Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Homeopathie Natuurijke Producten:

Source Naturals, Guarana Energizer, 900 mg, 60 Tablets

Source Naturals, Guarana Energizer, 900 mg, 60 Tablets Review

€ 6,00

Voedingssupplement, Guarana is een natuurlijk kruid dat uit Brazilië wordt geïmporteerd. Het wordt al eeuwenlang door de indianen van de Amazone gebruikt als energizer.

Efedrine is ook een ingrediënt in de astmageneeskunde. Dit artikel gaat in op het weinige onderzoek dat in het Engels is gepubliceerd over verschillende kruiden die atleten kunnen gebruiken in de hoop de gezondheid en/of prestaties te verbeteren. Bijwerking op een adrenergisch kruidenextract (Citrus aurantium). Contactsensibilisatie door compositae bevattende kruidengeneesmiddelen en cosmetica. Tyler suggereert dat geen van deze overtuigingen eigenlijk een basis heeft. Dier- en reageerbuisstudies suggereren dat guarana kan beschermen tegen DNA-schade, de groei van kankercellen kan onderdrukken en zelfs de dood van kankercellen kan veroorzaken (34, 35, 36). Tegenwoordig hebben veel atleten verschillende diëtische interventies gebruikt, waaronder het gebruik van natuurlijke producten op basis van kruiden en planten om het risico van synthetische drugs te voorkomen. Aan guarana-supplementen kunnen verschillen…


Hyland’s, Sleep, 100 Tablets

Hyland's, Sleep, 100 Tablets Review

€ 5,00

Homeopathische, natuurlijke verlichting van af en toe slapeloosheid en nervositeit, gebruik: verlicht tijdelijk de symptomen van af en toe nachtelijke slapeloosheid en waken als gevolg van nervositeit, angstgevoelens of zorgen.

Veel klinische onderzoeken hebben gekeken hoe goed homeopathie werkt bij de behandeling van verschillende ziekten. Gebruik van alternatieve gezondheidszorg door huisartspatiënten. De CFI drong er bij de FDA op aan strikte richtlijnen aan te kondigen en te implementeren die vereisen dat alle homeopathische producten aan dezelfde normen voldoen als niet-homeopathische geneesmiddelen, met het argument dat de consumenten alleen echte keuzevrijheid kunnen hebben (een vaak gebruikt argument van de voorstanders van homeopathie) als ze volledig op de hoogte van de keuzes. Praktiserende verloskundigen gebruiken traditioneel een verscheidenheid aan kruiden en voedingssupplementen tijdens het arbeidsproces. Ik heb in het verleden verschillende keren geprobeerd homeopathie persoonlijk te gebruiken en moet melden dat ik ze zonder merkbaar voordeel heb gebruikt….


Flora, Floradix Iron Tablets Supplement, 120 Tablets

Flora, Floradix Iron Tablets Supplement, 120 Tablets Review

€ 18,00

Gist- en glutenvrij, Kosher Parve, supplement, ijzer- en vitaminenformule in een kruidenbasis, helpt bij het handhaven van gezonde ijzerniveaus, 100 jaar Salus 1916-2016.

Voedingssupplementen kunnen, als ze voorzichtig worden gebruikt, van aanzienlijk belang zijn voor een gezond leven. Curcumine kan de ijzerstatus verminderen wanneer het gedurende zes maanden aan muizen wordt gevoerd. Ods is betrokken geweest bij het sponsoren van de creatie van officiële officiële analysemethoden voor voedingssupplementen en bij de ontwikkeling en verspreiding van tal van analytische methoden en referentiematerialen voor 15 ingrediënten in voedingssupplementen in de VS, 32 botanische identificatie- en documentatieprojecten en 45 studies het bepalen van besmetting en vervalsingen. Studies 1 suggereren dat het geven van supplementen aan kinderen met een laag gehalte aan b-vitamines de iq-scores verbeterde (met 16 punten) en agressie en antisociaal gedrag verminderde. Deze beoordeling geeft een overzicht van het ayurvedische geneesmiddelsysteem en de rol ervan in de translationele geneeskun…


Now Foods, Dandelion Root, 500 mg, 100 Veg Capsules

Now Foods, Dandelion Root, 500 mg, 100 Veg Capsules Review

€ 4,00

Kruidensupplement, niet-ggo, een voedingssupplement, vegetarisch – veganistisch, botanisch/kruiden, familiebezit sinds 1968, GMP Quality Assured, Dandelion (Taraxacum officinale) is een veel voorkomende bloeiende plant die voorkomt in de gematigde zones van de Noordelijk halfrond. Dandelion Root heeft een lange geschiedenis van gebruik door Native American, Europese en Aziatische kruidkundigen. Dandelion Root heeft veel van nature voorkomende verbindingen, waaronder inuline, sesquiterpenen en fenolische verbindingen zoals flavonoïden, mineralen en fytosterolen.

Haar praktijk omvat kruidengeneeskunde, complementaire therapieën en milieubeheer om honden en mensen te helpen evenwicht en partnerschap met de natuur te vinden. Gemaakt met kruiden van farmacopee-kwaliteit, is deze usda-gecertificeerde biologische paardebloembladthee van nature ook vrij van cafeïne, dus het houdt je niet wakker. Kliswortel is verkrijgbaar als thee, kruidentinctuur, gemalen poeder dat een persoon in pilvorm kan nemen, en als afkooksel, een vloeistof gemaakt van het koken van het kruid. Effect van …


Boiron, Cyclease Cramp, Menstrual Cramps, 60 Quick-Dissolving Tablets

Boiron, Cyclease Cramp, Menstrual Cramps, 60 Quick-Dissolving Tablets Review

€ 7,00

Ongemak, pijn, krampen, homeopathische geneeskunde, niet-slaperig, geen bekende interacties tussen geneesmiddelen, help uw lichaam op natuurlijke wijze, wereldleider in homeopathische geneesmiddelen, de belofte van Boiron, bij Boiron geloven we dat er een betere manier is om goed voelen. Een betere manier die op een natuurlijke manier met je lichaam werkt. Sinds 1932 zet de familie Boiron zich in voor het leveren van homeopathische geneesmiddelen. Als wereldleider op het gebied van homeopathische geneesmiddelen, is onze passie uw totale gezondheid, Gebruik *: verlicht tijdelijk kleine pijntjes en kwalen die verband houden met menstruatiekrampen, * Deze “toepassingen” zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration.

Voorbeelden zijn acupunctuur, homeopathie en natuurgeneeskunde. Lodha r, bagga a: Traditionele Indiase geneeswijzen. Allen rapporteerden positieve resultaten, maar geen enkele kon enige wetenschap een onderbouwing van hun verklaringen bieden, alleen dat het werkt. Homeopathie staat naast wetenschappelijk bewezen medicijnen op de plank, onder dezelfde…


Herb Pharm, Anxiety Soother, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Anxiety Soother, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Zenuwstelsel, kalmerend en stabiliserend, kruidensupplement, glutenvrij.

Veiligheidsbewaking van voedingssupplementen richt zich op de postmarketingperiode. We worstelden bijna 10 jaar met verschillende allopathische geneesmiddelen met minder gewenste resultaten. Volgens een studie gepubliceerd in het tijdschrift van de restauratieve geneeskunde bevat dit populaire kruid rozemarijnzuur, dat zowel ontstekingsremmende als antioxiderende effecten heeft. Het kan ook de eetlust verhogen, het sedatieve effect van andere medicijnen en supplementen versterken en een lage bloeddruk veroorzaken. Voor degenen die depressief zijn, heeft onderzoek aangetoond dat het gebruik van marihuana een belemmering vormt voor het verbeteren van hun symptomen en het zoeken naar geestelijke gezondheidszorg. Kesselheim, die vorig jaar co-auteur was van een paper in het new england journal of medicine over dit onderwerp. En gezonde hersencellen zijn je eerste verdedigingslinie tegen angst, depressie en andere stemmingsstoornissen.


Advanced Orthomolecular Research AOR, DGL-760, 60 Vegetarian Capsules

Advanced Orthomolecular Research AOR, DGL-760, 60 Vegetarian Capsules Review

€ 14,00

Deglycyrrhizinated Licorice to Support a Healthy Digestive System, Premium, Vegan, Non-GMO, Gluten-Free, Dietary Supplement, GMP Manufacturing, Quality Assured, Independent Testing, Discussion: DGL-760 is Deglycyrrhizinated Licorice root extract, dat is gebruikt in de traditionele kruidengeneeskunde om een ​​gezonde maagwand te ondersteunen.

Daarom is het zo belangrijk om met uw arts te praten voordat u kruidensupplementen inneemt als u voorgeschreven medicijnen gebruikt. Zoals alle kruidengeneesmiddelen is de primaire regel matiging en inzicht bij het gebruik van zoethout. Zoethoutwortel wordt al duizenden jaren in de oosterse geneeskunde gebruikt vanwege zijn kalmerende en decongestivum eigenschappen. Mijn top 3 favoriete keuzes voor supplementen voor darmgezondheid zijn levende alchemie – uw flora-serie, himalaya kruidenzorg – triphala en st. Net als in de natuur zelf zijn er geen absolute waarden in de natuurlijke geneeskunde. Verschillende populaire kruidensupplementen werken samen met gewone hartmedicatie. Deze producten zijn echt voedsel als medicijn.


Hyland’s, #7 Kali Sulph. 6X, 500 Tablets

Hyland's, #7 Kali Sulph. 6X, 500 Tablets Review

€ 5,00

Homeopathisch, verkoudheid, huiduitbarstingen, indicaties: verlichting van symptomen van verkoudheid. Verlichting van symptomen van puistjes en puistjes geassocieerd met veel voorkomende acne.

We zijn ervan uitgegaan dat u een arts heeft geraadpleegd voordat u dit geneesmiddel koopt en dat u geen zelfmedicatie gebruikt. Dit zijn geweldige remedies om te geven aan zwangere vrouwen die bloedarmoede hebben, maar niet graag medicijnen nemen uit angst voor bijwerkingen. De werkzaamheid van echinacea-preparaat voor kruidenthee op de ernst en duur van symptomen van de bovenste luchtwegen en griep: een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie. Uw kruidendokter kan een specifiek geïndividualiseerd kruidenprogramma samenstellen om uw baby te helpen. Beoefenaars voeren vaak needling-therapie of moxibustie uit (een techniek waarbij het kruidbijvoet wordt verbrand op specifieke acupunctuurpunten) voor deze aandoening. Gemaakt met een homeopathische combinatie van chroomkali sulphuricum, acidum formicicum en gelsemium, het is geen natuurlijk antihistaminicum, maar w…


Eclectic Institute, Valerian, 425 mg, 90 Veg Caps

Eclectic Institute, Valerian, 425 mg, 90 Veg Caps Review

€ 9,00

Sinds 1982, rauw vers gevriesdroogd, voedingssupplement, niet-ggo-vegcaps, 100% koosjer, rauw, veganistisch, graan/soja/zuivelvrij, geheel kruid, duurzaam, geen filters, 4x geconcentreerd Vriesdrogen, Vriesdrogen houdt de voedingsstoffen van de planten in dezelfde balans als in de natuur door voorzichtig alleen het water te verwijderen. Van boerderij tot fles, we gebruiken natuurgeneeskundige wijsheid en innovatieve processen om uitzonderlijke producten te creëren. We kweken biologisch of duurzaam wildcraft kruiden die worden geoogst met een maximale potentie, en vervolgens in eigen huis gevriesdroogd. Het komt het dichtst in de buurt van een vers uit je tuin geplukt kruid. Niets toegevoegd en geen extracten – gewoon hele kruiden.

