Goingorganic.nl

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels

Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels by Healthy Origins Vitaminen, Vitamine D3

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.09 kg, 10.2 x 5.8 x 5.8 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Gezonde oorsprong, vitamine d3, 10, 000 iu, 120 softgels – sojavrij. Non-gmo. Maximale kracht. Vitamine D. Een voedingssupplement. Gezonde herkomst vitamine d3 10.000 iu is een belangrijke voedingsstof vervaardigd in een zeer absorbeerbare vloeibare softgelvorm. Vitamine D3 wordt in het lichaam gesynthetiseerd uit zonlicht en slechts een klein deel kan worden verkregen uit voedsel. Het winterseizoen en veel zonnebloemproducten belemmeren het vermogen van het lichaam om optimale niveaus van vitamine d te produceren. Als gevolg daarvan wordt de aanvulling van vitamine d3 nog meer nodig om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende toevoer krijgt. goingorganic.nl Ik ben een geregistreerde verpleegkundige en schildklierpatiënt die lage vitamine d-niveaus heeft. Vitamine D speelt een grote rol in de schildklier gezondheid. Deze softgels zijn geweldig, goede kwaliteit en gemakkelijk te slikken. Mijn niveaus gingen van 19 tot 94 in 3 maanden en stabieler beter dan voorschrift d2 (50, 0000 tweemaal per week). Omdat mijn dosis twee keer per week 50.000 is, heb ik de 10.000 iu gekocht.

Mijn nagels groeien, mijn huid begon eruit als een pasgeboren en was minder droog. Ik heb ook de 5, 000 iu gekocht voor mijn moeder en tante die van hen houdt en een verschil had gezien van het andere merk dat ze gebruikte. Goed gedaan. De prijs is ook geweldig! Ik gebruikte 1000iu vitamine d3, die niet veel aan het doen was. Dit 10, 000iu product heeft een invloed op mijn humeur gehad – voel me minder depressief op deze. Over mij – ik ben 33 en heb een beheersbaar chronisch endocriene probleem. Ik functioneer relatief normaal maar was vaak te moe, kon niet concentreren, gebrek aan eetlust, was ondergewicht. Ik dacht dat dit misschien bijwerkingen zijn van mijn gezondheidsproblemen. Over vitamine d3 – Ik lees een paar artikelen, sommige rapporten – het is allemaal daar, toegankelijk (dokter Oz voor het begin). Deze hebben mijn ogen geopend. Ik ben niet genoeg blootstelling aan de zon, ik spandeer het grootste deel van mijn leven binnen en ook in mijn regio krijgen we 4-5 maanden zonovergoten zonlicht. Conclusie – Ik begon een hoge dosis vitamine d3 en ik kon de resultaten voelen en zien: betere stemming en eetlust, kreeg een paar kilo. Ik voegde ook mineralen aan en nam l-glutamine.

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

In de zonnige zomerdagen snijd ik de dosering, 1 om de 2-3 dagen. Over dit merk – softgels, makkelijk te nemen, grote hoeveelheid, mooie prijs. Ik heb voorheen natrols gebruikt en daarbij overgeschakeld vanwege het prijsvoordeel voordeel. Ik kan niet vertellen hoeveel ik dit vitamine d3 leuk vind! Zachte gels zijn klein, gemakkelijk te slikken, er is daarna geen smaak. Mijn stemming verbeterd, zal het tot de late lente nemen, dan zal de zon voldoende zijn voor mijn niveau van vitamine d in mijn lichaam. Beveel dit product sterk aan. Prachtig product, de woorden zijn onnodig. Een van de beste producten die ik test. Ik neem minstens 20000iu per dag, omdat ik altijd binnen ben, de hogere dosering binnen elke capsule maakt het makkelijker voor mij omdat ik niet meer 4 capsules elke keer moet slikken!

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Het lijkt er op dat mijn lichaam op veel manieren onevenwichtig is, zodat mijn vitamine d alleen de problemen van vermoeidheid, slapeloosheid en eczeem niet heeft opgelost. Maar ik ga door met het, omdat ik weet dat ik er zeker van heb, dat het gebaseerd is op mijn indoor levensstijl. Ik heb heel erg geneigd om de laatste paar winters hier in Ierland terug te krijgen. Het was aan te bevelen dat ik deze zou moeten nemen door iemand die 3 jaar eerder begon te nemen en sindsdien niet ziek zijn geweest. Mijn stemming is verbeterd, zoals mijn gevoel van welzijn en ik ben ook niet ziek geweest voor de periode die ik heb genomen, waarvan ik denk dat het ongeveer 3 maanden is. Zeker een spelwisselaar. Dit is het enige vitamine d merk dat ik ooit heb gebruikt, en ik ben nog nooit tevredener geweest. Geweldige kwaliteit voor uw geld, sterk aanbevolen! Zeer goed product, geen bijwerkingen en ik veronderstel dat het doet wat d3 zou moeten doen en zou moeten worden bereikt voor mensen ouder dan 60 jaar. Ik heb 120 besteld na de 30 softgels trial. Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels Het product heeft een adequate grootte en hoeveelheid.

