Goingorganic.nl

Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g)

Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g) by Herban Cowboy Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Deodorant

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.14 kg, 12.7 x 5.3 x 3.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant Womens, Deodorant

Herban cowboy, bloesem, maximale bescherming deodorant, voor haar, 2. 8 oz (80 g) – bloesem van herban cowboy. Gemaakt in Amerika. goingorganic.nl Ik heb ze allemaal geprobeerd en ik ruik er doorheen, deze werkt eigenlijk goed en lijkt te houden. Leuke, schone geur, het is bloemen maar niet overbearend. Ik zal opnieuw kopen. Elke andere natuurlijke deodorant die ik heb geprobeerd, laat me tegen het einde van de dag vrij rijp ruiken. Herban Cowboy Deodorant is de beste natuurlijke deodorant die ik heb geprobeerd. Het heeft een lichte, frisse geur, en zelfs tegen het einde van de dag werkt het nog steeds. Net als de meeste andere natuurlijke deodoranten, denk ik niet dat het veel zweet kan behandelen (zoals tijdens een training), maar het is fantastisch voor de gemiddelde dag. Het lijkt duur, maar ik heb gemerkt dat deze deodorant veel langer duurt dan andere. Ik weet niet hoe lang precies, maar ik weet dat ik altijd verbaas ben over hoe lang ik kan gaan voordat ik een nieuwe kopen. Dit is de enige deodorant die ik het afgelopen jaar heb gebruikt, dus ik heb het voor mij gevonden! Ik heb al meerdere jaren op zoek gegaan naar een deodorant vrij van schadelijke ingrediënten, maar heb tot nu toe nog geen effect gevonden. Ik vind dit product geweldig. Effer effectiever dan andere natuurlijke en zelfs conventionele deodoranten die ik heb gebruikt.

Ik was bang dat de geur te sterk zou zijn (ik heb liever onbedoelde producten), maar zodra de deodorant is toegepast, zie ik het niet eens. Het enige negatieve is dat het na een paar uur een beetje kleverig kan worden. Ik heb echter ontdekt dat het de hele dag met een lichte afstoting van honingbijtuinpoeder (ook verkrijgbaar in webshop) droog blijft (en ik hou van geur vrij), ook al ben ik erg actief en zweten. Fantastische dingen. Blijf de hele dag lang. Vermijd zweten. Dit markeert mijn derde foray in de natuurlijke deodorants, en tot nu toe werkt het redelijk goed. De geur is een lichte bloemen natuurlijke, niet nep ruiken en het verdwijnt als je het draagt. De stok is licht doorschijnend, gaat een klein beetje kleverig en helder, maar niet nat als een roll-on of spray. Het droogt en laat geen kleverige of gomere residu achter. Ik heb geconstateerd dat als ik het niet laat drogen voordat ik een shirt aanzet, het shirt (en mijn boe) eigenlijk ruikt erger nadat ik uitwerk. Als ik het laat drogen en een shirt opzet, gaat het probleem weg en ik ruik nog steeds goed. Gaat goed voor lichte activiteit, maar houdt niet op als u extra stinkend bent of hard werkt. In het begin vond ik de discrete geur leuk en vond ik het rustig effectief.

Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Deodorant

Enkele maanden later, gebruik ik het tijdens verschillende activiteiten van mijn drukke leven, merk ik op dat ik slecht rook. Mijn heren cowboyvriend doe het niet, het is goed werk. Het werkte prima en was niet te sterk. Toen besloot ik dat ik zou gaan en probeer deze voor vrouwen te maken, en het werkt helemaal niet! Als ik geen overdreven hoeveelheid gebruikt (waarschijnlijk 20 swipes per arm), moet ik nog meer aanbrengen voordat ik het huis zelfs verlaat! En dit heet maximale bescherming! Niet aangeraden.

Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Deodorant

Werkt goed voor lichte dagen, kan extra nodig hebben op drukker dagen, goed ophouden, zelfs na het uitwerken, 5 vrouwen in de familie kunnen niet verkeerd zijn. We houden ervan! Werkt zo hard als we. Liefde van de geur lijkt een soort florale geur, erg vrouwelijk, niet heftig, maar een subtiele geur, ingrediënten zijn schoon, langdurig verspillen voor een natuurlijke deo, fantastisch! Eerste deodorant Ik heb overgeschakeld naar deodorant. Ik vind het leuk, ruikt goed, blijft de hele dag als je niet zweet. Als je veel zweet, is het je natuurlijke lichaam niet de fout van deodoranten. Dus veel mensen hebben gezegd dat het niet goed is voor de sportschool, wel ja, we zweet nog steeds (we zijn menselijk), maar het doet een goede job om niet te chemisch te zijn zoals andere merken. Ik denk dat toen ik de eerste keer schakelde, heb ik meer dan normaal gesweet, maar nu ben mijn lichaam eraan gewend. Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g) Het is geweldig!

