Goingorganic.nl

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml)

Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml) by Herbatint Herbatint Flash Mode

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.2 kg, 5.6 x 8.4 x 17 cm
Productcategorie: Herbatint Flash Mode, Herbatint Flash Fashion

Herbatint, permanente kruidenharircolor gel, ff 1 henna rood, 4. 56 fl oz (135 ml) – sinds 1970. Flash mode. Met aloë vera. Geen resorcinol. Geen ammoniak. Geen parabenen. Omvat grijs haar. Voor een of twee toepassingen. Dit pakket bevat: 1 fles herbatint haircolor gel flash mode, 60 ml – 2 fl oz.

1 fles glycol ontwikkelaar, 60 ml – 2 fl oz. 1 Sample van shampoo of royal cream conditioner, 15 ml – 0. 5 fl oz. 1 paar handschoenen. 1 Bijsluiter met gebruiksaanwijzing. goingorganic.nl Na 20 jaar gebruik van commerciële haarkleur – en het lijkt op de resultaten, werd ik bewust van wreedheidvrije en schadelijke chemische vrije opties. Ik heb een heleboel online onderzoek gedaan en eindelijk besloten om herbatint te proberen. Ik heb heel kort haar, dus ik vind het leuk dat je alleen een kleine partij kunt mengen en de rest voor een ander gebruik kunt opslaan. Ik kan tussen 2 en 3 kleuren van een pakket krijgen. De kleurresultaten zijn beaufitul. Ik koos het henna rood, dat is erg waar tegen de kleurresultaten die ik heb gezien van het gebruik van echte henna – zonder het ingewikkelde en tijdrovende proces. Ik heb een heleboel grijs en de dekking is geweldig. De kleur duurt ongeveer 3 1/2 tot 4 weken, wat niet anders is dan het commerciële merk dat ik had gebruikt.

Mijn enige negatieve (en het is niet slecht) is dat mijn haar een beetje droger voelt met dit product en de conditioner die erbij komt is niet echt zo geweldig. Na het wassen van mijn haar, gebruik ik een andere conditioner en laat het in (zonder spoeling) en dat werkt goed. Ik wou dat ik jaren geleden de schakelaar naar dit merk had gemaakt! Geen sterke geur. Makkelijk te gebruiken! Zodra u dit product nader kijkt, realiseert u dat de nadruk ligt op het bedekken van het grijze, niet het kleuren van het zwarte. Nou, het dekt het grijs, maar dat is niet wat ik nodig heb.

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml): Herbatint Flash Mode

Ik wilde mijn zwart haar rood maken. Dit product hielp er niet echt mee. Alle herbatint-producten bevatten diaminobenzeen resorcinol, met uitzondering van het flash-mode-bereik. Als je in het verleden een reactie hebt gehad op een tijdelijke zwarte henna-tatoeage. Kleur uw haar niet als uw huid huiduitslag vertoont of als uw hoofdhuid gevoelig is, irritatie vertoont of beschadigd is, of als u al een reactie had gehad nadat u in het verleden uw haar gekleurd had of allergische reacties had na een tatoeage te hebben gemaakt met zwarte henna. De hoeveelheid die u gebruikt, is afhankelijk van de lengte en het volume van uw haar. Er zijn zes kleuren in het flash mode-bereik die alleen of gemengd met andere tinten kunnen worden gebruikt. Herbatint kruiden haarkleur door herbatint, oranje ff6, 4. U kunt ook contact met ons opnemen en wij zullen u graag een kopie van de grafiek bezorgen. De oorspronkelijke verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Voor de beste resultaten om ff6 (oranje) te bereiken, breng je een natuurlijke kleur aan op basisniveau 7n blond. De doos was iets te dun, omdat de doos enigszins was verpletterd.

Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml): Herbatint Flash Mode

Om aan ons terugkeerbeleid te voldoen, moet het label bovendien worden beoordeeld voordat een product wordt geopend. Ideaal voor het toevoegen van vorm en afmeting aan uw haar, u kunt deze kleurstof gebruiken om highlights toe te voegen; introduceer diepere kleuren of verbeter je natuurlijke haarkleur. De verwerking wordt uitgevoerd met behulp van en / of hulpmiddelen voor gegevensoverdracht, waarbij organisatorische methoden en logica worden toegepast die strikt verband houden met de aangegeven doeleinden. Ja, maar vergeet niet om een ​​gouden tint te mengen met een natuurlijke tint als je doelschaduw 6n of hoger is. Het biedt een veilige, zachte en effectieve manier om normaal grijs haar te bedekken met slechts één applicatie. De dr (koperachtige) tonen zijn afkomstig van een mengsel van gouden tinten en een klein percentage koperkleurige tinten. Meng gelijke hoeveelheid: meng bij 80 tot 100% grijs 3/4 7n en 1/4 ff4. Niet-permanente, ammoniakvrije, alcoholvrije formule bevat geen ppd of peroxide. Laat voor het beste resultaat de Royal Cream-conditioner 5 minuten aan staan ​​en spoel hem daarna opnieuw. Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml) De eerste stap bestond uit het aanbrengen van het product op een huidgedeelte op de rug, onder semi-occlusieve pleister en gedurende 45 minuten, ditmaal overeenkomend met de verwerkingstijd van herbatint haarverf. Waterstofperoxide (3%) – Chemisch – lichter voor haar.

