Goingorganic.nl

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)

Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Herbatintas

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 17 x 8.6 x 5.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Herbatintas, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color, Herbatint Ash

Herbatint, permanente kruidenharircolor gel, 10c, zweedse blonde, 4. 56 fl oz (135 ml) – sinds 1970. Meer conditionerende duurzame kleur. Met aloë vera. Geen ammoniak. Geen parabenen. 100% grijze kleur. Voor een of twee toepassingen. Meer intense glanzende kleuren: zachte haarverzorging: 0% ammoniak, 0% paraben.

Effectieve grijze omslag. Langdurige kleur. Aloe vera barbadensis. Speciaal rijk aan enzymen, eiwitten, polysacchariden, vitaminen a-c-e en minerale zouten. Verzacht de hoofdhuid tijdens het aanbrengen. Versterkt en beschermt het haar tijdens aanbrengen. Draagt ​​effectief bij aan extra conditionerende actie en langere kleur. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel, 60 ml – 2 fl oz. 1 fles glycol ontwikkelaar, 60 ml – 2 fl oz. 1 Voorbeeld van shampoo of royal cream conditioner 15 ml – 0. 5 fl oz. 1 paar handschoenen. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing. goingorganic.nl Mijn haar is nu een zeer donkere blonde bijna lichtbruin na gebruik van dit. Terwijl ik het niet helemaal haat als je al een vrij licht blond bent, gebruik dit niet als je je wortels wil herhalen of een lichte kleur behouden omdat dit niet het geval is!

 Het beste natuurlijke alternatief dat ik ooit heb gevonden. Andere producten zoals henna doen voorwaarde, maar de kleur is onvoorspelbaar en permanent. Herbatint mengt wortels, omvat grijs en omstandigheden. De kleur vervalt niet saai of brassig. er is maar genoeg in de doos al voor een volledige applicatie als je meer haren hebt dan een pixie, maar het is weer de moeite waard. Ik kocht dit voor mijn volwassen dochter om te proberen. Ze moest in wortels vermengen en strepen in haar gemarkeerde blonde haar. Ik heb haar herbatint aanbevolen, sinds ik het 2 jaar geleden begon te gebruiken. Ze heeft een ash blonde schaduw nodig. Echter, toen ze de Zweedse blonde toepaste (die er een beetje in de foto ziet), kwam haar haar helder koper uit. Zeer verontrustend. Probeer haar haarkleur nog te verbeteren.

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Herbatintas

Het kan voor iemand anders werken. Ik hou van het gebruik van herbatint, maar mijn schaduw is totaal anders en ik ben grijs. Mooie kleur, goede dekking. Zal opnieuw gebruiken. Fantastisch product! Eenvoudig te gebruiken, en het past perfect bij mijn originele haarkleur zodat niemand het verschil ziet! Goede natuurlijke haarkleur! Kleur was funky voor mijn haar, hoewel ik vorige kleur had. Alleen een test patch. Niet zo licht als verwacht, uitstekend product, heeft 20 jaar gebruikt, hou van deze haarkleur. Mooie en natuurlijke kleur die mijn haar zacht en glanzend laat. ik heb al een tijdje herbatint-colours gebruikt en ze hebben goed gewerkt, lijkt me niet te beschadigen / beschadigen haar en de kleuren passen bij mijn smaak, omdat ze zo natuurlijk zijn als kunstmatige kleuren.

Bedek ook grijs haar. Nog niet gebruikt. Misschien het kopen van een beter merk (ik krijg nog steeds l'oreal) en het niet te vaak of te drastisch te doen, – om het te vaak te laten doen kan helpen. Het zachte maar duurzame plastic maakt het gemakkelijk om te knijpen. Dankzij de handige rolverdeling kunt u afzien van wat u nodig heeft – geen verspilling! 2-Methylresorcinol, wat niet hetzelfde is als resorcinol, heeft een andere moleculaire structuur en het is niet bewezen dat het dezelfde effecten heeft als resorcinol. Past mooi bij de bestaande haarkleur. Trouwens, als je kijkt naar de ingrediënten van de madison-haarverfstof, zijn de andere krachtige sensibilisatoren m-aminofenol en p-aminofenol er één van. Met 28 natuurlijk ogende tinten dekt agebeautiful grijs en levert een prachtige, rijke kleur vol dimensie en glans. Als je een gepermanent haar hebt, houd er dan rekening mee dat je haar poreuzer is, selecteer een tint lichter dan normaal voor het beste resultaat. Als je problemen hebt met witte haartjes, die ik heb, zou ik overwegen om te kijken of je een vitamine b-tekort hebt met de melanine voor kleur in het haar en witte haren veroorzaakt. 5) Was het haar na het grondig spoelen grondig tot het water helder is.

