Goingorganic.nl

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels

Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels by Healthy Origins Vitaminen, Vitamine D3

€ 12,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels
Prijs: € 12,50
Inhoud: 0.27 kg, 13.5 x 7.6 x 7.6 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Gezonde oorsprong, vitamine d3, 10, 000 iu, 360 softgels – nieuw label – dezelfde geweldige formule, nieuwe zonneschijn look. Economie grootte. Soja vrij. Non-gmo. Maximale kracht. Vitamine D. Een voedingssupplement. Gezonde herkomst vitamine d3 10.000 iu is een belangrijke voedingsstof vervaardigd in een zeer absorbeerbare vloeibare softgelvorm. Vitamine D3 wordt in het lichaam gesynthetiseerd uit zonlicht en slechts een klein deel kan worden verkregen uit voedsel.

Het winterseizoen en veel zonnebloemproducten belemmeren het vermogen van het lichaam om optimale niveaus van vitamine d te produceren. Als gevolg daarvan wordt de aanvulling van vitamine d3 nog meer nodig om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende toevoer krijgt. goingorganic.nl Als mens zijn onze levensstijl veranderd van die van nauwelijks geklede, bijna naakte jagergeners, die het grootste deel van ons daglicht buiten brengen, volledig gekleed, in zonnebrandcrème versmolten en zeer weinig tijd doorbrengen in openlucht. Dit stopt onze huid daadwerkelijk tegen het integreren van vitamine d uit zonlicht, dat is onze primaire bron van dit prohormoon. Geen wonder dat we zoveel gezondheids-epidemieën en pandemieën hebben, met name de degeneratieve ziekten en kankers. De immuun stimulerende effecten van d3 – en het moet de 3 vorm zijn, die cholecalciferol is, uit dierlijke bronnen, en niet ergocalciferol, dat is d2, en van plantaardige bronnen – zijn monumentaal. Wees voorzichtig met studies die beweren dat vitamine d-aanvulling geen effect heeft op botdichtheid of andere problemen. Controleer of ze een fatsoenlijke hoeveelheid hebben gebruikt (veel studies gebruiken alleen 400 of 800u, en van koerier die geen gunstig effect zal hebben omdat het is niet genoeg) en dat de vorm d3 en niet d2 was. Sommige mensen die zeggen dat ze vitaminen d probeerden en botsporen en andere calciumafzettingsproblemen hebben, hebben er als gevolg van geconfronteerd met enkele eenvoudige feiten: vitamine d heeft vitamine K nodig om het calcium in de botten te leiden – zonder dat proces te gebeuren calcium zal natuurlijk door het lichaam worden gedumpt.

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

U kunt denken aan vitamine K zoals een minibus, de werknemers opnemen en vervolgens naar de werkplaats rijden. Tenzij ik daar ben om het calcium op te halen, dwaalt het calcium gewoon rond totdat het ergens landt en daar blijft. Dit is ook waarom sommige mensen nierstenen krijgen op hoge dosis d. Andere botfactoren moeten ook worden beschouwd – oestrogeen en progesteron zijn kritisch voor de botgezondheid. Ze produceren osteoclasten, die oude botcellen wissen en osteoblasten die nieuw bot bouwen. U kunt geen nieuw bot bouwen tot de dode spullen weggewerkt zijn, op dezelfde manier dat u geen veilige nieuwbouw direct op de bovenkant van een verlaten gebouw met wonkige fondsen kon bouwen. Andere mineralen zijn ook belangrijk. De calcium-magnesiumverhouding is in het bijzonder van cruciaal belang om recht te krijgen, en dit zal variëren van persoon tot persoon, waarbij sommige gezondheidstoestanden profiteren van meer magnesium dan calcium. Een makkelijke manier om te controleren of u genoeg magnesium inneemt, is om het standaard natuurlijk medicijnprotocol te observeren om een ​​plotselinge verandering in de ontlastingstextuur te observeren. Als je zoveel mag hebt gebruikt als je lichaam dat dag kan gebruiken, beleef je wat ik kan torpedo poos, dat wil zeggen dat ze vrij snel uitkomen en erg glad zijn (niet de ideale ontlasting, aangezien het aangeeft dat voedsel doorheen is gegaan te snel voor optimale absorptie, maar een goede manier om uw mag te controleren).

Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Silica is ook erg belangrijk, want een deel van de botgezondheid is flexibiliteit van het weefsel. Volgens sommige studies en claims is slechts 10% van de botstructuur eigenlijk calcium, de rest is collageen, dat is dezelfde veerkrachtige spullen die onze huid (en bloedvaten en andere bindweefsels zoals kraakbeen, pees enz.) Geven elasticiteit. Silica, wordt beweerd, is net zo belangrijk als vitamine K om calcium weg te brengen van zachte weefsels en tot bot. Het idee is dat de botten zijn waar het lichaam is ontworpen om calcium op te slaan zodat het uit de botten en in het bloed kan worden getrokken – de bloedniveaus worden binnen zeer zeer smalle marges gehouden en elke afwijking van deze marges verstoort de gezondheid op een belangrijke manier. Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels Dus, volgens iets dat ik op de website van eidons lees, is slechts 10% van het bot gemaakt van calcium, maar bot is de opslagplaats voor calcium. En calcium heeft silica nodig, evenals vitamine d3, vitamine K (de mk7 duurt twee keer zo lang in het lichaam dan de gewone k2), fosfor (zeer overvloedig in dieet en het probleem hoeft niet te worden aangevuld), magnesium, oestrogeen (zeker bij vrouwen, Ik heb niet gecontroleerd om te zien over mannen, maar vermoedelijk hebben ze ook hetzelfde werkingsmechanisme voor osteoblasten en osteoclasten. In tegenstelling tot het algemeen geloof produceren mannen oestrogeen, net als vrouwen testosteron produceren, produceren we elk enkel het andere belangrijke geslachtshormoon in kleinere hoeveelheden dan het tegenovergestelde geslacht doet), progesteron.

Review: Healthy Origins, Vitamin D3, 10.000 IU, 360 Softgels

 Ik ken sommige mensen zonder osteoporose en anderszins gezond (ik heb osteoporose, borstkanker, fibromyalgie, lage bijnier- en schildklierfunctie en andere problemen) met hoge dosis d 10k iu / dag samen met k2 toegevoegd en heb niet nodig om andere aan te pakken meer uitgebreide botgezondheidsproblemen, maar wees alstublieft op de hoogte van al deze factoren voordat u binnenkomt zonder te denken over het toevoegen van silica en de andere. Oh, voordat ik het vergeten, is nog een ander ding om te onderzoeken, vitamine A, dat is momenteel een beetje uit de hand, maar denk erover na. In de kabeljauwleverolie, die natuurlijk voorkomt en inderdaad voorgeschreven wordt door de overheid voor zwangere vrouwen in Groot-Brittannië , en werd ook hier in de oorlogstijd door de regering voorgeschreven toen we veel tijd onder de grond brachten om de bommen te ontsnappen, de vitaminen a zijn hoger dan vitamine d. Misschien is eenmaal d niveaus naar de optimale status gebracht, op welk moment u uw lopende onderhoudsdosis kan bepalen (die lager zal zijn dan u bijv. Dosis), dan moet vitamine A volgens dit principe worden aangepast. Het is zijn persoonlijke rekening om hem en zijn familie te helpen met een hoge dosis d3. Hij heeft de afgelopen 6-8 jaar 10k-12500 iu per dag genomen, met niets dan gunstige effecten. Zijn botdichtheid is toegenomen. Hij heeft geen aanvullend calcium of magnesium of progesteron of oestrogeen, noch silica, gewoon mk7 k2.

 Ook is het van vitaal belang om onze gp onside te krijgen en uw d levels te controleren vóór en tijdens de aanvulling. Gebruik alleen je eigen kennis van wat de test moet zeggen om optimaal te zijn in plaats van wat de referentiebereik op de tests zegt. Ze verschillen wild van laboratorium tot laboratorium, ziekenhuis naar ziekenhuis, dus trek je eigen conclusies. Momenteel een e-boek van de grootste online boekhandelaar. Ik heb gewacht tot ik mijn vitamine d niveau opnieuw had getest, want ik wilde commentaar geven op de werkzaamheid van het product, evenals de uitstekende service van webshop. Toen ik deze softgels begon te nemen was mijn niveau 18 ng / ml en nadat ik een dag per 6 weken had genomen, is het nu 72 ng / ml – dus ik kan veilig zeggen dat ze voor mij hebben gewerkt! Het is geweldig om 10, 000iu capsules te kopen, omdat ze niet beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, en de prijs is uitstekend. Als u vanuit het Verenigd Koninkrijk bestelt en haast heeft om uw bestelling te ontvangen, is het beter om het extra te betalen voor dhl verzending, aangezien de gewone post 10 dagen duurde, alhoewel webshop de bestelling heeft verzonden de dag dat ik het bestelde. Als verpleegster hebben we niet veel geleerd over vitamine d op school en heb ik nog nooit een dokter gecontroleerd. Dus na het zien van patiënt na patiënt zonder vitamine d heb ik de mijne gecontroleerd en het niveau was 11.

