerpen die hun haar voor de jaren 1980 doodden, en de formules zijn sindsdien absoluut verbeterd. Voor klanten die slim shoppen en hun onderzoek doen voordat ze een haarproduct kopen, biedt total beauty onze gids voor haarverzorgingsproducten, de meest volledige informatiebron voor haarverzorging en schoonheidsproducten. Organische manier (Oway) is 's werelds eerste professionele organische haarkleur, verzorging en stylinglijn met biologisch-dynamische, biologische en fairtrade-ingrediënten. Met alles van sexy haarvolumiserende spray tot straightener ijzers en curling stokken, heeft beauty brands precies wat u nodig heeft om uzelf de spa-behandeling thuis te geven.

Hier heeft mordechai alvow een creatieve en kalmerende omgeving voor topkwaliteit kapsels, organische haarkleuring en exclusieve yarok sensorische haar- en hoofdhuidbehandelingen ontwikkeld. Als je de eerste week na het kleuren van je haar uit de buurt blijft van je warme gereedschap, voorkom je ook dat de kleur vervaagt, zegt colorist michael boychuck. En een klein beetje gaat een lange weg; ik leg een klein bedrag op mijn hand en druk er vervolgens vier puntjes op mijn gezicht en mix in. Formules voor het aanpakken van deze specifieke oorzaak van gebrek aan haargroei, maar meestal hebben ze ongeveer drie maanden van consistent gebruik nodig om resultaten te laten beginnen verschijnen. Met rollerball-parfums in reisformaten, kun je alle sappige couture-parfums testen die je maar wilt. Fhi bekijkt de nieuwste fhi-hulpmiddelen voor het haartje. Als iemand die maximaal één keer in de week shampoos, gebruik ik altijd droge shampoo tussen wasbeurten en het werkt geweldig om mijn vettigheid op afstand te houden.