Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Insectenwerende Middelen, Insect

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml)

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml) Review

€ 5,00

Ga naar webwinkel >>

Product: All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml)
Inhoud: 4 fl oz, 0.14 kg, 3 x 6.4 x 14.7 cm
Categorieën: Insectenwerende Middelen, Insect, Bad

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Cococare, Cocoa Butter Complexion Bar, 4 oz (110 g)

Veilig, pantser DEET-vrij insectenwerend middel, DEET-vrij, GMO-vrij, meer dan 26% actieve ingrediënten – Een van de hoogste, gebruikt zes afstotende oliën – Een van de hoogste, onafhankelijk bewezen niet-irriterende en allergie geteste, Goed voor kinderen en mensen met een gevoelige huid, die kleding of uitrusting niet beschadigen, zweet- en waterbestendig voor een actieve levensstijl. Genieten van een buitenlevensstijl heeft vele voordelen, maar insecten zijn daar niet één van! Van wandelen in de diepe bossen tot loungen in de achtertuin, Herbal Armor Natural Insect Repellent is een must-have die een uiterst effectieve oplossing biedt om je te beschermen tegen muggen en andere vervelende insecten, natuurlijk, houd je gezin veilig en beschermd met All Terrain’s effectieve DEET-vrije insectenwerende formule, terwijl het goed voelt over hoe het niet giftig is en niet schadelijk is voor het milieu. Herbal Armor Insect Repellent is perfect voor actieve/avontuurlijke mensen en families die onderweg zijn.

Fruittest: de insecten waren niet geïnteresseerd. Brand is een grote speler in de insectenwerende wereld en verkoopt alles, van muggenlampen tot sprays in de achtertuin tot actuele insectenwerende middelen. Persoonlijke bezittingen vervoerd in voertuigen besmet met bedwantsen is een ander middel om deze insecten te verspreiden. Onze speciale mix van essentiële oliën in onze natuurlijke insectenwerende middelen omvat citroeneucalyptus, cederhout, citronella, lavendel, rozemarijn, citroengras, basilicum en tijm. Zie je, ze zijn gemakkelijker te gebruiken en mee te nemen dan sommige andere insectenwerende middelen. U moet muggenwerende zeep gebruiken voordat u van plan bent tijd buitenshuis door te brengen, dat wil zeggen voor picknicks, buitenshuis werken of buitenfeesten. Idealiter zouden reizigers insectenwerende middelen moeten kopen voordat ze op reis gaan. Als onderdeel van hun tests van insectenwerende middelen, testten consumentenrapporten de originele huid, zo zachte badolie, het product waar zoveel mensen bij zweren om muggen af ​​te weren. Het aanbrengen van deet bevattende sprays (insectenwerend middel Repel 100, insectenwerend middel uit diep hout viii en insectenwerend middel tegen huidschilfers) resulteerde in een sterke vermindering van de aantrekkingskracht. Met 10% picaridin is dit insectenverdrijvend middel voor baby’s potentieel minder irriterend dan zijn deet-gebaseerde concurrenten. Mijn vrouw en ik plannen een reis naar Oost-Azië, en we waren een beetje bezorgd dat onze baby gebeten zou worden door insecten.

Insectenwerende Middelen, Insect - All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml)

Omdat deze chemicaliën worden geclassificeerd als pesticiden, keurt de epa niet alleen elke afstotende chemische stof goed voor gebruik, maar ook elk specifiek product dat die chemische stof bevat. Zo meldt een nieuwe studie die onderzocht hoe blootstelling aan twee veelvoorkomende insectenwerende middelen de overleving van waterdieren beïnvloedde. Iguana llc was een waarnemer uit de eerste hand van de harde effecten die overmatige blootstelling aan de zon en insecten op de huid kunnen hebben door het werk met het leger. De kosten voor het verwijderen van een persoonlijke verblijfplaats van deze insecten zijn aanzienlijk en pogingen tot bestrijding zijn vaak niet meteen succesvol, zelfs niet wanneer ze worden uitgevoerd door professionals. Afgezien van picaridin, bevat dit muggenspray voor baby’s ook vitamine E en aloë vera die het een hydraterende kwaliteit geven. Muggenwerende pleisters voor de transdermale toediening van thiamine (vitamine b1) zijn al tientallen jaren beschikbaar voor consumenten. Er zijn verschillende benaderingen om de werkzaamheid van insectenwerende middelen te evalueren. Deze pompspray is ontworpen om allerlei soorten insecten te bestrijden.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Derma E, Skin Brighten, 2 oz (56 g)

Insectenwerende Middelen, Insect – All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml)

