Goingorganic.nl

Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml)

Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml) by Herb Pharm Kruiden, Paardebloemwortel

€ 9,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml)
Prijs: € 9,50
Inhoud: 0.09 kg, 10.2 x 3.3 x 3.3 cm
Productcategorie: Kruiden, Paardebloemwortel, Herbs, Dandelion Root

Herb pharm, paardebloem, alcoholvrij, 1 fl oz (30 ml) – reinig en ontgift. Herbal supplement. Paardebloemglyceriet. goingorganic.nl Ik gebruik dit product voor mijn konijn die blaasslib heeft – per raad van mijn konijnsverteenwoordigers. Ik moet ook mijn konijn een voorgeschreven anti-biotische (vloeibare bittertril) geven. Zowel de anti-biotische als de paardebloem-extract (alcoholvrij) helpen mijn blaasslib en utis naar mijn konijnen te houden, evenals ze allebei helpen om haar nieren schoon te houden, zodat ze hopelijk geen nierstenen uit het slib kan ontwikkelen die doorheen gaan . Mijn konijn weegt ongeveer 3-3 / 12 lbs. En de dierenarts vertelde me dat ze twee keer per dag 0,2 Cc kreeg. Hoop dit helpt iedereen die een konijn heeft met hetzelfde probleem. Ik gebruik dit eigenlijk voor mijn kat die congestief hartfalen heeft geleden.

Ik sta versteld! Het werkt! Ik hou dit bij de hand wanneer mijn galblaas dreigt op te vlammen, en het houdt vaak in dat er een volledige aanval plaatsvindt. Sterk aanbevolen voor een aantal lever- en spijsverteringskwesties, veilig genoeg voor kinderen. Ik geef dit aan een kleine rassenhond die hartproblemen heeft. Het helpt bij het behoud van de hoeveelheid vloeistofretentie. Wens dat het beschikbaar was in grotere flessen. Het product is fantastisch bij het rieren van overmaat water en het verbeteren van de algemene gezondheid van de lever. Paardebloem is een zeer voedzaam kruid met allround gunstig effect.

Ik vind het mild genoeg om te gebruiken voor regelmatige detox en leverondersteuning. Dit is een extract van de gehele plant, inclusief bladeren en bloemen, in tegenstelling tot de meeste andere supplementen die alleen wortel extract bevatten. Ik vind dit beter proeven en evenwichtiger dan alleen extracten van de wortel. Ik ben al 2 jaar met alcoholvrije paardebloem geweest. Ik heb grote overvolle tandvullingen die me ziek maken. Het is geweldig om zware metalen uit mijn systeem te nemen. Het is duur in vergelijking met de meds die verzekerd zijn, maar ik vond dat ik het niet dagelijks moest gebruiken om mijn enkels omlaag te houden – het werkt voor mij! Ik heb elke dag een thee met paardebloemworteldruppels, samen met chickweed, frambozen en cranberry druppels. De paardenbloemwortel is een grote anti-inflammatoire en ik gebruik deze thees om het proces van het verwijderen van fibroid in mijn baarmoeder te helpen. Ik heb veel veel beter gevoel na het hebben van de thee. Ik zet ongeveer 15 druppels en meng het in warm water. De frambozen en cranberry geven het een fijne smaak en helpen bij het opbouwen van het bloed. Ik gebruik dit voor mild perifeer oedeem. Ik verdragen de meeste geneesmiddelen niet, dus voor mij was het welkom. De smaak is niet overweldigend en de gratis-alcohol formule maakt dit een superproduct.

Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Paardebloemwortel

Ik vind het ook leuk dat het alle onderdelen van de plant omvat, en niet alleen de wortel. Voor lever en galblaas moet je het tijd geven maar het is werk. Koop alvast 3e flessen, maar lijkt nu minder werk. Niet zeker, moet nog 2 weken zien om te bevestigen. Echt, ik ben niet zeker over het effect. Ik heb dit voor mijn vogels alhoewel ik dit formulier in capsule vorm nemen. Vogels profiteren hiervan net zoals we dat doen.

Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Paardebloemwortel

Zeer goed extract. webshop biedt me goede klantenservice en snelle dhl leveren dank! Zeer mooie lever- en galblaasstabilisator. Eigenlijk geeft ik me een soort boost en een goed gevoel. Herb pharm is zeer uitstekend. De beste kruiden. Dit was een vloeibare tinctuur met paardebloemwortel en groenten als hoofdingrediënt samen met andere digestieve kruiden en specerijen.

