Goingorganic.nl

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels

Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels by Healthy Origins Vitaminen, Vitamine D3

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.05 kg, 8.9 x 4.8 x 4.8 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Gezonde oorsprong, vitamine d3, 5, 000 iu, 30 softgels – soja vrij. Niet gmo. Ultra sterkte vitamine d. Een voedingssupplement. Gezonde herkomst vitamine d3, 5, 000 iu is een belangrijke voedingsstof vervaardigd in een zeer absorbeerbare vloeibare softgelvorm. Vitamine D3 wordt in het lichaam gesynthetiseerd uit zonlicht en slechts een klein deel kan worden verkregen uit voedsel. Het winterseizoen en veel zonnebloemproducten belemmeren het vermogen van het lichaam om optimale niveaus van vitamine d te produceren. Als gevolg hiervan wordt vitamine d3-supplementen nog meer nodig om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende toevoer krijgt. goingorganic.nl In tegenstelling tot andere vitamine d supplementen, deze is niet-GMO en bevat geen gevaarlijke ingrediënten zoals ethylcellulose, natriumalginaat, ammoniumhydroxide, titaandioxide, croscarmellose-natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, stearinezuur. Vitamine D is gunstig bij het behandelen van zulke aandoeningen, zoals hartziekten, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, obesitas, artritis, osteoporose, osteomalacie, botverlies, reumatisme, diabetes, hypofosfatia en fanconi syndroom, lage bloedkalciumgehalten, hyperparathyroidisme, myelodysplastisch syndroom, rickets, neurodegeneratieve aandoeningen, alzheimersziekte, multiple sclerose, aandoeningen, chronische obstructieve longziekte, astma, ademhalingsinfecties, ademhalingsstoornissen, bronchitis, metabolisch syndroom, spierpijn, proximale myopathie, cystische fibrose, premenstruelesyndroom, stress, angst, auto-immuunziekten, depressie, psoriasis, vitiligo, sclerodermie, actinische keratose en lupus vulgaris, evenals andere aandoeningen.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Het verbetert en versterkt het immuunsysteem, regelt de niveaus van fosfor en calcium in het lichaam, ondersteunt gezonde gewrichten, botten, tanden, huid en haar, behoudt de juiste botstructuur, helpt de bloedsuiker te stabiliseren en het niveau van de insuline te regelen, voorkomt bloedsuikerspikes , normaliseert de bloeddruk, verlaagt triglyceriden en ldl of slechte cholesterolgehaltes terwijl het verhogen van HDL of goed cholesterol, beschermt tegen beroertes, atherosclerose en perifere arteriële ziekte, verbetert de hersenfunctie, vermindert ontsteking. Het is een mooi goed en veilig product. Zou het aanraden. Ik zal nooit weer zonder vitamine d gaan! Een kleine achtergrond: ik ben 31 atletisch en woon in het noordwesten waar er bijna nul kans is om vitamine D uit de zon te krijgen 9 maanden van het jaar. Ik heb alles geprobeerd van appelcider azijn, lugols jodium, blackstrap melasse, mariene fytoplankton, en nog veel meer. Vitamine D heeft meer geholpen in 24 uur dan elk van deze.

Specifiek, ik heb meer energie, flexibiliteit en spiervermoeidheid die ik ooit kan onthouden. De dag na mijn eerste pil kon ik het verschil voelen tijdens mijn training, die ik de afgelopen 10 weken niet had gevoeld. Ik ben nu 1 dag per maand, en de voordelen blijven, waaronder minder gewrichtspijn, betere huidverf, minder stress / mentale vermoeidheid en algemeen welzijn. Ter referentie nam ik de 25-hydroxy vitamine d-test voor de hand, die op 35 kwam. Dit is mijn eerste keer dat ik d3 alleen al niet in meerdere complexen of enzovoort probeer. Het is nu genoeg koud en erg donker, waar ik woon. Er zijn 4-5 dagen op een rij zonder zonneschijn. Het is heel moeilijk voor mij om te werken, om blij en energiek te zijn. Dus ik probeer deze.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Nog een tweede dag en ik voel me verschillend nadat ik ze heb verbruikt. Ik denk dat ik ze in de toekomst weer en opnieuw zeker zal gebruiken. Dit fungeert als een zeer krachtig diureticum voor mij. Lagere dosering heeft de voorkeur. Het is beter om een ​​pil 3-4 keer per dag te nemen dan een die mijn systeem overbelast en wat mijn lichaam probeert te ontdoen. Ook h. O. Is niet een goed merk, geen van de supplementen die ik ooit heb geprobeerd van hun. Dosering is hoog maar goed als u een vitamine d niveau moet verhogen. Naast de winter kan dit product voor veel mensen nodig zijn. Ik heb 1000 iu tabletten (4000 iu / dag) gebruikt om mijn vitd in bloed te krijgen van 25ng / ml tot 42ng / ml. Om het beste resultaat van het gebruik van vitd te krijgen, wil ik dit niveau een beetje meer verhogen – dus 5000 iu lijkt het juiste bedrag te zijn in de wintertijd. Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels Ik heb veel gelezen over de voordelen van het gebruik van vitamine d en geloof nu dat het een van de beste supplementen is. wees niet bang voor een hoge dosering – het is goed tijdens de lange wintermaanden met zeer weinig zonneschijn. Mijn favoriete vitamine d! Kan de prijs niet verslaan, en de waarde is geweldig.