De verpakking van dit insectenwerend middel lijkt veel meer op een lotion dan op een insectenwerend middel. Studies hebben aangetoond dat verschillende insectenwerende middelen een vergelijkbare werkingswijze gebruiken. De fopspeen is met trots gemaakt in de VS en heeft een lichte geur van citroen en vanille. Toepassing van deet-vrije afstotende sprays (Cutter lemon eucalyptus, ecosmart organisch insectenwerend middel, cutter natuurlijk insectenwerend middel en avon huid dus zachte insectenbescherming) leverde verschillende resultaten op. We gebruiken een plantaardige extractie van allicine uit teentjes knoflook als een effectief maar toch zacht insectenwerend/tekenafweermiddel dat veilig is voor alle leeftijden. Als u ervoor kiest om te gaan met een synthetisch insectenwerend middel voor baby’s, moet u beslissen met welk chemisch actief ingrediënt u zich prettig voelt. Maar het zou een lange weg moeten helpen om u te helpen de muggenwerende lotion uit te kiezen die het beste bij u past. Nature’s Bath is erg trots om aan te kondigen dat onze producten zijn geaccepteerd door het kentucky gilde van kunstenaars en ambachtslieden. Skin so soft bug guard plus picaridin, een speciaal insectenwerend middel, presteerde redelijk goed tegen teken en muggen. Zo heeft avon skin so soft bug guard (10% Citronella) de aantrekkingskracht van ae verminderd. Reizigers mogen bedwantsen vervoeren in bagage en op kleding.

Na het testen realiseerden we ons dat het grootste nadeel van ole-gebaseerde insectenwerende middelen is dat ze echt, echt, heel erg stinken. Deze ingrediënten zijn minder giftig, maar waarschijnlijk net zo effectief in het afweren van insecten als deet. Om dit onderzoek voort te zetten, zijn rodriquez en hansen bezig muggenwerende armbanden en clip-on insectenwerende middelen te testen, en zijn ze van plan hun resultaten op tijd te publiceren voor het volgende muggenseizoen. Ecosmart biologisch insectenwerend middel werkte ook tegen ae. Producten zoals permanone en sawyer, permethrin, repel en ultrathon permethrin kledingbehandeling zijn epa-geregistreerd specifiek voor kleding en uitrusting. (Aanvullende informatie over kledingwerende middelen en het juiste gebruik ervan wordt hieronder vermeld). Insectenwerende middelen die permethrin of pyrethrin bevatten, plantaardige insecticiden, zijn mogelijk veilig voor honden, maar zijn niet veilig voor katten. Het heeft geen vergelijkbare, gevalideerde tests voor veiligheid en werkzaamheid ondergaan en is niet geregistreerd bij epa als insectenwerend middel. Dit rad-exclusieve insectenwerende middel is gemaakt met een gepatenteerde mix van etherische oliën om effectief te zijn tegen insecten zonder de huid uit te drogen. Vergeleken met andere pompsprays biedt de zager de meest gelijkmatige wolk van afweermiddel. Onze studie heeft eerdere resultaten bevestigd dat vitamine b1 geen systemisch insectenwerend middel is.

All Terrain Bug Insectenwerende middelen: Het actieve ingrediënt van het product, picaridin, is een synthetisch afstotend middel gemodelleerd naar een verbinding die van nature voorkomt in de zwarte peperplant. De meeste muggenwerende zepen bevatten veel natuurlijke ingrediënten, zoals essentiële oliën, die enig anekdotisch bewijs hebben van muggenwerende activiteit. Dat bewijst hoe zacht dit product echt is, terwijl het nog steeds behoorlijk effectief is in het afstoten van insecten. Onze deet-vrije, natuurlijke insectenmix maakt gebruik van de pure essentiële oliën van citronella, citroengras en ceder, die heerlijk ruiken voor mensen maar van nature vervelende muggen, vlooien, teken en bijtende vliegen afstoten. Voor degenen onder u die gevoelig zijn voor deet en andere chemische insectensprays, hebben we milieuvriendelijkere keuzes die u of het milieu niet zoveel schade toebrengen als andere sprays. Samenvattend laten de resultaten van dit onderzoek zien dat niet alle in de handel verkrijgbare insectenwerende middelen effectief zijn bij het afstoten van muggen en dat de werkzaamheid ook afhangt van de soort mug die wordt afgestoten. Een van de deet-vrije sprays die we hebben getest (Cutter lemon eucalyptus insectenwerend middel) verleende een langdurige, sterke afstoting tegen deze soort. Omgaan met insecten en insecten in de buitenlucht is geen gemakkelijke taak. Opgemerkt moet worden dat muggenwerende zepen met etherische olie niet op werkzaamheid zijn getest. Het kan tien seconden langer duren om lotion aan te brengen en nog eens tien seconden om je handen te wassen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
100% Natural Soy Essential Oil Candle, Vitality, Peppermint & Eucalyptus, 8.8 oz (260 g) by Aroma Naturals