Aangezien valeriaan wordt gebruikt wanneer dat nodig is, is het niet waarschijnlijk dat u een dosis overslaat. Onze hoogwaardige valeriaanwortel geeft je een volledige potentie van 500 mg. De natuur heeft ons voorzien van een schat aan kruiden die zowel het zenuwstelsel ontspannen als voeden, het paard helpen kalmeren, waardoor het lichaam zichz…


Terra Origin, Inner Balance, 60 Capsules

Terra Origin, Inner Balance, 60 Capsules Review

€ 12,00

KSM-66 Organische Ashwagandha – Voor stress en spanning, Rhodiola-wortelextract – Voor het zenuwstelsel, Astragaluswortel en heilig basilicumblad – Voor stress, voedingssupplement, gezonde innerlijke balans, Om stress en angst te beheersen, Geformuleerd met krachtig nutraceuticals ontworpen om u te helpen stressniveaus te beheersen, met ingrediënten die worden ondersteund door onderzoek voor het bereiken van balans en stabiliteit en een rustiger mentale toestand, voordelen, KSM-66 organische Ashwagandha – helpt de effecten van stress en spanning te verminderen, Rhodiola-wortelextract – ondersteunt het zenuwstelsel, Astragalus Wortel en heilig basilicumblad – Adaptogene kruiden helpen de antistressreactie te bevorderen.

Dilemma van ayurvedische kruidengeneesmiddelen/voedingssupplementen workshop over essentiële medicijnen, bijwerkingen en therapeutische medicatiebewaking. De recensie bevat de tests en recensies van Consumerlab van populaire Ashwagandha-supplementen, de beste keuze en het bewijs met betrekking tot Ashwagandha voor angst, fysieke en cognitieve prestaties en …


Boiron, Single Remedies, Allium Cepa, 30C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Allium Cepa, 30C, Approx 80 Pellets Supplementen, Homeopathie, Koude En Griep, Homeopathie Hoest Koud En Griep

€ 5,90

Het optimaliseren van het vitamine D-gehalte kan in de eerste plaats helpen om ziekte te voorkomen en het enkele duizenden IU's per dag terwijl het ziek is, kan helpen het herstel te versnellen. Longen en pijn kunnen worden gevoeld in de spieren van de armen, benen, rug en soms zelfs diep in de botten. De persoon hoest mogelijk van irritatie en van slijm dat zich in de keel verzamelt. Ferrum-fos is met name geschikt voor de keelpijn of dat borstige stadium voordat de verkoudheid zich ontwikkelt tot bronchitis. Wanneer de persoon ziek is, wil hij troost en gezelschap. We kunnen ons niet voorstellen waarom zoveel artsen het beschouwen als de enige griepbehandeling als er betere, veiligere opties beschikbaar zijn voor letterlijk iedereen. Homeopathie, afgeleid van de Griekse woorden voor vergelijkbaar lijden, werd in 1796 ontwikkeld door de Duitse arts en chemicus, samuel hahnemann. Mijn broer gebruikte dit terwijl hij bij me bleef, hij zei dat dit echt hielp toen hij griep kreeg. Als moeder van twee jongens ga ik vaak naar mijn homeopathische kit om veel kinderkwalen te behan…


Boiron, Single Remedies, Pulsatilla, 200 CK, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Pulsatilla, 200 CK, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: verkoudheid met dikke, gele afscheiding uit de neus, Algemene naam: windbloem, Gebruik voor onderstaande symptomen.

Als clinici zich echter zouden beperken tot wat volledig is bewezen door dubbelblinde studies, zou de kunst van het genezen en herstellen van de gezondheid met voedingsstoffen en kruiden verloren gaan. Er zijn enkele onderzoeken die aantonen dat homeopathie bij angst kan werken. Deze staan ​​bekend als geneesmiddelen voor langdurige controle. Rauvolfia, catnip en pulsatilla zijn allemaal gecontra-indiceerd tijdens zwangerschap en borstvoeding. Individuele studies hebben gesuggereerd dat homeopathie echter enkele voordelen kan hebben. Sommige complementaire en alternatieve (cam) therapieën kunnen nuttig zijn voor uti’s, maar zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt. Traditionele astmabehandeling kan het nemen van bepaalde medicijnen inhouden en het vermijden van astma-triggers. Een ander onderdeel van de behandeling van astma zijn reddingsmedicijnen, ook wel bekend als snelhulpmedicijnen.

Gaia Herbs, Ashwagandha Root, 60 Vegan Liquid Phyto-Caps

Gaia Herbs, Ashwagandha Root, 60 Vegan Liquid Phyto-Caps Review

€ 14,00

Ashwagandha, stressondersteuning, van oudsher om op een gezonde manier met stress om te gaan, een vereerd adaptogeen ayurvedisch kruid, kruidensupplement, integriteit – zuiverheid – potentie Est 1987, veganistisch, glutenvrij, soja-vrij, gecertificeerd B Corporation, Connecting Plants and People since 1987, Purity – Keep it Clean, Alle producten worden gescreend op pesticiden, microben en zware metalen, Integriteit – Keep it Real, ‘s werelds eerste platform voor traceerbaarheid van kruiden, Potentie – Keep it Strong, Geconcentreerde plantenextracten zijn geleverd in onze gepatenteerde Phyto-Caps-technologie.

Sns biedt het menselijk lichaam een ​​snel reactiemechanisme tegen externe stress. Apoptose van kankercellen door withanon wordt gemedieerd via p53. Er is wereldwijd veel overlap tussen van planten afkomstige adaptogenen en ginsengsoorten. Andere metabolieten van Ashwagandha dan withanoliden dragen bij aan de stressbestendigheidsverhogende effecten. Volgens bovenstaande beschrijving kan het belangrijkste verschil zijn dat adaptogeen de cns kan stimuleren. In laborator…


Now Foods, Alfalfa, 650 mg, 250 Tablets

Now Foods, Alfalfa, 650 mg, 250 Tablets Review

€ 4,00

Groene Superfood, Non-GMO, Vegetarisch/Veganistisch, Botanicals/Kruiden, Familiebezit Sinds 1968, Kwaliteit verzekerd-GMP, NU Alfalfa levert het natuurlijke voedingsprofiel dat te vinden is in Genuine Whole Foods, Alfalfa is een groen superfood dat is rijk aan vitamines, mineralen en chlorofyl. Het heeft van nature een uitgebalanceerde voedingswaarde en is een uitstekende bron van vitamine K. Het wordt al sinds de oudheid geconsumeerd en wordt al eeuwenlang door kruidkundigen over de hele wereld gebruikt. De naam “Alfalfa” komt uit de Arabische taal en betekent “Vader van alle voedingsmiddelen”.

Vervolgens kwamen we in de eenpersoonskamer, waar eigenlijk medicijnen werden geproduceerd. Waarschuwing: hoewel traditioneel een galactagogue, ziet de traditionele Chinese geneeskunde verbena als een drogende eigenschap. Resultaten van kruidengeneesmiddelen werden ook vergeleken met literatuurwaarden. De oplossing is om nieuwe galactagogues en lactogene kruiden te nemen. Gebruik van kruidengeneesmiddelen onder hypertensiepatiënten die openbare en particuliere gezondheidsinstellin…


Herbs Etc, Deep Sleep, Alcohol Free, 1 fl oz (29.5 ml)

Herbs Etc, Deep Sleep, Alcohol Free, 1 fl oz (29.5 ml) Review

€ 9,00

Professionele kracht, bevordert een goede nachtrust, snelwerkende voedingssupplementen, diepe slaap helpt u in slaap te vallen, in slaap te blijven en fris wakker te worden.

Kamille wordt al lang gebruikt als remedie tegen ziekte, waaronder maagklachten, verkoudheid en koorts. Nederland herbal support group om vragen te stellen over interacties tussen geneesmiddelen, het laatste medische nieuws te bekijken en ook uw feedback te geven. Het verlicht zowel angst als depressie, en uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het het functioneren overdag verbetert of het begin van de slaap versnelt. Sommige slaapmiddelen zijn ook verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels of bij de apotheek. Hop, een belangrijk smaakbestanddeel van bier, heeft een lange geschiedenis van gebruik voor slapeloosheid, nervositeit en rusteloosheid. Onderzoek wijst uit dat 5-htp fibromyalgiesymptomen kan helpen verbeteren, waaronder pijn, gevoeligheid, vermoeidheid overdag, slaapkwaliteit en angst. Er zijn geen nadelige bijwerkingen opgemerkt en het lijkt veilig, hoewel het meer een placebo-effect op de s…


Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Wood Betony, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Stachys Officinalis, Optimaal Welzijn, USDA Organisch, Kruidensupplement, Wood Betony Liquid Extract, Gecertificeerd biologisch door biologische certificeerders.

Het is een samentrekkend kruid met diuretische, slijmoplossende en slijmwerende eigenschappen, evenals milde ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Rozenbottels zijn een geweldige bron van vitamine C en bieden antioxidantbescherming zoals de andere kruiden in de formule. Zijn associatie ervan met wilde kers is heel logisch, omdat dit een kruid is dat ik zou associëren met histamine overactiviteit, ademhalingsgevoeligheid en voedselallergie. Matt Wood is een ervaren kruidkundige en praktiserend homeopaat die zijn ervaring met deze twee onderwerpen naar het boek brengt om de plaats te laten zien waar kruiden en homeopathie elkaar ontmoeten. Kies kruiden en vibrerende essenties voor sagittarians die de lever ondersteunen en verjongen. Anderen besluiten deze opties te proberen wanneer hun zorgverlener doorverwijst of wanneer ze horen over de belofte van alternatieve behandelingen. Enkele milde diuretisc…


Planetary Herbals, Lemon Balm, Full Spectrum, 500 mg, 120 Capsules

Planetary Herbals, Lemon Balm, Full Spectrum, 500 mg, 120 Capsules Review

€ 11,00

Natuurlijke rust en kalmte, kruidensupplement, goedgekeurd door Michael Tierra L. Ac, O. M. D, Al meer dan 2000 jaar wordt citroenmelisse gebruikt om de geest te kalmeren en de dagelijkse stress te verminderen. Planetary Herbals Full Spectrum Lemon Balm bevat het volledige scala aan verbindingen die van nature in de plant voorkomen. Full Spectrum Lemon Balm is ideaal voor de tijdelijke verlichting van normale alledaagse stress, incidentele angst en voor het bevorderen van een kalme, positieve stemming.

Het is ook goedgekeurd door commissie e als een behandeling voor nervositeit en slapeloosheid, en het wordt vaak gebruikt in de volksgeneeskunde om angst, maagklachten (vooral geassocieerd met stress), hysterie, melancholie, nerveuze hartkloppingen te behandelen, migraine, hoofdpijn en hoge bloeddruk. Toegevoegd aan voedsel, helpt citroenmelissehoning gas en andere symptomen van indigestie te verminderen. U kunt kruiden gebruiken als gedroogde extracten (capsules, poeders of theeën) of glycerieten (glycerine-extracten). De chemische samenstelling van de veel gebruikte kruid…


Herb Pharm, Gentian, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Gentian, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 8,00

Gentiana Lutea, Systeemherstel, Gastro-intestinaal, USDA Organisch, Kruidensupplement, Gentiaan Vloeibaar Extract, Gecertificeerd biologisch door biologische certificeerders, Bereid uit de wortelstok met wortel van gecertificeerde biologisch geteelde Gentiana lutea-planten.

