Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Insectenwerende Middelen Natuurijke Producten:

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml)

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent Deet-Free Pump Spray, 4 fl oz (120 ml) Review

€ 5,00

Veilig, pantser DEET-vrij insectenwerend middel, DEET-vrij, GMO-vrij, meer dan 26% actieve ingrediënten – Een van de hoogste, gebruikt zes afstotende oliën – Een van de hoogste, onafhankelijk bewezen niet-irriterende en allergie geteste, Goed voor kinderen en mensen met een gevoelige huid, die kleding of uitrusting niet beschadigen, zweet- en waterbestendig voor een actieve levensstijl. Genieten van een buitenlevensstijl heeft vele voordelen, maar insecten zijn daar niet één van! Van wandelen in de diepe bossen tot loungen in de achtertuin, Herbal Armor Natural Insect Repellent is een must-have die een uiterst effectieve oplossing biedt om je te beschermen tegen muggen en andere vervelende insecten, natuurlijk, houd je gezin veilig en beschermd met All Terrain’s effectieve DEET-vrije insectenwerende formule, terwijl het goed voelt over hoe het niet giftig is en niet schadelijk is voor het milieu. Herbal Armor Insect Repellent is perfect voor actieve/avontuurlijke mensen en families die onderweg zijn.

Fruittest: de insecten waren niet geïnteresseerd. Brand is een grote spe…


Badger Company, Organic Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g)

Badger Company, Organic Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g) Review

€ 7,00

Goed voor de huid. Slecht voor de bug, milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! Gecertificeerd biologisch en 100% natuurlijk, gecertificeerd biologisch door NH Department of Agriculture, Markets and Food, gecertificeerd glutenvrij door de glutenvrije certificeringsorganisatie, Propel Repel Stick, DEET-vrij! Dierproefvrij – Leaping Bunny Certified, getest om muggen en stalvliegen af ​​te weren. Niet getest om andere bijtende insecten of bestuivers af te weren.

Je hoeft geen bad te nemen in de spullen. De insecten zwermden rond de omheining voordat ze zich vestigden. Muggenwerende pleisters voor de transdermale toediening van thiamine (vitamine b1) zijn al tientallen jaren beschikbaar voor consumenten. Hoewel natuurlijke, babyveilige insectenwerende middelen meestal minder effectief zijn dan hun synthetische tegenhangers, werden ze altijd als veiliger beschouwd. Toepassing van deet bevattende sprays (insectenwerend middel Repel 100, insectenwerend middel uit diep hout viii en insectenwerend middel tegen huidschilfers) resulteerde in een sterke vermindering van de aantrekk…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Sea World, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Sea World, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Deet Free, natuurlijke etherische oliën, x2 – tot 15 dagen per pellet, muggenwerende band, natuurlijke actieve ingrediënten, etherische oliën, 3-7 kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, waterdicht, gebruik A Stoffen pen, verstelbare sluiting, dermatologisch getest.

Muggen, bijtende vliegen en tekenbeten kunnen kinderen ellendig maken. De effectiviteit kan echter van baby tot baby verschillen. Skedattle is een veilig alternatief voor mogelijk schadelijk insectenwerend middel. Hoewel deet veilig is voor gebruik bij kinderen, gebruiken veel ouders liever insectenwerende middelen zonder deet. Het helpt ook dat dit muggenspray voor baby’s een schattig, stijlvol design en een verfrissende geur heeft. Zijn er natuurlijke insectenwerende middelen die goed werken? Dit zijn allemaal draagbare muggenwerende oplossingen die lijken op muggenwerende lotions.

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, Deet-Free Pump Spray, 8.0 fl oz (240 ml)

All Terrain, Herbal Armor, Natural Insect Repellent, Deet-Free Pump Spray, 8.0 fl oz (240 ml) Review

€ 10,00

Natuurlijk, veilig en bewezen effectief, bekroond met de beste uitrusting, dierproefvrij, ‘Family Size’, Deet-Free, water- en zweetbestendig, Eindelijk een Deet-Free-afweermiddel dat werkt, ‘Deerflies, muggen, alles bleef weg “Van The New York Times, 27 juli 2006 The New York Times, bekroond met de beste uitrusting door National Geographic Adventure” Van alle natuurlijke, Deet-Free insectenwerende middelen was er geen die we probeerden zo effectief als Herbal Armor. ” (Januari 2006).

