Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Antioxidanten, Indool 3 Carbinol

Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules

Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules Supplementen, Antioxidanten, Indool 3 Carbinol

Thorne Research Indole-3-Carbinol

€ 24,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules
Inhoud: 0.05 kg, 9.7 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Supplements, Antioxidants, Indole 3 Carbinol, Supplementen, Antioxidanten, Indool 3 Carbinol Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natural Calm Cream, 4 oz by Natural Vitality

Dus ik ben ervan overtuigd dat al mijn symptomen te wijten waren aan een piek in oestrogeen die dit supplement heeft afgeremd. Overige ingrediënten: Gelatine, microkristallijne cellulose (plantaardige vezels), kan een of beide van de volgende bevatten: Magnesiumstearaat, silica. Ik heb altijd een heel gezond dieet gegeten en was erg in de war waarom ik aankwam en zelfs probeerde een dieet te verongelukken om het te verliezen, wat niet werkte. Atleten waren de eerste die wei-eiwit als een anti-katabool supplement gebruikten om spiermassa te bouwen. Dit kan ook belangrijk zijn bij mannen, vanuit het oogpunt van het voorkomen van prostaatkanker. De reputatie van brassica-groenten als gezond voedsel berust gedeeltelijk op de activiteiten van diindolylmethaan. Dim en i3c ondersteunen gezonde borst- en prostaatweefsels, dim ondersteunen het gezonde metabolisme en de uitscheiding van oestrogeen, bevorderen de gencommunicatie op receptorniveau, ondersteunen een gezonde balans van oestrogeen en androgeen en ondersteunen gezond baarmoederhalsweefsel. Life Extension maakt ook een behoorlijke aanvulling, maar dat is een beetje duurder. Als vitamine C niet aanwezig is wanneer kruisbloemige groenten worden gegeten, zal meer i3c zich natuurlijk vormen. Dim-100 ondersteunt evenwichtige oestrogeen- en testosteronhormoonverhoudingen, ondersteunt de magere spiermassa, uitstekend voor zowel mannen als vrouwen.

De kruisbloemige keuze: Dim- of 13c-fytonutriënten-supplementen voor kankerpreventie en gezondheidsbevordering – diindolyl-methaan, indol-3-carbinol. De effectieve combinatie van deze twee stoffen helpt een gezonde cellulaire functie te behouden. In een kleine klinische studie verhoogde suppletie met dim na dosis gedurende een dag van 108 mg / dag de urinaire excretie bij postmenopauzale vrouwen met een voorgeschiedenis van borstkanker (34). Plasma sex-steroïde hormonen en het risico op borstkanker bij Chinese vrouwen. Want vitamine C is een krachtige antioxidant, immuunmodulator, integraal onderdeel van talloze metabole, endocriene en neurologische functies, en een absolute vereiste voor de synthese van collageen, van vitaal belang voor huid, botten, spieren en bindweefsel. Omdat gezonde vetten een grote rol spelen bij de vorming van hormonen, kan ala dus helpen om de hormoonspiegels te optimaliseren en de mannelijke vruchtbaarheid te versterken. Met name A) dim heeft aangetoond dat het de p21-genactiviteit herstelt die de synthese van DNA voor nieuwe kankercellen voorkomt. Melatonine verhoogt de productie van cellen van het immuunsysteem door het hele lichaam. Expressieprofiel van differentieel-gereguleerde genen tijdens progressie van androgeenonafhankelijke groei in menselijke prostaatkankercellen. Overmatig gebruik van indole-3-carbinol-supplementen in de hoop kanker te voorkomen kan onverstandig zijn, omdat de hormoonbalans moet worden getest (via een eenvoudige bloedtest) voordat het normale gebruik plaatsvindt.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
MediNatura, BHI, Mucus Relief, 100 Tablets

Supplementen, Antioxidanten, Indool 3 Carbinol – Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules

