Goingorganic.nl

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels

Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels by Healthy Origins Vitaminen, Vitamine D3

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.2 kg, 12.7 x 6.4 x 6.4 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Gezonde afkomst, vitamine d3, 5, 000 iu, 360 softgels – nieuw label – dezelfde grote formule, nieuwe zonneschijn look. Economie grootte. Soja vrij. Non-gmo. Ultra kracht. Vitamine D. Een voedingssupplement. Gezonde oorsprong vitamine d3 5, 000 iu is een belangrijke voedingsstof vervaardigd in een zeer absorbeerbare vloeibare softgelvorm. Vitamine D3 wordt in het lichaam gesynthetiseerd uit zonlicht en slechts een klein deel kan worden verkregen uit voedsel. Het winterseizoen en veel zonnebloemproducten belemmeren het vermogen van het lichaam om optimale niveaus van vitamine d te produceren.

 Als gevolg daarvan wordt de aanvulling van vitamine d3 nog meer nodig om ervoor te zorgen dat uw lichaam voldoende toevoer krijgt. goingorganic.nl Wanneer u vitamin D-supplementen koopt, let op voor goedkope merken die d2 gebruiken in plaats van cholecalciferol aka d3. Ik heb mijn onderzoek gedaan en d2 is slecht geabsorbeerd zoveel meer (ive leest maximaal 4 keer) is nodig voor hetzelfde effect en het nemen van dat veel kan leiden tot vitamine D toxiciteit. Stok met goede ol veilig d3 en beter nog wat zon op je huid zoveel mogelijk en bespaar het supplement voor winter of dagen wanneer je gewoon niet buiten kan komen. Deze pillen van zonneschijn hebben mijn leven veranderd. Voor deze was ik voortdurend moe, depressief (zonder reden), had acne en was altijd pijnlijk. Het was moeilijk om mezelf uit het bed te schrapen, laat staan ​​een vervullend leven. Deze kleine pillen zijn een wonder geweest, ik praat nacht en dag. Ik neem 2 van deze per dag met magnesium en ik zal nooit stoppen. Wat een verschil. Ik heb energie, de acne is weg, mijn gewrichten en rug voelen me geweldig. Hou van deze sup en webshop. Bedankt! Vitamine D3 is nuttig voor zoveel dingen. Het is uiterst effectief om te helpen bij het breien van botten en sneller te spoelen.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Geweldige post-knie operatie. Ik vond persoonlijk toen ik een hogere dosis van 4-6 capsules per dag nam, maar een week nadat ik mijn voet had verstuikt, hielp het veel. Ik nam vitamine C poeder en msm gezamenlijke poeder die zeker geholpen heeft, maar kwam niet helemaal boven de pijn en ontsteking tot ik in de vitamine d3 toevoegde. Mijn voet was heel erg voor een week voor het starten van dit, en het sloeg het helemaal los met niet meer hobbling. Iemand die ik weet, deed hetzelfde na kniechirurgie, waar niets voor haar aan het werk was. Een vriend gaf hogere doses aan zijn mama die een gebroken arm had die zelfs na een paar maanden niet begon te breien. De d3 deed de truc. Hij stelde voor om d3 op deze manier te gebruiken en ik had niets te verliezen.

Ik viel terug naar 1 per dag. Ik was behoorlijk verbaasd over de effectiviteit van zo'n simpel ding. Lees erover, omdat het een heleboel goede dingen in het lichaam doet, niet alleen dit soort toepassingen. Niet zeker of je je hond d3 kan geven voor een lame been, maar dat zou de moeite waard zijn om te kijken! Sydney, Australië), helpt me om het normale vitamine d niveau te behouden na vorig jaar gediagnosticeerd te hebben met een tekort. Ik vroeg mij af wat er de moeite kon zijn om moe te worden tijdens de dag, hoewel ik lekker geslapen had. Toen hoorde ik dat de oorzaak gebrek aan vitamine d zou hebben en besloten om dit product te proberen.

Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Ik woon in Finland en we hebben een lange donkere winterperiode, waardoor mensen niet veel zon krijgen en dus niet genoeg vitamine d. Bovendien hebben de meeste van de extra vitamine d-producten die hier beschikbaar zijn, een heel klein deel van de vitamine (ongeveer 400 iu). Het was goed om erachter te komen dat er producten zijn die veel meer vitamine bevatten. Door deze dagelijks te gebruiken, heb ik me beter gevoeld en raak ik niet meer moe in de dag (als ik goed slaap). + Goedkope prijs (in vergelijking met lokale producten) + hoeveelheid vitamine d / softgel + duurt een jaar – algehele dit item is echt goed, als ik een paar van deze voor het bed neem, slaap ik echt goed (wat voor mij ongebruikelijk is). Ik heb lage schildklier en bijnier en lage testosteron (ik vrouw) en mijn arts heeft voorgesteld dat ik misschien weinig vitamine d kan hebben. Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels Bij het onderzoek vond ik veel informatie over hoe belangrijk vitamine d is en hoeveel mensen er laag op zijn. Ik heb ook een verband gevonden tussen lage vitamine d en lage testosteron. Heel interessant. Dit is effectief, maar het nemen van 5000 iu van d3 elke dag maakt u erg slaperig en is waarschijnlijk overdreven.