Review: Herbatint, Permanent Herbal Haircolor Gel, FF 1 Henna Red, 4.56 fl oz (135 ml)

Ff5 zandblond: Laureth-5, propyleenglycol, water / water; peg-2 oleamine, ethanolamine, aloë barbadensis extract, peg 75-meadowfoam (Limnanthes alba) olie, echinacea angustifolia wortel extract, betula albabladextract, hamamelis virginiana (toverhazelaar) extract, tetrasodium edta, natriumhydrosulfiet, natriumascorbaat, p- fenyleendiamine, cetrimoniumchloride, o-aminofenol, p-aminofenol. Let op: Vegetal verlicht niet of bedekt geen grijs, noch mag het worden gebruikt op eerder getint haar. Er moet 48 uur vóór gebruik een gevoeligheidstest worden uitgevoerd, volgens de instructies voor de bladplaatjes. Volgens het patchtestprotocol, ondertekend met het testlaboratorium, moesten de proefpersonen van deze studie een ortho-chemische huidreactiviteit (gevoelige huid) hebben. Bij svp bieden we een grote verscheidenheid aan voedings- en gezondheidszorgproducten. Mijn bestelling de volgende dag ontvangen, dus zeer tevreden. Herbatint – natuurlijke kruidenbasisherbatbatint is geformuleerd met behulp van de minimale farmaceutische chemische ingrediënten die, in balans met plantaardige extracten van planten en kruiden, een unieke haarkleurformule creëren die niet alleen je haar zacht kleurt, maar het ook beschermt en voedt. Transittijden voor verzending zijn over het algemeen tussen 2-7 werkdagen, exclusief feestdagen.

De meeste mensen die in het verleden hebben gereageerd, reageren niet op herbatint, omdat de formule niet veel van de mogelijke irriterende stoffen bevat die gewoonlijk worden gebruikt in haarkleurmiddelen, en veel lagere niveaus van irriterende stoffen die irritatie kunnen veroorzaken. De reproductie, publicatie en distributie, geheel of gedeeltelijk, van het volledig originele materiaal op deze site (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en afbeeldingen) is uitdrukkelijk verboden zonder schriftelijke toestemming. Om u van deze diensten te kunnen voorzien, kunnen uw persoonlijke gegevens worden benaderd door leveranciers en serviceproviders van promofarma, waardoor internationale gegevensoverdrachten tijdelijk met een passend beveiligingsniveau kunnen plaatsvinden. Een patchtest is een methode die wordt gebruikt om te bepalen of een specifieke stof allergische ontsteking van de huid van een patiënt veroorzaakt. Dit resultaat bevestigt herbatint als premium haarkleurmiddel dankzij de uitgebalanceerde, zachte en unieke formule, die zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid of, in het algemeen, bezorgd over de gezondheid van hun haar en hoofdhuid. Veiligheidswaarschuwingglycol bevat waterstofperoxide. Intense, schitterende, glamoureuze kleuren voor een trendy uiterlijk zonder de natuurlijkheid van herbatintkleuring op te geven.

Hoe kruidtint het haar binnendringt met kleur in afwezigheid van ammonia-herbatint maakt gebruik van op planten gebaseerde alkalische stoffen, met een maximaal ph-niveau van 8. Je hebt een aantal geweldige werknemers die uitstekende service bieden. Als u om enige reden niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw aankoop retourneren voor een snelle terugbetaling of omruiling. Door de unieke samenstelling kleurt herbatint permanent haar zonder schade, wat resulteert in een natuurlijke, subtiele kleur die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook keer op keer goed aanvoelt. Zes nieuw; weelderige haarkleuren; ontworpen om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende individualist te voldoen. Bevat fenyleendiamine en waterstofperoxide. 5N en lager moeten worden gemengd met goud / koper op gebleekt haar. Recyclebare herban cowboy-boscologne komt overeen met onze populaire herban cowboy-deodorant met een diepe, rijke bosachtige geur van een gepatenteerde speciale etherische oliemengeling. Zal alle persoonlijke gegevens die zijn verstrekt en verkregen van uw online browsen gebruiken om het contracteren van alle diensten of producten, uw registratie op de website, alle commerciële of promotionele communicatie verzonden op basis van uw gebruikersprofiel te beheren of om eventuele vragen of vragen te beantwoorden. een dergelijke verwerking kan worden gelegitimeerd door uw toestemming, legitiem belang of naleving van de regelgeving.

 Merk op dat herbatint haarkleurmiddelen geen lichtere chemicaliën bevatten; daarom, hoe meer je gekleurd haar alkleurt, des te donkerder het wordt.