Goingorganic.nl

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 17.3 x 8.6 x 5.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color

Herbatint, permanente haarkleurige gel, 5n, lichte kastanje, 4. 56 fl oz (135 ml) – sinds 1970. 100% Grijze dekking. Met 8 gecertificeerde kruidenextracten. Tot 2 applicaties. Natuurlijke en gezonde glanzende levendige, langdurige kleur. Geen ammoniak – alcoholparabenen. Gevoelige huid – dermatologisch getest. Glutenvrij. Wreedheid vrij en veganistisch. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel 60 ml / 2 fl oz.

1 fles ontwikkelaar 60 ml / 2 fl oz. 1 Monster royal cream 15 ml / 0, 5 fl oz. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing en handschoenen. 40 jaar expertise gericht op schoonheid en gezondheid van gekleurd haar. Herbatint permanente haarkleurige gel behandelt uw grijze effectief, terwijl u uw haar verzorgt dankzij: een zachte en unieke formule. Een zorgvuldig uitgebalanceerde formulering, die voortvloeit uit nauwkeurig testen, voor elke schaduw het perfecte kleurresultaat op de meest zachte wijze mogelijk maken. Natuurlijke ingrediënten. De 8 organische kruidenextracten, speciaal geselecteerd om uw haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen, verbeteren de kleurintensiteit van uw haar en verlaten u met een natuurlijk, langdurig resultaat. Aloë Vera – beschermt en voedt haar tijdens het kleuren. Limnanthes alba (weide schuim) – vocht en voegt schijn aan het haar. Betula alba (witte berk) – toning en rustgevende eigenschappen. Cinchona calisaya- versterkt en beschermt de hoofdhuid.

Hamamelis virginiana (heksenhasel) – rijk aan flavonoïden en essentiële oliën, beschermt de hoofdhuid. Echinacea angustifolia- natuurlijk zuiveringsmiddel en moisturizer. Juglans regia (walnoot) – versterkt kleuren, zuiveringsmiddel. Rheum palmatun (rabarber) – kleurversterker en huidverzorger. Je kleur is rijk en diep, je haar ziet er mooi en gezond uit. Een zachte formule voor perfecte grijze bedekking van de eerste applicatie. Gemakkelijk aan te passen. Haargeletterde haarkleur van Herbatint is makkelijker dan ooit om te mengen en toe te passen. Tot 2 applicaties. Gebruik gewoon de hoeveelheden kleur en ontwikkelaar die u nodig heeft! Het overblijfsel onbeperkt product kan worden bewaard voor toekomstige toepassingen.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

40 minuten voor een perfect resultaat. Zachte en reukloze formule creëert een aangename kleurervaring. goingorganic.nl Deze kleurstof mengt vlot aan een gel-achtige consistentie. Er is weinig te ruiken, zoals u in commerciële kleurstoffen vindt, evenals geen harde chemicaliën. Bijvoorbeeld, lichte kastanje verandert eigenlijk haar tot een heel donkerbruin, bijna zwart. Na 1-2 weken douchen vervalt het uiteindelijk licht, maar niet licht genoeg om een ​​lichtkastanje te zijn, dus kies een schaduw lichter dan u verwacht te bereiken. Deze kleurstof gebruikt ppd – de chemische stof die kanker en allergieën veroorzaakt, maar wordt gebruikt in zeer lage doses. Dit is de reden dat de kleurstof zeer goed grijst.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Ik gebruik deze kleurstof elke paar maanden om wortels aan te raken tussen regelmatig gebruik van henna kleurstof. Het is een goede waarde, want u kunt sommige kleurstoffen mengen en de rest opslaan voor een andere toepassing of 2 als uw haar erg kort is. Geweldig product, veiliger dan de meeste commerciële kleurstoffen, prettige geur, werkt in 40 minuten, makkelijke toepassing, helemaal niet rommelig. Ik vind het leuk. Omdat het mijn haar niet beschadigt en mijn haar glanst na gebruik van dit product. Wat de keuze van kleur betreft, moet ik zeggen dat het resultaat donkerder is dan in de verpakking. Ik meng donkere blonde en lichte kastanje om een ​​mooie lichtkastanje kleur te krijgen. Om goed resultaat te krijgen moet u minimaal 45 minuten op uw haar houden. Met vriendelijke groet en veel succes aan iedereen! Ik heb bruin haar en dit past perfect bij mijn haarkleur. Het is een natuurlijke nuance zonder rode pigmenten. Bevat al mijn grijsten. Ik ben erg blij met dit product, ik was op zoek om weg te komen van gevaarlijke chemicaliën die in zoveel van deze soort producten zijn. Na het gebruik van henna en het niet goed werkt voor mij meer en heel rommelig, heb ik besloten om dit te proberen. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) Er is geen geur, de kleur is fantastisch, makkelijk te gebruiken, conditioner werkt goed, waardoor mijn haar zacht en glanzend wordt.

