Goingorganic.nl

Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml)

Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml) by Home Health Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.11 kg, 3.8 x 3.8 x 13 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant, Roll-On Deodorant Womens

Thuis gezondheid, kruiden magie, roll-on deodorant, jasmijn, 3 fl oz (88 ml) – veilig voor gevoelige huid. Non-gmo. Veganistisch vriendelijk. Geen dierproeven. Kruiden magische deodorant vanuit huis gezondheid combineert rustgevende aloë vera met een evenwichtige mix van botanische stoffen en geur-neutraliserende ingrediënten om u te helpen voelen fris gedurende de dag. Zacht genoeg voor zelfs delicate huid, biedt kruidenmagie u langdurige bescherming tegen deodorant en een schoon gevoel van vertrouwen uur na uur. goingorganic.nl Ik probeer de aluminium antiperspirant gewoonte te schoppen, en al de reguliere drogisterijen deodoranten hebben propyleenglycol, die mij uiteindelijk een afschuwelijke rode uitslag geeft. Ik heb veel andere natuurlijke deodorants geprobeerd, zoals het rockkristal en bijmerk, en ze lieten me elke dag stinkig achter.

Ik ben ook niet een bijzonder zweetige persoon. Dit werkte goed vanaf dag één. Ik ben net terug van een kamertrip, waar we in de hitte waren en niet elke dag zwemmen. De kruiden magie stond de test! Ik heb niet eens stekelig hitte uitslag of geur gehad. Dit is zeker de mooiste natuurlijke deodorant. Het enige nadeel is dat als je buiten veel bent, de insecten lijken op de jasmijngeur. Misschien zou de kruiden beter zijn. Naar mijn mening is dit de beste natuurlijke deodorant op de markt. Andere natuurlijke producten die ik heb geprobeerd laat mijn onderarms kleverig zijn of geen geur beheersende eigenschappen hebben. Dit product verdwijnt zodra het wordt aangebracht, vermindert het gevoel van transpiratie en snijdt elke geur. Ik betwijfel of ik ooit iets anders zal gebruiken. Ook is de geur erg licht en aangenaam. Helemaal niet overweldigend. Dit product heeft geen sterke parfum nodig omdat het eigenlijk werkt!

Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

Hou van dit Was op zoek naar een deodorant om mitchum te vervangen (die ik al jaren van hou en heb gewend, maar wilde weg van het aluminium product). Ik heb geprobeerd laviline creme en vond het applicatieproces rommelig (moet echt ingewreven worden zodat er geen witte onderarms zijn). Lavilin werkte oke. Dit werkt veel beter! De jasmijngeur is erg subtiel. Leuk! Dit is echt de ergste ruikende deodorant die ik ooit heb geprobeerd! Geuren als een vreselijke bloemperfume die oude mensen gebruiken.

 Echt oma stijl, en ik ben erg teleurstellend! De jasmijngeur is zeer puur en verfrissend – niet te heftig. En de deodorant is zelfs effectief in Australische warmte! Dit product heeft een zeer sterke kunstmatige jasmine-geur, te overweldigend. En de slechte geur controle is niet effectief. Ik zal het niet terug kopen. Ik ben zo dankbaar dat ze hun advies hebben genomen omdat ze gelijk hadden. Dit is een die eigenlijk voor mij werkt. Soms betaalt het niet op te geven!

Ook, de jasmijn ruikt erg leuk. Aangename geur, kreeg me niet stinkend, zelfs in jogging. Zeker weer kopen. Ik had goede dingen gehoord over kruidenmagics deo, en ik was er erg blij mee! Ik ging van een alu-deo naar deze, en terwijl ik ongeveer een week nodig had om over te brengen van de alu een (met een beetje meer stinkende oksels), was het geweldig na die week. Zou het echt aanbevelen, ik heb het gewoon opnieuw gekocht, samen met de kruidengeur. Het houdt de geur in de gaten, en ik vond dat op dagen, toen ik niet zo actief was, mijn putten eigenlijk heel droog waren. Ik heb hier echt geen lichtere oksels ervaren. Twee duimen omhoog. Heel goed. De titel is waar. Ik heb aan het bedrijf geschreven dat dit aan de maan looft. Toen mijn zoon jong was, zou ik hem vangen om hem te ruiken – het heeft een lichte, schone, natuurlijke jasmijn en rozige geur die naar de hemel ruikt. Op een dag was ik uitgeput, meer geworden, toegepast op stinkende oksels en alle slechte geur was verdwenen – dit elimineert geur op contact. Het voorkomt geen natuurlijke transpiratie en ademhaling van de huid, dus als je natuurlijk een zware trui bent en je zweetklieren wil blokkeren, zoek je iets anders.

Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant Vrouwen

Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml)

 Ik zweet meer als ik een commerciële antiperspirant draag en ze geven me uitslag en irritatie en geef me geen geur aan. Ik maak het koel en comfortabel door de dag met deze kruidenmagie. Als ik 's avonds uitgaan zonder eerst te douchen, zal ik opnieuw solliciteren voordat ik naar buiten ga. De fles duurt lang. Mijn oksels houden van dit spul. Ik heb geprobeerd elk ander merk van natuurlijke deodorant beschikbaar op de markt. Als u het commerciele junk echt wilt opgeven, koop dit eerst. Thuis gezondheid vertelde mij een van de ingrediënten is een natuurlijke geur eliminator omdat het slechte bacteriën slaat. Ik heb dit product voor 8 jaar gebruikt. Ik paniek als ik weglopen. Er zijn weinig gezondheidswinkels in mijn omgeving. De prijs hier in webshop is geweldig.

Review: Home Health, Herbal Magic, Roll-On Deodorant, Jasmine, 3 fl oz (88 ml)

Hou van de geur, heel mild. Geen aluin, niks slecht in deze. Zo veel van de natuurlijke deodoranten hebben nog wat slechte spullen in zich, maar deze niet. Werkt heel goed. De beste natuurlijke deodarant die ik ooit heb geprobeerd (uit geen kristallen). Ik heb zo veel verschillende natuurlijke deodorants geprobeerd, maar dit is de meest effectieve die ik tot nu toe heb gevonden! Het duurt de hele dag! Houd onderarm droog, geen geur aan het eind van de dag, jasmijngeur is zooooo leuk! Ik hou er gewoon van! Deze dingen werken eigenlijk voor ons, het droog snel na het aanbrengen, en laat een hele dag. Mijn vriend heeft dit jaren aan mij aanbevolen en ik heb de aanbeveling doorgegeven aan verscheidene anderen. Iedereen die het probeert, houdt ervan.

Ik heb de meeste natuurlijke deodorants geprobeerd en ze hebben nooit gewerkt. Deze doet wel. Alleen op hete zomerdagen moet ik ooit denken aan het heraanbrengen van mid-day. Veruit de beste deodorant die we hebben geprobeerd! Zeer aan te bevelen! Voor de langste tijd kon ik geen natuurlijke deodorant vinden die werkt. Ik heb minstens 10 verschillende merken geprobeerd. Deze deodorant werkt! De kruidengeur is beter als je een meer mannelijke geur wilt. Mooie zachte jasmin, houdt, werkt. Zo leuk, goed deodorant, maar het blijft je de hele dag niet droog. Nog steeds blij om mijn winkel te ruilen gekocht chemisch gepompt deo voor deze. Als u zeker wilt zijn dat u deodorantvlekken op uw kleding vermijdt, moet u kiezen voor deodorants die speciale ingrediënten bevatten om de vorming van witte resten op zwarte kleding of geelachtige vlekken op witte stoffen te voorkomen. Richt uw gedachten op uw voorraad met schoonheidsproducten en vertel ons welke u het meeste zelfvertrouwen geeft. Voor ons is het deodorant voor transpiratie.

Zelfs degenen die bewust kiezen voor producten die vrij zijn van aluminiumzouten, moeten deodorant kiezen, omdat alle producten in de nivea-reeks die deodorant worden genoemd, gegarandeerd vrij zijn van aluminiumzouten. Ik voel me de hele dag fris met deze deodorant en ik kan zelfverzekerd de deur uit stappen. Als je een overstap naar een natuurlijke deodorant wilt maken, met alle opties die er zijn, kan het nemen van een duik ontmoedigend lijken. Deze zachte, alcoholvrije formule is verrijkt met suiker, die helpt bij het remmen van geur veroorzakende bacteriën en natuurlijke extracten die de huid kalmeren, herstellen en doen herleven. Met nivea dry confidence deodorant kunt u zich gerust voelen, waar u ook bent. Ik voel me alsof natuurlijke oliën zich goed vermengen met je ph-niveaus en dat kan helpen met de geur, zegt ze over haar ervaring. Waarom- het neutraliseert geuren door ze om te zetten in geurloze zinkzouten. Eerlijk gezegd is de unieke deodorantformule van phresh 100% natuurlijk. Zo'n koopje deodorant die de hele dag meegaat. Ik hou van de geur van deze deodorant en een beetje gaat een lange weg. 6G huda schoonheid vloeibaar mat 5ml charlotte tilbury airbrush onberispelijke finish 8g ex1 invisiwear vloeibare foundation 30ml huda beauty demi matte 3. Deze wreedheidvrije en veganistische formule is geformuleerd met organische aloë vera, smeerwortel en aluinkristal en gaat verder dan de typische deodorantprestaties.

 Zou je het niet weten, ik ontdekte een ernstige fout (dezelfde die enkele anderen hier onlangs hebben opgemerkt): Alle flessen (een waarde van $ 78) roken sterk naar rubberachtige chemicaliën en waren onbruikbaar. Ik kan geurende deodorantproducten niet gebruiken omdat ze me ondraaglijk jeuken. De roll on deodorant houdt de hele dag de geur weg, maar wanneer ik deze stick deodorant gebruik, begin ik halverwege de dag te ruiken.