De kaviraji-behandeling staat ook bekend als bonojo chiktsya (behandeling met wilde boskruiden) of veshojo chikitsya (kruidenbehandeling). De resterende bittere kruiden op de lijst zijn relatief milde bitters in vergelijking met de zojuist besproken. Menyanthes trifoliata en verbena officinalis, omdat ze beide iridoïde glycosiden bevatten, zouden in de categorie met gentiana worden gegroepeerd, en zouden bij beperkt gebruik geen schadelijke effecten op de menselijke foetale ontwikkeling vertonen. Genezende kruiden gentiaan bachbloem remedie 10ml. De gentianen worden al eeuwenlang gebruikt als bitters om de eetlust te stimuleren, de spijsvertering te verbeteren en om verschillende gi-klachten te behandelen (bijv. Brandend maagzuur, braken, buikpijn, diarree). Willekeurig gebruik van plantengeneesmiddele…


Nature’s Way, DGL, Deglycyrrhizinated Licorice Extract, Licorice Flavored, 100 Chewable Tablets

Nature's Way, DGL, Deglycyrrhizinated Licorice Extract, Licorice Flavored, 100 Chewable Tablets Review

€ 8,00

Sinds 1969, Bestseller, Kalmerende spijsvertering, Dieetsupplement, Vegetarisch, Kalmerende spijsvertering, DGL-extract, Kalmeert de maagvoering, Verbeterde formule met GutGard, Bevat minder dan 1% glycyrrhizine om elk potentieel effect op bloed te helpen voorkomen druk, SPINS Zoethout Ingrediënt Kauwtabletten; 52 wkn eindigend op 12-3-17; totaal US-X-WF.

Botanische producten vormen nog steeds de basis voor de Chinese geneeskunde en vormen een belangrijk bestanddeel van veel Europese natuurlijke remedies. Dgl is door natuurlijke factoren een kauwbaar supplement dat is afgeleid van zoethoutwortelextract om uw maag en darmgezondheid te ondersteunen. Dit maakt het kruid een nuttig hulpmiddel bij corticosteroïdtherapieën, omdat het medicijnversterkende effect van zoethout lagere medicatiedoseringen mogelijk maakt zonder therapeutische effectiviteit te omvatten. Merk echter op dat veel bloedopbouwende kruiden van tcm bloedarmoede niet per se behandelen; ze kunnen eerder andere oorzaken aanpakken, zoals hartfalen. Planten zijn sinds het begin van de menselijke teelt een van de …


CompliMed, Inflammation, 1 fl oz (30 ml)

CompliMed, Inflammation, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Ontsteking, zwelling, roodheid, koorts, homeopathische geneeskunde, 20% USP-alcohol, medische onderzoeksgroep, indicaties, Voor de tijdelijke verlichting van ontstekingen met of zonder koorts, zwelling of roodheid.

Complementaire/alternatieve geneeskunde: een evidence-based benadering. Er werd een systematische review uitgevoerd om al het bewijs te synthetiseren met als doel de veiligheid van kruiden- en homeopathische middelen te evalueren op basis van nadelige maternale en neonatale uitkomsten. Gerandomiseerde gecontroleerde studies van geïndividualiseerde homeopathie: een state-of-the-art review. Het is uiterst veilig te gebruiken, zelfs met zeer kleine kinderen en huisdieren, heeft geen van de bijwerkingen van veel traditionele medicijnen, is zeer betaalbaar, is gemaakt van natuurlijke stoffen en is FDA gereguleerd. Als kruidkundige van beroep denken of nemen mensen vaak aan dat ik iets weet over homeopathie, wat ik niet weet. Dit artikel kan een belangrijke bijdrage leveren aan de kennisbasis over de veiligheid van het gebruik van kruiden- en homeopathische middelen …


Nature’s Way, Garlic & Parsley, 545 mg, 100 Vegetarian Capsules

Nature's Way, Garlic & Parsley, 545 mg, 100 Vegetarian Capsules Review

€ 6,00

Premiumformule, niet-GMO-project geverifieerd, voedingssupplement, vegetarisch, glutenvrij, gecertificeerde authentieke Tru-ID, gezondheid door de kracht van de natuur, dat is wat het betekent om op het blad te vertrouwen, knoflook-peterselie combineert de diverse voordelen van knoflook met de geurverdrijvende effecten van peterselie. Deze formule is zorgvuldig getest en geproduceerd volgens superieure kwaliteitsnormen.

Toch kunnen veel kruidensupplementen een wisselwerking hebben met medicijnen tegen hart- en vaatziekten. Afrikaanse traditionele kruidengeneeskunde kan een mooie toekomst hebben die kan worden bereikt door samenwerking, partnerschap en transparantie in de praktijk, vooral met conventionele gezondheidswerkers. Het hoogste gewricht van kurkuma combineert het populaire ayurvedische kruid, kurkuma, met andere traditionele kruiden om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen, zodat u kunt blijven genieten van uw actieve levensstijl. In Mexico of Spanje wordt knoflookthee geserveerd tegen hoest of verkoudheid. De resultaten toonden aan dat het ethanolische ex…


Boiron, Coldcalm, Childrens Cold Relief, 2 Tubes, Approx 80 Pellets Per Tube

Boiron, Coldcalm, Childrens Cold Relief, 2 Tubes, Approx 80 Pellets Per Tube Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest

€ 9,00

Vitamine D helpt het immuunsysteem te reageren op virussen en bacteriën. Ze worden veroorzaakt door het virus a dat het lichaam binnendringt door de slijmvliezen van de neus of ogen. Tijm wordt door sommigen gebruikt voor aandoeningen van de luchtwegen. Wat het onderzoek zegt: Supplementen van knoflooksupplementen kunnen verkoudheid helpen voorkomen, volgens een beoordeling uit 2014. Deze irritante verkoudheid is de bakermat van veel homeopathische behandelingen tijdens de herfst-wintermaanden, maar toch beseffen maar weinig mensen hoe gemakkelijk het zou zijn als ze thuis hun eigen verkoudheid zouden behandelen. Oregano is een van de beste kruiden voor verkoudheid. Warmte, maar geen warm weer, kan helpen, maar bier en 's ochtends zijn erg verergerend. Ze behandelt patiënten met een breed scala aan aandoeningen en in de gehele leeftijdscategorie. Peter Katona, een geassocieerde klinische professor infectieziekten aan de David Geffen School of Medicine aan Ucla, over een geldbereidend voedingssupplement genaamd Airborne.

Gebruik de homeopathische geneeskunde Bryonia al…


Nature’s Answer, Vitex Berry Extract, Alcohol-Free, 2,000 mg, 1 fl oz (30 ml)

Nature's Answer, Vitex Berry Extract, Alcohol-Free, 2,000 mg, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 7,00

Ondersteunt sinds 1972 de gezondheid van vrouwen, Vitex-Agnus Castus, gemaakt van 2.000 mg kuisboombessen per portie, ontdek het antwoord van de natuur, glutenvrij, alcoholvrij, niet-GMO-project geverifieerd, kruidensupplement, absoluut geen conserveringsmiddelen , Kosher Parve, Bio-gecheleerd, Onze alcoholvrije extracten worden geproduceerd met behulp van ons koude, bio-gechelateerde gepatenteerde extractieproces, wat een holistisch gebalanceerd geavanceerd botanisch vingerafdruk-extract oplevert in dezelfde synergetische verhoudingen als in de plant.

Verbindingen van de vruchten van de populaire Europese medicinale plant vitex agnus-castus in chemopreventie via nadp (H): chinone oxidoreductase type 1 inductie. Hoewel er geen manier is om te voorspellen of een vitamine, mineraal of kruid de bijbehorende gezondheidsproblemen met succes zal behandelen of voorkomen, vertellen onze unieke beoordelingen u hoe goed deze supplementen worden begrepen door de medische gemeenschap en of studies hebben aangetoond dat ze effectief zijn voor andere mensen. De huidige studie werd uitg…


Flower Essence Services, Grace, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml)

Flower Essence Services, Grace, Flower Essence & Essential Oil, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Een symfonie van witte lelies om vrouwelijke kwaliteiten van de ziel te voeden, kruidensupplement, gecertificeerd biologisch door Stellar Certifications Services, Inc., gecertificeerd biodynamisch door Demeter Association, Inc.

Artrose en andere reumatische aandoeningen hebben behandeld met de actieve ingrediënten van dit kruid, harpagoside en beta-sitosterol. Volgens het nationale centrum voor complementaire en integratieve gezondheid (Nccih) heeft mahonia aquifolium een ​​van de sterkste bewijsbasis van alle kruidengeneesmiddelen voor de behandeling van psoriasis. Er is geen statistisch significant verschil tussen de effecten van bachbloemremedies in vergelijking met placebo bij de behandeling van kinderen met adhd. Bovendien beschrijven artsen die placebobehandelingen gebruiken, deze meestal voor patiënten als een potentieel heilzaam geneesmiddel of behandeling die doorgaans niet wordt gebruikt voor hun aandoening (241, 68%); Slechts zelden beschrijven ze ze expliciet als placebo’s (18, 5%). Cam complementaire en alternatieve geneeskunde. Bach benadrukte dat de methode…


Natural Factors, CranRich, Super Strength, Cranberry Concentrate, 500 mg, 180 Capsules

Natural Factors, CranRich, Super Strength, Cranberry Concentrate, 500 mg, 180 Capsules Review

€ 14,00

Voedingssupplement, Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen, Gegarandeerde zuiverheid en potentie, CranRich-capsules bieden een superieure bron van de unieke gezondheidsbevorderende verbindingen van cranberry. De capsules zijn een krachtige bron van cranberrypoeder met een zeer hoge concentratieverhouding van 36: 1. (Dit betekent dat 36 gram veenbessen gelijk is aan 1 gram concentraat). De capsules zijn ook handiger in te nemen dan cranberrysap, zonder toegevoegde suikers.

Dezelfde productienormen, evenals etiketterings- en reclamevoorschriften, hebben betrekking op zowel kruiden- als geneesmiddelenproducten (I. Dr. John Skerrit, nationaal manager, administratie van therapeutische goederen: er zijn 11.000 complementaire geneesmiddelen op de markt. Terugkerende urinewegontstekingen bij vrouwen: diagnose en behandeling Zorg ervoor dat u uw kruiden koopt bij een betrouwbare bron. Dit kan een hemels alternatief medicijn zijn. Communautaire kruidenmonografie over plantago ovata forssk, sperma. Kava kava toont veelbelovend als alternatief voor milde angststoornissen. Scott …


Nature’s Way, Burdock Root, 950 mg, 100 Vegan Capsules

Nature's Way, Burdock Root, 950 mg, 100 Vegan Capsules Review

€ 6,00

Sinds 1969, traditionele gezamenlijke ondersteuning, gecertificeerde authentieke Tru-ID, niet-GMO-project geverifieerd, 950 mg per portie, voedingssupplement, veganistisch, klis komt oorspronkelijk uit Europa en Noord-Azië, maar groeit nu over de hele wereld . Het wordt al honderden jaren in Japanse en Chinese culturen gebruikt als kruidensupplement. Het heeft bramen die aan kleding en dierenvacht plakken, wat de plant helpt verspreiden en bestuiven. Tegenwoordig wordt het traditioneel gebruikt voor gezamenlijke ondersteuning.

Geneesmiddelen op basis van kruiden of kruiden zijn veilige alternatieven waarbij extracten van natuurlijke oorsprong als geneesmiddel worden gebruikt. Ik had een groep vrienden die zwoer bij homeopathie en andere new age-therapieën die nog minder mogelijkheden hadden om veranderingen in het menselijk lichaam te beïnvloeden, zoals kristallen (als je je de rage daarmee herinnert). Gaia Herbs zet zich in om u kruidensupplementen van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Kliswortel is een veelgebruikt geneeskrachtig kruid in de traditionele Chinese genee…


Nature’s Answer, Rhodiola, 100 mg, 60 Vegetarian Capsules

Nature's Answer, Rhodiola, 100 mg, 60 Vegetarian Capsules Review

€ 9,00

Ontdek sinds 1972 het antwoord van de natuur en vertrouw op het verschil, natuurlijk botanisch adaptogeen, gestandaardiseerd kruidenextract, Rhodiola rosea, gestandaardiseerd voor 3% rosavins, 1% salidrosiden, geïdentificeerd voor authenticiteit, veganistisch, glutenvrij, voedingssupplement, Holistisch gebalanceerd, dierproefvrij – niet getest op dieren, geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie, het genie van moeder natuur in elke fles – precies zoals ze bedoelde: “De echte waarde van een plant ligt diep in zijn natuurlijke holistische balans.” Frank D’Amelio, Sr, oprichter van Nature’s Answers, Met een van de meest uitgebreide herbariums ter wereld, heeft Nature’s Answer de unieke botanische vingerafdruk van moeder natuur geïdentificeerd op meer dan 800 referentienormen voor planten. Met behulp van geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie dienen deze geauthentiseerde monsters elk als de standaard waarmee alle inkomende grondstoffen worden beoordeeld. Met behulp van zorgvuldig gecontroleerde extractietechnieken leggen we de holistische balans van elk kruid vast en…


Herb Pharm, Celery, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Celery, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 9,00

Apium Graveolens, Systeemherstel, Urinair, USDA Organisch, Kruidensupplement, Selderij-vloeibaar extract, Gecertificeerd biologisch door biologische certificeerders.