Review: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5N, Light Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Ik heb de jaren heen veel haarproducten gebruikt en dit is verreweg het beste. Het bedekte mijn grijs perfect. Eigenlijk ben ik nog steeds op zoek naar een natuurlijke manier om mijn grijs haar te verven, maar hoewel ik veel merken van henna heb geprobeerd, kan henna niet grijs haar zo goed en betrouwbaar behandelen als chemische kleurstof. Dit merk is een van hen met de laagste hoeveelheid schadelijk PPD, dus ik gebruik het eenmalig om mijn bruine kleur te verenigen als de grays te veel worden weergegeven. Het is heel zacht en droog mijn haar niet uit, waardoor het glanzend en glad wordt. Ik heb jarenlang herbatint gebruikt en ben er blij mee. De kleur ziet er natuurlijk uit, bevat minder toxinen dan de meeste haarkleurstoffen, en is een makkelijk gemengde gel (2 delen om samen te mengen). Ik meng maar een klein beetje en verf het dan op de kleine plekken in de tempels waar ik grijs heb, wacht en dan shampoo. Zeer makkelijk, en het kost me voor altijd om door de hele fles te gaan. Wat u niet gebruikt kan worden opgeslagen voor andere applicaties. Dat maakt het zeer economisch.

Dit product is bijna 20 jaar gebruikt. Ik krijg complimenten van schoonheidspersoneel en vreemden over de kleur van mijn haar vaak. De meeste zijn verrast om te weten dat mijn haar is gekleurd. Ik stel voor om kleuren te mengen! Ik meng altijd minstens twee kleuren. Koop de herbatint shampoo als u kan en vergeet niet de conditioner te gebruiken. Anders zal je haar als stro voelen. Dit product omvat echt grays. Ik was erg tevreden.

Over het algemeen tevreden. Hou ervan, hou ervan, hou ervan. Dit is de beste haarkleur die ik ooit heb gebruikt en het is grijs zelfs beter dan salonkleur. Het is natuurlijk en niet hard en het is een perfecte match met mijn brunette kleur! Zitten in de badkamer voor 40 minuten wachten op de kleur te stellen was altijd een miserabele ervaring geweest toen ik drogisterij haarkleur gebruikt. Herbatint heeft geen ammoniak dampen, dus ik kan zelfs in de wintermaanden ademen als ik alle ramen heeft gesloten. De kleur is ook beter. Ik koop het voor mezelf en een vriend, zodat we gratis verzending kunnen krijgen. We houden ervan. Gebruik het al jaren, wacht op een verkoopprijs en voorraadstok als nodig. En dus bestelde ik bijna een jaar geleden herbatint. Ik heb het sindsdien gebruikt! Het is geweldig.

Je hebt geen vreselijke chemische geuren die je duizelig maken en niet in staat zijn om te functioneren. Mijn hoofdhuid verdroog niet en vlakt de manier waarop het eenmaal gedaan heeft na het sterven. Laat op de kleurstof minstens 30 minuten liggen en het zal de grijs bedekken. Ik was in een knijp en had ongeveer 3 maanden geleden geen herbatint. Ik gebruikte regelmatige over-the-counter hairdye en dacht dat ik van de dampen die ik vergat zo sterk zou gaan doorgeven. Nooit meer! Doe iets fijn voor je haar en hoofd. Probeer het product. ) Koop een paar flessen tegelijkertijd als je net als ik bent en altijd de grijze hoes moet bedekken. Amy, herbatint is natuurlijke haarkleur die mijn haar glanzend en gezond maakt. Ik heb veel grijs, dus ik meng lichte kastanje met lichte koperkastanje voor een mooie, even dekking. Ik had 2 jaar lang surya henna, brasilroom gebruikt. Maar toen ik deze keer probeerde te bestellen, was de kleur die ik wilde niet meer op voorraad. Gewoon geprobeerd, erg blij met het resultaat – mooie natuurkleur, grote grijze dekking (die veel beter is dan henna haarkleurstoffen). De enige onvolmaaktheid die ik heb gevonden is dat het mijn haar vrij droog maakte.

Maar als de kleur langer zal duren dan henna gebaseerde kleurstoffen, dan hoef ik niet zo vaak te kleuren, wat de schade (of droogheid) zal verminderen. Over het algemeen erg blij! Geweldig product! Ook willen degenen die commentaar hebben op de herbatint kleur bedanken de neiging om donkerder te zijn dan het omschrijft. Ik heb een schaduw lichter gekocht en bleek precies de kleur die ik wilde. De andere natuurlijke kleurproducten die ik heb gebruikt, duurt niet zo lang. Het is een beetje moeilijk om te solliciteren, maar het is het beste gedaan met een verfborstel. Het zorgt voor een uitstekende dekking van grijs haar. Weg donkerder dan verwachtte ik maar mooie kleur en duurde goed.

Zal met de volgende blonde met lichte blonde mengen. Gebruik deze kleur met 5m lichte mahonie kastanje geeft een geweldige kleur, de kleur houdt en duurt zo lang als permanente kleurstoffen, maar zonder de gevaarlijke chemicaliën, is het haar zachter en is veel minder hard dan andere kleurstoffen. Zal het in de toekomst blijven gebruiken. Herbatint is de enige haarkleur die ik al jaren heb gebruikt. Het levert rijke kleuren en is makkelijk te gebruiken.