Goingorganic.nl

Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g)

Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g) by Herban Cowboy Bad, Schoonheid, Deodorant

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.11 kg, 3.3 x 5.8 x 12.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant

Herban cowboy, bos, maximale bescherming deodorant, 2. 8 oz (80 g) – proprietary essentiële olie mengsel (geen ftalaten) / geen aluminiumchloorhydraat. 100% Veganist. Propanediol is op drie belangrijke manieren verschillend van propyleenglycol. Structuur. Fysische en chemische eigenschappen. Bron en productieproces. Propanediol komt voornamelijk af van een duurzaam en hernieuwbaar maissuikerfermentatieproces. Propyleenglycol wordt hoofdzakelijk gesynthetiseerd uit propyleenoxide, een petrochemische. De productie van maïs afgeleide propandiol geeft tot 40% minder broeikasgassen dan chemisch afgeleid propyleenglycol. Corn-afgeleide propandiol gebruikt tot 35% minder niet-hernieuwbare energie dan chemisch afgeleid propyleenglycol. ? volgens levenscyclusanalyse uit ontwerpgegevens door dupont tate & lyle. goingorganic.nl Als u op zoek bent naar een natuurlijke deodorant, zult u merken dat de meeste van hen niet lang duren.

Ik heb bos gekocht omdat ik de geur van patchouli haat. Ik hou van de geur, maar dacht dat het zou zijn als de anderen en verdwijnen binnen een uur of minder. Ik zet dit aan voor werk en tot mijn verbazing kan ik het nog steeds ruiken na een 10 uur verschuiving. Ik ben een lasser en onnodig te zeggen dat het erg heet en zweet wordt. Ik zal dit opnieuw kopen. Ik heb 3 van de herban cowboy deodorants geprobeerd en deze geur is de meest verse. Ik zal het opnieuw kopen. Deodorant gebruikt door mijn vriend. Aangename mannelijke geur blijft zweten, maar niet voor de hele dag. Deze deodorant is de enige van alle herban cowboys deodorant die 100% bescherming biedt. Ik heb eerder een aantal geprobeerd, maar niets is zoals deze! Over de geur, zou ik zeggen dat het individueel is!

Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

Persoonlijk hou ik van de geur! De schemeringversie ruikt ook goed, maar het dosent werkt zo goed als deze. Ik zweer op deze, en ik heb 4 jaar nu nog geen andere deodorant gebruikt! Ik raad het aan. Is het werk perfect! De geur is 5+! Dit ruikt naar de openstaande plaatsen ten westen van de Mississippi. Uitstekend! Goed verblijfskracht voor 8+ uur. Voordat ik dit product gebruikt, gebruikte ik een chemische deodorant en ik luk aan jeuk in mijn onderarms, maar met dit product is de jeuk helemaal weg. Wat de geur betreft, is het wel goed, hoewel ik in de toekomst andere geuren probeert om te zien welke mij meer past. Ruikt geweldig!

 Bestelde dit voor de verloofde, hij houdt ervan en het ruikt erg leuk. Ik had het moeilijk om een ​​natuurlijke deodorant te vinden die werkt. Herban cowboy is geweldig, ik zal opnieuw bestellen. Maar aangezien dit een natuurlijke deodorant is, is het niet erg lang. Maar nog steeds de moeite waard omdat het je lichaam niet beschadigt. Ruikt goed Heeft het zo goed gewerkt. Ik zweet veel, dus het ware testament zal zijn wanneer de temperatuur de constante 80's in de komende maand of zo komt. Ik gebruik deze deodorant gedurende het warmste seizoen van het jaar en het doet gewoon wonderen. Alle mannen in het huis houden van deze – het is stabiel en duurde lang, ik kocht dit voor mijn vriendje, want tot dan toe gebruikte hij de aubrey organische mensen voorraad natuurlijke droge deodorant en hield ervan, maar de geur van alcohol heeft zijn irritatie geïrriteerd longen. Deze deodorant heeft een zachte geur en bevat geen alcohol. Je moet het gedurende de dag opnieuw toepassen of je zal stoppen met stinken. Ik vind het beter in de winter. Ik kocht deze deodorant voor mijn man in zijn poging om te schakelen van een regelmatig aluminium op basis van meer natuurlijke deodorant maar helaas gaf het hem een ​​vreselijke uitslag in het onderarmgebied en we gooiden het onmiddellijk in de vuilnisbak.

Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

Bovendien hebben we tijdens deze paar keer het gebruikt, hij was niet onder de indruk van het is prestaties en hij is geen zwaar sweating soort persoon. Na slechts 2 uur is het effectiviteit helemaal weg en het was een lentetijd, geen hoge temperaturen betrokken. Wordt niet opnieuw gekocht. Ik ben het meer dan een maand geweest, niet overdreven, net licht geurig en het werkt goed voor mij. Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g) Plus het is een maand van dagelijks gebruik en ik denk niet dat ik het kleine rolletje omlaag heb gedraaid. Zo lijkt het dat het zal duren. Ik zal echter nog 3 kopen in geval van een crisis in de fabriek! Ernstig. En het ruikt goed. Mijn man had een sterkere deodorant nodig, dus we hebben besloten om deze te proberen. De geur is mannelijk, maar niet overdreven, dus ik heb er ook een voor me. Ik ben meestal erg gevoelig voor geur, maar ik heb niet gereageerd op de bosgeur. Ik gebruik alleen haar cowboy deodorant en cologne. Hou van hen! Dit is bosachtig en manlijk.

Review: Herban Cowboy, Forest, Maximum Protection Deodorant, 2.8 oz (80 g)

Deze dingen werken echt. De geur is fris, en het duurt een lange tijd. Ik heb veel verschillende veganistische deodorants geprobeerd, sommige met verschrikkelijke geuren, en sommige die maar een half uur duren – als dat. Sommigen hebben grote geuren maar duur zo lang niet. Dit is de enige veganistische deodorant die ik tot nu toe heb gevonden, die zowel een fijne geur heeft en lang duren. Om deze reden hebben velen van ons de overstap gemaakt naar biologische deodoranten die we vinden bij hele voedingsmiddelen of op een schilderachtige boerenmarkt. Het moet ook worden benadrukt dat de gezichtslotion zowel uva- als uvbzonfilter bevat, zodat je perfect beschermd bent tegen de schadelijke stralen van de zon.

En houd de verwachtingen realistisch: afhankelijk van het weer en hoeveel je zweet, draag ik misschien geen natuurlijke deodorant voor iemand die ik wil imponeren, zegt Lain. De crème houdt me 12 uur werkdagen vol (vaak met dozen van 50-pond verplaatsen en intensief productiewerk), gevolgd door kickboksen en hete yogalessen. Gedurende mijn zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding, maakte ik me zorgen over de absorptie van schoonheidsproducten van welke aard dan ook die mijn baby zou kunnen beïnvloeden, zelfs als het slechts om kleine hoeveelheden gaat. Maar de beste natuurlijke deodorant kan nu heel goed in je huidverzorgingspot zitten: een zuur voor je gezicht. Maar natuurlijke schoonheid is tegenwoordig big business, wat betekent dat er veel betere, effectievere en veiligere huidverzorgings- en make-upopties zijn. Annmarie gianni aloë kruidreiniger, $ 30: Annmarie Gianni huidverzorging heeft astronomische normen voor de ingrediënten die ze zullen gebruiken in hun handgemaakte natuurlijke schoonheidsproducten. Download on-to-go-apps: tools zoals de skin deep cosmetic-database van de werkgroep milieu beoordelen producten op basis van ingrediënten.

Lotion is gewoon olie, opgeklopt met water, waardoor je een witte lotion hebt en een lichtere, minder geconcentreerde formule voor hydratatie. De ontdekking dat zuur een fantastische deodorant maakt, kwam tot stand toen ik met een paar gruwelijke ingegroeide haartjes gezichtsharsen in mijn putjes aanbracht, in de hoop dat ik poriën kon ontstoppen en hyperpigmentatie van voorbije underwire-geactiveerde cysten kon verwijderen. Je had nooit gedacht dat je veel zou geven om een ​​ontsmettingsmiddel voor de handen, totdat je dit hebt geprobeerd, wat al je moedervrienden zullen vragen om te lenen. Msn zei dat bha beter werkte dan aha en raadde Cosrx eenstaps originele heldere pads aan voor de klus. Goop by juice schoonheids perfectionerende oogcrème, $ 90: Deze oogcrème maakt gebruik van rijke verzachtende middelen om de elasticiteit van de huid te vergroten en de verzakkende huid te ontspannen. Oksels zijn bijzonder kwetsbaar voor ontsteking en irritatie.