Goingorganic.nl

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 5.3 x 8.4 x 17 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color

Herbatint, permanente haarkleurige gel, 5r lichte koperkastanje, 4. 56 fl oz (135 ml) – sinds 1970. 100% Grijze dekking. Met 8 gecertificeerde kruidenextracten. Tot 2 applicaties. Natuurlijke en gezonde glanzende levendige, langdurige kleur. Geen ammoniak-alcoholparabenen. Dermatologisch getestgevoelige huid. Glutenvrij. Wreedheid vrij en veganistisch. Dit pakket bevat: 1 Fles Herbatint haircolor gel 60 ml / 2 fl oz. 1 fles ontwikkelaar 60 ml / 2 fl oz.

1 Monster royal cream 15 ml / 0, 5 fl oz. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing en handschoenen. Voordat u begint, zorg ervoor dat u uw kleurwerktuigen heeft! Voor gebruikers van de eerste keer, let op dat de herbatint applicatieset, met een kwast, meetbeker en beschermkapje apart wordt verkocht. Dit vermindert afval, aangezien alle ingevoerde onderdelen zijn gemaakt om opnieuw te worden gebruikt. 40 jaar expertise gericht op schoonheid en gezondheid van gekleurd haar. Herbatint permanente haarkleurige gel behandelt uw grijs effectief terwijl u uw haar verzorgt dankzij: Een zachte en unieke formule. Een zorgvuldig uitgebalanceerde formulering, die voortvloeit uit nauwkeurig testen, voor elke schaduw het perfecte kleurresultaat op de meest zachte wijze mogelijk maken. Natuurlijke ingrediënten. De 8 organische kruidenextracten, speciaal geselecteerd om uw haar en hoofdhuid te voeden en te beschermen, verbeteren de kleurintensiteit van uw haar en verlaten u met een natuurlijk, langdurig resultaat. Aloë Vera – beschermt en voedt haar tijdens het kleuren. Limnanthes alba (weide schuim) – vocht en voegt schijn aan het haar.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Betula alba (witte berk) – toning en rustgevende eigenschappen. Cinchona calisaya- versterkt en beschermt de hoofdhuid. Hamamelis virginiana (heksenhasel) – rijk aan flavonoïden en essentiële oliën, beschermt de hoofdhuid. Echinacea angustifolia- natuurlijk zuiveringsmiddel en moisturizer. Juglans regia (walnoot) – versterkt kleuren, zuiveringsmiddel. Rheum palmatun (rabarber) – kleurversterker en huidverzorger. Je kleur is rijk en diep, je haar ziet er mooi en gezond uit. Een zachte formule voor perfecte grijze bedekking van de eerste applicatie. Gemakkelijk aan te passen. Haargeletterde haarkleur van Herbatint is makkelijker dan ooit om te mengen en toe te passen. Tot 2 applicaties. Gebruik gewoon de hoeveelheden kleur en ontwikkelaar die u nodig heeft!

Het overblijfsel onbeperkt product kan worden bewaard voor toekomstige toepassingen. 40 minuten voor een perfect resultaat. Zacht en reukloze formule creëert een aangename kleurervaring. goingorganic.nl In de loop der jaren heeft veel complimenten ontvangen over deze kleur en product. Ik meng 7 en met 8n en voeg wat 5r toe. Dit brengt me naar mijn originele kleur. Het zegt blond maar het is niet. Ik eindig met glanzende medium brunette met roodachtige hoogtepunten in het licht. Het lijkt op hoogtepunten – denk ik omdat het anders anders is. Marginale dekking op het grove grijze haar op mijn tempels.

Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur

Ik probeer deze kleur om grijs en mijn normaal donkerbruin haar te bedekken. Omdat ik vaak wortels moet aanraken, is dit een zeer betaalbaar product en hoeft u de hele doos niet te gebruiken. Mooie kleur goede dekking, ik hou van deze kleur, en heb veel aanvullingen ontvangen! Geweldige prijs ook. Zeer makkelijk in gebruik en het resultaat is erg goed, hou van dit product. Ik heb het voor zes maanden gebruikt, en het doet een geweldige job en is makkelijk op mijn haar. Ik heb dit merk al meerdere jaren gebruikt, het is de enige haarkleur (thuis of salon) die mijn hoofdpijn niet doet pijn / jeuk / brandwonden en dan een enorme hoofdpijn geeft. Het is niet hard en verdwijnt een beetje in de eerste week of zo, maar heeft nog steeds een glimmende kleur. Ik hou ervan! Het is een geweldig natuurlijk alternatief. Herbatint is natuurlijke haarkleur die mijn haar glanzend en gezond maakt. Ik heb veel grijs, dus ik meng lichte kastanje met lichte koperkastanje voor een mooie, even dekking. Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

