Goingorganic.nl

Herb Pharm, Original Salve, 24 g

Original Salve, 24 g by Herb Pharm Kruiden, Kruidensalve

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herb Pharm, Original Salve, 24 g
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.05 kg, 5.3 x 5.3 x 1.8 cm
Productcategorie: Kruiden, Kruidensalve, Herbs, Herbal Salve

Herb pharm, originele salve, 24 g – handgemaakt. Alle kruiden in deze formule worden individueel geëxtraheerd om een ​​breed spectrum plantaardige verbindingen te waarborgen. goingorganic.nl Deze kruidensalve is vrij van sulfaten, parabenen, petroleum, ftalaten, pinnen, edta, silicium, fenoxyethanol, synthetische additieven, harde conserveermiddelen of geuren, en bevat uitsluitend organisch geteelde of wildcrafted ingrediënten: Comfrey root, st. Johns wort, calendula, chickweed, mullein en plantain zijn krachtige anti-inflammatoire en genezende middelen, verzachtende, toning, verstevigen, genezen, regenereren, revitaliseren en beschermen van droge, gevoelige en beschadigde huid, kalmerende jeuk, vermindering van roodheid en ontsteking, ondersteunen en versterken van de huidverminderende mechanismen, het vergemakkelijken van het genezen van kleine wonden, zweren, snijdingen, schuringen, brandwonden, kneuzingen, insectenbeten, steken, abscessen, kookt, blaren, verlichten van pijn veroorzaakt door zonnebrand en peeling huid, verbetering van de celcirculatie, stimulerende celvernieuwing en regeneratie , olijfolie hydreert, voedt en verzacht de huid, het herstellen van het is elasticiteit, vochtvergrendeling en droogheid en uitdroging, bijenwas vormt een beschermende barrière op het huidoppervlak, terwijl het nog steeds toelaat om te ademen, rozemarijn is een krachtige antiseptische, anti-inflammatoire, antibiotica, antibacterieel, antimicrobiële, antivirale, antifungale, pijnstillende stof die vechten en voorkomt infectie en ontsteking, benzoïne is een balsamihars verkregen uit de bastebast in het genus styrax en huidconditionering en parfummiddel.

Herb Pharm, Original Salve, 24 g: Kruiden, Kruidensalve

Deze kruidensalve is echt geweldig. Ik heb het op de droge en vlekige plekken op mijn gezicht, handen en voeten gebruikt en het werkt echt: bijna alle flakheid, roodheid en ontsteking is verdwenen, mijn huidtint is merkbaar gelijkmatig uit, mijn huid is zachter, gladder en nee langer ruw. Dit product is ook een effectief heel natuurlijk insectenafstotend middel. Zou het zeker aanraden. Ik heb hht (vraag niet) Ik heb kleine capillaire knopen die bovenaan mijn huid komen. Het was echt frustrerend. Ik heb veel lipbalsems geprobeerd, maar ieder heeft het bloeden. Nu, na een paar weken met dit op mijn lip en geen bloeding, zijn alle kruidaproducten van onberispelijke kwaliteit. Dit is een uitstekende helende salve. Nuttig met aambeien.

Dit is een heel helende kruidensalve. Ik heb het speciaal gebruikt voor vingerbreuken en andere vormen van schraap of huidirritatie. Ik gebruik het ook voor lippenbalsem. Dit product heeft alle goede huidhelende kruiden en ik ben al jarenlang fan van kruidaproducten! Ik heb op mijn vaders voeten genoteerd van het gebruik van deze salve. Ik heb veel verschillende soorten en merken van salve geprobeerd voor allerlei huidproblemen. Gaia kruiden comfrey samengestelde salve en Kuumba gemaakt kruiden helende salve zijn mijn favorieten. Dit is een goede stapel in je mediine kast. Het is ook goed om te nemen als je reist met het kleine container.

Herb Pharm, Original Salve, 24 g: Kruiden, Kruidensalve

Mijn vrouw had wat van dit in de medicijnkasten. Tussen de bezoeker aan de podiotherapeut was dit en de salve wat ik de genezing gebruikt heb. Het speelde beter dan verwacht. Alle kruidenproducten zijn geweldig. Sommigen zijn prijzig. Dit werkt prima voor huidirritaties en blauwe plekken. het is handig om rond te worden gedragen. Werkt hetzelfde als neemssalve naar mijn mening, maar een beetje duurder. Koop dit vanwege de natuurlijke ingrediënten, het ruikt heel goed. En makkelijke toepassingen. Kleine pot, maar effectief. Ik heb deze salve op mijn droge hakken geprobeerd, maar het kan niet helpen. Niet mijn favoriete zal niet opnieuw kopen. Ed's salve doet wonderen voor mij.