Ik woon in het zuiden, draag geen zonnebrandcrème, en ik ben dagelijks buiten en ik had geen vitamine d. Na dit product was mijn niveau 80, ik voelde me niet meer moe of gauw in de middag, en ik voelde mij geweldig. Ik nam een ​​rx dosis die 50 weken eenmaal 3 weken per week was gedurende 3 weken dan eenmaal per week gedurende 3 weken. Ik had dan genoeg om dagelijks een dag voor maanden te nemen voor minder geld dan de rx d2 zou hebben gekost. Ik heb onlangs mijn 2e fles besteld en het pakket was gestolen. Ik had niet eens met webshop moeten praten, ze hebben binnen een week me een nieuw pakket meegestuurd, maar ik zou al kunnen voelen dat de vermoeidheid terugkomt. Dus je voelt het zeker. Het helpt ook kanker, hartziekte, osteoperose te voorkomen. Welke ik osteopenie enkele jaren geleden had gehad (ik ben in mijn 20s) dit jaar was de controle normaal en dat is het enige dat ik heb veranderd. Deze vitaminine d is een goedkoper van anderen en er zijn 360 tabletten! Ik ga vitamine d opnieuw kopen en een opnieuw en een weer? Uitstekend product.

 Ik gebruik voor de behandeling van multiple sclerose. Samen met omega 3 – dha-500 en andere supplementen. Iedereen zou dit elke dag moeten nemen. Vergeet wat de huidige rda is. Vitamine D (eigenlijk geen vitamine zoals het lichaam het maakt) is absoluut essentieel bij letterlijk duizenden processen in het menselijk lichaam. In deze dag van zonnebrand en huidkanker kan je gewoon niet genoeg van de zon krijgen. Deze 10.000 iu heet klinische kracht, maar laat je niet gekken. Dit gaat over de basis die nodig is om je gezond te houden. Daarnaast wordt d opgeslagen in de lever en later bruikbaar. En is niet giftig. Geloof me. Je kan genoeg krijgen om je te voorkomen dat je rickets krijgt, maar tenzij je 5-15, 000 IU per dag krijgt, ben je niet optimaal gebruik van dit wonderlijke protohormoon. Zeer goed. Ik wachtte te reageren om te zien hoe mijn d levels getest werden. Ik was op 16, een jaar later om 20 uur op 2k iu dagelijks supplement en voelde me verschrikkelijk.

Ik heb dit sindsdien en mijn laatste test twee weken geleden ben ik op 60. Gemakkelijk de enige vitamine d waard om te kopen! Kleine, makkelijk te slikken capsules, in een compactbuis, kwamen heel snel na het bestellen (goed gedaan webshop !. De laagste kosten per liter vitamine d heb ik overal gevonden. Waarom iemand een lagere dosis zou kopen (tenzij je kleine kinderen hebt) is buiten mij. Je huid kan in de zomer 10000 ius maken in 20 minuten! Vitamine D veroorzaakt de productie van antimicrobiële peptiden. Geweldig product voor het behoud van uw vitamine d niveaus in het hogere bereik voor mensen met multiple sclerose. Het lichaam bewaart langdurig vitamine D, het maakt geen verschil of u 1 keer per dag per dag of 10.000 iu per 10 dagen nodig hebt.

Dit is de meest economische manier om vitamine d te nemen. verspil geen geld op 400 iu tot 5, 000 iu doses. Besluit hoeveel iu u per dag wilt nemen, vermenigvuldigen met 30, verdeel met 10, 000 en neem zoveel softgels per maand. Had een bloedtoets na het gebruik van het voor een paar maanden en de absorptie zo groot. Mijn bloedbereik was 144 uit het 50-200 bereik. Mijn hormoon specialist heeft me gefeliciteerd met mijn bloedresultaten, omdat je geen kanker kan krijgen in dat hogere bereik. Zelfs kanker, jicht, hiv, herpes en psoriases worden genezen op dat bereik, indien opgenomen met 5g lysine. Dit is de beste vorm van vitamine d om te nemen (d3).

