Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Huishoudartikelen Natuurijke Producten:

Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Oil for the Garden, Garden and Houseplants, 16 fl oz (480 ml)

Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Oil for the Garden, Garden and Houseplants, 16 fl oz (480 ml) Review

€ 11,00

Tuin- en kamerplanten, beschermt en voedt aarde en planten, 100% puur en gecertificeerd biologisch, dierproefvrij, veganistisch, gecertificeerd biologisch door CCOF, 100% puur, biologische neemolie, bevat natuurlijk voorkomende azadirachtine, neemolie wordt gerespecteerd door boeren wereldwijd vanwege het vermeende vermogen om gezonde planten en grond te ondersteunen. Neem wordt eeuwenlang gebruikt en beschermt en voedt aarde en planten. TheraNeem Naturals Neem Oil for the Garden bevat alleen 100% pure neemolie, koud geperst uit zaden van de Indiase neemboom en is goedgekeurd voor biologisch tuinieren. Het is milieuvriendelijk, niet giftig voor zoogdieren en vogels en heeft geen invloed op nuttige insecten en bijen. Neem Oil maakt een biologisch afbreekbare, veilige en effectieve plantenspray en gronddouche. Deze fles kan tot 24 gallon oplossing maken, gebruik TheraNeem natuurlijke neemolie voor de tuin op alle vegetatie, inclusief kamerplanten, bloemen, rozen, fruitbomen, struiken en sierplanten, orchideeën, sierplanten, kruidentuinen, fruit en groenten, rozen, Citrus.

A…


Now Foods, Real Food, Zesty Sprouting Mix, 16 oz (454 g)

Now Foods, Real Food, Zesty Sprouting Mix, 16 oz (454 g) Review

€ 4,00

Altijd niet-GMO, klaver, fenegriek en radijszaden, unieke en smakelijke kiemmix, niet-GMO-project geverifieerd, natuurlijk voedzaam en gezond, vegetarisch/veganistisch product, Zesty Sprouting Mix, NU Real Food Zesty Sprout Mix is een unieke en smaakvolle mix van populaire kiemzaden die we hebben gecombineerd voor hun aangename, pittige smaak. Deze unieke combinatie van zaden is er een die we bijzonder lekker en voedzaam hebben gevonden. Omdat je bent wat je eet, zet NOW Real Food zich sinds 1968 in voor het leveren van heerlijk, gezond, natuurlijk en biologisch voedsel. We zijn onafhankelijk, eigendom van een familie en er trots op. Houd het natuurlijk. Houd het echt.

Een traditionele compostbak is gewoon een grote bak waar je je huishoudelijk afval in kunt gooien. Er zijn tal van manieren om uw eigen moestuin te beginnen zonder een fortuin uit te geven. Als het goed is gedaan, kunt u in minder tijd tweemaal zoveel oogsten dan traditionele buitentuinen met grond en zon. Dit maakt deze modellen ideaal voor huiseigenaren die regelmatig compost voor hun gazon willen. Gebouw…


Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Oil for the Garden, Garden and Houseplants, 16 fl oz (480 ml)

Organix South, TheraNeem Naturals, Neem Oil for the Garden, Garden and Houseplants, 16 fl oz (480 ml) Review

€ 11,00

Tuin- en kamerplanten, beschermt en voedt grond en planten, 100% puur en gecertificeerd biologisch, dierproefvrij, veganistisch, gecertificeerd biologisch door CCOF, 100% puur, biologische neemolie, bevat natuurlijk voorkomende azadirachtine, neemolie wordt gerespecteerd door boeren wereldwijd vanwege het vermeende vermogen om gezonde planten en grond te ondersteunen. Neem wordt eeuwenlang gebruikt en beschermt en voedt aarde en planten. TheraNeem Naturals Neem Oil for the Garden bevat alleen 100% pure neemolie, koud geperst uit zaden van de Indiase neemboom en is goedgekeurd voor biologisch tuinieren. Het is milieuvriendelijk, niet giftig voor zoogdieren en vogels en heeft geen invloed op nuttige insecten en bijen. Neem Oil maakt een biologisch afbreekbare, veilige en effectieve plantenspray en gronddouche. Deze fles kan tot 24 gallon oplossing maken, gebruik TheraNeem natuurlijke neemolie voor de tuin op alle vegetatie, inclusief kamerplanten, bloemen, rozen, fruitbomen, struiken en sierplanten, orchideeën, sierplanten, kruidentuinen, fruit en groenten, rozen, Citrus.

D…


Now Foods, Sprouting Jar, 1/2 Gallon

Now Foods, Sprouting Jar, 1/2 Gallon Review

€ 4,00

Met roestvrijstalen scherm, voor verse, smakelijke en gezonde spruiten.

Dit schattige kleine kasdoosje is geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten en is ideaal voor vetplanten, kruiden en andere kleine beplantingen, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Deze buitenbakken zijn ontworpen om het afbraakproces te bevorderen door vochtretentie en beluchting. Het hele jaar door kunnen we u helpen om elk seizoen met creativiteit en vreugde te begroeten, bij u thuis terwijl u decoreert en zich voorbereidt op entertainment, en ook in uw tuin. Planet natural is de winkel voor mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke, effectieve producten en oplossingen voor hun huis en tuin. Bedenk bij het kiezen van buitenverlichting of u deze primair decoratief of functioneel wilt hebben. Deze buitenkas is verkrijgbaar in een aantal verschillende hoogteconfiguraties om aan al uw tuinbehoeften te voldoen en beschikt over een snelle, eenvoudige installatie die geschikt is voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze composteringscontainers zijn ontworpen om grote hoeveelheden huish…