Review: Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 30 Softgels

Hoge kracht, ik voel me zoveel energiek en optimistischer (net als hoe je je voelt als je onder mooie zonneschijn! Neem deze samen met hoogwaardige omega 3's, probiotica, vitamine C en zink en je zult nooit ziek worden! Ik heb dit product genomen omdat d3 sterk aanbevolen en de grootte is vrij klein. Hoewel het vreemd lijkt, heel anders dan andere supplementen die ik in het verleden heb genomen. weet niet of het een defect product is of het is natuurlijk karakter. Ik loop erin en zal nog een andere partij vrij snel krijgen, dus ik zal het uitzoeken. Gemakkelijk te slikken. En hun serum vitamine d niveau's verbeteren van redelijk schadelijke niveaus. In Australië moet u een minimumlezing van 100 nmol / l hebben (in ons is dit gelijk aan 40 ng / ml). De beste bron van vitamine d is zonlicht (wanneer de zon direct overhead is). Haal het regelmatig maar nooit aan te wijzen waar het je brandt. Overweeg het nemen van astaxanthine om uw huidskin te verhogen om schade door vrije radicalen te weerstaan. Deze zijn een must up north, tegenover een andere lange, koude en donkere winter weer.

Heb een ernstige vitamine d tekort en neem deze al 3 weken, al grote verbeteringen. Echt blij met de prijs, maar een fractie van de kosten van andere bronnen. Werk echt. Kalmeer me meteen, breng me in een paar maanden tijd van een 22ng / ml naar 41ng / ml. Echt effectief. Wonen in het noorden zonder winterzon, ik kon het verschil echt zien. Energie niveaus stegen op en geen flue deze winter. Ik was aan deze softgels met boter en dikke maaltijden. Zo komt vitamine d gemakkelijk naar het systeem. Gebruik het met calcium. Zeer makkelijk te gebruiken pillen, ik heb deze alleen gekocht omdat het zeer betaalbaar was. Nadat ik het heb ontvangen, ben ik begonnen met het bestuderen van vitamine d. Ja, deze is een zeer hoge dosis voor dagelijks, maar het zou moeten werken voor mensen die gebrek aan vitamine d hebben. Neem de juiste hoeveelheid vitamine d. Als u een tekort hebt, moet u het met 5, 000 tot 10.000 vitamine per dag voor drie maanden herstellen, maar alleen onder toezicht van een arts.

Voor onderhoud, neem 2, 000 tot 4, 000 per dag vitamine. Sommige mensen kunnen op lange termijn hogere doses nodig hebben om optimale niveaus te behouden als gevolg van verschillen in vitamine d receptoren, die in noordelijke breedtegraden, inwendig leven of huidskleur leven. D? 2000 – 4000,5000. D. Vitamine? 4000. Vitamine. Toen ik dit product kreeg, zaten alle zachte gels vast aan elkaar. In plaats van 30 softgels had ik een mega een. De integriteit van het product zou zeker zijn gecompromitteerd. Zal niet opnieuw bestellen.

Er is veel geschreven op vitamine d, dus ik ga er niet in. Dit is een fatsoenlijk d-product, omdat het gezonde oliën en ingrediënten gebruikt. Krijg uw d gemeten voordat u beslist welke dosering het beste voor u is, 5000 I. Wij kunnen of niet geschikt zijn voor u. Ik geef dit alleen 4 sterren omdat ik een vloeibare vorm vitamine d beter vind dan dit product. Het is kosteneffectiever en u kunt u de dosis aanpassen indien nodig. Dit is een goede deal op de speciale proefprijs. Vrede en goede gezondheid. weet niet echt wat ik verwachtte, maar ik heb geen effect opgemerkt. Ik zal niet opnieuw kopen !. Dank je!

Het is leuk om 1 pil te nemen in plaats van 5. Vitamine d is een geweldig supplement voor degenen onder ons die door de noordelijke canadese winters gaan met weinig zonneschijn.