 Vitamine D3 is ook een vetoplosbare vitamine, dus het is fantastisch dat dit bedrijf olijfolie heeft gezet als een metgezel met de d3 om het effectiever te maken. Het nemen van twee softgels per dag vermindert uw risico op meeste kankers, hart- en vaatziekten en diabetes met minstens 50%. Eén per dag en houdt de dokter weg. Geloof me. Ik woon in Finland. Het is altijd donker, dus ik krijg geen zon meer dan 5-7 maanden. Nadat ik deze twee keer per dag begon te nemen. Ik voel me energiek, gelukkig in de ochtend, en gymnastiek werk is verbeterd, zoveel debatten of het 's nachts of op de dag is, dus ik heb besloten om eerst te proberen. Ik sliep zo goed als een baby en maak je zo fris! Ik denk dat mijn slaapkwaliteit is verbeterd en hopelijk dat werkt in gewichtsverlies of spierherstel, dit is een goed solide product voor degenen die ons nodig hebben om onze vitamine d-inname te pompen. Bij 220 pond heb ik 7000 IU nodig per dag, en begint zacht genoeg, dit helpt me terug te halen. Ik heb altijd moeite gehad met het absorberen van vitamine d, en ik moet wekelijks 7.000 IU wekken om het op regelmatige niveaus te stabiliseren. In Brazilië kost een pakje met 4 pillen met 7, 000 iu ongeveer usd 8, 90 (dezelfde formule – cholecalciferol).

Ik heb dit product gekocht voor usd 21 met verzending. Na het betalen van de invoerbelasting is het samengevat tot usd 33, 60. Dat is, ik heb 360 pillen gekocht voor de prijs van 15. Een deal kan er niet beter dan! Sommige brazilians klagen dat ze het product niet hebben ontvangen, maar de douane via usps is extreem traag. Ik heb 25 dagen gewacht om alleen de douane te krijgen, en dat wordt snel beschouwd. Ik gebruik dit al ruim 6 maanden.

Wat ik heb gemerkt is dat mijn huid veel vlotter lijkt te zijn dan voorheen (hoewel ik dit ongeveer 2 maanden geleden heb gezien). Behalve dat. Mijn partner was er voor de laatste maand of zo. Ik heb hem ongeveer 2 capsules per dag gegeven (samen met vitamine k2 als mk-7). Hij merkt op dat hij niet zo vaak wordt vermoeid en dat zijn huid ook gladder is dan voorheen (ik gaf hem ongeveer 8 capsules ongeveer 8 dagen op rij omdat ik lees dat elke 10 000 iu gelijk is aan 1 ng / ml. Dus ik wilde zijn niveaus vrij snel verhogen). Op dit moment heb ik zijn dosering tot 10.000 iu per dag verlaagd, hoewel ik denk dat ik het kan reduceren tot 40 000 iu per week voor onderhoudsdoeleinden. Mijn dosis is momenteel op onderhoudsniveaus (4 capsules per week), omdat ik al de afgelopen 6 maanden hier ben geweest. We hadden nog geen kans gehad om onze vitamine d3 niveaus te testen. Maar beide van ons zijn niet precies in de zon om mee te beginnen, en sinds we in schotland zijn, verschijnt de zon hier zelden in volle kracht.

Ik had eigenlijk een goed idee dat we ons d3 (vooral mij) nogal onvoldoende hadden. Plus, ik heb ook gemerkt dat ik al gezonder voelde sinds ik het had genomen. Ik vind dit product geweldig. Maar ik zou het niet erg vinden webshop die vitamine k2 als mk7 (100 mcg) biedt, samen met d3 10 000 iu, beide in 1 capsule. Het verpakken van deze mogelijkheden en vormen samen zou vrij groot zijn en waarschijnlijk de lange kosten op de lange termijn verminderen. Ik krijg niet genoeg zon, dus ik neem d3. Het is in olijfolie geschorst, leuk. Sommige andere meer $$$$ merken gebruiken minderwaardige groente (omega-6) oliën.

Mijn kou kreeg zoveel korter deze winter.