Com biedt nauwkeurige en onafhankelijke informatie over meer dan 24.000 geneesmiddelen op recept, zelfzorggeneesmiddelen en natuurlijke producten. Cayenne verhoogt de bloedcirculatie en fungeert als drager en stuurt de andere kruiden in een formule naar hun respectievelijke locaties. De andere stoffen zoals seslin, isoimperatorin, osthenol en gravebioside a en b werden ook in de zaden aangetroffen. Mijn beste advies is om uw specifieke kruidenmedicijnen met uw voorschrijvende arts te bespreken, zodat zij op de hoogte zijn van en eventuele monitoring van mogelijke interacties nauwlettend volgen. G, wortels, bladeren, zaden of bloemen) werden gebruikt, op welke doses of welke toedieningsroutes werden ingenomen. Een homeopathisch middel wordt verkregen uit het verse kruid, geoogst in de vroege zomer, kort voordat de bloei begint. Complementaire en alternatieve geneeskunde bij chronische leverziekte.


Natural Care, Ring Stop, 180 Capsules

Natural Care, Ring Stop, 180 Capsules Supplementen, Homeopathie, Gehoorapparaat &Amp

€ 51,50

De geleidelijke verslechtering van het gehoor is in de eerste plaats een gevolg van de keuzes voor milieu, levensstijl en voeding die we maken tijdens onze jeugd. Snel werkende onmiddellijke verlichting voor verkoudheid en griep. De meeste mensen ontwikkelen tinnitus als een symptoom van gehoorverlies. Cima vergelijkt de aanpak, die zijn wortels heeft in cognitieve gedragstherapie, om mensen met een spinnenfobie te helpen die angst langzaam in te dammen. De hoofdonderzoeker van het onderzoek legt ook uit dat, omdat pycnogenol antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft, het ook kan worden gebruikt als een bescherming tegen het begin van tinnitus. Het kan zacht of luid zijn, hoog of laag. Beste antwoord: ons homeopathisch geneesmiddel is afkomstig van een reeks natuurlijke stoffen, die zowel plantaardig, mineraal als dierlijk kunnen zijn. Meneer, mijn zus is 20 jaar oud en haar beide oortrommel is schade als gevolg van waterstofbom op diwali en artsen bevelen aan het te bedienen, maar zij wil niet en zij is student in Kota en na de operatie is er geen lichaam om ha…


Life-flo, Arnica Oil, Joint Care, 2 fl oz (60 ml)

Life-flo, Arnica Oil, Joint Care, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 11,00

Natuurlijk leven, Arnica Montana, eerste keuze, niet vet en gemakkelijk aan te brengen, er werden geen dieren gebruikt om dit product te testen, Discussie: Bereid uit de bloemen van Arnica Montana-planten. Geconcentreerd in extra vierge olijfolie, die de natuurlijke rustgevende arnica vastlegt voor actieve mensen van alle leeftijden. Perfect na een zware training of een zware dag.

Hij legde uit dat orale arnica een eeuwenoud middel is voor de behandeling van blauwe plekken waar sommige van zijn cliënten bij zweren en dat de pillen zonder recept verkrijgbaar waren bij de meeste natuurvoedingswinkels. Extraheer arnica – wat doet het of niet? Elk homeopathisch geneesmiddel wordt geleidelijk en proportioneel verdund. Kangen-karyu (Kgk) is een traditioneel Chinees kruidengeneesmiddel dat bestaat uit zes bekende kruiden: pioenwortel, cnidium wortelstok, saffloer, cyperus wortelstok, saussurea wortel en dan shen wortel. Arnica is een kruidengeneesmiddel geweest voor blauwe plekken in heel Europa, waaronder mijn oma’s die generaties teruggaan. Door patiënten die waarschijnlijk zu…


Nature’s Way, CalmAid, Clinically Studied Lavender, 30 Softgels

Nature's Way, CalmAid, Clinically Studied Lavender, 30 Softgels Review

€ 8,00

Eenmaal daags, helpt spanning en stress te verminderen, niet slaperig, gebruik op elk moment van de dag, voedingssupplement, glutenvrij, voel je meer ontspannen met CalmAid, het geavanceerde lavendeloliesupplement dat is bestudeerd om gevoelens van spanning en stress te verminderen , Eenmaal daags softgel, gemakkelijk in te slikken, veilig voor dagelijks gebruik, niet-verslavend, niet slaperig, CalmAid bevat Silexan, de oraal toegediende lavendeloliën die in klinische onderzoeken worden gebruikt.

Dit medicijn is nuttig bij vrouwen die om gezondheidsredenen geen oestrogeentherapie kunnen gebruiken en bij degenen die ook migraine hebben. Iets soortgelijks gebeurt met bijniervermoeidheid en chronische vermoeidheid. Er is alleen een medicijn dat voldoende is getest en een medicijn dat dat niet heeft gedaan, een medicijn dat werkt en een medicijn dat wel of niet werkt. Wees op uw hoede voor alternatieve gezondheidsmethoden. Klik hier voor een diepe duik in het ideale dieet voor bijniervermoeidheid. Mogelijk hebt u niet-gediagnosticeerde bijnierinsufficiëntie, obstructieve slaa…


Nature’s Way, Siberian Eleuthero, Standardized, 60 Veg. Capsules

Nature's Way, Siberian Eleuthero, Standardized, 60 Veg. Capsules Review

€ 9,00

Premium extract, vegetarisch, 0,7% elutheroside, gecertificeerd authentiek Tru-ID, voedingssupplement, voor mentale/fysieke vitaliteit en om het lichaam te helpen zich aan te passen aan stress.

Siberische ginseng dateert van ongeveer 2200 jaar volgens oude Chinese medische dossiers. Het is afgeleid van eleutherococcus senticosus, een plant afkomstig uit Oost-Rusland, China, Korea en Japan. Het wordt nu veel gebruikt in de Verenigde Staten en Europa door atleten en mensen met een actieve levensstijl als kruidensupplement om de energie te verbeteren. Inmiddels worden kruidenproducten steeds meer geconsumeerd, vooral bij chronische leverziekte. Het kruid is verkrijgbaar in verschillende vormen (E. Als atleten kruiden opnemen in hun algehele voedings- en prestatieplan, wordt het ten zeerste aanbevolen om samen te werken met een zorgteam om mogelijke bijwerkingen en interacties tussen kruiden en andere kruiden of kruiden en medicijnen te volgen. Alfalfa (ook bekend als de koning der kruiden) wordt over de hele wereld algemeen gebruikt als diervoeder en wordt al duizenden jaren…


Similasan, Ear Wax Removal Aid, 0.33 fl oz (10 ml)

Similasan, Ear Wax Removal Aid, 0.33 fl oz (10 ml) Supplementen, Homeopathie, Gehoorverlies En Tinnitus

€ 7,00

Uiteraard zijn artsen volledig vrij om dingen voor te schrijven voor off-label gebruik, maar het is teleurstellend dat tot nu toe geen effectieve tinnitus-medicijnen zijn ontwikkeld. Tot voor kort werd lipo-flavonoïde verkocht door zijn maker, getuige labratoria. Eiwitafzettingen vergelijkbaar met die in melk zijn gevonden in de binnenoren van patiënten met gedeeltelijk gehoorverlies. Deze gaan gepaard met een stik / scheurende pijn in de oren die verergert bij aanraking. Tinnitus is momenteel een moeilijk symptoom zonder duidelijk effectieve behandeling. Traynor heeft graden van de universiteit van Noord-Colorado (Ba, 1972, maart 1973, ed. Geluiden van minder dan 75 decibel (zelfs na lange blootstelling) zullen waarschijnlijk geen gehoorproblemen of oorsuizen veroorzaken, maar die boven 85 decibel kunnen gehoorverlies veroorzaken en oorproblemen De hulp van Gray als laatste redmiddel wanneer al het andere niet had geholpen.Er zijn verschillende omstandigheden die tinnitus kunnen veroorzaken.Tegelijke oorsuizen omvatten somatische tinnitus, die wordt veroorzaakt door lichaamsge…


Paradise Herbs, Muscle Energy with Tribulus, 60 Vegetarian Capsules

Paradise Herbs, Muscle Energy with Tribulus, 60 Vegetarian Capsules Review

€ 12,00

Krachtige zuiverheid, actief extract van het hele spectrum, veganistisch, gemaakt met niet-GMO-ingrediënten, glutenvrij, voedingssupplement, Paradise-producten hebben 10 Best of Supplements Awards gewonnen. We zijn toegewijd aan het vinden van premium ultra pure ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze kruiden zijn altijd van nature gekweekt of ethisch in het wild gemaakt zonder het gebruik van chemische meststoffen, pesticiden of conserveermiddelen, Active Whole Spectrum Difference, Onze Active Whole Spectrum-extracten bevatten een volledig profiel van natuurlijk voorkomende bestanddelen en worden geëxtraheerd zonder het gebruik van giftige oplosmiddelen en/of agressieve chemicaliën. Deze unieke methode legt de ware essentie van het hele kruid vast met behoud van een zeer actieve en biologisch beschikbare concentratie van fytovoedingsstoffen.

Misschien wordt het anders verwerkt dan de andere twee swanson tribulus-producten, dus ik zal de mega waarschijnlijk niet opnieuw bestellen, hoewel ik het zal blijven verwerken in mijn middagdoses, met elk 2 ca…


FEMME, Rapidcuts Femme, Green Coffee Extract + Vitamin B12, 1,000 mg, 60 Vegan Caps

FEMME, Rapidcuts Femme, Green Coffee Extract + Vitamin B12, 1,000 mg, 60 Vegan Caps Review

€ 17,00

1.000 mg groene koffieboonextract, geactiveerd met vitamine B12, 3 manieren om gewichtsverlies aan te pakken! Klinisch onderzochte ingrediënten, veganistische capsules, voedingssupplement, cGMP-geregistreerde faciliteit, getest in het laboratorium – elk ingrediënt, elk lot, de baanbrekende ingrediënten voor gewichtsverlies, 2 porties per dag.

De meeste onderzoeken zijn klein, van korte duur en worden vaak gesponsord door bedrijven die groene koffiebonen produceren of verkopen. Werkzaamheid van kruidensupplementen die citrus aurantium en synefrine-alkaloïden bevatten voor de behandeling van overgewicht en obesitas: een systematische review. Toen gewichtsverlies medicijnen in de homeopathie in het Hindi Wang Xiaofei naar de mooie vrouw met het hoofd keken, voelde ze dat deze vrouw geen jonge man was, ze bleef alleen in het gezicht, haar cultivatie was een periode van mahayana, maar het was duidelijk uit haar lichaam dat ze was enorm xian kan het geval zijn. De actieve ingrediënten in ons extract van groene koffiebonen zijn polyfenolen, dit zijn antioxiderende moleculen en c…


Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml)

Now Foods, Kava Kava Extract, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 7,00

Ontspanning, kruidenvrede, met glycerine, voedingssupplement, vegetarisch – veganistisch, plantaardige/kruiden, familiebezit sinds 1968, GMP-kwaliteit verzekerd.

