Goingorganic.nl

HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit

Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit by HairOff Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.02 kg, 2.5 x 8.1 x 15.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing, Bath, Beauty, Shaving, Wax Strips Hair Removal

Hairoff, onmiddellijk wenkbrauw shapers kit, 34 stuk kit – nieuw. Gegarandeerde resultaten. Perfecte brows zonder tweezing. Snel en gemakkelijk. Druk gewoon op & afscheid. Geen gokwerk. Geen rommel. Geen fouten. Verwijdert haar direct en gemakkelijk. Voorgesneden voor foutloze wenkbrauwen. Hergroei komt langzamer en minder opmerkelijk voor. Bevat: 18 sets top- en onderste shapers. 16 rechthoekige shapers. Ontdek mooie wenkbrauwen zonder de pijn en het raadsel van tweezing.

Hair off instant wenkbrauw shapers zijn snel, gemakkelijk en fout-proof. De shapers zijn voorgesneden en voorvormig, zodat wanneer ze onder en / of boven de wenkbrauw worden geplaatst, ze het haar verwijderen naar de precieze contour van een perfect gevormde oogpoot. Elk pakket bevat 18 sets shapers bestaande uit 2 koude wasstrips, één bovenste (voor het vormen en verwijderen van haar net boven de voorhoofd) en een lager (voor het vormen en verwijderen van haar net onder de voorhoofd) en 16 rechthoekige shapers (voor tussen de voorhoofd , kin en bovenlip). goingorganic.nl Ik gebruik het op snorhaar, (vrouwelijk), het werkt heel aardig, veel minder rommelig dan de losstaande strips of de spullen in een pot. Je moet de richting rechts krijgen. U zet het met de haarrichting in, druk erop en trek de tegenovergestelde richting in. Soms duurt het een paar strips om alles op een gebied te krijgen, doe het niet onmiddellijk uit, of u kan de huid irriteren. Ik ook schoon voor en na met alcohol. Goed product en makkelijk te gebruiken. Dit is verschrikkelijk, werkt goed voor mij. Ik hou ervan! Waarschijnlijk werkt voor mensen met wenkbrauwen in de exacte vorm als de shapers in deze kit. Grote. Ik heb deze kits al een tijdje gebruikt. Ze werken goed voor wenkbrauwen en andere plaatsen. Ze zijn klein effectief en doen geen pijn.

HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

Het is oké, maar ik heb een schaar nodig om de vorm van tape te verbeteren. Niet kleverig genoeg om haar te krijgen, ik heb dit product slechts één keer gebruikt. Ik moet het opnieuw proberen. Het was moeilijk om mijn wenkbrauwen met dat item te vormen, dit was niet erg effectief product. Ik denk twee keer als ik dit opnieuw koop. Heel slecht. Nou, ik ben teleurgesteld! Ik heb het meerdere malen geprobeerd en haalt helemaal geen haartjes af. Alhoewel het in precieze vormen stroken komt, heeft het mijn wenkbrauwen niet erg goed gedaan. De vorm van de voorgeplaatste strips is ook niet erg goed, ze stonden niet goed met mijn wenkbrauwen. Gebruik geen tijd en geld op dit product.

Het is niet eens een wax strips het is meer op een plakband / sello tape / kleefband of wat je ook mag bellen. Werkt niet, concept is wel geweldig. Ik gebruik het alleen voor het gebied rond de bovenlip, dus ik heb ook bespaard door het gebruik van nads bodystrips door ze af te knippen en te gebruiken voor het gebied rond de bovenlip, hetzelfde voor bikinilijn. Nu kun je alles waxen van je wenkbrauwen tot je bovenlip en alle wazige gebieden ertussen. Dit komt omdat wanneer je je haar gedurende een langere periode scheert, de schachten en follikels van elke behoorlijk sterk worden en dikker zijn onder het huidoppervlak. Met wenkbrauwen en lipharen heeft waxen altijd voor me gewerkt, met een beetje onderhoud van de pincetten ertussen. Omdat het gemaakt is met natuurlijke oliën en bijenwas, kan ik meestal scheercrème overslaan, zegt barnsteen rambharose, beauty editor bij glamour. Er is ook een klein, klein risico om jezelf tijdens het scheren te snijden dus neem altijd extra zorg, zelfs als je haast hebt en over die onhandig gevormde plekken (zoals enkels en knieën). Ondanks claims bestaat er niet 100% permanente verwijdering, maar na zes tot acht weken behandeling zult u een significante vermindering in zowel het uiterlijk als de hergroei zien. Ik heb onlangs een aantal waxstrips van een ander merk geprobeerd en besloot ze uit te proberen.

HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

 Als je je zorgen maakt over het feit dat het haar te lang is, kun je het een snelle trim geven, maar ga niet overboord of je zult nog een paar weken moeten wachten voordat je kunt ontdooien. HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit Ik wil liever dat iemand anders mijn haar afwast, omdat ik weet dat ik onderdelen zou missen en er belachelijk uit zou zien. Ze zijn ontworpen om extreem veilig te zijn, maar om dit te bereiken is hun energieniveau veel zwakker dan wat je op kantoor kunt krijgen, legt zeichner uit. Naast het hydrateren van je huid zal dit helpen bij het opruimen van achtergebleven was op je benen. Ik sprak met dr friras al-niaimi, medisch directeur van de groep en dermatoloog bij sk: N, om de grootste fouten in de bikini-was te bespreken en hoe ze te vermijden. Ze verwijderden mijn haar gemakkelijk van mijn bovenlip en rond mijn kin. Na verloop van tijd kan dit ertoe leiden dat je haar fijner wordt, met verlengde intervallen tussen haarverwijderingssessies. Van gels tot crèmes en scheerapparaten voor haarverwijdering, de haarverwijderingsproducten zelf ontbreken niet.

Review: HairOff, Instant Eyebrow Shapers Kit, 34 Piece Kit

Als je je scheermes om de 4 weken verschoont zoals je zou moeten, dan verdien je uiteindelijk tussen de $ 40-60 op scheerapparaten per jaar. Het afscheuren van deze haren door hun follikels kan iets pijnlijker zijn dan het afscheuren van haar met jonge follikels. Ik snijd deze stroken in kleine stukjes en gebruik ze op mijn gezicht en wenkbrauwen. Zorg ervoor dat het strijkijzer in cirkelvormige bewegingen blijft bewegen om te voorkomen dat de stof wordt verschroeid. Ive kreeg een gevoelige huid als het gaat om huidverzorgingsproducten en was daarom op zijn hoede om dit te gebruiken. Als u een professionele body wax krijgt, besteedt u $ 300-400 per sessie. Wat betreft die geruchten op de middelbare school die je vroeger hoorde over scheren waardoor je haar dikker werd – een totale mythe, volgens zeichner. U ziet ongeveer 3/4 weken later tekenen van hergroei. Als je nog nooit een was hebt gehad in een professionele salon en je jezelf thuis wilt waxen, kan het de moeite waard zijn om eenmaal professioneel behandeld te worden om goede techniek en verzorging te zien. Je huid verdient een adempauze na alles wat het net heeft doorgemaakt. Trek de strip met één snelle beweging terug, dicht bij de huid in plaats van eraf. Natuurlijk zal het na verloop van tijd minder pijn doen, omdat de hergroei meestal fijner is en niet alle haartjes op hetzelfde moment teruggroeien.

Volg deze stappen en u zult merken dat uw kachel werkt zoals het hoort. Als het klimaat warm en vochtig is, bestuif het gebied dat u wilt waxen met poeder. De suiker verwijdert de was en de babyolie voorkomt irritatie en kalmeert de huid. Als onderdeel van het beautyheaven-beloningsprogramma ontvangen alle leden 5 punten voor elke recensie die ze indienen. Breng geen was aan op een verbrande, schrale, gebroken of pijnlijke huid, snijwonden, zwakke littekens of eczeem. Hoewel het van voren duur is, is het een permanente vermindering van het haar en als u geen haar in de follikel hebt, zult u geen ingroei krijgen. Volgens zichzelf wordt bij het gebruik van elektrolyse-inrichtingen een sonde in het haarzakje vernietigd en verwijderd.

Ik vind de nads-strips het meest effectief in huisverwijdering en ook degene met de minste irritatie voor de gevoelige huid.