Review: Healthy Origins, Vitamin D3, 5.000 IU, 360 Softgels

Moet ook vitamine k2 bevatten – vitamine d3 moet altijd met k2 worden genomen. Het heeft mijn knieën enorm geholpen door de opname van calcium in botten te verhogen (maar als je het niet met k2 inneemt, zal het calcium ook hartslagmuren verharden). In plaats daarvan adviseer ik een product te vinden dat slechts 1000 iu of minder bevat, en die ook k2 bevat (en let ook op de vorm van k2). Het belangrijkste is het feit dat ik nu beter kan slapen en ik voel me zoveel energieker in de ochtend! Ik ben nu een duracell-konijn en kan nu veel meer en meer doen! Dus ja, dit is geen gewoon aanvulling, het is veel meer dan ik verwachtte te zijn en ik zal dit nu regelmatig gebruiken en ook andere dingen kopen die hier populair zijn. Ja, het is vitamine d. Het vermindert ook het risico op alle kankers met 77 procent en activeert telomerase. Indien mogelijk, krijg je vitamine d gratis: ga gewoon naar buiten en gebruik 10-20 minuten in de (sterke) zonneschijn. Ik raad het niet aan om synthetische zonnebrandcrème te gebruiken om zonnebrand te voorkomen.

In plaats daarvan, neem astaxanthine die optreedt als een interne zonnebrandcrème. Echter, als het winter is of u woont in het verre noordelijke of zuidelijke halfrond, moet u supplementen met vitamine d. Ik raad u aan om elke dag ten minste 5, 000 IU vitamine D aan te vullen. Deze capsules zijn klein en zeer gemakkelijk te slikken. Ik hou van het feit dat de gebruikte olie is verkoud olie, 5, 000 Iu = 125 g vitamine d3, de beste vorm van vitamine d, is de juiste dosering voor mij het hele jaar door, hoewel ik vrij klein ben. Ik heb drie keer mijn bloed serum 25-hydroxyvitamine d, 25 (oh) d gemeten en nu in maart 2015 was mijn testresultaat 141 nmol / l = 56,4 Ng / ml. Mijn testresultaat was nu op een optimaal niveau, dat is 125 – 150 nmol / l = 50 – 60 ng / ml wanneer u genoeg vitamine d neemt. Ik zal dagelijks met dezelfde dosering 5 000 IU blijven om mijn vitamine D niveau gelijk te houden. Er hoeft zich geen zorgen te maken over overdosering, omdat de neiging tot serum 25 (oh) d stijgt wanneer het beginniveau al hoger is, is zeer geleidelijk. Ik moest dit product afsnijden omdat de bloedtest mijn vitamine d-niveaus te hoog had, nadat ik dit product enkele maanden had genomen. Dit product is zeer effectief.

Als iemand die niet veel uitkomt, veel vis eet of veel melk zuivelt, is dit zeker een goede koop. Verhoogde mentale verduidelijking + gevoelens van welzijn, verwierf 5 pond spiermassa in een paar weken, en hielp me om ziek te herstellen veel sneller. Ik ben ook niet ziek geweest. Zeker aanbevolen. Dit product is afkomstig van lanoline. Ik ben al jarenlang vitamine d3. Ik heb besloten om dit merk te proberen in plaats van mijn reguliere merk vanwege de grote prijzen van webshops. Het duurde me meer dan 3 weken van maagwond en breekt uit met uitslag op mijn borst voordat ik de oorzaak op dit vitamine d-product uiteindelijk traceerde. Zodra ik ophouden met het te nemen, verdwenen alle symptomen. Zeer goede prijs, verpakkingsgrootte en sterkte. Ik heb eerder 120mcg dosering genomen met 20mcg pillen (er is geen sterker beschikbaar in Finland). Het is zo veel makkelijker om slechts een pil te nemen en met 360 in de blik kan dit lang duren! Ik heb zeer positieve effecten gehad van d3, depressie, geen varkensgriep. Of een ziekte tijdens de herfst. Tot nu toe, zo goed.

Ik kan zeker een verschil in mijn algemene gezondheid zeggen. Ik voel me gewoon beter. Ik heb het grootste verschil in mijn slaap gezien. Ik heb veel gelukt, veel beter, omdat ik mijn vitamine-d niveau op heb gekregen. Mijn man nam dit dagelijks. Maandenlang. Had gewoon een bloedtest.

