Goingorganic.nl

Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g)

IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g) by Heritage Stores Bad, Schoonheid, Tandpasta

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.14 kg, 4.1 x 4.1 x 12.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Tandpasta, Bath, Beauty, Toothpaste

Erfeniswinkels, ipsab tandpoeier, natuurlijke pepermunt, 113 oz (113 oz) – een erfenis voor het leven. Natuurlijke tand en tandvlees reiniger. Tandheelkundige zorg voor hele familie. Zout, frisdrank, en stekelige asbast. Vegan. Eco-vriendelijk. Wreedheid-vrij. Gebaseerd op de edgar cayne-aflezingen. Geschikt voor diabetici en kinderen. Bespreking: beleef de natuurlijk krachtige combinatie van zout, frisdrank en stekelige asbast voor tandhygiëne. Pikasbark is een klassieke inheemse Noord-Amerikaanse tandreiniger. goingorganic.nl Ik werd zeer allergisch voor alle zogenaamde natuurlijke mondwas en tandpasta! Ik reageer vooral op de xanthaangom, carrageen, sorbitol en glycerine! Glycerine die afkomstig is van kokosnoot is in alles. Xantangom wordt gefermenteerd uit maïs en sorbitol komt ook uit maïs.

Sorbitol kan veel problemen veroorzaken, vooral bij kinderen en gevoelige volwassenen. Carrageen komt uit rood zeewier. Als u gevoelig bent voor gluten, moet u alle producten die carrageen bevatten, vermijden. Al deze ingrediënten zijn overmatig in ons dieet, dat is één van de redenen dat veel gevoelige personen allergisch worden voor hen. Ik beveel dit product sterk aan, vooral omdat het zuiverheid is, maar het doet ook een goed werk om je tanden en mond schoon te maken. Ik nat mijn tandenborstel en knip een beetje poeder op mijn borstel. De natte borstel zorgt ervoor dat het poeder niet uit de borstels zigt. Ik ben opgegroeid met tandpasta voor mijn hele leven tot ik hier een kans op heb. Eerst begon ik met eco-dent tandpoeier omdat ik dacht dat meer ingrediënt mijn tanden beter zou schoonmaken, en dat was nog niet op voorraad.

Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Eco-dent was niet zo schoon en voelde zich niet zo natuurlijk. Ik heb veel van de tandpasta's gevonden in webshop, Weleda Plant & Zoutgel, Periobrite, Aardappeltaart, Natuurpoort anijs, Bijbes geredde Propolis, enz. En ook die grote merk tandpasta's gebruiken regelmatig thuis colgate, orale b en sensodyne. Ik heb geen spijt van overschakelen naar een tandpoeier. Hoewel de initiële kosten hoog zijn vergeleken met gewone tandpasta. Het is super de moeite waard, op basis van mijn berekening, kan het geschat worden 8 maanden voor individueel gebruik. Ik begon midden februari en heb slechts een 1/3 gebruikt.

Schoon goed, met dit kijk ik nooit terug naar tandpasta. Ik weet zeker dat het zout een bruine schuurwaarde heeft, maar het is gewoon veel te veel voor de smaak. Het natronaat (natriumbicarbonaat) bestanddeel is zoutig op het is eigen. Het zorgde ervoor dat mijn tong en lippen zwellen en mijn lippen rauw voelen. Om te kwalificeren beschouw ik mezelf niet te gevoelig. Kan mijn tanden niet meer dan 5 minuten poetsen. Hoewel het natuurlijk is, doet het zout mijn tandvlees pijn: het smaakt als puur zout, de fles is erg rommelig, schuimt helemaal niet en het ergst van alles, maakte mijn tandvlees niet alleen pijn, maar ook voor de rest van de dag. Ik had geen van die problemen met de eco-dent tand poeder en ga maar naar dat. Ik probeer de producten die ik koopt te gebruiken, zelfs als ik niet 100% tevreden ben, maar dit moest ik in de prullenbak gooien, totaal verspilling van geld. Sterker nog, ik hou echt van deze spullen en mijn tanden voelen zoveel gladder en schoner dan hierover overschakelen (ik vervang hierna en een ander tandpoeier dat hier op webshop wordt verkocht).

Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Tandpasta

Als u op de hek staat over commerciële tandpasta en wilt proberen een alternatief, is dit de moeite waard om op te halen. Dit tandpoeier werkt echt voor mij. Als u echt aan het pasty, schuimige, dikke pasta type tandenreinigingsproduct zit, is dit niet voor u. Maar als je klaar bent om iets te gebruiken die je tanden goed reinigt, laat je mond fris voelen en is vrij van giftige junk, dan moet je dit poeder zeker laten gaan. Ik vind dit product leuk. Het is verfrissend, de tanden zijn schoon en glad na gebruik. Ik heb ook gevonden dat overstappen naar een glycerine vrij tand poeder, in plaats van tandpasta. Ik heb minder tanden gevoeligheid. Update: toen ik dit poeder eerst kreeg, heb ik mijn gevoelige tanden gekwetst toen ik het gebruikte. Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g) Nu hou ik er van. Ik gebruik 2 tand poeders: de ecodent in anijs en deze.