Review: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 120 Softgels

Gemakkelijk te slikken. heb geen raar geur of smaak. Super goed product! Naast de prijs (post en post) moest ik douanerechten in het Verenigd Koninkrijk betalen, dieven tussen verkoper en koper! Daarnaast – zeer goed product. Hou van deze zachte gel vitamin D3 vitamine. Ik heb twee dagen geleden mijn bloed vitamine d-levels getest en mijn niveau was 133 nmol / liter. Ik heb dit product elke vier dagen gebruikt, wat betekent dat mijn dagelijkse inname 2500 iu bedraagt ​​(62, 5 microgram). Dus ik kan deze echt aanraden omdat het echt werkt! Maximum aanbevolen dagelijkse vergoeding van vitamine d-supplement in een capsule van één dag.

 Briljant voor ons Australiërs die deze hogere dosishalven niet van de plank uit de winkels kunnen kopen. De prijs is ook uitstekend. Koop een paar flessen. Ik ben vitamine d gebrekkig en 400iu was belachelijk laag. Graag om de 10, 000iu te hebben! Ik woon in Nieuw-Zeeland waar de hoogste potentie die je kan kopen is 1000iu en is vrij duur voor webshop. Ik ben zeer tevreden met dit product en de dienst van webshop dat ik er zeker van zal zijn, zal het in de toekomst nog meer kopen, kwaliteit en prijs. Ik heb sinds een jaar vanaf webshop vanaf Londen besteld. Het duurt soms lang om te komen + extra betalen voor de douane. Nu bestel ik vaker dat om dat te voorkomen. Onder een bepaald bedrag geen probleem. Altijd tevreden, vitamine d zo belangrijk voor het lichaam is het een must. Effectief, d3 vitamine supplement is makkelijk te nemen, goed voelen, lijken te helpen.

Ik gebruik minder kracht, maar verwacht dat, wanneer dit nodig is, dit een uitstekend product zal zijn, aangezien de lagere doses, zowel 2, 000 ius als 5, 000 ius mijn niveaus tot de verwachte niveaus hebben gebracht. Bij kinderen kan een ernstige vitamine D-tekort leiden tot vertragingen in de groei en rachitis, een ziekte waarbij de botten zacht worden. Te veel vitamine D kan vitamine D-toxiciteit veroorzaken, of hypervitaminosis d, zegt clifford. Het is van vitaal belang voor het behoud van de botsterkte en het voorkomen van skeletaandoeningen, zoals osteoporose. In elk geval biedt de nordic naturals d3 een geconcentreerde bron van vitamine D naast een aantal van zijn gezonde handelsoliën. Een recente meta-analyse van 12 kleine gerandomiseerde gecontroleerde studies bij deelnemers met een hoog risico op cvd vond een significante toename van vitamine D-suppletie (dagelijkse doses, 2.500-5.000 iu; wekelijkse dosis, 50.000 iu; maandelijkse dosis; 60.000 iu; single -bolus doses, 100.000-200.000 iu) gedurende acht weken tot zes maanden (198). De resultaten van een gerandomiseerde gecontroleerde studie, de vitamine D-beoordeling (Vida) studie in Nieuw-Zeeland, werden onlangs gepubliceerd. Botverlies en osteoporose: een antropologisch perspectief. Onderzoek suggereert dat vitamine D ook bescherming kan bieden tegen hypertensie, psoriasis, verschillende auto-immuunziekten (waaronder multiple sclerose en reumatoïde artritis), en de incidentie van botbreuken kan verminderen.

Volgens de vitamine D-raad kunnen symptomen van vitamine D-tekort onder meer vermoeidheid en algemene pijntjes en kwalen omvatten, maar veel mensen hebben geen symptomen. Bloedvatverkalking is betrokken bij de ontwikkeling van chronische ziekten, zoals hart- en nierziekten (10, 11, 12). Hollis zit in hun adviesraad, ik vroeg of hij geïnteresseerd zou zijn in een interview om vitamine D en borstvoeding te bespreken. Mensen met obesitas kunnen ook profiteren van het aanvullen van hun dieet met vitamine D om een ​​optimaal niveau te bereiken, en mensen met een veganistisch dieet moeten hetzelfde doen: een persoon die een strikt veganistisch dieet volgt, kan een iets hoger risico lopen, omdat ze niet zo veel calciumrijk voedsel consumeren, zegt Gans. Voor de meeste mensen is de beste manier om genoeg vitamine D te krijgen een supplement, maar het niveau in de meeste multivitaminen (400 Iu) is te laag. De vitamine d-metabolieten, calcifediol en calcitriol werden geïdentificeerd door concurrerende teams onder leiding van michael f.