Aangezien complementaire/alternatieve middelen of methoden niet worden gereguleerd in de u. Gaia kruiden bronchiale wellness-siroop is een geruststellende mix van kruiden die traditioneel voor de gezondheid van de luchtwegen zorgt. Gelijktijdig gebruik van kruidensupplementen en geneesmiddelen op recept in het noordoosten van Puerto Rico. Kava (soms kava kava genoemd) is een kruid dat is afgeleid van de wortels van de piper methysticum-plant, die lid is van de nachtschadefamilie van planten, zegt habib sadeghi, d. Patiënten met tekenen of symptomen van een mogelijke leverziekte moeten worden gevraagd naar hun gebruik van kruidengeneesmiddelen. Bij het gebruik van kruidentherapieën moet ervoor worden gezorgd dat ze vóór en tijdens de zwangerschap gezond zijn. Screening van planten die in de Deense volksgeneeskunde worden gebruikt om depressie en angst te behandelen voor affiniteit met de serotoninetransporter en r…


Dragon Herbs, He Shou Wu, 450 mg, 100 Capsules

Dragon Herbs, He Shou Wu, 450 mg, 100 Capsules Review

€ 17,00

De drakenkruiden van Ron Teeguarden, gecertificeerde Di Tao authentieke bron, voedingssupplement, onze biologische “He Shou Wu” is gemaakt van de hoogste kwaliteit Sichuan Polygonum multiflorum-wortels (Di Tao) en bereid door te stomen met Chinese zwarte bonen. Het wordt veel gebruikt in Azië om de jeugdige conditie en kleur van het haar te behouden. “He Shou Wu” is een van de belangrijkste Chinese tonische Jing-kruiden.

Kruidengeneeskunde is nog steeds de steunpilaar van ongeveer 70-80% van de wereldbevolking, voornamelijk in de ontwikkelingslanden voor eerstelijnsgezondheidszorg vanwege een betere culturele acceptatie, betere compatibiliteit met het menselijk lichaam en mindere medicijnen of alleen palliatieve therapie is beschikbaar. Absinthium, absint); traditionele Chinese geneeskunde (A. Placebo-gecontroleerde studies van Chinese kruidengeneeskunde en vergelijkende studie van conventionele geneeskunde. We zijn begonnen met alleen biologische producten en zijn uitgebreid tot alle producten die gezondheid, welzijn en schoonheid bevorderen – biologisch, ayurvedisch, na…


Boiron, Single Remedies, Phosphorus, 30C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Phosphorus, 30C, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: duizeligheid met hoofdpijn, algemene naam: witte fosfor, gebruik voor onderstaande symptomen.

Voorgestelde mechanismen voor homeopathie zijn fysiek onmogelijk. H felter, die doseringen tot 10 druppels van de geconcentreerde tinctuur aanbeveelt, schrijft dat arnica een sterk ondergewaardeerd medicijn is. Enkele van de meest voorkomende remedies maken gebruik van planten zoals arnica en kamille, mineralen zoals zwavel en fosfor of insecten zoals bijen en mieren. Creighton University School of Medicine. Baarmoederfibromen kunnen menstruatiepijn, een opgeblazen gevoel en krampen verergeren. Daarom gaat het vooral om zaken als homeopathie. Ik heb de noordmagneten systematisch aangebracht op de triggerpoints in de buurt van de pijnplek rond mijn knie. Tegelijkertijd had ze scherpe schietpijnen die van het rechteroog naar haar rechterslaap gingen en de lymfeklieren aan die kant waren allemaal pijnlijk en opgezwollen. Het is voor het eerst dat ze een medicijn laten labelen met een therapeutische claim als er geen reden is om aa…


Boiron, Single Remedies, Lycopodium Clavatum, 200CK, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Lycopodium Clavatum, 200CK, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: opgeblazen buik verbeterd door passerend gas, algemene naam: clubmos, gebruik voor onderstaande symptomen.

Het behandelprotocol omvatte chelidonium majus 6x en thuja 30c als de belangrijkste geneesmiddelen. Natuurlijk is het effect van homeopathie voor veel kinderen geleidelijk en zacht, hoewel het genezende vermogen van een homeopathisch middel vaak geweldig is. Clubmos (Lycopodium clavatum) is een kruid dat al sinds de middeleeuwen voor medicinale doeleinden wordt gebruikt. In feite heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (Who) een waarschuwing afgegeven tegen het gebruik van homeopathie bij ernstige ziekten. Verschillende westerse kruidenformules zijn ook gebruikt voor de symptomen van reflux of koliek. In dit artikel rapporteren we over 2 goed gedocumenteerde gevallen van progressief verergerende acute en chronische virale hepatitis die reageerden op behandeling met deze geneesmiddelen volgens het banerji-protocol. In dit laatste deel van mijn natuurlijke therapieën voor slapeloosheid, ontdek je de basis van fytothera…


Nature’s Way, Cayenne Garlic, 10 Veg. Capsules

Nature's Way, Cayenne Garlic, 10 Veg. Capsules Review

€ 6,00

Premiumformule, niet-GMO-project geverifieerd, 40.000 SHU per dop, voedingssupplement, gecertificeerd authentiek – Tru ID, vegetarisch, glutenvrij, gezondheid door de kracht van de natuur, dat is wat het betekent om op het blad te vertrouwen, Cayenne Garlic bevat Certi-Fiery Cayenne (40.000 Scoville Heat Units) gecombineerd met knoflook om de bloedsomloop te ondersteunen. Onze Cayenne Garlic-formule is zorgvuldig getest en geproduceerd volgens superieure kwaliteitsnormen.

Afrikaanse traditionele geneeskunde is een vorm van holistisch gezondheidszorgsysteem, georganiseerd in drie specialismen, namelijk waarzeggerij, spiritualisme en kruidenleer. Wat zijn de homeopathische middelen voor adhd? Een systematische review over het kruidenextract tribulus terrestris en de wortels van het vermeende afrodisiacum en prestatiebevorderende werking. Cm-categorieën zijn afkomstig uit het oorspronkelijke nationale centrum voor structurele classificatie van complementaire en alternatieve geneeswijzen 11 die nog steeds in gebruik is 49, waarbij biologisch gebaseerde cm afzonderlijk wordt b…


Zahler, PAS Formula, Advanced Polynutrient and Herbal Formulation, 120 Vegetarian Capsules

Zahler, PAS Formula, Advanced Polynutrient and Herbal Formulation, 120 Vegetarian Capsules Review

€ 29,00

Advanced Nutrition by Zahler, Ondersteunt ontspanning en stressvermindering, Geest en ziel, Voedingssupplement, Feel Better, Everyday, Kosher Pareve, Dit product is vervaardigd in een GMP-gecertificeerde faciliteit, De Zahler PAS-formule is ontwikkeld om te helpen in ontspanning en stressvermindering en om de effecten van dagelijkse stress te helpen kalmeren.

We hebben een grote selectie aan biologische en niet-ggo-supplementen. De rechtssystemen van de lidstaten verschillen echter in de classificatie van kruidenproducten, in de beschikbaarheid van een aanvraagprocedure voor een handelsvergunning op basis van een volledige aanvraag, een bibliografische aanvraag of een vereenvoudigd bewijs van werkzaamheid, en in de toegestane verkooppunten voor detailhandel . De dshea breidde de definitie van voedingssupplementen uit tot meer dan vitamines en mineralen en stelde een formele definitie vast van een voedingssupplement met behulp van nieuwe criteria. Onderzoekers proberen nog steeds uit te zoeken hoe en of gaba-supplementen precies werken. Tekenen van overmatige stress of ner…


Herb Pharm, Herbs on the Go, Ready for Pollen, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Herbs on the Go, Ready for Pollen, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 6,00

Kruidensupplement, glutenvrij, traditionele ondersteuning voor de luchtwegen.

Leren over sinusspoelingen was geweldig en het toevoegen van citridrops is een enorm extra voordeel. Dit systeem helpt ons om te ademen, ruiken, slikken, hoesten, niezen, spreken, horen en ons evenwicht te bewaren, en meer. In de meeste gevallen wordt aangenomen dat hepatotoxische kruidenbestanddelen de oorzaak zijn, terwijl andere het gevolg kunnen zijn van interacties tussen kruiden, besmetting en/of vervalsing. Uw arts zal een speciale test uitvoeren om cellen uit uw neusgangen te halen. Rhinosinusitis en astma: de ontbrekende schakel. Rol van gerd bij chronische resistente sinusitis: een prospectieve, open label, proefstudie. Chronische sinusitis veroorzaakt meestal geen koorts en de symptomen duren langer.

Kruiden, Homeopathie - Herb Pharm, Herbs on the Go, Ready for Pollen, 1 fl oz (30 ml)

Uw zorgver…


21st Century, Horse Chestnut Extract, Standardized, 60 Vegetarian Capsules

21st Century, Horse Chestnut Extract, Standardized, 60 Vegetarian Capsules Review

€ 4,00

Circulatieondersteuning, Kruidensupplement, Glutenvrij, Gegarandeerd kwaliteitslaboratorium getest, 100% vegetarisch, Paardenkastanje-extract (Aesculus hippocastanum) wordt al eeuwenlang gebruikt om de normale bloedsomloop in de benen te ondersteunen.

Ik heb een slechte bloedsomloop in mijn benen en de paardenkastanje lijkt te helpen. Mensen die allergisch zijn voor latex, kunnen ook allergisch zijn voor paardenkastanje. Authentieke tru-id gecertificeerde gestandaardiseerde paardenkastanje: Tru-id is een onafhankelijk testprogramma dat gebruikmaakt van geavanceerde dna-biotechnologie om de authenticiteit van onze kruidenproducten, inclusief onze gestandaardiseerde paardenkastanje, te waarborgen. Waarschuwingen: Dit kruid mag niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding, tenzij voorgeschreven door een gekwalificeerde medische kruidkundige. Soms gebruiken mensen ook preparaten gemaakt van de schors van de paardenkastanje om de genezing van huidzweren te ondersteunen. U moet altijd uw arts of uw arts raadplegen en alle informatie lezen die door de fabrikant van …


LifeTime Vitamins, Milk Thistle Extract, 250 mg, 60 Capsules

LifeTime Vitamins, Milk Thistle Extract, 250 mg, 60 Capsules Review

€ 5,00

Premiumkwaliteit, voedingssupplement.

