Goingorganic.nl

Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml)

Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml) by Herb Pharm Kruiden, Plantain

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml)
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.07 kg, 2.8 x 3 x 7.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Plantain, Herbs, Plantain

Herb pharm, plantain, vers blad, 1 fl oz (30 ml) – reinig en ontgift. Usda organisch. Herbal supplement. Plantain vloeibare extract. Gecertificeerd organisch door organische certifiers. We bereiden ons plantain extract uit vers (ongedekt) blad van plantago major & / of lanceolata planten die op onze eigen boerderij gecertificeerd zijn. goingorganic.nl Dit is goed om te hebben bij noodgevallen, als ik te gewond ben, moe of druk om mezelf te verzamelen en voor te bereiden. Ik heb een infusie of gehakt vers kruid gebruikt als een poultice, maar dit is een goed gemaakte, makkelijke vervanging. Verdun het gewoon met water, gebruik het aanbevolen hoeveelheid op de fles en pas indien nodig aan. Ik heb al vele jaren verzameld en dit veel voorkomende kruiden (wiet) gebruikt, maar het is niet altijd vers beschikbaar (wat ik liever). Het is een krachtig bloedstelpend die ik heb gebruikt voor rustgevende en helende aambeien, huid en mond laesies (schaafwonden, cysten, abscessed tandvlees, eikengif huiduitslag, etc) van de meeste welke aard dan ook, het lijkt de infectie te trekken, en de bescherming van de pijn gaan doen het geneest snel, ook voor oedeem in de benen en de enkels handgekleed handdoeken omwikkeld zijn rustgevend en vermindert zwelling.

 Ik vind dit niet bij mijn lokale winkels, bedankt webshop om dit gemakkelijk toegankelijk te maken. Benodigd grotere fles. Plaintain is goed voor veel kwalen (huidinfecties, bezuinigingen en hemorroïden), uitstekend bij genezende wonden. Plantain is een bloedreiniger en is goed voor elk soort stukje, uitstekend product. Ik ben erg blij met de kwaliteit. Als u niet wilt schenken in schoon bloed, voeg hier enkele druppels toe om het uit te dompelen als u durft. Degenen die 3 gram weegbree met water innamen 30 minuten voor het eten, verloren meer gewicht dan vrouwen die dit kruid niet gebruikten. (Zie hieronder details over het maken van een kompres of zalf). Het slijm in weegbree fungeert als een eetlustremmer en vermindert de intestinale absorptie van vet en gal. Het staat op mijn korte lijstje met kruiden voor eerste hulp. De gele helmknoppen hangen opvallend van de kleine geelachtig-groene bloemen om windbestuiving te vergemakkelijken. De wortel van plantago cordata is samentrekkend, anodyne, krampstillend en anti-emetisch. Probeer de volgende keer dat je het gras maait een kleine weegbree-wiet te houden. Je kunt ook een mengsel van bloemen en wortels gebruiken. Het zou een geweldige aanvulling zijn op alle natuurlijke remedies tegen tandvleesinfectie.

Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Plantain

We wonen in een landelijk gebied en we hebben een lange oprijlaan. Weegbree heeft de reputatie om gif uit een wond te halen. Ik garandeer dat het belangrijk zal zijn om te weten hoe deze planten in de toekomst kunnen worden gebruikt. De shoshoni-indianen verwarmden de bladeren en brachten ze in een nat verband voor wonden aan. Wanneer al deze elementen onder controle zijn, is er een verminderd risico op verschillende cardiovasculaire gezondheidsproblemen. (Duitse versie van de fda) hebben weegbree wetenschappelijk getest met goed resultaat; aantonen dat het effectief is voor wondgenezing en als een behandeling voor longaandoeningen, waaronder bronchitis, astma, hoesten, slijmvliesirritaties, bovenste luchtweginfecties. Andere traditionele remedies voor het verlichten van hoest zijn onder andere bloedwortel, kattenkruid, smeerwortel (de bovengrondse delen, niet de wortel), malrove, elecampane, toorts, lobelia, hysop, zoethout, kaasjeskruid, (Malvia sylvestris), rode klaver, klimopblad, pennyroyal (Hedeoma pulegioides, mentha pulegium), onion, (Allium cepa) en weegbree (Plantago lanceolata, p. Er zijn echter zeldzame incidenten gemeld door allergielijders die opflakkeringen hebben bij blootstelling aan het weegbree-stuifmeel. het binnengaan van de fles. Weegbree is een breedbladig kruid, oorspronkelijk voor Azië en Europa, maar nu verspreid over de hele wereld.

Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml): Kruiden, Plantain

Het glucoside-aucubine, voor het eerst geïsoleerd in aucuba japonica, is gemeld als voorkomend in vele soorten. Laat afkoelen en giet het in een ondoorzichtige fles. Een stad kruiden, maida silverman, 1977, alfred a. Hallo, als iemand weet waar deze plant te bestellen, laat het me weten. Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml) Zorg er wel voor dat je de toegevoegde was of olie opschrijft, zodat je weet wat je leuk vond voor de volgende keer. Druk de bladen voorzichtig naar beneden en vul deze tot net onder de bovenkant van de pot. Dit is het soort kennis dat door de generaties verloren gaat, laten we het niet voorgoed verliezen! Mijn man en ik gingen naar Nicaragua tijdens een zendingsreis. Vul een pan met de bladeren en voeg het sap van een citroen en 1 pint water toe. Weegbree wordt geleverd met een aantal voordelen voor de gezondheid, waarvan sommige: 9. In een snuifje kun je ze gewoon verpletteren en gebruiken. Nog een tinctuur: je kunt een soortgelijke tinctuur maken met ontsmettingsalcohol, maar deze kan alleen voor uitwendig gebruik worden gebruikt. Als u geld wilt besparen, is het goed om rond te shoppen! De zaden zijn nauw verwant aan psylliumzaden en kunnen op vergelijkbare wijze worden gebruikt, een eetlepel of twee gedrenkt in heet, gezoet water of vruchtensap totdat een slijm wordt gevormd en de hele pap wordt gedronken als een smerende laxeermiddel. De hele weegbree plant, inclusief de wortels, is eetbaar. Dmitry, ik weet het niet zeker, ik zal zien wat ik kan verzinnen, ze hebben zaadachtige stengels die in het midden komen, misschien zou het cultiveren van de zaden werken, ik zal het proberen wanneer ze beginnen opduiken.

Review: Herb Pharm, Plantain, Fresh Leaf, 1 fl oz (30 ml)

Rauw en vers gegeten in salades, als thee, in tinctuurvorm en als extern kompres. Het is gebruikt in genezende magie, vanwege de veelzijdigheid en voor bescherming. Genomen als thee of in soep kalmeert geïrriteerde slijmvliezen. Weegbree heeft een samentrekkende eigenschap die is gebruikt voor ontsteking van de huid, kwaadaardige zweren, steenpuisten, brandwonden, insectenbeten, zonnebrand en is gebruikt als een algemene pijnstiller. Het wordt zeer gewaardeerd voor veel voorkomende buitenactiviteiten, zoals bijtwonden, snijwonden, schaafwonden, prikken van andere planten enz. Het verhoogt ook de soepelheid en gladheid van de huid. Zoals met elk medicijn, gebruik het in geschikte, gematigde toepassingen en let altijd op de behoeften van uw lichaam. De geschiedenis vermeldt dat een zwarte slaaf een mooie beloning en zijn vrijheid kreeg door de koloniale vergadering van Zuid-Carolina in ruil voor het leren omgaan met ratelslangbeten met weegbree.

Soms verving ze het berenvet door fijn gehakte verse wortels of bracht ze de gehakte wortels rechtstreeks op de wond aan. Als je het leuk vindt wat je ziet, kom dan alsjeblieft bij ons langs voor de rit! Het biedt een effectieve behandeling voor bloedvergiftiging. Er is ook aangetoond dat het helpt bij wondgenezing (Bron). Weegbree kan helpen om een ​​blaar of pukkel naar een hoofd te brengen, een angel uit een bijensteek te trekken, of een diep ingesloten splinter eruit te halen. Het sap van de bosbessensap werkt ook, en een klodder cranberrysap (ongezoete alsjeblieft! Weegbree wordt ook gebruikt als antivenoom kruid in zijn rol als een bloedreiniger. Tcm beoefenaars gebruiken het blad van de plant om ontstekingshuidkwalen te behandelen door warmtetoxinen te zuiveren, en om het lichaam te helpen slijm te verdrijven in hoest gekenmerkt door slijmhitte. Het werd beschouwd als een geneesmiddel en is in het verleden aanbevolen als een behandeling voor zo ongeveer alles, inclusief hondenbeten, zweren, ringworm, geelzucht, epilepsie, leverobstructies en aambeien! Zonder extra kosten ontvang ik een kleine commissie wanneer een product via deze links wordt gekocht. Was ze: Ongeacht op welke manier u de weegbegroen gaat gebruiken, de eerste order is om ze te wassen. De tinctuur kan uitwendig worden gebruikt op vlekken, steenpuisten, wonden en wonden. De informatie die wordt gepresenteerd door gezondheidsnotities is alleen voor informatieve doeleinden. Een kopje weegbree-thee van verse of gedroogde bladeren verzacht indigestie, brandend maagzuur of ibs.

Grieve, auteur van een moderne kruiden, is het niet eens met de bewering dat ze niet nuttig zijn bij inwendige bloedingen, hoewel het in het verleden voor dergelijke bloedingen was gebruikt. Powell beveelt ook plantain salve voor luieruitslag en aambeien aan. Met zijn levendige groene bladeren, verticale ribben en basale rozet is de plant gemakkelijk te identificeren.