Ik zal het opnieuw kopen. Mijn man had wat huidschraap, hij wiet deze zalf aan, hij vindt het leuk. Hij zei dat het werkt. Als het te zacht voor je is, verwarm het dan opnieuw en voeg een beetje meer bijenwas toe. Ten slotte is het ook bekend dat calendula de genezing van wonden versnelt en infectie voorkomt. Ik nam grondstoffen en transformeerde ze in medicijnen! Ik maak verschillende geïnfundeerde oliën en voeg wat toe van wat ik wil voor de specifieke zalf, hoewel Calendula overal bij past. Herb Pharm, Original Salve, 24 g Het kruid lijkt te binden aan celreceptorplaatsen, waardoor het herpesvirus wordt belet om binnen te komen en te repliceren.

Review: Herb Pharm, Original Salve, 24 g

Voordat ik de kruiden eruit persde, had ik maar 4 kopjes kruidenolie. Je zult een paar uur moeten infunderen, en uiteraard moet je dat water in de gaten houden om er zeker van te zijn dat het niet verdampt en meer toevoegt als dat nodig is. Mijn go-to must-have zalf die ons door insectenbeet en poison ivy-seizoen haalt weegbree kruid. Ik heb shirley gemaild met de mededeling dat ik haar morgen zou laten weten of ik er een paar beschikbaar kan stellen. Ik bedek gedroogde kruiden gewoon met olie (ik heb geen vers kruid gebruikt, omdat ik de olie vrij snel in zalven maak, en vers kruid – maakt het voor beschimmelde zalf, als je truc 3 hierboven niet gebruikt) en laat je in de bovenste deel van een waterbad gedurende 1-2 uur. Als u een glazen pot gebruikt, plaats deze dan in een pan met water. De beste kruidenzalf werkte ooit zo goed dat mijn arts vroeg wat ik gebruikte om de ernstige verwonding aan mijn hand te genezen. Door meer bijenwas toe te voegen, wordt de zalf dikker. Tegenwoordig wordt deze cosmetische favoriet bewonderd vanwege de verzachtende, deodoriserende en desinfecterende effecten op de huid. Een zalf is een combinatie van zachte oliën en een verharder, zoals bijenwas of vaseline. Als u een plastic bak gebruikt, laat de olie dan een tijdje afkoelen voordat u hem in giet. Ik zal twee batches doen, een die ik hier in co kan gebruiken en een andere die ik mijn vader uit de staat kan geven. Je zult waarschijnlijk ook een paar crèmes of lotions gemixt zien. Het heeft een gemiddelde viscositeit, is gemakkelijk verkrijgbaar en niet te duur.

Het maken van deze zalf vereist de infusie van een paar kruiden in biologische olijfolie van goede kwaliteit. Bijenwas tip: Wikkel bijenwas in een schone doek, plaats op een harde ondergrond (dat wil zeggen: beton, een rots, bestrating) en knal met een hamer tot het kapot is. Ik doe meestal een mix van containermaten en maak een grote batch! Kunnen cosmetica in uw bloedbaan worden opgenomen? Ik vind het af en toe niet erg om kruiden in mijn zalf te hebben. Je weet of je meer bijenwas of een beetje olijfolie moet toevoegen om je op de juiste plek te krijgen. Soms verkoop ik deze zalf en heb ik nogal wat positieve reacties ontvangen van mensen die hulp hebben gehad bij eczeempleisters.

Voor deze zalf gebruikte ik weegbree bladeren, smeerwortel bladeren, duizendblad bladeren en bloemen, lavendel en citroenmelisse bladeren. Ik kies normaal niet voor de koude infusie. Breng een strakke deksel op je zalfcontainers. Ik heb tot 2 jaar zalven bewaard en ze zijn nog steeds krachtig en fris! Ik gebruik een mengsel van olijf- en kokosolie, 2/3 olijfolie tot 1/3 kokosnoot. Ik stopte het in een grote container nadat het klaar was en toen ongeveer twee weken nadat ik het had gemaakt merkte ik op de bodem van de container dat het zwarte schimmel had ontwikkeld. De kruidenacademie ondersteunt ze niet en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor hun inhoud. Knijp de kruiden echt samen, zodat je geen kostbare olie verspilt! Het bovenstaande zijn mijn persoonlijke favorieten, maar voel je vrij om te experimenteren! Het is de tijd en de financiële investering waard. De dollarboom heeft vaak reeksen van kleine 2 oz. Als u klaar bent met uw olie-infusie, haal van het vuur en zet opzij. Misschien moet ik deze winter een paar zalfjes proberen.

Bereid je medicijnkastje voor om dergelijke kwalen met een kruidenzalf te behandelen. Recepten voor salven waren het tweede dat ik leerde maken bij kruidengeneesmiddelen. Dit is niet mijn favoriete methode, maar als je haast hebt en de olie snel nodig hebt, ga er dan voor! We willen dat u weet dat kruiden geen drugs zijn en we willen u helpen te leren hoe u ze veilig en verantwoord kunt gebruiken. Of nog beter: laat iemand anders het voor je doen. Het enige wat je probeert te doen, is de bijenwas smelten. Bedankt voor het delen, ik kijk er naar uit om meer te leren!

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte in de pot is zodat je het mengsel gemakkelijk kunt roeren als je de bijenwas hebt toegevoegd.