Bij follow-up werd het gebruik van silymarine geassocieerd met verminderde progressie van fibrose tot cirrose, maar zonder invloed op de klinische uitkomst. Omdat het op de lever werkt, kan mariadistel in theorie interageren met verschillende medicijnen die via de lever worden verwerkt. Patiënten hadden ofwel de silymarinegel of een placebogel, beginnend op de eerste dag van de radiotherapie en de volledige behandeling van 5 weken. Dit geeft aan dat silymarine ontstekingsremmende en antivirale effecten heeft bij patiënten met chronische hepatitis c. Op basis van veiligheid en hun meerdere gerichte acties, zijn kruidentherapieën krachtige therapeutische middelen in t2d. Mariadistelpreparaten zijn meestal gestandaardiseerd tot een concentratie van 70 tot 80% van drie flavonolignanen (Silibinin, silychristin en silydianin), gezamenlijk bekend als silymarin. Verder onderzoek naar mensen is nodig om te bepalen welke voordelen een persoon kan verwachten van het aanbrengen van mariadistel op zijn huid. Het kruidenmiddel staat bekend als mari…


Bioray, NDF Calm, Nourish the Liver & Remove Toxins, Kids, Vanilla Flavor, 2 fl oz (60 ml)

Bioray, NDF Calm, Nourish the Liver & Remove Toxins, Kids, Vanilla Flavor, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 16,00

NDF – Verwijdert veilig zware metalen en chemicaliën, Kruidendruppels – Snelwerkend Drugsvrij, Alcoholvrij, Niet-GMO, Veganistisch, Glutenvrij, Soja-vrij, Zuivelvrij, Levering van 1 tot 2 maanden, Dagelijks voedingssupplement, Volledig natuurlijke formules voor volledig natuurlijke kinderen; Dagelijkse ontgifting en orgaanondersteuning, is uw kind chagrijnig, kan hij niet slapen, humeurig, angstig of gefrustreerd? Probeer NDF Calm, ouders merken verbeterde stemmingen, emotionele balans, rustgevende slaap en dat hun kinderen beter met stress kunnen omgaan. NDF Calm helpt uw ​​kind door hun lever te ondersteunen, de bijnierfunctie te verbeteren en toxines te verminderen. Belangrijkste voordelen: ondersteunt een gezonde leverfunctie, herstelt het emotionele evenwicht, ondersteunt een goede nachtrust, helpt kinderen met stress om te gaan, vermindert huidirritaties, waarom zijn bioray-kinderen zo effectief? ? Kinderen worden overal blootgesteld aan milieutoxines. Deze gifstoffen hopen zich in de loop van de tijd op in het lichaam en kunnen hun vermogen om op hun best te leren, te co…


Now Foods, Saw Palmetto Extract, 160 mg, 120 Softgels

Now Foods, Saw Palmetto Extract, 160 mg, 120 Softgels Review

€ 8,00

De gezondheid van mannen, ondersteunt een gezonde prostaatfunctie, een voedingssupplement, plantaardige/kruiden, in familiebezit sinds 1968, GMP Quality Assured, Saw Palmetto is een plant die inheems is in het zuidoosten van de Verenigde Staten en die bioactief vetzuur en sterol bezit bestanddelen. Saw Palmetto-bessen blijken gezonde urinewegen en prostaatfuncties te ondersteunen.

Ze ontdekten dat palmetto na 2 jaar de prostaatklachten en de seksuele functie verbeterde. Zijn bloedingstijd die verlengd was, genormaliseerd enkele dagen nadat hij het kruid stopte. Deel op pinterest een extract van de zaagpalmetto-bessen kan worden omgezet in een vloeistof, een thee of een tablet. Terwijl voorstanders van Saw Palmetto beweren dat het helpt om de testosteronspiegel te reguleren, is er weinig bewijs dat dit bevestigt. Onderzoek naar of saw palmetto werkt om haaruitval te behandelen is beperkt maar veelbelovend. Gezien de steekproefomvang en -lengte van deze studie, sluiten deze gegevens echter niet mogelijke zeldzame bijwerkingen uit die verband houden met het gebruik van zaagp…


Starwest Botanicals, Calendula Flowers Whole, Organic, 1 lb (453.6 g)

Starwest Botanicals, Calendula Flowers Whole, Organic, 1 lb (453.6 g) Review

€ 12,00

Calendula Officinalis, Herkomst: Egypte, Kosher gecertificeerd, Kosher gecertificeerd door Kosher Certification Services, Certified Organic door QAI, USDA Organic, Starwest Botanicals biedt met genoegen Calendula Flowers aan, ook bekend als Calendula officinalis, Goudbloei , Goudsbloem, Marybud en Pot Goudsbloem. Calendula-bloemen kunnen nuttig zijn vanwege hun stimulerende en zweetdrijvende eigenschappen.

De thee heeft de pijn met mijn CMC-artritis in mijn pols niet weggenomen en ik heb af en toe een zeer kleine pijn in mijn voeten, maar de pijn in de ellebogen is verdwenen en de zwelling en hitte zijn niet voorbij gekomen anderhalf jaar in elleboog of voet. Hoewel ik dol ben op gember en groene thee, was ik het meest verheugd om kurkuma te zien toevoegen aan mijn favoriete melanges! Ik hou ervan als thee voor het slapengaan, ook al is het een groene thee. De thee is het enige dat ik anders heb gedaan in mijn drink- en eetgewoonten. Bronnen: reformwinkels; kruidenapotheken; online winkels. Dit is een van mijn favoriete theeën op een kille ochtend. De geur van thee is erg…


Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Leaf, Healthy Skin and Digestion, 120 Veg Caps

Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Leaf, Healthy Skin and Digestion, 120 Veg Caps Review

€ 8,00

Glutenvrij, veganistisch, voedingssupplement, dierproefvrij, neemblad wordt al duizenden jaren intern gebruikt als voedingsondersteuning voor het immuunsysteem en omdat het rijk is aan antioxidanten. Als een wondermiddel is het ook bekend dat Neem Leaf voedende ondersteuning biedt voor de gezondheid van de lever, een gezonde galstroom, een gezonde spijsvertering en een gezonde, stralende huid van binnenuit ondersteunt.

Dit zijn allemaal redenen waarom alternatieve therapieën worden gecrediteerd voor het verbeteren van de toestand van een patiënt, ook al is het objectieve effect niet aanwezig of zelfs schadelijk. Geloofsbasissen kunnen het geloof omvatten in het bestaan ​​van bovennatuurlijke energieën die niet zijn ontdekt door de natuurkunde, zoals in biovelden, of in het geloven in eigenschappen van de energieën van de fysica die niet in overeenstemming zijn met de wetten van de fysica, zoals in de energetische geneeskunde. Werkte u met een arts voor functionele geneeskunde of kon u dit alleen oplossen? Maar een andere route is om uw eigen behandeling te ontwerpen met e…


Boiron, Single Remedies, Hypericum Perforatum, 200CK, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Hypericum Perforatum, 200CK, Approx 80 Pellets Review

€ 6,00

Homeopathische geneeskunde, zenuwpijn, Gebruik voor onderstaande symptomen, Belangrijkste indicatie: Zenuwpijn, Algemene naam: sint-janskruid.

Janskruid is een vrij verkrijgbaar natuurlijk kruid, ook wel bekend als hypericum perforatum, klamath-wiet, hypericum en geitenkruid. Gewone sint-janskruid wordt al lang gebruikt in de kruidengeneeskunde en volksgeneeskunde. Het meest voorkomende mechanisme van de interactie tussen kruiden en geneesmiddelen is de door kruiden veroorzaakte remming en/of inductie van metaboliserende enzymen (Dme) en/of transporteiwitten, wat leidt tot een wijziging in de farmacokinetische dispositie van het slachtoffergeneesmiddel. Het meest klinisch bewezen kruidenmiddel voor ibs is pepermuntolie. Er zijn veel verschillende kruiden- en homeopathische middelen, maar slechts enkele daarvan zijn in klinische onderzoeken bestudeerd. Bij het bestuderen van dit onderzoek en het overwegen van de mogelijke voordelen van hypericum voor depressie, moet het duidelijk zijn dat de natuurgeneeskundige en holistische benadering niet alleen op kruidentherapie mag z…


Nature’s Way, Fatigued to Fantastic! End Pain, 90 Tablets

Nature's Way, Fatigued to Fantastic! End Pain, 90 Tablets Review

€ 13,00

Reclaim Your Energy, Reclaim Your Life! Voedingssupplement, verlicht incidentele spierpijn door overmatig gebruik, formule voor gevoelige maag, getest in laboratorium – Zuiverheid, veiligheid en prestatie, Vegetarisch, ETI is een FDA-geregistreerd medicijnbedrijf, kom weer in beweging! Vermoeid tot fantastisch! End Pain bevat zeer effectieve, klinisch bestudeerde ingrediënten om u te helpen uw dagelijkse bezigheden weer op te pakken. Deze goed verdragen formule combineert een unieke drievoudige werking kruidenmix van kersenfruit, boswellia en witte wilgenschors, die zorgt voor: rustgevend comfort om je energie te geven voor de komende dag, onmiddellijke voordelen die verbeteren bij langdurig gebruik, verlichting van incidentele spierpijn te veel gebruiken.

Zelfmedicatie bij dieren en etno-geneeskunde: exploratie en exploitatie van de geneeskrachtige eigenschappen van planten. Een zorgverlener moet bewijzen dat medische kosten noodzakelijk zijn om de kosten van massagetherapie in aanmerking te laten komen voor medische kosten. Alternatieve behandelingen, medicijnen en medi…


NaturalCare, Ring Stop, Ear Drops, 0.5 fl oz (15 ml)

NaturalCare, Ring Stop, Ear Drops, 0.5 fl oz (15 ml) Review

€ 9,00

Fight Ringing in the Ears, Homeopathic, Healthy Hearing Support System, Indications: Dit product en deze gids samen zijn ontworpen en samengesteld om kleine symptomen van oorsuizen en/of zoemen in de oren en gevoeligheid voor lawaai tijdelijk te helpen verlichten, Waarschijnlijke oorzaken van gehoorproblemen, Tot 90% van alle mensen die behandeling voor oorproblemen zoeken, heeft een bepaald niveau van gehoorverlies, meestal veroorzaakt door lawaai. Blootstelling aan harde geluiden is verreweg de meest waarschijnlijke boosdoener. Belangrijke informatie. Raadpleeg uw gezondheidsdeskundige omdat sommige gehoorproblemen een symptoom kunnen zijn van een ander gezondheidsprobleem. Cafeïne, tabak, alcohol, aspirine, antihistaminica en voorgeschreven of vrij verkrijgbare medicijnen kunnen bestaande oorproblemen verergeren, homeopathische ingrediënten * Mogelijke symptomen verholpen: Carbo Vegetabilis HPUS doofheid; tintelingen en zoemen in de oren Natrum Salicylicum HPUS rinkelt in de oren van een lage toon, fluitend of sissend geluid in de oren Salicylicum Acidum HPUS brullend in de …


Single Remedies, Arnica 30C, 3 Tubes, 80 Pellets Each by Boiron

Single Remedies Arnica 30C Boiron Supplementen, Homeopathie, Gewrichts- En Spierpijn, Pijnbestrijding Bij Homeopathie

€ 11,50

Boiron, enkele remedies, arnica 30c, 3 buizen, 80 pellets elk – pijnverlichting. Spierstijfheid. Zwelling van verwondingen. Blauwe plekken. Veilig geen bijwerkingen geen drug interacties. Werkt natuurlijk met je lichaam. Koop er 2, krijg er 1 gratis. Ong. 80 Sneloplossende pellets per buis. Werkleider in homeopathische geneeskunde. Toepassingen.

Tijdelijk verlicht spierpijn en stijfheid door kleine verwondingen, overexperimenten en val. Vermindert pijn, zwelling en verkleuring van kneuzingen. Arnica montana is eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke pijnstiller. Vandaag is het uitgegroeid tot een van de meest populaire homeopathische geneesmiddelen over de hele wereld. Arnica wordt vertrouwd door professionele atleten om zere spieren te verzachten, door prominente cosmetische chirurgen om de pijn na de procedure te verlichten, en door gekwalificeerde mama's om speeltuinen en kneuzingen te behandelen. mironon Groot, makkelijk uit te geven en werkt goed. Zeer effectief voor pijn of pijn. Gebruik tis voor spierpijn en krijg altijd verligting zonder slechte effecten, zoal…


Boiron, Avenoc, Hemorrhoid Relief, 10 Suppositories

Boiron, Avenoc, Hemorrhoid Relief, 10 Suppositories Review

€ 8,00

Ongemak, jeuk, verbranding, homeopathische geneeskunde, uw lichaam op natuurlijke wijze helpen, wereldleider in homeopathische geneesmiddelen, Avenoc gebruiken bij het eerste teken van symptomen, gebruik, tijdelijk lichte symptomen van aambeien verlicht, zoals: ongemak, jeuk , brandend, De belofte van Boiron, Bij Boiron geloven we dat er een betere manier is om je goed te voelen. Een betere manier die op een natuurlijke manier met je lichaam werkt. Sinds 1932 zet de familie Boiron zich in voor het leveren van homeopathische geneesmiddelen. Als wereldleider in homeopathische geneesmiddelen is onze passie uw totale gezondheid. Onze belofte is uw totale tevredenheid.

