Goingorganic.nl

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml)

Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint webshop

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 5.3 x 8.6 x 16.8 cm
Productcategorie: webshop, Permanent Haircolor Gel

Herbatint, permanente haarkleurige gel, 2n, bruin, 4. 56 ml (135 ml) – sinds 1970. 100% Grijze dekking. Met 8 gecertificeerde kruidenextracten. Tot 2 applicaties. Natuurlijke en gezonde glanzende levendige, langdurige kleur. Geen ammoniak-alcoholparabenen. Dermatologisch getestgevoelige huid. Glutenvrij. Wreedheid vrij en veganistisch. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel 60 ml / 2 fl oz. 1 fles ontwikkelaar 60 ml / 2 fl oz. 1 Monster royal cream 15 ml / 0, 5 fl oz.

1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing en handschoenen. Voordat u begint, zorg ervoor dat u uw kleurwerktuigen heeft! Voor gebruikers van de eerste keer, let op dat de herbatint applicatieset, met een kwast, meetbeker en beschermkapje apart wordt verkocht. Dit vermindert afval, aangezien alle ingevoerde onderdelen zijn gemaakt om opnieuw te worden gebruikt. 40 jaar expertise gericht op schoonheid en gezondheid van gekleurd haar. Herbatint permanente haarkleurige gel behandelt uw grijze effectief, terwijl u uw haar verzorgt dankzij: een zachte en unieke formule. Een zorgvuldig uitgebalanceerde formulering, die voortvloeit uit nauwkeurig testen, voor elke schaduw het perfecte kleurresultaat op de meest zachte wijze mogelijk maken. Natuurlijke ingrediënten.

 De 8 organische kruidenextracten, speciaal geselecteerd om uw haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen, verbeteren de kleurintensiteit van uw haar en verlaten u met een natuurlijk, langdurig resultaat. Aloë Vera-beschermt en voedt haar tijdens het kleuren. Limnanthes alba (weide schuim) – vocht en voegt schijn aan het haar. Betula alba (witte berk) – toning en rustgevende eigenschappen. Cinchona calisaya- versterkt en beschermt de hoofdhuid. Hamamelis virginiana (heksenhasel) – rijk aan flavonoïden en essentiële oliën, beschermt de hoofdhuid. Echinacea angustifolia- natuurlijk zuiveringsmiddel en moisturizer. Juglans regia (walnoot) – versterkt kleuren, zuiveringsmiddel.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml): webshop

Rheum palmatun (rabarber) – kleurversterker en huidverzorger. Je kleur is rijk en diep, je haar ziet er mooi en gezond uit. Een zachte formule voor perfecte grijze bedekking van de eerste applicatie. Oost om toe te passen. Haargeletterde haarkleur van Herbatint is makkelijker dan ooit om te mengen en toe te passen. Tot 2 applicaties. Gebruik gewoon de hoeveelheden kleur en ontwikkelaar die u nodig heeft! Het overblijfsel onbeperkt product kan worden bewaard voor toekomstige toepassingen. 40 minuten voor een perfect resultaat. Zachte en reukloze formule creëert een aangename kleurervaring. goingorganic.nl Het is zeker niet bruin meer als zwart en na een paar weken is het donkerbruin. Ik heb al meer dan een jaar herbatint gebruikt en hun haarkleur is geweldig, maar gebruik geen 2n als je geen zwart / donkerbruin wilt hebben. Ik had mijn haar rood al voorheen gekleurd, dus dat zou er ook iets mee te maken hebben. Ik heb dit product al ongeveer 2 jaar gebruikt.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml): webshop

Het is geweldig! Geeft mijn haar een prachtige langdurige kleur! Ik gebruik het om mijn grays te verbergen en het werkt wonderlijk! Mijn haar voelt eigenlijk gezonder als ik het met dit verfij! Ik zou aanraden met een donkerder schaduw te gaan als u tussen 2 tinten besluit. Langzaam verdwijnen, en ziet er goed uit, ik gebruik deze kleurstof al meer dan 25 jaar. Ik heb eerder andere kleurstoffen geprobeerd en kreeg migraine. Deze zijn de beste voor mij, deze haarkleur was geweldig!