De dokter heeft ons verteld dat hij lage vitamine d-niveaus heeft. Wij zetten merken in een haast. Vitamine D is de belangrijkste voedingsstof ontdekt. In feite is het meer van een hormoon dan vitamine! Het is waarschijnlijk het meest onderzochte voedingsstof / hormoon op dit moment. Het is momenteel bekend dat alle vormen van kankergroei, hartziekte, diabetes, dementie, slaperigheid, droge huid, auto-immuunziekte, mentale degeneratieve ziekten, tandziekten, osteoporose, depressie, obesitas, astma, spierzwakte, immuniteit en vele andere onontdekte voordelen. Dit supplement gebruikt vitamine d3 (cholecalciferol) die beter geabsorbeerd en bioactief is, vergeleken met d2 (ergocalciferol). Deze fles is erg goedkoop voor bijna een jaar levering. Echter, ik zou de dagelijkse inname van 10, 000 iu vitamine d aanbevelen. Toch blijft het nog 6 maanden! Hoe verder je wegblijft van de evenaar, hoe meer vitamine d zal je nodig hebben. Zelfs als je de equator als ik dichtbij blijft, maar de hele dag in het kantoor moet blijven, wil je waarschijnlijk dagelijks 1-2 softgels nemen. De meeste mensen zijn chronisch tekort aan vitamine d door de jaren waarin de bevolking verkeerd is geïnformeerd om het zonlicht ten koste van de zon te voorkomen (zonblok etc.).

Vitamine D is vetoplosbaar, dus het is best om het met gezonde vetten te nemen (de olijfolie in de softgel kan wel voldoende zijn). De softgel is gemaakt van gelatine (niet voor vegetariër), klein en gemakkelijk te slikken. Dit is momenteel een van mijn arsenale supplementen! Dit is mijn favoriete vitamine supplement. Ik heb gemerkt sinds het nemen van dit product dat ik meer energie heb, maar ik weet dat de voordelen veel meer zijn. Lees onlangs op de fantastische voordelen van vitamine d en dat d3 de beste vorm is. Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat vitamine d verschillende effecten heeft op de immuunsysteemfunctie die uw immuniteit kan verbeteren. Het is belangrijk om te weten dat vitamine d tekort een van de meest voorkomende tekorten op het micronutriënt is. Ik lees dat de lente, de herfst en de zomer middag zonneschijn blootstelling biedt voldoende vitamine d. Dus, blijf een korte tijd uit als je huid licht is, maar langer blijven als je huid donker is. Zeer lichtgevende individuen kunnen voldoende vitamine d maken van blootstelling aan armen en gezicht in 15 minuten of minder. Zeer donkere mensen kunnen maximaal 2 uur nodig hebben om hetzelfde niveau te bereiken. Huidkleur is adaptief tegen zonlicht, zodat mensen uit equatoriale gebieden donkerder worden en mensen uit IJsland, die voor de zon en vitamine d honger hebben, zijn zeer lichtgevild.

Het is interessant dat primitieve culturen die ver van de evenaarprijs leven, de weinige voedingsmiddelen concentreren die vitamine d3 natuurlijk concentreren, zoals visleverolie en zeezoogdier. De leverolie van de kabeljauw is ongeveer de enige voedingssupplement die veel vitamine d biedt. Het is belangrijk dat personen die niet vaak blootgesteld zijn aan de zon, die regelmatig zonneblokken dragen of die donkere huid hebben, vitamine d3-supplementen gebruiken. Ook particulieren die ouder zijn of obesitas hebben meestal meer vitamine d3 nodig. Veel onderzoekers voelen dat deze groepen dagelijks 5, 000 iu moeten nemen. Als je ouder wordt, heb je meer moeite om d te absorberen en vetcellen hebben de neiging om vitamine d te vallen. De bloedtoets die wordt gebruikt om de vitamine d status te beoordelen is 25-oh vitamine d. Optimale niveaus zijn 25-oh vitamine d niveaus van tussen 30 en 80 mg / dl.

 Samenvattend adviseer ik iedereen om vitamine d3 te gebruiken omdat het essentieel is. Ik was erg moe en testte weinig op vitamine d, ik nam 8 maanden in 2400iu. En een nieuwe bloedtest kwam binnen het normale bereik. Ik zal dit blijven doen als in de winter, we krijgen hier niet veel zon in Canada. Ik heb geleerd over het belang van vitamine d3 en zonblootstelling van dokter Mercolas artikelen en onderzocht veel papieren op vitamine d3. Hoe het onze immuniteit en neurologie beïnvloedt, bijna alles. Ik kan dergelijke kwaliteit vitamine d3 niet vinden waar ik woon dus ik ben blij dat webshop hun producten kan verzenden.

 Ik vind ook dat de capsule geen schadelijke additieven heeft, ik weet niet of de pure olijfolie extra maagd is of niet, het zou ook geweldig zijn om dit vitamineproduct in de gecertificeerde organische vorm te vinden. In de tussentijd is vitamine d3 van gezonde oorsprong, wat ik zal herbestellen, omdat ik denk dat het het beste is en echt werkt. Ik ben niet ziek geweest, geen griep, niets nadat ik maar één softgel per dag begon. Ik slaap ook beter en wakker, zelfs zelfs vroeg in de ochtend als 6 uur.