Deze thee kan tot 3 keer per dag worden geconsumeerd. Organische certificering vereist drie jaar, maar het is moeilijk om precies te zeggen hoe lang bepaalde chemicaliën kunnen aanhouden. Paardebloem is een geweldige bron van veel belangrijke vitaminen en mineralen, evenals antioxidanten en voedingszouten, die de gezondheid van het bloed kunnen bevorderen en de ijzerabsorptie kunnen verhogen. De lever heeft enorm veel last van de stress van dergelijke levensstijlen, en hoewel ze natuurlijk nog steeds moeten aanpakken waar ze aan het doen zijn, doet paardenbloem enorm veel om ze ondertussen weer te laten breien! Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml) De thee kan een laxerend effect hebben op sommige mensen, maar het kan ook overtollig water uit de spijsvertering halen, waardoor het probleem wordt verlicht. Het is deze enigszins grillige gelijkenis met de hoektanden van een leeuw die (het wordt algemeen aangenomen) de plant de bekendste naam van de paardenbloem geeft, wat een verbastering is van de Franse deuk, een equivalent van deze naam wordt niet alleen gevonden in zijn vroegere specifieke latijnse naam dens leonis en in de Griekse naam voor het geslacht waaraan linnaeus het toewees, leontodon, maar ook in bijna alle talen van europa. Paardebloem werd voor het eerst genoemd vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen in de werken van Arabische artsen uit de tiende en elfde eeuw. Ik blijf het vaakst aan kruidenthee, behalve op koude winterochtenden, wanneer ik niet anders kan dan genieten van een kopje koffie.

Review: Herb Pharm, Dandelion, Alcohol-Free, 1 fl oz (30 ml)

De jonge bladeren kunnen ook worden gekookt als een plantaardige, spinazie-mode, grondig gedraineerd, bestrooid met peper en zout, bevochtigd met soep of boter en zeer heet geserveerd. Studies aan de universiteit van windsor tonen paardebloemwortelthee effectief tegen verschillende geneesmiddelresistente kankers, waaronder melanoom en leukemie. De bloem kan worden gebruikt om thee te zetten en zelfs om een ​​paar soorten wijn te maken. Laboratoriumstudies hebben paardenbloem getoond om de bloedsuikerspiegel te verlagen, maar geen enkele klinische studie heeft de effecten ervan bij diabetische mensen geëvalueerd. Naast de vele andere gezondheidsvoordelen, heeft paardenbloemwortel ook antimicrobiële eigenschappen die de groei van ziekteverwekkende bacteriën kunnen helpen stoppen. Dierstudies moeten altijd met een grote hoeveelheid zout worden genomen en zelfs bij mensen zijn er waarschuwingen nodig. Mijn favoriete kruidenremedies komen van de planten die om me heen groeien. De meesten van ons denken niet aan bloed als gezond of ongezond. Bergrooskruiden dragen gewoon biologische paardenbloemendammen. (Als u in een vochtige omgeving woont, moet u mogelijk een dehydrator gebruiken). Ik ervaar geen grappige / ongebruikelijke geuren of smaken van deze thee zoals sommige anderen. Dandelion staat op de fda-lijst met veilige voedingsmiddelen en is goedgekeurd door de raad van europa. Zou je de spraakmakende speech van watchofary yourofsky op youtube overwegen? Ik meng organische paardebloemgreens in mijn nutri-kogel met bevroren vruchten amandelmelk en water, en op smaak gebracht eiwitpoeder. Laat de combinatie 3 dagen zitten.

Paardebloemwortel wordt al lang als levertonicum in de volksgeneeskunde gehouden. Grote proteïnen komen de bloedbaan binnen door tranen in de maagwand, waardoor het immuunsysteem dat dierlijke voedseleiwitten, en vervolgens je eigen gewrichten aanvalt, verward wordt. Hoe werkt het voor u, het is veilig voor kinderen zolang u het als een voedsel en niet als een geneesmiddel behandelt. Maar wist je dat ondergronds, dit gewone onkruid een krachtige antioxidant, ontgifter en levertonicum-paardebloem-wortelthee bevat, is aangetoond dat het kankertumoren vermindert en leukemie oplost in wetenschappelijke studies in Canada. Het is vorm die dan enigszins doet denken aan de snuit van een varken, het wordt in de snuit van sommige districten de zwijnen genoemd. Om uw eigen biologische voorraad paardebloem te cultiveren, plant u zaden in een verhoogd bed van losse grond, met toevoeging van zaagsel of fijne houtspaanders om de grond poreus te maken. Laat het geheel sudderen in 3 liter water tot een halve liter, roer en neem een ​​wijnglas na de maaltijd voor wroeging en duizeligheid.

Paardebloemwortel is zeer effectief bij afkooksel of even als een tinctuur.