Elk babyveilig insectenwerend middel in deze review is zowel veilig als effectief. Deze pompspray is ontworpen om allerlei soorten insecten te bestrijden. De lotion gaat dik op, maar ik vind dit een voordeel in insectenlotion: hoe minder het dribbelt, hoe nauwkeuriger ik kan zijn in de toepassing. Dit muggenspray voor baby’s staat ook bekend om zijn schone, verkoelende geur. Maar tot 2 uur lang hield de geheime geurbom van Victoria ook muggen weg, net als de badolie van Avon – hoewel de badolie slechts één van de twee geteste soorten muggen afstootte, terwijl de bom beide afstootte. We sprake…


Badger Company, Organic Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g)

Badger Company, Organic Anti-Bug Balm, 1.5 oz (42 g) Review

€ 7,00

Goed voor de huid. Slecht voor de bug, milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! Gecertificeerd biologisch en 100% natuurlijk, gecertificeerd biologisch door NH Department of Agriculture, Markets and Food, gecertificeerd glutenvrij door de glutenvrije certificeringsorganisatie, Propel Repel Stick, DEET-vrij! Dierproefvrij – Leaping Bunny Certified, getest om muggen en stalvliegen af ​​te weren. Niet getest om andere bijtende insecten of bestuivers af te weren.

Als je je eigen natuurlijke insectenwerende middel wilt maken, is er een hele reeks essentiële oliën die bloeddorstige insecten afschrikken, maar nogmaals, ze zullen waarschijnlijk niet zo goed werk leveren als deet of picaridin. Deze babyganics-insectenspray bestaat volledig uit essentiële oliën zoals pepermunt, citroengras, ycedarwood, citronella en rozemarijn. Ik heb een vriend die zowel zonnebrandcrème als insectenspray op hun boot verbiedt, omdat volgens hen de geur die het op de lijn produceert vissen er veel meer op hun hoede voor maakt om aas te nemen. Elimineer stilstaand water in bloempotten, dakgoten, vo…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Toucan, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Toucan, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Kinderen, natuurlijke etherische oliën, tot 15 dagen per pellet, vrij van deet, muggenafstotende band, natuurlijke actieve ingrediënten Diffusie van etherische oliën, waterdicht, 3-7 kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, gebruik een Stoffenpen, vrij van parabenen, vrij van ftalaten, dermatologisch getest.

Het belangrijkste is dat dit insectenwerend middel vrij is van vet, dus u kunt er zeker van zijn dat het zonder gevaar voor de gezondheid bij baby’s kan worden gebruikt. U hoeft tijdens het muggenseizoen nooit meer bang te zijn om met uw kind naar buiten te gaan! Daarom kan worden gezegd dat er geen sluitende indicatie is van negatieve gezondheidseffecten als gevolg van langdurige inademing van deze verbindingen. Het enige echte nadeel van het sawyer picaridin-afstotende middel is dat het bij het eerste gebruik een lichte stank heeft. Sommige insectenwerende middelen bevatten ingrediënten voor insecticiden die giftig zijn voor kinderen en zelfs potentieel giftig voor volwassenen. Bezoek de ewg-pagina over insecten…


Dr. Mercola, Bug Spray, 8 fl oz (236 ml)

Dr. Mercola, Bug Spray, 8 fl oz (236 ml) Review

€ 11,00

Anti-insectenspray houdt insecten weg, veilig voor kinderen en huisdieren! 100% natuurlijk, vrij van deet! Anti-insectenspray, chemicaliënvrij, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, speciaal ontwikkeld om muggen, vlooien, vlooien, teken en andere bijtende insecten af ​​te weren, ter bescherming tegen muggen, vlooien, vlooien, teken, en tal van andere bijtende insecten , Laat die vervelende, zoemende en bijtende insecten je buitenactiviteiten niet bederven. Dr. Mercola’s Bug Spray is het veilige, volledig natuurlijke alternatief voor andere chemicaliënbeladen anti-insectensprays voor buiten. Royaal toegepast, stuurt Dr. Mercola’s Insectenspray die insecten naar de heuvels, zodat u kunt spelen, vissen, werken of gewoon zonder zorgen buiten kunt zijn. Bovendien is het volkomen veilig voor kinderen en huisdieren! Volledig vrij van chemicaliën en veilig voor het milieu, Dr. Mercola’s Bug Spray werkt beter dan die met deet. En het ruikt lekker en is ook nog eens geweldig voor je huid. Je zult het geweldig vinden omdat het werkt! * Bij gebruik zoals aangegeven.