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Herbatintas

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)

Ik begon een regime van één keer per week te gebruiken om een ​​theelepel citroensap te mengen met drie gram biologische ongefilterde kokosolie (ik koop handelaar Joe's omdat het redelijk is). Bedankt voor je hulp en nogmaals, sorry voor je situatie. Ik heb haarverf ingrediënten al urenlang bestudeerd. Herbatint-haarkleur 2n van herbatint, bruin 2n, 4. De Amerikaanse kanker-maatschappij vertelt van mensen die in contact komen met haarverf voor hun werk, en de hoge incidenties van het ontstaan ​​van kanker. Royal cream is een herstructurerings-neutrale ph-conditioner die wordt aanbevolen voor alle haartypen. De betty-dain bull's eye tipping cap wordt geleverd in een handige one-size-fits-all maat. Ik ga echter niet toestaan ​​dat Naturtint de haak slaat voor de andere nasties in deze haarverf. Ik heb licht tot medium bruin en gebruik het lichtbruine van henna color lab dot com en ben er erg blij mee. Glanzende, glanzende zwarte kleur die grijs tot 100% bedekt en verjongt elke streng met geavanceerde moisturizers en essentiële ingrediënten. Laten we zeggen dat ik mris heb gehad, ct-scans op duizeligheid, biopsieën voor een uitslag over mijn hele lichaam, en mijn eens dikke en volle haardos is nu dun en ik heb het gevoel dat ik kalende en ik wist niet waarom. Geeft een iets dikker, meer ondoorzichtig mengsel.

Review: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, 10C, Swedish Blonde, 4.56 fl oz (135 ml)

Roux violites bleach is een stofvrij, op violet gebaseerd bleekpoeder met een laag ammoniakgehalte dat de integriteit van het haar waarborgt. Ik heb een goede grijze dekking nodig, maar zo veilig mogelijk. In twintig tot veertig minuten zet een heldere briljante ionkleur kleur af op voorgebleekt, natuurlijk of gekleurd haar. Gelukkig ben ik van het product af en hoop ik dat mijn haar weer zal groeien met een stop op het haarverlies. Bedekt wit haar vanaf de eerste toepassing. Kleurgetrouwe kleuren die bestand zijn tegen vervaging. Jerome russell-kleurpenseel is ideaal voor bleken, markeren, strepen en verven. Lavendel basissen voorkomen groene tonen en neutraliseren koperachtige tonen. Unieke kleurbeschermende ruggen verwijderen overtollige kleuren van de kwast en verminderen het afval van de haarkleur. Inclusief 75 paarse vellen, 75 groenblaadjes en 75 zwarte vellen. Gebruik wanneer minder verlichting van natuurlijk pigment gewenst is. Ik heb ook gehoord dat het bedrijf dat herbatint maakt (iets meer chemicaliën) werkt aan een tijdelijke natuurlijke haarkleur. Ik probeerde 3 verschillende salons allemaal met 2 of 3 verschillende productlijnen en mijn hoofd jeuk zo slecht na het krijgen van het gekleurd ik dacht dat ik zou mijn hoofdhuid krabben.

Zal de natuurlijke conditie van het haar niet opheffen of verslechteren. Wanneer de twee worden gecombineerd met een beetje warmte, wordt de natuurlijke haarkleur in één stap van te voren voorzien en gekleurd. Sterker nog, ik heb zelfs mijn toevlucht genomen tot het omarmen van de balayage-stijl met mijn natuurlijke lichtbruine bovenkant gemengd met glinsterende blondine op de bodem. Dit is niet de kleurstof voor jou als je je donkerbruine haar mandarijnoranje wilt keren, of in ieder geval niet zonder eerst wat elleboogvet in te moeten doen. Ten eerste, vanuit mijn ervaring, ga naar je dr. Beter veilig dan sorry, is altijd mijn motto geweest. Manic panic dye hard styling gel is een was en spoelt tijdelijke haarkleurstofgel uit.