Goingorganic.nl

Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g)

Bug Bite Ointment.26 oz (8 g) by Hylands Huis-, Insect- En Insectenweergave, Homeopathische Pijnverlichting

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.02 kg, 14.5 x 5.1 x 1.5 cm
Productcategorie: Huis-, Insect- En Insectenweergave, Homeopathische Pijnverlichting, Home, Bug, Insect Repellent, Homeopathy Pain Relief

Hylands, bug-bijt zalf. 26 oz (8 g) – homeopathisch. Hyland's insectenhulpvervuiling is een hele natuurlijke homeopathische formule voor de eerste hulpbehandeling na bijten en steken. Of ontsteking rood, warm en opgelucht is door een koude compress, of als het wit en hard is, zal deze zalf de pijn verlichten. Bij gebruik volgens etiketaanwijzingen, zal dit product uren vergemakkelijken van de symptomen van pijn, zwelling en jeuk die door bijten en steken opgebracht worden. Gebruik – tijdelijk verlicht de symptomen van ontsteking, pijn en jeuk in verband met bijten en steken. goingorganic.nl Ik ben extreem gevoelig voor muggenbeten en heb zeer sterke reacties wanneer ik ze krijgen (veel zwellen rond bijten). Deze balsem was een godsend, mijn zwelling ging overnacht na een paar toepassingen. Dit is nu een stapel in onze holistische medicijnen kit!

Goed, ik kocht deze maanden geleden en gebruikte het nooit, en vond het toen ik door een bos insecten was gebeten. Ik was erg moeilijk en bij de toepassing van deze zalf ging de jeuk weg! En je hoeft het nog een paar uur niet aan te passen. Uitstekend product en heel handig om rond te dragen. Ik was onder de indruk (en opgelucht) door deze insectensalf. Ik werd door een gele jas gestoken en na het verwijderen van de stinger en meteen de zalf deed de pijn binnen 15 minuten af. Ik herhaalde aanvragen tot de pijn en de zwelling helemaal weg was, ongeveer 30 minuten. De volgende dag was de steekplaats slechts een beetje jeukend. Het is handig om altijd mee te nemen, het is een beetje groter dan een kapstok. Uitstekende keuze als je kinderen hebt! Dit is het enige product dat ik ooit heb gevonden die bugbites verlaagt. Ik ben zeer allergisch voor muggen en vlooien en dit vergemakkelijkt de jeuk echt.

Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g): Huis-, Insect- En Insectenweergave, Homeopathische Pijnverlichting

Je moet opnieuw toepassen, maar zo de moeite waard! Aanvullende opmerking: deze dankzegging, mijn moeder had een stoombrand verbrand kort voordat we bij haar huis aankwam. Het was dicht bij een tweede gradenbrand. We hadden niets bij de hand specifiek voor brandbehandeling, maar ik had een beetje van deze zalf in mijn portemonnee achtergelaten, dus we hebben het allemaal toegepast. Niet alleen deed het de pijn in een paar minuten, we konden onze dankzegging genieten. Niet alleen dat, maar na later opnieuw aan te passen, was de pijn volledig gestopt. De volgende dag had ze een paar blaren en roodheid, maar weinig tot geen pijn. Ik verlaat hier nooit zonder huis. Ik kan niet zonder dit product zijn! Als ik beetje word, zwelt het echt op en duurt ongeveer een week met pijnlijke jeuk, enz. Dat laat me in slaap vallen of wakker worden, maar dit product werkt onmiddellijk om releif te brengen en na een paar toepassingen is de jeuk weg! Ik ben nu van New City, dat ik elke dag naar de bergen verhuist wanneer ik de nacht uitlaat, denk ik dat ze het noemen.

Weinig vliegen. Ik denk dat mijn lichaam er niet aan gewend is. Zij aanvallen mij en dan wordt het gebied gezwollen en jeukend erg slecht. Ik had beide mijn enkels gezwollen en rood, dus ik kocht hylands bug bite salf. Het verlicht jeuk, dat het erg belangrijk is dat je niet scrapt, omdat je infectie kan veroorzaken. Het duurt een paar dagen om weg te gaan. Volgende keer zal ik het gebruiken voordat ik uitgaan of tenminste zodra ik de beet voel. Dit product werkt goed om de jeuk van muggenbeten te verlichten. Lijkt heel goed op mijn zoon te werken, fijn ruiken, makkelijk te gebruiken, maar heeft niets gedaan voor mijn baby's bugbites. Het werkt en handig!

Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g): Huis-, Insect- En Insectenweergave, Homeopathische Pijnverlichting

Werkt heel goed! Had mijn twijfels toen ik het bestelde. De dag dat ik het kreeg, werd ik door een rode wesp op mijn vinger gestoken – wat pijn! Nadat de theezakjesverwijderaarstechniek en het eerste comfrey extract (voor bacteriën) wrijven, nog steeds veel pijn, verspilde dit en in ongeveer een minuut, geen pijn. Behandelde de resulterende zwelling met ijs en later mijn pinon sap salve en vernieuwde de insectenhalssalf na enige handwash of water op mijn handen en bleef de hele nacht pijnloos. Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g) Ik had dit ook net geprobeerd op 3 vuurmierbieten die eerder werden gestoken en geen pijn meer van hen. Ik beveel het aan. Het stopt met jeuk! Toegepast aan mijn dochters muggenbeten en het verzacht het jeuk in een keer! Aanbevolen! Dit is een herbestelling voor ons. Het was voor lange tijd niet meer op voorraad. Gelukkig om het terug te krijgen, want het is heel snel en effectief. Ik heb ontdekt dat dit product het enige is dat jeukende muggenbeten kan stoppen!

Review: Hylands, Bug Bite Ointment.26 oz (8 g)

Ik heb bijna alles geprobeerd, en alles en de insectenhalssalf was de enige die de jeuk stopte en ook een rustgevend effect had. In de zomer vertrek ik mijn huis niet zonder dat. Oké, erg tevreden, het is zo klein dat het zo klein is. Bestellen meer. Goed! Hou van de grootte. Er zijn 227 remedies vermeld voor pijn in de hiel; 15 remedies vermeld voor pijn in de hiel 's nachts; en 58 voor pijn in de rechter hiel. Leer van moeders zoals zij door voorbereid te zijn! Maar als het immuunsysteem gestrest is (door vaccins, medicijnen, pesticiden, verwerkt voedsel, toxines), kan het zijn vermogen verliezen om de parasietpopulaties onder controle te houden en die paar hartwormen of darmwormen zullen in honderden of duizenden veranderen en je hond zal snel ziek worden. Wij geloven dat dit een ontbrekende schakel is in het bouwen van een gezond lichaam en het reinigen van ongewenste gifstoffen. We hadden een mierenprobleem en we konden er niet achter komen waar ze aankwamen, dus bestrooide ik kruidnagelpoeder onder mijn voordeur, en ze renden allemaal weg en we hebben ze sindsdien niet meer gezien. Deze hielpen de zwelling en de pijn te verlichten, en in tegenstelling tot de spierverslappers en pijnmedicijnen die ik had voorgeschreven, kon ik deze gewoon nemen en nog steeds werken en rijden. Zowel kamille als calendula hebben aangetoond ontstekingen te verminderen en genezing te bevorderen (Foster, 1997).

Voor extra opluchting, wikkel het met tijm doordrenkte washandje om een ​​ijsblokje voor een natuurlijk koelend effect. Bovendien zal de sterke geur van knoflook muggen afschrikken. Hier is een uittreksel uit mijn boek getiteld homeopathische eerste hulp remedies en crèmes over ledum en zijn toepassingen. Maar als je een jeukende puinhoop krijgt, kunnen deze natuurlijke remedies helpen. En ik kwam er ook achter dat ik gevoelig ben voor speeksel op bedwantsen en dat mijn allergie zo slecht is. IJs is echt een van de eenvoudigste, maar meest effectieve huismiddeltjes voor muggenbeten bij baby's. (Remedies kunnen nog steeds worden gebruikt, om het vroege trauma te verminderen en om herstel te helpen). Het is het beste om te genieten van rauwe lokale honing zelf. Als je veel beten hebt, verdun dan 2 kopjes azijn in een lauw bad en laat 20 minuten weken.

Houd je ogen open om te zien of de remedie zijn werk heeft gedaan en ontdekte een andere laag die moet worden aangepakt. Het krachtige mengsel van aloë vera-gel en kurkumapoeder maken effectieve huismiddeltjes voor insectenbeten. Homeopathische geneesmiddelen zijn per definitie niet giftig. Deze natuurlijke remedie voor ernstige muggenbeten veranderde hun leven drastisch en nu, voor het eerst in maanden, kan het loriel ademen.