Welke insect…


BabyGanics, Natural Insect Repellent, Deet Free, 6 oz (177 ml)

BabyGanics, Natural Insect Repellent, Deet Free, 6 oz (177 ml) Review

€ 7,00

100% natuurlijke etherische oliën helpen muggen, muggen en vliegen weg te houden.

Ik gebruik deze al jaren voor mij en mijn kind, ze werken heel goed en dat komt van iemand die een favoriete snack voor muggen is. Breng geen crème tegen muggen aan op een baby jonger dan twee maanden. Hoe graag we ook pompsprays gebruiken, we zijn van mening dat het niet belangrijk is om geen olieachtig afweermiddel te hebben. Deze lijst van deze muggenwerende middelen in verschillende soorten zal vrij praktisch voor u zijn. Ik raad altijd aan om natuurlijk afweermiddel te gebruiken bij kinderen en peuters. Zoals we hierboven hebben geschetst, heeft deze chemische stof de meeste positieve en de minste negatieve punten van een door epa goedgekeurd afweermiddel. (Koren); de afdeling klinische farmacologie, kinderziekenhuis van western ontario en university of western ontario, londen, ont. Hogere concentraties deet stoten insecten niet beter af, ze gaan gewoon langer mee. Gebruik geen vloeibare verdampers en matten wanneer de baby in de kamer is. Winkelschappen zijn geladen met insectenwerende…


Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 4 fl oz (118.3 ml)

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 4 fl oz (118.3 ml) Review

€ 7,00

Goed voor de huid, slecht voor de bug, milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! Gecertificeerd biologisch en 100% natuurlijk, dierproefvrij – Leaping Bunny Certified, Deet Free! Gecertificeerd biologisch door NH Department of Agriculture, Markets and Food, gecertificeerd glutenvrij door de glutenvrije certificeringsorganisatie, getest om muggen af ​​te weren. Niet getest om andere bijtende insecten of bestuivers af te weren.

Toevoeging van vanilline aan insectenwerende middelen om de beschermingstijd te verlengen. Zo meldt een nieuwe studie die onderzocht hoe blootstelling aan twee veelvoorkomende insectenwerende middelen de overleving van waterdieren beïnvloedde. Deet (N, n-diethyl-meta-toluamide), een veilig en effectief afweermiddel, werd ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Insectenspray houdt bloedzuigende insecten zoals muggen en teken ver bij u vandaan en helpt u de gevaarlijke ziekte te voorkomen die deze insecten aan mensen doorgeven. Als u op zoek bent naar het beste insectenwerende middel voor kinderen, zijn doekjes een geweldige manier om ervoor te zor…


Badger Company, Anti-Bug Balm, Citronella & Rosemary, .75 oz (21 g)

Badger Company, Anti-Bug Balm, Citronella & Rosemary, .75 oz (21 g) Review

€ 3,00

Certified Organic, Certified B Corporation, Good for the Skin, Bad for the Bug, Rub It In, Cruelty Free, getest om muggen en stalvliegen af ​​te weren, gecertificeerd biologisch door NH Dept van Agr, Mkts en Food.

Om je kleding en uitrusting (maar niet je huid) een extra niveau van bescherming tegen teken te geven, raden we sawyer premium permethrin kleding insectenwerend middel aan, een formule met 0,5 procent permethrin. Voordat we ons verdiepen in een gedetailleerde bespreking van de beste insectenwerende middelen, vindt u hieronder een kort overzicht van degenen waarvan we denken dat u er snel naar wilt kijken. Het houdt de insecten weg, maar is zacht genoeg dat ik het zonder veel angst op mijn wangen, oren en haarlijn kan deppen. Vergeleken met de andere op picaridine gebaseerde insectenwerende middelen die we hebben bekeken, brengt de sawyer-pompspray het meest gelijkmatig af met de minste hoeveelheid overspray. Insectenwerende middelen helpen de blootstelling aan muggen die mogelijk ernstige virussen bevatten, zoals het West-Nijl-virus, te verminderen. Er zijn twee…


Badger Company, Anti-Bug Sunscreen, SPF 34 PA+++, Citronella & Cedar, 2.9 fl oz (87 ml)

Badger Company, Anti-Bug Sunscreen, SPF 34 PA+++, Citronella & Cedar, 2.9 fl oz (87 ml) Review

€ 10,00

Actief, DEET-vrij, Citronella en ceder, getest om muggen af ​​te weren, Bevat 94% organische ingrediënten, Waterbestendig 40 min, Niet-GMO gecertificeerd door NSF, Niet-nano, Bio-afbreekbaar, Leaping Bunny-gecertificeerd, Dierproefvrij, gecertificeerd B Corporation, gecertificeerd door QAI tot NSF/ANSI 305, gecertificeerd door NSF tot NSF Non-GMO True North, NSF – Bevat biologische ingrediënten, PA +++, Gebruik: helpt zonnebrand te voorkomen.

