Goingorganic.nl

Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps

MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps by Healthy Origins Supplementen, Antioxidanten, Druivenzaad Extract, Gezondheid, Bloeddruk

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.05 kg, 5.3 x 5.3 x 9.4 cm
Productcategorie: Supplementen, Antioxidanten, Druivenzaad Extract, Gezondheid, Bloeddruk, Supplements, Antioxidants, Grape Seed Extract, Health, Blood Pressure

Gezonde oorsprong, Mega-eiwit druivenzaad uittreksel, 150 mg, 60 Groentenkappen – Niet-Gmo. Natural. Soja-vrij. M-meganatuurlijke – bp. Gemaakt van Californië druiven. Helpt de gezonde bloeddruk al in het normale bereik te behouden. Voedingssupplement. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gezond-oorsprong meganaturaal-bp druivenzaad extract is gemaakt van een speciale mix van Californië geteeld, niet-GMO rode en witte druivenzaad. Meganatural-bp wordt geëxtraheerd onder toepassing van een gepatenteerd, oplosmiddelvrij water extractie proces dat een product met een laag molecuulgewicht levert. goingorganic.nl Ik neem 2 capsules per capsule per dag, samen met één capsule per dag van de meidoorn, als beide aanbevolen om de bloeddruk te verlagen. Ik heb vandaag mijn bloeddruk gecontroleerd en het was 117/72!

Het is het afgelopen jaar ongeveer 130/90! Ik oefen, eet een gezond dieet, en ben slank, maar hoge bloeddruk loopt in mijn familie. Dit is het extract van druivenzaad in de universiteit van Californië-Davis studies. Ik dacht dat het de moeite waard was. Mijn proces was niet erg streng. Ik gebruikte vitamine C voor een maand, daarna overgeschakeld, 2 capsules per dag, voor een maand. Mijn bp (zowel s & d) was ongeveer 5 punten na het gebruik van vitamine C. Nu, mijn bp is nog eens 5 punten. Ik kan niet echt zeggen hoeveel effect het extract van druivenzaad heeft, maar ik zou minstens 5 punten voor mij zeggen. Ik ben niet van plan om een ​​meer strenge studie te maken, ik ben er van plan om het verder te gebruiken! Zoals veel supplementen, zal het waarschijnlijk voor sommigen werken, maar niet voor anderen. Maar voor de prijs is het zeker de moeite waard om te proberen!

Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps: Supplementen, Antioxidanten, Druivenzaad Extract, Gezondheid, Bloeddruk

Ik weet niet of alle extracten van druivenzaad hetzelfde werken (ik vermoed dat ze niet, omdat ze ingewikkelde mengsels zijn). Totdat andere druivenzoutextracten hun eigen klinische studies uitvoeren (een paar kleine zijn beter dan niets), zit ik bij deze. Ik heb dit product genomen om mijn pre-hypertensieve bp te verlagen en het werkt goed. Mijn bp is gedaald van 130/85 tot 120/80. Ik heb dit product al voor het afgelopen jaar gebruikt. Het heeft geholpen mijn bloeddruk te verlagen. Ook is het een krachtige antioxidant (20 keer krachtiger dan vitamine C en 50 keer sterker dan vitamine e). Het is vermoedelijk ook een anti-virale, anti-inflammatoire en anti-bacteriële mijn anekdotische bewijs is dat ik de winter doorkwam zonder kou of griep te krijgen. Ik heb ook gelezen dat gse een van de weinige antioxidanten is die de bloedbarrière kunnen binnendringen, waardoor het brein- en zenuwweefsel wordt beschermd. Ik stop met caffeinated coffee en snijdt zoveel 2 maanden geleden terug op zoutinname, dit is stap 3. Tot nu toe is mijn bloeddruk van ongeveer 132/90 tot 123/81. De grapseed & hawthorne lijkt mijn vooruitgang te helpen. Ik hou absoluut van het product. Ik weet niet of het coinsidentaal is, maar sinds het gebruik van meganaturale bp is mijn bloedvoorspelling normaal voor de eerste keer in een jaar. Dank je. Ik neem veel supplementen, dus het is moeilijk om soms te weten wie er wel aan doet, maar deze stond uit.

Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps: Supplementen, Antioxidanten, Druivenzaad Extract, Gezondheid, Bloeddruk

Vele malen zou mijn depressie oplopen en ik realiseerde me dat ik eerder een paar van deze caps had genomen. Ik bestelde dit product voor mijn psoriatische artritis. Ik weet het nog niet of het er voor zal werken omdat ik het al 1 maand heb gebruikt. Maar ik vond het van de menopauze ontdoen van mijn hotflushes en ik voel me ook meer ontspannen sinds ik het begon. Ik zal het zeker blijven doen. Ik voel mijn huid er beter uitzien na gebruik dit product ongeveer 2 weken, het is goed in termen van verlichting en versteviging. Vervang garlinase vers met dit omdat het niet goed is voor uw darmflora om constant te worden blootgesteld aan vluchtige oliën, zoals knoflook. Het werkt goed. Ik ga wisselen tussen de twee. Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps Het lijkt te helpen met energie en bp. Ik geloof dat dit het beste druivenzaad extract is dat ik ooit heb gekocht. Geweldige kracht voor de prijs. Goed product en een goede moeite, goed product, heb het nog niet geprobeerd, goed, beste, ik geef meanatural-bp druivenzaad extract samen met pycnogenol aan mijn moeder om haar bloeddruk te verlagen.

Review: Healthy Origins, MegaNatural-BP Grape Seed Extract, 150 mg, 60 Veggie Caps

Werkt goed op mijn bp. Ik geloof dat dit product op de een of andere manier van voordeel kan zijn, maar heeft mijn eigen bloeddruk niet veel verlaagd. Misschien had ik een hogere dosering nodig. Ik heb dagelijks 150 mg geprobeerd. Ik hou van gezonde afkomst maar het is een beetje duur. Ze gebruikten elke keer verse druiven omdat er geen conserveringsmethoden waren. U kunt het online kopen, maar u moet eerst een arts raadplegen om ervoor te zorgen dat het veilig voor u is om te gebruiken. Aanbevolen gebruik: Neem 1 capsule per dag, voorafgaand aan de maaltijd.

Naast het helpen van het remmen van tumorcellen, heeft druivenzaad andere toepassingen voor de behandeling van kanker. In feite heeft een studie van de Wereldgezondheidsorganisatie vastgesteld dat een laag vitamine E-gehalte een betere voorspeller was van het risico op hartziekten met een hoog cholesterolgehalte. Zelfs bij een normale bloedsuikerspiegel en lichaamsgewicht wordt de cardiovasculaire gezondheid bedreigd door omgevingsstress zoals smog, chemicaliën en ouderdom. Proanthocyanidinen in de gezondheidszorg: huidige en nieuwe trends. Meer onderzoek is nodig om te bepalen of druivenpitextract mensen met hoge bloeddruk helpt. Vrije radicalen beschadigen cellen en genetisch materiaal en kunnen bijdragen aan veroudering en ziekte, waaronder hartaandoeningen en kanker. Paardenkastanje-extract werkt op verschillende manieren om de gezondheid van uw haarvaten en aders te ondersteunen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met het gebruik van gse-supplementen (49, 55). Zoek het advies in van een bekwame beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor uw specifieke gezondheidsproblemen. Antioxidanten verwijderen vrije radicalen uit het lichaam die de wanden van bloedvaten kunnen beschadigen en uiteindelijk leiden tot hoge bloeddruk. Het is aangetoond dat het het risico op plaveiselcelcarcinoom met ongeveer 75 procent vermindert, wat nogal dramatisch is.

 Een studie die in januari 2015 werd gepubliceerd, toonde aan dat een druivenextractdrank de bloeddruk kon verbeteren bij menselijke deelnemers bij wie de diagnose prehypertensie was gesteld, terwijl een andere onlangs gepubliceerde studie buiten Spanje aantoonde dat slechts één enkele dosis de bloeddruk bij ratten kon verbeteren met hypertensie. Een evaluatie van de antioxidantactiviteit van een gestandaardiseerd druivenpitextract, leucoselect. Ter bescherming tegen schade door vrije radicalen, neem een ​​tot drie keer per dag 25 tot 150 mg en voor chronische veneuze insufficiëntie, neem 150 tot 300 mg eenmaal per dag.