Hij voegt eraan toe: Er is, voor zover ik weet, geen enkele aandoening waarvan bewezen is dat homeopathie een effectieve behandeling is. Een eczeem-bleekbad kan bacteriën op de huid doden, waardoor jeuk, roodheid en schilfering worden verminderd. Toepassing van klei en kruiden: Toepassing van een mengsel van witte klei met kruiden kan relevant zijn bij sommige genezingsprocessen. Het belang van de traditionele g…


Bionorica, Sinupret Kids Syrup, 3.38 fl oz (100 ml)

Bionorica, Sinupret Kids Syrup, 3.38 fl oz (100 ml) Review

€ 9,00

Veilig, natuurlijk, klinisch bestudeerd, bevordert de gezondheid van de neus, 100% natuurlijk GGO-vrij product, hartveilig, stimulantvrij, glutenvrij, veganistisch, voedingssupplement.

De FDA houdt toezicht op de veiligheid van veel producten, zoals voedingsmiddelen, medicijnen, voedingssupplementen, medische apparatuur en cosmetica. Ethische problemen die ontstaan ​​in evidence-based complementaire en alternatieve geneeswijzen. Er zal veel toekomstig onderzoek nodig zijn om de in vitro en in vivo effecten van kruiden en hun farmacodynamiek met andere medicijnen volledig te begrijpen125, maar de lijst in dit artikel dient als een overzicht van onze huidige kennis en aanbevelingen. Alternatieve geneeskunde, zoals het gebruik van natuurgeneeskunde of homeopathie in plaats van conventionele geneeskunde, is gebaseerd op geloofssystemen die niet op wetenschap zijn gebaseerd. De soorten onderzoeken die in de beoordeling waren opgenomen, waren beperkt tot klinische onderzoeken waarin alle ingenomen homeopathische of kruidengeneesmiddelen werden vergeleken met placebo of een ande…


Natural Balance, Super Ginkgo Biloba + Gotu Kola, 100 Capsules

Natural Balance, Super Ginkgo Biloba + Gotu Kola, 100 Capsules Review

€ 11,00

De Smart Herb, Brain and Circulatory System Formula, Dietary Supplement, Natural Balance gebruikt alleen eersteklas Ginkgo Biloba-extract, gestandaardiseerd met 24% flavonglycosiden met de juiste balans van 6% terpeenlactonen, Discover Natural Balance, sinds 1983 Natural Balance heeft de gezondheid en het welzijn van mensen een boost gegeven door het aanbieden van unieke speciale supplementen. Wetenschappelijk geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit mengen in eigen formules is onze kunst. Mensen helpen gezonder en aangenamer te leven is onze passie, Super Ginkgo Biloba Plus met Gotu Kola is geformuleerd met hoogwaardige grondstoffen voor maximale ondersteuning, Ginkgo Biloba-bladeren zijn afkomstig van een grote boom afkomstig uit Azië, waaronder Japan, China en Korea, Gotu Kola is een kruid dat wordt gebruikt in de traditionele Chinese en Ayurvedische geneeskunde, Fo-Ti een kruid dat is genezen van de wortel van de plant.

De combinatie van deze kruiden helpt angst te verminderen, de stemming te verbeteren, de geest te ontspannen en het lichaam te ontdoen van spanni…


Source Naturals, Wellness Formula, Herbal Defense Complex, 120 Capsules

Source Naturals, Wellness Formula, Herbal Defense Complex, 120 Capsules Review

€ 11,00

Immune Formula, Bio Align, Herbal Defense Complex, 2015 Vity Award, Dietary Supplement, The Wellness Family of products is ontworpen om het immuunsysteem te ondersteunen bij fysieke stress. Wellness Formula bevat een krachtige combinatie van kruiden, antioxidanten, vitamines en mineralen die zijn samengesteld om uw welzijn te verbeteren.

Men denkt dat culturele of sociale ziekten verband houden met bovennatuurlijke oorzaken zoals boze geesten, hekserij of buitenaardse/boze geesten, zelfs voor aandoeningen waarvan nu bekend is dat ze goed worden begrepen in de moderne geneeskunde, zoals hypertensie, sikkel- celanemie, cardiomyopathieën en diabetes. Het is echter niet duidelijk of het kruid vergelijkbare effecten heeft bij mensen. Ayurveda is in het Sanskriet, maar het Sanskriet werd over het algemeen niet als moedertaal gebruikt en daarom worden de medicijnen meestal uit siddha en andere lokale tradities gehaald. De praktijk en wettelijke vereisten van natuurgeneeskunde en westerse kruidengeneeskunde in Australië. Kruidengeneeskunde is de hoeksteen van de traditionele gene…


Mate Factor, Organic Yerba Mate, Fresh Green, 24 Tea Bags, 2.96 oz (84 g)

Mate Factor, Organic Yerba Mate, Fresh Green, 24 Tea Bags, 2.96 oz (84 g) Review

€ 4,00

Verse Braziliaanse Yerba Mate, USDA Organic, Energizing Herb Tea, Certified Organic door Clemson DPI, Good Feeling Energy, Taste the Freshness, Mate Factor is uniek, Fresh, niet verouderd, niet gerookt, Proef en voel het verschil, Ontdek de Mate Factor, The Factor, Zorg ervoor dat de natuurlijke levendigheid, vitamines, enzymen, bioactieve componenten en smaak van het kruid behouden blijven, is de factor die u dit heerlijke product bezorgt. Mate die vandaag beschikbaar is, is doorgaans minstens een jaar oud. We leveren echter iets speciaals: Fresh Yerba Mate, met alle geheimen van de natuur nog intact. We verwerken onze Mate onmiddellijk na de oogst, verzegelen in ondoorzichtige, luchtdichte verpakking en haasten de export om de versheid, lage hitte, geen rokerige smaak te behouden.We drogen ons kruid zorgvuldig met behulp van een proces dat de essentiële voedingsstoffen en natuurlijke smaak beschermt, die soepel en heerlijke, royale porties, onze extra grote theezakjes produceren een rijk kopje thee, gecertificeerd biologisch, we gebruiken alleen 100% gecertificeerde biologisc…


Imperial Elixir, Ginseng and Royal Jelly, 30 Bottles, 0.34 fl oz (10 ml) Each

Imperial Elixir, Ginseng and Royal Jelly, 30 Bottles, 0.34 fl oz (10 ml) Each Review

€ 10,00

Nieuw Easy Insert Straw, een gezond voedingsproduct uit China, van het beroemde Chang Bai Shan-gebergte, Ginseng en Royal Jelly, deze orale vloeibare formule combineert twee van de meest waardevolle ingrediënten van de natuur: Ginseng, de meest vereerde tonische wortel in China al meer dan 5000 jaar, en Royal Jelly, het belangrijkste voedsel voor de bijenkoningin. De 6 jaar oude ginsengwortels worden zorgvuldig verzameld in het prestigieuze Chang Bai Shan-gebergte, gelegen in de noordoostelijke provincie Jilin (Kirin), China. De verse koninginnengelei is een rijke bron van aminozuren, B-vitamines (met name B5) en enzymen. De twee samen bieden veel voedingsstoffen en een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen.

Aanbevolen gebruik als voedingssupplement, neem dagelijks 1 tot 2 softgels, bij voorkeur bij het ontbijt. Koreaanse ginseng royal jelly is een ideaal mengsel van ginseng gewonnen uit de wortel van Koreaanse ginseng en royal jelly verzameld door werkende bijen voor de voeding van een bijenkoningin. Begin door grof genoeg verse citroenmelisse, tijm, salie, oregano, l…


Nature’s Answer, Liver Support, 1,500 mcg, 90 Vegetarian Capsules

Nature's Answer, Liver Support, 1,500 mcg, 90 Vegetarian Capsules Review

€ 7,00

Ondersteunt sinds 1972 een gezonde leverfunctie, kruidencombinatie, ondersteunt de algehele gezondheid en ontgifting, met melkdistel en paardenbloem, holistisch gebalanceerd, ontdek het antwoord van de natuur en vertrouw op het verschil, veganistisch, voedingssupplement, geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie, de Genie van moeder natuur in elke fles – precies zoals ze bedoelde: “De echte waarde van een plant ligt diep in zijn natuurlijke holistische balans.” Frank D’Amelio, Sr, oprichter van Nature’s Answers, Met een van de meest uitgebreide herbariums ter wereld, heeft Nature’s Answer de unieke botanische vingerafdruk van moeder natuur geïdentificeerd op meer dan 800 referentienormen voor planten. Met behulp van geavanceerde botanische vingerafdruktechnologie dienen deze geauthentiseerde monsters elk als de standaard waarmee alle inkomende grondstoffen worden beoordeeld. Met behulp van zorgvuldig gecontroleerde extractietechnieken leggen we de holistische balans van elk kruid vast en wordt de waarde aan u, onze klant, doorgegeven. Van plant tot plank, u kunt er zeker …


NeemAura, Concentrated Neem Cream, 2 oz (56 g)

NeemAura, Concentrated Neem Cream, 2 oz (56 g) Review

€ 9,00

57% biologische inhoud, geen dierproeven, veganistisch-vegetarisch, geen dierlijke ingrediënten, hoogwaardige neemolie en onze speciale kruidenextractmix met neembladextract zijn toegevoegd op basis van aloë vera. De natuurlijke componenten van Neem worden opgenomen in de huid, herstellen, verjongen en vullen je huid aan. Neem blad extract en neem olie worden geleverd in een effectieve sterkte. Deze sterk geconcentreerde crème gaat ver, dus spaarzaam aanbrengen.

Antimicrobiële werking van kruidenextracten tegen recalcitrante endodontische pathogenen: een origineel in vitro onderzoek. Eetbare mosterdzaadolie (80 Ml/kg) werd op dezelfde manier getest om te documenteren in welke mate de fysieke kenmerken van een olie zouden kunnen bijdragen aan de orale toxiciteit van neemolie. Ethanolisch en waterig extract van neemblad vertoonden een significant anti-candidiaal effect tegen c. Indicatiesneem blad/poeder/extract (Azadirachta indica) antibacterieel, schimmelwerend, antivoeding, antiviraal, ontstekingsremmend, antiseptisch, antiparasitair. Kruidengeneeskunde (ook herbalism) i…


Frontier Natural Products, Organic Scullcap Herb, 16 oz (453 g)

Frontier Natural Products, Organic Scullcap Herb, 16 oz (453 g) Review

€ 14,00

USDA Organic, Scutellaria Lateriflora, Herbal Supplement, Non-Irradiated, Kosher, Certified Organic door QAI.

Ik geef alleen een cursus van drie lessen over dit onderwerp als iemand meer geïnteresseerd is. Andere HDS-producten die verband houden met levertoxiciteit bestaan ​​uit meerdere, vaak slecht gedefinieerde ingrediënten, zoals hydroxycut en herbalife. In de kruidengeneeskunde wordt betony gebruikt om de zenuwfunctie te verbeteren en om overactiviteit tegen te gaan. Als je het slagveld van Gettysburg, Pennsylvania, bezoekt, zie je misschien drie geneeskrachtige kruiden die rijkelijk groeien in de velden waar generaal Robert e. Ze zijn het meest effectief als ze eerst licht gestoomd of gestoofd zijn. Ceremuga, thomas col (Ret) usu projectnummer: N10-p12 70, gebogen s: kruidengeneeskunde in de Verenigde Staten: beoordeling van werkzaamheid, veiligheid en regelgeving. Ik vind het niet nodig om de commerciële azijn te verwarmen omdat deze al gepasteuriseerd is en de laatste azijn beter smaakt als de kruiden niet worden overgoten met kokende azijn. Volgens de gele keizer…


Herb Pharm, Cayenne, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Cayenne, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 8,00

Hele rijp fruit, systeemherstel, cardio en bloedsomloop, organisch USDA, kruidensupplement, vloeibaar cayennepeper-extract, biologisch gecertificeerd door biologische certificeerders.