Als u vermoedt dat u of uw kind reageert op een insectenwerend middel, stop dan met het gebruik, was de behandelde huid en bel dan uw plaatselijke antigifcentrum. We hebben om een ​​aantal redenen niet getest op de werkzaamheid van de individuele insectenwerende middelen. Dit is vooral belangrijk wanneer insectenwerende middelen herhaaldelijk op een dag of meerdere dagen achter elkaar worden gebruikt. Vergeet niet om het product opnieuw aan te brengen als u langer wordt blootgesteld aan muggen dan het afweermiddel u beschermt. Natuurlijk bevatten dassenzonneschermen rijke vochtinbrengende ingrediënten die in de huid worden opgenomen …


Sky Organics, Organic Bug Spray, 4 fl oz (118 ml)

Sky Organics, Organic Bug Spray, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 9,00

USDA Organisch, Chemisch Vrij, Alcoholvrij, Deetvrij, Dierproefvrij, Gecertificeerd Biologisch, Veganistisch, Veilig voor het hele gezin, Lab getest om muggen tot 4 uur lang te ontmoedigen zonder Deet.

Hij was blij met de doeltreffendheid ervan zonder dat hij insectensprays rond zijn huisdier hoefde te gebruiken. Minimale nadelen: Afgezien van picaridin hebben de andere door epa goedgekeurde afweermiddelen die we overwogen minstens één groot nadeel. Moet ik me zorgen maken over de veiligheid van insectenwerende middelen? Een van de meest irritante dingen ter wereld is gebeten door bugs. Gecombineerde zonnebrandmiddelen/insectenwerende producten moeten worden vermeden omdat de zonnebrandcrème om de twee uur opnieuw moet worden aangebracht, maar het insectenwerende middel mag niet zo vaak opnieuw worden aangebracht. Vooral omdat de belangrijkste momenten in mijn insectenwerende leven zijn bij sociale buitenevenementen waar ik er mooi uit wil zien en ruiken. Dit insectenwerend middel voor baby’s bevat natuurlijke ingrediënten zoals citronellaolie, pepermuntolie, citroengraso…


Now Foods, Bug Ban, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (118 ml)

Now Foods, Bug Ban, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (118 ml) Review

€ 3,00

Natuurlijke bescherming, aangename citrusgeur, sneldrogend/niet-plakkerig, glutenvrij, laat een zwerm hongerige muggen een avondje buitenplezier niet verpesten. NOW Bug Ban is een natuurlijk insectenwerend middel dat insectenbeten helpt voorkomen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Door etherische olie-extracten van Citronella, Citroengras, Rozemarijn en Tijm te combineren, biedt NOW Bug Ban bescherming tegen enkele van de meest irritante gevleugelde indringers van dit moment.

Ik heb verschillende ultrasone insectenwerende middelen gekocht. Voor het beste resultaat raden we aan om Maggie’s boerderij natuurlijk insectenwerend middel zes tot acht centimeter van de huid te houden, langzaam te vegen en na het aanbrengen met de hand te verspreiden. Hoe moeten insectenwerende middelen bij kinderen worden gebruikt? Decennia van onderzoek hebben bewezen dat deet het beste is om mensen tegen insecten te beschermen, hoewel het giftig is voor waterdieren zoals vissen. Zo heeft avon skin so soft bug guard (10% Citronella) de aantrekkingskracht van ae verminderd. Lichaamste…


Badger Company, Anti-Bug Balm, Citronella & Rosemary, 2 oz (56 g)

Badger Company, Anti-Bug Balm, Citronella & Rosemary, 2 oz (56 g) Review

€ 6,00

Gecertificeerde biologische producten, genezende producten, genezende activiteiten, goed voor de huid. Bad for the Bug, gecertificeerd biologisch door NH Dept of Agriculture, getest om muggen en stalvliegen af ​​te weren, The W. S. Badger Co. verklaart dat dit product in aanmerking komt voor vrijstelling van registratie door de EPA onder FIFRA.