Review: Herban Cowboy, Blossom, Maximum Protection Deodorant, For Her, 2.8 oz (80 g)

De deodorant ruikt ook goed na een harde training. Ik doe het aan op een schone, droge huid. Van alle natuurlijke deodoranten die ik heb geprobeerd, is deze mijn tweede favoriet. Het vereist nog steeds meerdere applicaties per dag, maar niet zo veel als de toms. Geweldige geur, goed idee. Als het de stink een beetje langer dan 2-3 uur zou kunnen houden, zou ik er gelukkiger mee zijn! Duurt niet op hete zonnige dagen, dit is de beste natuurlijke deodorant die ik tot nu toe heb geprobeerd. Het werkt redelijk goed, maar verwacht niet dat je goed houdt door middel van een fitness-training of een lange en stressvolle werkdag. Dit is het beste voor dagen met lichtere activiteit. Het ruikt goed en niet te intens, hoewel het een zeer synthetische bloemrijke geur is. Het maakt niet mijn onderarm jeuk, dat is een eerste! Ik hou ervan om dit thuis en op dagen te gebruiken waar ik weet dat ik niets aan het doen wat veel activiteit vereist. Ik hou echt van de geur, het is geweldig. Maar ik heb nog niet gebruikt, dus ik kon niet vertellen of het effectief is. Dus besloot ik om mijn schoonheidsroutine een paar weken groener te maken. / 75 ml details onze huidafsluitende reinigingsolie verandert in een licht, fijn schuim om de huid te reinigen, waardoor het gevoed, zacht en fluweelzacht aanvoelt.

Als u liever zeep gebruikt, zijn er ook ongeparfumeerde zeep en zeep voor de gevoelige huid. Immers, meer dan 7 van de 10 vrouwen waren het erover eens dat een schoonheidsproduct een product is dat een vrouw meer zelfvertrouwen geeft. De formule is ontworpen om niet alleen geur en nattigheid te minimaliseren, maar ook om de huid zelf te helpen beschermen en herstellen tegen scheerbeschadiging. Ik was zo ziek voor allebei mijn zwangerschappen dat er maar heel weinig was dat ik kon ruiken. Wanneer ik op zoek ben naar een anti-transpirant, raad ik aan om te upgraden naar geavanceerde zorg, omdat het meer biedt dan alleen bescherming en hydraterende huidverzorgingsvoordelen biedt om deze problemen te voorkomen en te verlichten. Krijg elke ochtend een fris gevoel met duif onzichtbare solide gevoelige huid anti-transpirant deodorant 2. Ik was blij om te horen dat ik het ook op mijn baby kan gebruiken, omdat de kinderarts zei dat kokosolie een geweldige natuurlijke remedie is om te helpen met pasgeborenen. Droge huid en hoofdhuid. Voer duif geavanceerde zorg gevoede schoonheid anti-transpirant in, voor degenen onder ons die willen dat onze huid zo gezond voelt als het lijkt.

Het heeft alle gezichtshampoo en moisturizers voor mij vervangen. Schuldig als opgeladen, aangezien ik het al in dit verhaal heb gebruikt, maar Jackson zegt op zijn hoede te zijn voor het woord natuurlijk wanneer het op een pakket wordt geslagen. Overschakelen naar natuurlijke deodorant kan initiële huiduitslag of reacties veroorzaken wanneer de bacteriën in uw lichaam via uw zweetklieren naar buiten komen. Of je nu op zoek bent naar een deodorant met jouw favoriete geur, of je wilt iets nieuws ontdekken, we hebben een brede selectie van deodorants, waaronder natuurlijk, organisch en kristal. Anti-transpirant en deodorant vinden de deodorant die ideaal is voor uw levensstijl met de brede selectie uit bedbad en daarbuiten. Elke stick is redelijk geprijsd ($ 10 voor 3 gram) en een gemakkelijke gateway voor iedereen die geïnteresseerd is in de overgang naar een natuurlijk product. Ik ben een organisch voedseletende, niet-toxische reinigingsproduct gebruik, oosterse geneeskunde liefhebbende soort meisje.