Hou van dit product. Langdurige kleur, veel glans. Maar heads up, het bevat geen applicator. Toen ik de doos de eerste keer opende en de inhoud zag, was ik een beetje sceptisch. Het resultaat heeft mij echter op een goede manier verrast. Het haar (en vooral de wortels) was gelijkmatig gekleurd. Het is wel een beetje te rood, maar ik vind het niet erg. Kijkt nog steeds mooi op mij.

Review: Herbatint, Permanent Haircolor Gel, 5R Light Copper Chestnut, 4.56 fl oz (135 ml)

 Het komt uit een schaduw donkerder dan verwacht, maar een grote dekking van grijs en brandt niet als kleur met ammoniak. Dit product geeft een goede kleur en glans, maar laat mijn haar een beetje droog. Ik meng dit met de middelste blonde en het is nog steeds veel rood voor mij! Bedankt, ik vind dit product bevredigend. Niets te spetteren. Ik vind dat deze hare kleur van henna een vreemde storting op je haar laat na het gebruik meerdere malen. Het heeft wel enkele chemicaliën, maar ik geloof niet dat het zo hard is als de meeste producten gebruikt om haar te tinten. Je haarkleur vervaagt en blijft niet zitten, je haarkleur is groen, haarkleurig grijs haar, kleurt tijdens de zwangerschap, neutraliseert slechte haarkleuren en meer.

Tijdens de eerste weken moest ik na het wassen coxonutolie aan mijn uiteinden aanbrengen omdat ze iets zouden uitdrogen en nu is mijn haar gezonder en dikker dan ooit. Want, feiten immers: terwijl huid en haar uit soortgelijke eiwitten en vetten bestaan, zijn levende (geïnnerveerde, bloeddoorlatende) huidcellen in een constante staat van vernieuwing, stijgend, mollig en fris, uit de basale laag voor uiteindelijk afvlakken en afstoten, zegt cosmetisch chemicus geile schueller. Ik heb een grote paarse streep en shampoo laat het gewoon bloeden als geen ander (zelfs met alkalische gratis producten) en ik vroeg me af of dat de kleur er minder zou laten uitkomen. Ik sneed het, toen haalde ik mijn kruidenboeken tevoorschijn en vond een remedie met honing en appelciderazijn. Ik heb me bezig gehouden met het maken van zijn haargel met meer natuurlijke producten, omdat we op een gezondere, milieuvriendelijkere zoektocht staan. Ik ben al een tijdje geen poep, maar zorg dat je niet meer dan 1tbs bakpoeder tot 1 kopje warm water drinkt. Voor shampoo volg ik de 1tbs. Ma belle salon, gelegen in het hart van de baai van San Francisco, is al sinds 2001 de gasten van de missieheuvels en omliggende gebieden als een luxe kapsalon.

 Ik twijfelde er echt aan dat ik het nat zou kunnen krijgen als het nat was en het was niet zo eenvoudig als wanneer ik een glibberige conditioner gebruik, maar niet zo moeilijk als ik dacht dat het zou zijn. Gelukkig zijn er veel oplossingen voor het probleem van het gezichtshaar, en. Verder zijn de vochtinbrengende ingrediënten in je shampoos en conditioners nog steeds chemisch gebaseerd. Een beetje gaat heel ver, net als de baking soda. De laatste tijd ben ik verhuisd en nu heb ik veel harder water en werd de baking soda moeilijker en moeilijker te gebruiken, dus ik stopte ermee om hem te gebruiken. Roggemeel heeft dezelfde pH als uw haar, in tegenstelling tot b / s, dat zeer zuur is, zelfs als het verdund is. In de merkproductenconsumptiegoederen willen we ons innovatieleiderschap in de volwassen markten blijven uitbreiden om ons aandeel daar verder te laten groeien.