All Terrain Bug Insect Repellents Insectenwerende Middelen, Insect, Bad

Cdc heeft informatie geëvalueerd die is gepubliceerd in door vakgenoten beoordeelde wetenschappelijke literatuur en beschikbare gegevens van epa om verschillende soorten epa-geregistreerde producten te identificeren die voldoende afstotende activiteit bieden om mensen te helpen de beten van ziektedragende insecten te verminderen. In onze gids hebben we een verscheidenheid aan insectensprays en insectenwerende middelen opgenomen die verschillende ingrediënten gebruiken, zoals deet, picaridin en natuurlijke etherische oliën. Zou deze kleine pomp een natuurlijk pantser tegen de insecten creëren? Tanya heeft haar insectenspray aanbevolen en we zijn zo blij met hoe goed het werkt. Dit 3m ultrathon insectenwerend middel doet precies dat. Geen agressieve chemische geuren, maar insecten haten het! Raadpleeg uw arts of zorgverlener als u vragen of opmerkingen heeft. Tansynella is een 100% natuurlijke, zeer effectieve, biologische speciale olie voor gebruik in bad en lichaam om insecten af ​​te weren en de huid te hydrateren.

Het werkt ook door onze geur te blokkeren, maar doodt de insecten niet en is effectief tegen muggen, bijtende vliegen, teken, vlooien en vlooien. Insectenafweermiddel Botanicals is daar een goed voorbeeld van. Als u op zoek bent naar een natuurlijk, zacht product voor uw baby, dan is dit california-insectenwerende middel precies wat u nodig heeft. Zonnebrandcrème kan huidkanker helpen voorkomen en insectenspray kan je beschermen tegen schadelijke beten van vliegen, muggen en vlooien. Deze formule heeft een verfrissende geur zodat alleen insecten wegblijven, geen mensen. Het product bioud bevat 2-undecanone.Let bij het kopen van insectenwerende middelen in het buitenland op de actieve ingrediënten die hierboven op de productetiketten zijn gespecificeerd.

Cutter skinsations insectenwerend middel1 heeft een schone, frisse geur en voelt nooit vettig of vettig aan. Hoewel veel van deze producten onder bepaalde omstandigheden insecticide of afstotende werking vertonen, is hun doeltreffendheid bij het voorkomen van door vectoren overgedragen ziekten niet adequaat geëvalueerd in collegiaal getoetste studies. Houd er rekening mee dat we op dit moment geen insectensprays naar Canada kunnen verzenden. Een best verkopende, volledig natuurlijke insectenwerend middel tegen insecten. Decennia van onderzoek hebben bewezen dat deet het beste is om mensen tegen insecten te beschermen, hoewel het giftig is voor waterdieren zoals vissen.

Verloren. Coole remedie. Uitstekend. Hoewel het effectief lijkt, zijn de prestaties van de container slecht. goed. Het werkt niet voor gewone muggen. Gereageerd. Gereageerd. Werkt goed. Niet zo zeker van. nog steeds aan het testen

Vind het vreselijk voor mezelf

Van muggen helpt het cool, het ruikt lekker. Lang genoeg

Een sterke geur

We kochten deze toen we met veel muggen naar Zuidoost-Aziatische landen gingen. Zoals we in andere beoordelingen hebben gezien, is de vloeistof wit wanneer deze op de huid wordt gesproeid, dus deze moest worden uitgerekt. Bovendien zal het na verschillende injecties moeilijk zijn om eruit te komen. Ik heb het gevoel dat muggen niet langer worden aangevallen door schilderen.

Nuttig

De geur is goed, maar werd zelfs gebeten door muggen, zelfs bij gebruik.

Ik heb helaas op dit product gereageerd.

Ik heb helaas op dit product gereageerd.

Ik hou niet van de geur, maar het lijkt goed te werken. Dat is het belangrijkste.

Wist niet dat het een witte vloeistof was, ondanks goed schudden. Geur was ok en niet overdreven overweldigend. Ik weet niet zeker of het echt muggen buiten houdt, maar mijn man zag een grote in mijn hand en slaagde erin hem te raken voordat ik werd gebeten. Anders dan dat, tot nu toe geen mossiebeten voor de dag.

Kan het ook worden gebruikt voor huisdieren?

Sorry ik weet het niet! Je zou moeten googelen en kijken of de afzonderlijke ingrediënten veilig en niet giftig zijn voor je huisdier. Succes!