Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Incontinentie Blaas Ondersteuning Natuurijke Producten:

Hylands, EnurAid, 50 Tablets

Hylands, EnurAid, 50 Tablets Gezondheid, Incontinentie Blaas Ondersteuning, Blaas

€ 5,90

Als stress-incontinentie niet significant verbetert, wordt een operatie voor urine-incontinentie vaak aanbevolen als volgende stap. U hebt mogelijk een probleem met de blaascontrole als u vaak meteen moet gaan of urine lekt tijdens normale activiteiten. Er zijn verschillende behandelingsopties beschikbaar. Boven matig opneembare doses, kunnen zeer hoge doses vitamine c minder waarschijnlijk gezondheidsvoordelen opleveren en mogelijk de blaas irriteren. Dit is een techniek om een ​​lichaamsfunctie te leren beheersen die normaal niet onder controle staat. In de meeste gevallen moet u mogelijk enkele weken lang een supplement nemen voordat u een effect opmerkt. Uw arts kan u helpen bij het opstellen van een schema voor blaastraining, waarbij u op gezette tijden plast en de intervallen tussen baduitstapjes geleidelijk verhoogt.

Gezondheid navigator is zo'n waardevolle bron. D, hoogleraar urologie en senior associate decaan voor medisch onderwijs aan de universiteit of Kansas's school of medicine. Yoga-therapie integreren in het beheer van urine-incontinentie: een casu…


EnurAid, 50 Tablets by Hylands

EnurAid Hylands Gezondheid, Incontinentie Blaas Ondersteuning, Blaas

€ 5,90

Hylands, enuraïde, 50 tabletten – sinds 1903. Homeopathisch. Enuraide voor tijdelijke verlichting van symptomen van onvrijwillige urinering bij vrouwen. Gebruik: behandelt overactieve blaas bij vrouwen (urinefrequentie, de noodzaak om meer vaak te gebruikelijk dan normaal, meestal meer dan 8 keer in 24 uur), urine-urgentie (een sterke behoefte om direct te urineren), incontinentie aan te trekken (lekken of bevochtigen als u kunt de drang om te urineren niet controleren). Hyland's enuraïde helpt bij het vergemakkelijken van symptomen van blaascontrole en aanverwante symptomen. Zoals alle homeopathische geneesmiddelen heeft enuraid geen bekend contra-indicaties of bijwerkingen. mironon Als ik urinale urgentie en incidentele stressincontinentie begon te hebben, zocht ik naar een nonchirurgische remedie. Het probleem werd steeds ernstiger en uiteindelijk had ik een operatie maar het werkte niet. Ik ben zo blij dat ik Enuraid vond. Hoewel ik andere producten heb geprobeerd, werkt dit beter dan iets voor mij.

Ik hoef me geen zorgen te maken over hoesten, niesen, hangen of n…