Review: Heritage Stores, IPSAB Tooth Powder, Natural Peppermint, 4 oz (113 g)

De andere schuimen en deze niet. Ipsab is de perfecte aanraking met scrapes, scrubs en polijstmiddelen. Het verwijdert plaque en plakkerige spullen. Het smaakt niet op pepermunt, het is smaakloos en zoutig. De fles is anders dan afgebeeld: het heeft een koele gietkap. Het is fijn om een ​​tandpasta-optie te hebben zonder de gekneusde petrochemische stoffen die in zo veel hedendaagse producten rampant zijn. Glycerine heeft de neiging om mijn tanden een beetje gevoelig te maken, zodat ik een natuurlijke tandpastaoplossing kan vinden zonder dat het een beetje moeilijk was. Dit is een geweldige keuze geweest.

Ik hou van de ingrediënten. Het zout is een beetje sterk en grof, dus je moet je limiet vinden op hoeveel u tijdens elke sessie kunt toepassen en hoe lang kunt u uw tanden ermee poetsen voordat het u begint te irriteren. Het pepermuntpoeder is erin, maar het is vrijwel smakeloos. Zou kunnen gaan voor een beetje meer van een minty aanwezigheid. Tanden komen eruit na het gebruik glanzend en schoon. weet niet of dit typisch is, maar dit poeder heeft net gedaan wat kauwt op knoflook en popping ibuprofen kon niet, redde me van vreselijke pijn door gewoon het poeder op het bewerkte gebied vast te houden. Verbazingwekkend. Reinigt de tanden ook heel goed. Ik vind het heel erg leuk, maar het lijkt wel scherp. Maar ik heb dit nu al ongeveer een jaar gebruikt en heb nog steeds mijn tanden, dus misschien is het slijtage misschien niet zo slecht. Ik vind het leuk dat er in dit product geen glycerine komt, in tegenstelling tot alles. Tandpasta. Glycerine voorkomt natuurlijke acties (mineralisatie) die het tandenoppervlak verhardt, dus fluoride is niet het enige wat je moet vermijden in de tandheelkundige zorg! Ik zou dit niet uitsluitend gebruiken, maar het is een leuke verandering van tandpasta af en toe. Ik heb de voorkeur aan originele edgar cayce formules en was bereid om ipsab te proberen. Dit is duidelijk verschillend van conventionele tandpasta's, met een zoute smaak en niet-schuimende consistentie.

De fijne kristallen hebben de neiging om tussen de tanden te houden, maar ze zijn wateroplosbaar, zodat ze tijdens het poetsen oplossen. Niet irriterend en laat een goed mond voelen. Veel beter proeverij dan een zelfgemaakte variant die ik ooit bereid had uit fijne grondtafel zout en frisdrank, dat was veel te zout. De ingrediënten zijn slechts licht schurende en daarom heeft dit waarschijnlijk geen whitening effect. Dit ziet eruit en smaakt precies zoals zeer fijngemalen Himalayan roze zout! Geen pepermunt smaak. Het is vies! Als u tandpoeier wilt, is dit het enige spel in de stad. Ik heb al ongeveer 2 jaar gebruik gemaakt van ipsab tandpoeier en ik hou er absoluut van. Ik vond de kartonnen houder veel meer dan de nieuwe plastic container, maar wat was het. Het is fijn gemalen zout en bakpoeier om de tanden te beschermen tegen overmatige slijtage. Ik ga nooit terug naar tandpasta (die ongeveer 50 ingrediënten bevat). Dit ipsab-product heeft alleen 4 ingrediënten. Dat kan je niet verslaan. Geniet, Calvin, de tandarts was verbaasd om mijn mannen (eens ongezond) tandvlees gezond en vitaal te zien.

 Het is verbazingwekkend om ook placque uit de tanden te verwijderen. Tegenwoordig hebben zelfs de organische gezonde tandpasta producten die we niet kunnen hebben, inclusief gevaarlijke fluoride. Omdat Edgar Cayce de formule van ipsab kreeg en de eenvoud ervan. Het hele ding maakte zin. We gebruiken nu niets anders. Con: schuimt niet, smaak smaak, doet er wat aan. Pro: zorgt ervoor dat mijn tandvlees verspoeld en verrijkt wordt, een prachtig gevoel dat ik nooit eerder had gehad.

Het bevat ook geen siliciumdioxide of trashy zoetstoffen zoals xylitol! Dit product is sinds 6 jaar gebruikt sinds 2007. Proeft zout en heeft uitstekende ingrediënten. Het product duurt ongeveer 3-4 maanden met behulp van het een keer per dag, grote waarde, ik gebruik het voordat u mijn mond spoelt met dezelfde merken ipsadent mondspoeling. Mijn theeklekken op mijn voorste ondertanden ontwikkelen niet zoals ze vroeger waren. Zeer tevreden met de combinatie van beide van deze erfgoedproducten. Mijn tanden schoonmaken, en ik meng met kruiden tootspast.