Het bedekte alle grijsten en het beste deel is dat het helemaal niet irritant is. Werk als reclame, bedekt grijs haar, alles natuurlijk. Dit is echt goed voor conditioneren. Het is echt bijna zwart of heel donkerbruin. Ik ga volgende keer lichter aan. Ik hou wel van herbatint. Gekocht dit voor mijn mama in haar jaren 60. Haar haar was bijna 60% wit en ze heeft een zeer gevoelige hoofdhuid waardoor ze het nooit kleurt. Ze was bereid om dit te proberen omdat het geen ammoniak-alcoholparabenen, veganistisch en wreedheidsvrij product was. Dus ik zal het afbreken: het goede: 1. Het is gemakkelijk aan te brengen, de gelstructuur maakt het erg makkelijk om te controleren – geen druppels en messes 2. Er is geen van die vreselijke geur, ik vind het eigenlijk helemaal mint-ish . 3. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml) Geeft volledig dekking van de blanken 4. Kleur is heel natuurlijk en vervalt niet in verschrikkelijke schaduwen. 5. De conditioner is geweldig! Leid me om 2 flessen te kopen) 6. Heel een economische applicatie.

Review: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 2N, Brown, 4.56 fl oz (135 ml)

De doos zegt dat het genoeg is voor 2 applicaties en het is waar dat het woorden is. Het komt in flessen met meetindicatoren erop, zodat u wat u nodig heeft en wat de rest voor uw volgende gebruik kan houden. 7. De prijs die ik hier had, was de helft wat ik vond het te verkopen voor de lokale winkels de slechte: 1. Het verandert de textuur van het haar. Het maakt het zo droog en stijf, het is als stro. De conditioner helpt maar zelfs na een maand is het hetzelfde. Net droog en redelijk levenloos. De uitspraak: mama vond het eerst leuk, zo veel dat we nog een doos hebben om te houden, maar nu is ze besloten dat ze het niet meer zal gebruiken omdat de esthetiek gewoon de textuur niet waard is, waar de haarkleur haar haar mee verlaat. Het heeft mijn natuurlijke coppery hoogtepunten bedekt en ik lijkt op een heks! Ik ben nu aan het onderzoeken van natuurlijke manieren om haarkleur te verwijderen! Het is een fout en fout.

Op de positieve noot zijn mijn grays volledig bedekt en mijn haar is zeer geconditioneerd. Herbatint zou dit donkerbruin moeten noemen en het zou handig zijn als webshop een kleurenkaart had met deze producten! Dit product is zeer aan te bevelen, mijn haar schijnt zoals gebruikelijk en ziet er heel natuurlijk uit. Ik heb psoriasis en dit helpt het eigenlijk. Het heeft ook betrekking op de grijze en lijkt geen chemicaliën te hebben. Als ik chemicaliën op mijn huid krijg, kan ik ze in mijn mond proeven (ik weet het raar) en dat gebeurt er niet mee. De prijs is goed en het laat mijn haar eruit zien als het is (voor grijze) natuurlijke kleur. Dit is een geweldig product met 100% dekking van grijs haar, houdt goed. Veel minder sterke chemicaliën dan veel andere producten en laat haar mooi en schitterend. Ik heb lichte eczeem en heb het ook op mijn hoofdhuid. Traditionele haarkleur irriteert en ruikt vreselijk! Deze ammoniakvrije kleurstof is het beste geweest. Ik neem het zelfs aan mijn kapper als ik een snit en kleur nodig heb!

Het leuk vinden. Haar schildert heel goed. De kleur houdt vast heel lang. Deze haarkleur lijn werkt goed, gebruikt ze al 5 jaar en mijn haar is nooit gezonder. De kleur droogt je haar niet uit, zoals producten met harde chemicaliën en het werkt! Ik heb onlangs een permanente eerder dan semi permanente kleur nodig. Dit is het beste waar ik tegenkom. Mijn haar kan vaak gebruikt worden zonder enige schade. Uitstekend product. Grote dekking en niet irritant op mijn hoofdhuid. Conditioner laat het haar echt zacht. Ik heb al veel kleurstoffen gebruikt, maar dit lijkt het meest op mijn natuurlijke kleur, en als het verdwijnt, ziet het er eigenlijk nog beter uit. Ik haat een witte lijn van mijn kant te krijgen. Dit verdwijnt een beetje als de weken doorgaan, dus de witte lijn is niet zo dramatisch als ik niet tijd kan vinden om direct te verven.

Hou gewoon van dit langdurige, makkelijk om een ​​product toe te passen en dat er weinig chemicaliën erin zijn. Ik heb al meer dan 20 jaar mijn haar gekleurd. In die tijd heb ik veel high-end merken geprobeerd, waaronder die van de Aziatische landen, maar mijn fijne haar was altijd in beschadigde staat. Omdat ik herbatint van webshop heb gevonden, geven vrienden en gezinnen commentaar op hoe glanzend en gezond mijn haar is. Ik beveel dit product aan aan iedereen die hun haar kleurt.