Wetenschappers hebben specifieke extracten van kruisbloemige groenten (zoals broccoli, bloemkool, kool en spruitjes) geïdentificeerd die helpen bij het handhaven van gezonde hormoonspiegels. Deze resultaten geven aan dat oxidatieve stress een belangrijke rol speelt bij de i3c-tumorpromotie en nac onderdrukt de inductie van hepatocellulaire veranderde foci met onderdrukte cytoplasmatische oxidatieve stress. In de zure maagomgeving wordt i3c gemakkelijk omgezet in dim (di-indolemethaan) plus een volledig spectrum van extra verbindingen waarvan aangetoond is dat ze vrije radicalen neutraliseren en een goede ontgifting bevorderen. In een breed scala van kankercellen is aangetoond dat curcumine celkrimp, chromatine-condensatie en dna-fragmentatie induceert en cellulaire signaaltransductie blokkeert. De borstkankertumorregressie kan het resultaat zijn van de bio-energetische activiteit van coq10, uitgedrukt als de hematologische en immunologische activiteit van deze vitamine. Voorlopig bewijs echter dat i3c en dim de activiteit van cyp1a2 kan verhogen (111, 112) suggereert de mogelijkheid van i3c of verminderde suppletie om de serumconcentraties van door cyp1a2 gemetaboliseerde medicijnen te verlagen (113). Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules De popeye van het stripfiguur groeide spieren uit door zijn spinazie te strelen, die groene veggie die alleen werd verafschuwd door kinderen en door fijnproevers werd gewaardeerd voor Florentijnse gerechten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Bach, Original Flower Remedies, Chestnut Bud, 0.7 fl oz (20 ml)

Thorne Research, Indole-3-Carbinol, 60 Vegetarian Capsules Beoordeling

Honderden onderzoeken die het afgelopen decennium zijn gepubliceerd, getuigen alleen al van de monumentale onderzoeksinspanningen die zijn gemobiliseerd om de rol van vitamine c bij kankerpreventie en -behandeling te documenteren. Het merendeel van de huidige onderzoeksgegevens is gekoppeld aan de preventie en zelfs de behandeling van hormoongestuurde kankers, zoals prostaat- en borstkanker, maar er is onderzoek met andere kankers en het verlagen van het cardiovasculaire, diabetes- en obesitasrisico. Sommige van die voedingsmiddelen die effectief zijn voor cance-preventie, zullen dit zijn omdat ze direct of indirect via het immuunsysteem kanker kunnen stoppen zodra ze beginnen. Vitamine A is ook van cruciaal belang voor het immuunsysteem en is een stimulerend middel voor het immuunsysteem. Het wordt aanbevolen om een ​​magnesiumsupplement te nemen om een ​​overmatige calciumabsorptie tegen te gaan. Als de meting buiten je normale bereik valt, zoals te hoog, en je hebt ook normale testosteronniveaus voor je leeftijdsgroep, hoogstwaarschijnlijk ben je een snelle omvormer naar oestrogeen. Specifiek werd vastgesteld dat het voeden van vrouwelijke ratten terwijl ze jong waren en nog steeds in ontwikkeling waren, een levenslange bescherming tegen borstkanker verleende. Farmacodynamica van fytochemische voedingsindolen i3c en dim: Inductie van nrf2-gemedieerde fase II metaboliserende en antioxiderende genen en synergisme met isothiocyanaten.

Multi-caroteen antioxidant, caroteen-supplement, nature's way – 60 softgels protectamins multi-caroteen antioxidant caroteen-supplement bevat verschillende antioxidanten uit de caroteenfamilie en het hoogste niveau van alfa-caroteen dat beschikbaar is, natuurlijk gewonnen uit rode palmvruchten. Vitamine A heeft veel gunstige eigenschappen: het induceert celdifferentiatie, stimuleert de immuniteit, is antiviraal, is een antioxidant en is nodig voor de vorming van bot-, eiwit- en groeihormoon. Preventieve effecten op prostaattumoren bij muizen. Indol-3-carbinol is een natuurlijke verbinding gewonnen uit kruisbloemige groenten (zoals kool, broccoli, bloemkool en spruitjes) die het lichaam kan helpen om een ​​optimale hormoonbalans te handhaven.