Goingorganic.nl

Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml)

Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml) by Indigo Wild Bad, Schoonheid, Zeep

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml)
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.27 kg, 4.8 x 6.4 x 15 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zeep, Bath, Beauty, Soap

Indigo wild, zum wassen, natuurlijke vloeibare zeep voor handen en lichaam, wierook en myrra, 8 fl oz (225 ml) – zum wassen. Bewijs dat niet alle fetishes vies zijn. Het is de ervaring die je moet ervaren. Hemelgeur in wierook en mirre, het is hydratatie van de huid met verzeepte organische oliën van olijf, kokosnoot en jojoba. Het is zum was. Super verzachtend, zorgvuldig handgemaakt, verboden aromatisch, en heerlijk gewoonte vormen. goingorganic.nl Nogmaals duurde de geur niet lang. Toen ik het als lichaamszeep gebruikte, kon ik het na een uur niet ruiken. Ik bevond mezelf om het lichaam olie op te zetten om wat geur aan te houden. Te geurig voor mij, niet natuurlijk genoeg. Ook iets droog. Ik was teleurgesteld, vooral gezien de prijs.

Toen het aankwam, probeerden we het toch. Geur is te vals voor ons, vooral omdat wij wierook en mierrharsen hebben en de geur veel verschilt. Nooit meer. Hou ervan! Dit is mijn favoriete zomerse geur. Ik zou het 5 sterren geven, behalve als ik het wou dat het een beetje meer hydrateren, het droog mijn handen. Hou van deze was. Het is geur zo aardig! Soothing!

Hou van de geur. Hou van alle wilde indigo producten die ik heb gebruikt. Frankincense en mirre is een van mijn favoriete geur! Een beetje duur anders is perfect! Ik hou van deze zeep. Een kleine druppel is genoeg. Het is erg vriendelijk voor atopische huid. Het heeft vreemde geur, maar het is niet agressief. Ik zal zonder twijfel herhalen. Ik hield vooral van de geur. Zeer aangenaam product voor het wassen van de hand en zacht. Dit is ook leuk. Hou van de geur, deze zeep maakt mijn huid zacht en gehydrateerd. Als u wierook en mirre houdt, is dit heerlijk, redolent van wierook en mirre.

Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml): Bad, Schoonheid, Zeep

 Ik was alleen in de buurt om het te vinden in de lokale winkels rond de kersttijd, dus ik vind het graag het hele jaar door en tegen een goede prijs hier. Geweldig voor handen en lichaam. Dit is een van mijn favorieten uit de 5 artikelen die ik van webshop wedstrijd heb gewonnen. Het ruikt een beetje mysterieus, maar heel sensueel, sexy en aangenaam. Ik heb het twee keer gebruikt om mijn handen te wassen, en ze drogen je huid een beetje uit. Wat ik deed was om een ​​amandel zum rub te wrijven, ik won, en nu voel mijn handen gladder. Een geweldige koop voor degenen die van wierookmier houden. Manier te sterk van een geur. Gebruikt om mijn handen te wassen, en later ging een douche en mijn handen rookten nog steeds zo. Ik ben geen persoon die parfums draagt ​​of stofzuigers, frebreeze, enz. Gebruikt, zodat geuren me lastig maken, maar dit was boven de top. Ruikt als een mens cologne Gingen in de prullenbak.

Rond de jaren 1880 innoveerden de heilbronners de eerste vloeibare castillezeep en leverden openbare sanitaire ruimtes in heel Duitsland. Rijk aan vitamines en mineralen helpen netels om haargroei op zachte wijze te ondersteunen. Milieuvriendelijke, veganistische formule. Olijfolie is voornamelijk oliezuur, een vetzuur dat olijfolie helpt gemakkelijk in je huid binnen te dringen en de huid te voeden met al zijn antioxidanten. Ik wil alleen maar zeggen dat dit een leerervaring voor mij is van jullie allemaal. U moet een specifieke markt nagaan die geschikt is voor uw producten. Terwijl gewone zepen de huid van essentiële voedingsstoffen kunnen verwijderen, heeft duif beauty bar milde reinigingsmiddelen om voor de huid te zorgen tijdens het reinigen. Dit zeeprecept bevat veel vetten (shea boter, reuzel, kokosolie, ricinusolie, olijfolie en hennepzaadolie) samen met een flinke hoeveelheid witte kaolien klei om het extra romig en schuimend te maken. Een van de meest effectieve organische wasbeurten die we hebben getest. Slechts één pomp zorgt voor een langdurig, rijk en zijdeachtig schuim dat uw huid helemaal schoon zal maken (maar niet droog). Om dezelfde problemen die ik eerder had te voorkomen, in plaats van het getraceerde mengsel rechtstreeks in de broodvorm te gieten, dekte ik de container af met plasticfolie en wachtte ik 10 minuten om het te laten geleren.

Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml): Bad, Schoonheid, Zeep

Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml)

Over het algemeen adviseer ik ongeveer 1 theelepel honing per pond totale zeep. Het antibacteriële label springt op allerlei soorten zeep, vooral kinderenzepen, reinigingsdoekjes en zelfs badzepen voor volwassenen. De biologische kruiden die we in de zeep doen, brengen hun geweldige therapeutica in de mix. Hoe u rozenwatertoner maakt met behulp van verse rozenpeta. Gehouden als een van de oudste etherische oliën, is pepermuntolie door rigoureuze testen voor gezondheidsvoordelen gegaan. Het is verleidelijk om mijn dochter een zeepachtig bad te geven elke keer als ze in het zand speelt, maar misschien kan een snelle spoeling het wel doen. Maar ik wil me concentreren op geuren en 100% natuurlijke materialen.

Review: Indigo Wild, Zum Wash, Natural Liquid Soap for Hands and Body, Frankincense & Myrrh, 8 fl oz (225 ml)

Voeg altijd loog toe aan water (niet water om te loog) en begin meteen met roeren. Lanikai staat bekend om zijn geuren, die het meest lijken op de favoriete bloemen en vruchten van Hawaï, waaronder plumeria, kokosnoot en tahitiaanse gardenia. Zie het recept bij een pompoen en een prinses. We houden van de charme van dingen die langzaam en plagerig tot stand komen en vragen om geduld. Door vallen en opstaan, veel tijd besteed aan het doorzoeken van internet en boeken, en een behoorlijk aantal mislukte batches, heb ik nu een succesvol proces en een groot scala aan producten. We gebruiken hun zepen die onze huid uitdrogen en daarna nemen we onszelf met hun lotions om te helpen de olie te herstellen die we hebben afgewassen. Een lage prijs is een afname van de waarde, zoals u al zei. Als u van deze aanbevelingen hield, kunt u hier door meer productfuncties bladeren! Ik geloof dat ik veel verder in mijn zaken zou zijn geweest als ik angst in de kont had geschopt, in mijn product geloofde en gewoon het verdraaide ding deed! Nadat al ons onderzoek was afgerond voldeden slechts 27 producten aan onze normen voor vakmanschap en kwaliteit van ingrediënten. Kan ook worden gebruikt om de huid te beschermen en te voeden voor het scheren. Maar wat ik heb gevonden, is dat ons bedrijf niet kan instaan ​​voor het verzenden van eindeloze hoeveelheden gratis monsters, het disconteren van groothandelproducten, het maken van op maat gemaakte producten of het leveren van gratis displays.

 Ik weet niet zeker of het de moeite waard is, ook al ben ik dol op het maken van zeep, het is stressvol als je je realiseert dat hun 1000's en 1000's van ons overal overstromen. Dit is zo moeilijk voor mij geweest, zonder vrienden hier en echt geen ondersteuningssysteem of verkoop, ik moet me opnieuw concentreren. Ik geef nu lessen over het maken van zeep, samen met verschillende andere natuurlijke producten. Met het vermogen om zonnebrand te kalmeren, wonden te helen, acne te behandelen, te hydrateren en de uiterlijke tekenen van veroudering te trotseren, is Aloë Vera echt een verbazingwekkend exemplaar en de perfecte kandidaat voor het maken van zeep. Superfatting maakt het verschil tussen een stuk zeep die reinigt en een stuk zeep die reinigend en hydraterend is. Je verkoopt geen kanker medicijnen, maar de meest eenvoudige items mogelijk, een zeep! Ik ga het zeker eens proberen, maar als ik mijn haar kan schoonmaken met de resultaatbonus!

Vul een spuitfles met 1/3 castillezeep en 2/3 water.