Kruidentinctuur is een op alcohol en water gebaseerd preparaat dat een traditionele en handige manier is om kruidengeneesmiddelen te nemen. Hele cayennepeper kan huidreacties veroorzaken, afhankelijk van de persoon en het huidtype. Er was geen effect op de andere variabelen in het acute onderzoek en er werden geen effecten op een variabele, inclusief uithoudingsvermogen, gevonden wanneer het kruid werd toegediend tijdens het 4 weken durende suppletiestudie. Sluit het mengsel af en laat het twee tot vier weken zitten, schud de fles dagelijks om de kruiden samen met de vloeistof te mengen. Europese vlier (Sambucus nigra) heeft lange traditionele wortels onder kruidkundigen. Patiënten met hartchirurgie die een lage bloedsomloop, gebrek aan energie en lusteloosheid ervaren, worden versterkt en versterkt door een dagelijkse dosis cayennepeper in capsulevorm. Kruiden kunnen dus als drugs fungeren …


Now Foods, Sports, Tribulus Extreme, 90 Veg Capsules

Now Foods, Sports, Tribulus Extreme, 90 Veg Capsules Review

€ 10,00

Formule voor mannelijke prestaties, bevordert een gezonde seksuele functie, energie en vitaliteit, een voedingssupplement, vegetarisch/veganistisch, GMP-kwaliteit gegarandeerd, NU Tribulus Extreme combineert de kracht van Tribulus met andere complementaire kruiden om een ​​product te creëren dat gericht is op mannelijke prestaties en uithoudingsvermogen. Tribulus heeft een lange geschiedenis van gebruik door mannen om kracht en vitaliteit te bevorderen, en modern onderzoek geeft aan dat het kan bijdragen tot het bevorderen van de normale endocriene functie en de seksuele gezondheid van mannen. In combinatie met Maca en andere traditionele kruiden is deze formule ontworpen om een ​​optimaal uithoudingsvermogen en energieniveau te bevorderen en een gezond libido en mannelijke seksuele functie te ondersteunen.

Veranderingen in hormonale parameters secundair aan intraveneuze toediening van tribulus terrestris-extract bij primaten. Dit kruid werkt echt, maar het duurt weken voordat het resultaat laat zien. Uitgebreide database van natuurlijke geneesmiddelen. Een van deze plant…


Coldcalm, Childrens Cold Relief, 2 Tubes, Approx 80 Pellets Per Tube by Boiron

Coldcalm Childrens Cold Relief Boiron Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest

€ 9,00

Boiron, coldcalm, koude reliëf van kinderen, 2 buizen, ongeveer 80 pellets per buis – nies. Loopneus. Verstopte neus. Kleine pijnlijke keel. Non-slaperig. Geen bijwerkingen. Geen drugsinteracties. 3+ en ouder. Werkt natuurlijk met je lichaam. Quick-oplossen. Wereldleider in homeopathische geneesmiddelen.

Neem koudekloes op het eerste teken van koude symptomen. Toepassingen. Tijdelijke verlichting van koude symptomen zoals: nies. Loopneus. Verstopte neus. Kleine pijnlijke keel. Gebruik dit product niet voor een constante of chronische hoest, zoals bij roken, astma of emfyseem of als hoest gepaard gaat met overmatig slijm (slijm) tenzij voorgeschreven door een arts. Er zijn ook bijwerkingen van het krijgen van de griepprik, zoals pijn of zwelling op de plaats van de injectie, lichaamspijnen en koorts. In termen van grieppreventie is er enig bewijs dat vitamine D van waarde kan zijn (3). Is het veilig? De pillen kunnen soms een opgeblazen gevoel en gas veroorzaken en kunnen leiden tot infecties bij mensen met een ernstig verzwakt immuunsysteem. Samet heeft ervoor gekozen zic…


Natural Factors, Dandelion Root Extract, 90 Vegetarian Capsules

Natural Factors, Dandelion Root Extract, 90 Vegetarian Capsules Review

€ 8,00

Voedingssupplement, kruidenfactoren, lever en galblaas, Isura: niet-GMO – massaspecificatie – documentatie – getest in het laboratorium, gegarandeerd zuiverheid en potentie, paardenbloemwortelextract is een geconcentreerd, gestandaardiseerd extract dat is afgeleid van paardenbloemwortel in een basis van de hele wortel. Paardebloem is van oudsher gebruikt om de spijsvertering te verbeteren en de lever- en galblaasfunctie te ondersteunen.

Extracten zoals tincturen of essences bieden een handig alternatief voor kruidenthee. Calamus is een aromatisch bitter kruid dat de spijsvertering verbetert en gas, een opgeblazen gevoel en overmatige maagzuur vermindert. Deze visie zou behandelingen van chronische huidaandoeningen verplaatsen van een onderdrukkende zorgstandaard naar een ondersteunend formaat dat dieet, suppletie, kruiden- of homeopathische geneeskunde en veel geduld omvat. Doel: het identificeren van een yunnan kruidengeneesmiddel – corydalis taliensis-kruid. Knoflook is een multifunctioneel kruid dat de kloof overbrugt tussen medicinale kruiden, culinaire kruiden en voe…


Health From The Sun, Black Seed Oil, 4 fl oz (118 ml)

Health From The Sun, Black Seed Oil, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 9,00

Koud geperst, gegarandeerd puur, van Premium Seeds, Omega 6-9, voedingssupplement, getest door derden, hexaanvrij, alcoholvrij, oplosmiddelvrij, veganistisch, rigoureuze kwaliteit getest op gegarandeerde zuiverheid, potentie en waarheid- in-labelen.

De cannabisplant wordt gebruikt als kruidengeneesmiddel en is daarom in sommige delen van de wereld legaal. De resultaten van veel literatuuronderzoeken suggereren dat de gemelde bijwerkingen van kruidengeneesmiddelen vaak te wijten zijn aan een gebrek aan begrip van de bereiding en het juiste gebruik. In Tanzania wordt de traditionele geneeskunde sinds de koloniale periode afzonderlijk van de allopathische geneeskunde beoefend, maar wordt bedreigd door gebrek aan documentatie, in combinatie met de achteruitgang van de biodiversiteit in bepaalde plaatsen als gevolg van de ontdekking van natuurlijke hulpbronnen en overmatige mijnbouw, klimaatverandering, verstedelijking en modernisering van de landbouw. Er zijn eeuwenlang oefenen en gebruiken met emmenagogue-kruiden, vertelde lauren me in een e-mail. De zwarte zadenolie is onge…


Hyland’s, NuAge, No 6 Kali Phos, Potassium Phosphate, 125 Tablets

Hyland's, NuAge, No 6 Kali Phos, Potassium Phosphate, 125 Tablets Review

€ 3,00

Homeopathische weefselremedie, voor de tijdelijke symptomatische verlichting van incidentele slapeloosheid en eenvoudige zenuwspanning, is Kali Phos een zenuwvoeding. Zenuwuitputting, nerveuze indigestie, nerveuze hoofdpijn, huidproblemen veroorzaakt door angst en de vele andere aandoeningen die met stress kunnen worden geassocieerd, zijn allemaal indicaties die door Kali Phos kunnen worden verlicht. Symptomen zijn over het algemeen erger door mentale en fysieke inspanning en verkoudheid en beter met rust en warmte. Indicaties: Simpele zenuwspanning: Kali Phos is de belangrijkste remedie voor zenuwweefsel; de zenuwvoeding en revitalisator die moet worden gegeven bij aandoeningen van nerveuze aard. Het is de remedie wanneer men zegt dat de zenuwen “op scherp” staan. Af en toe slapeloosheid: Kali Phos is het principe van verlichting van symptomen van incidentele slapeloosheid door nerveuze oorzaken of door opwinding.

Ginseng is een van de oudste, populairste en meest bestudeerde kruiden ter wereld. De wereldgezondheidsorganisatie stelt dat homeopathie een van de meest gebru…


Boiron, Single Remedies, Argentum Nitricum, 30C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Argentum Nitricum, 30C, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: bezorgdheid, plankenkoorts met agitatie, algemene naam: zilvernitraat, gebruik, voor onderstaande symptomen.

Verschillende kruiden worden onderzocht en worden gebruikt als anxiolytica, bijvoorbeeld corianderum sativum, foeniculum vulgareae, valeriana officinalis enz. Zelfs de perfecte studie zal waarschijnlijk 5% van de tijd een resultaat laten zien ten gunste van de homeopathische geneeskunde omdat de meeste onderzoeken een betrouwbaarheidsniveau van 95% gebruiken, wat betekent dat u 95% zeker kunt zijn dat de bevinding waar is. De resultaten van onze meta-analyse zijn niet compatibel met de hypothese dat de klinische effecten van homeopathie volledig te wijten zijn aan placebo. Twee publicaties, een gerandomiseerde, gedeeltelijk geblindeerde studie en een klinische observatiestudie, concluderen dat homeopathie positieve effecten heeft bij patiënten met aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (Adhd). Argentum nitricum 30c van de homeopathische geneeskunde van ollois wordt traditioneel gebruikt om de symptomen van n…


Christopher’s Original Formulas, Christopher’s Original Formulas, VF Syrup, 4 fl oz (118 ml)

Christopher's Original Formulas, Christopher's Original Formulas, VF Syrup, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 8,00

Voedingssupplement.

Er wordt ons verteld dat dergelijke gifstoffen onze vitaliteit ondermijnen en onze gezondheid bedreigen, tenzij we maatregelen nemen om onszelf te ontgiften. In Tanzania wordt de traditionele geneeskunde sinds de koloniale periode afzonderlijk van de allopathische geneeskunde beoefend, maar wordt bedreigd door gebrek aan documentatie, in combinatie met de achteruitgang van de biodiversiteit in bepaalde plaatsen als gevolg van de ontdekking van natuurlijke hulpbronnen en overmatige mijnbouw, klimaatverandering, verstedelijking en modernisering van de landbouw. Sommige kruidenreinigingen zijn ook in verband gebracht met levertoxiciteit en aplastische anemie, een zeldzame bloedaandoening. Sommige onderzoeken geven aan dat ascorbinezuur essentieel is voor de gezondheid van het oog en de preventie van maculaire degeneratie en cataract. De meeste mensen in Ghana accepteren de moderne, op wetenschap gebaseerde geneeskunde volledig, maar de traditionele geneeskunde staat nog steeds in hoog aanzien. Van baby’s tot volwassenen, gezinnen houden van onze verscheid…


Nature’s Way, Pau d’Arco, Inner Bark, 1,090 mg, 180 Vegan Capsules

Nature's Way, Pau d'Arco, Inner Bark, 1,090 mg, 180 Vegan Capsules Review

€ 6,00

Sinds 1969, traditionele Zuid-Amerikaanse remedie, gecertificeerde authentieke Tru-ID, niet-GMO-project geverifieerd, voedingssupplement, veganistisch, glutenvrij, bij Nature’s Way geloven we in kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Dus beginnen we met het inkopen van plantaardige producten op de plaatsen waar ze het beste groeien. Vervolgens gebruiken we drie verschillende niveaus van wetenschappelijke testmethoden om ervoor te zorgen dat ingrediënten aan onze compromisloze normen voldoen. Zoek naar het Tru-ID-logo om producten te vinden die op authenticiteit zijn gecertificeerd door onafhankelijke tests door derden.

We bereiden onze pau d’arco-glyceriet van de gedroogde binnenschors van paarsbloemige tabebuia impetiginosa-bomen, die duurzaam in het wild is geteeld in zijn oorspronkelijke habitat in Brazilië. Ze meldden dat de meeste patiënten binnen dertig dagen na behandeling met dit kruid geen pijn meer vertoonden en velen vonden dat hun tumoren ook verdwenen of sterk verminderd waren. Veel gebruikte kruidengeneesmiddelen in westerse landen zijn onder meer essiac, iscad…


Volgende pagina »