Het helpt ook dat dit muggenspray voor baby’s een schattig, stijlvol ontwerp en een verfrissende geur heeft. Welke insectenwerende middelen werken het beste om te voorkomen dat muggen bijten? Hoewel chemische insectensprays u of de flora en fauna die u tegenkomt al dan niet schaden, zijn ze zeer giftig voor veel waterdieren, ze kunnen uw kleding zeker vernielen en ze ruiken vreselijk. Het is huidverzorging en het portfolio voor persoonlijke gezondheidszorg is nu een van de beste ter wereld. Eén applicatie kan tot 8 uur duren en biedt daarmee superieure bescherming tegen insecten. Maar heb je overwogen wat die sterke chemische afweermiddelen met je kunnen doen als ze seizoen na seizoen worden gebruikt? Permethrin is misschien wel he…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Orange Beak, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Orange Beak, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Deet Free, natuurlijke etherische oliën, hervulbare band + 2 pellets, 2 pellets – tot 15 dagen per pellet, natuurlijke actieve ingrediënten Diffusie van etherische oliën, waterdicht, kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, verstelbare sluiting , Zonder parabenen, Zonder ftalaten, Dierproefvrij, Dermatologisch getest, Actieve ingrediënten die niet in contact komen met de huid, Aanbevolen gebruik: Plaats de pellet * in de band, Leg de band om de pols of enkel van uw kinderen of houd hem bij hem in de buurt, * Vervang indien nodig en in ieder geval na 15 dagen. Uitsluitend gebruiken met PARA’KITO-banden en andere accessoires. Bewaar dit pakket voor aanwijzingen voor gebruik.

Deet is een chemische stof die wordt gebruikt in insectenwerende middelen. Hoewel deet veilig is voor gebruik bij kinderen, gebruiken veel ouders liever insectenwerende middelen zonder deet. Botanicals lotion insectenwerend middel 1), bleek effectief te zijn gedurende ten minste 90 minuten in één veldproef. Veel pleisters bevatten essentiële olie al…


Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 4 fl oz (118.3 ml)

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 4 fl oz (118.3 ml) Review

€ 7,00

Goed voor de huid, slecht voor de bug, milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! Gecertificeerd biologisch en 100% natuurlijk, dierproefvrij – Leaping Bunny Certified, Deet Free! Gecertificeerd biologisch door NH Department of Agriculture, Markets and Food, gecertificeerd glutenvrij door de glutenvrije certificeringsorganisatie, getest om muggen af ​​te weren. Niet getest om andere bijtende insecten of bestuivers af te weren.

We spraken ook met de milieubeschermingsinstantie voor meer informatie over hun uitgebreide goedkeuringsproces voor afstotende chemicaliën. Plantaardige insectenwerende middelen kunnen worden gemaakt van picaridin, olie van citroeneucalyptus, neem, eucalyptus, pepermunt en citronella. Maar tot 2 uur lang hield de geheime geurbom van Victoria ook muggen weg, net als de badolie van Avon – hoewel de badolie slechts één van de twee geteste soorten muggen afstootte, terwijl de bom beide afstootte. De beste zijn afweermiddel in een gelijkmatige laag met beperkte overspray. Als u ook een zonnebrandcrème wilt gebruiken, hoeft u deze alleen maar aan te breng…


BabyGanics, Natural Insect Repellent, 2 fl oz (59 ml)

BabyGanics, Natural Insect Repellent, 2 fl oz (59 ml) Review

€ 3,00

Deet Free, Never Tested on Animals, 100% natuurlijke etherische oliën helpen muggen, muggen en vliegen weg te houden.

Zoek voor baby’s naar een afweermiddel dat picaridine bevat, een geurloos synthetisch ingrediënt dat is gemodelleerd naar een stof die van nature voorkomt in de zwarte peperplant. Hoewel natuurlijke, babyveilige insectenwerende middelen meestal minder effectief zijn dan hun synthetische tegenhangers, werden ze altijd als veiliger beschouwd. De chemische stof is het beste insectenwerende middel dat mensen ooit hebben uitgevonden. Deze spray is ontworpen om je huid te verzachten met behulp van jojoba-olie, maar veel ouders zweren ook bij de insectenbestrijdende eigenschappen. Als je op zoek bent naar een van de beste natuurlijke insectensprays, om insectenbeten te voorkomen, is deze keuze van babyganics het proberen waard. Het beste afweermiddel biedt uw baby een ultieme blijvende bescherming tegen virale insecten. Lees verder voor meer informatie van de American Academy of Pediatrics (Aap) over soorten afweermiddelen, deet, veilig gebruik van afweermiddelen…


Badger Company, Anti-Bug Balm, 0.60 oz (17 g)

Badger Company, Anti-Bug Balm, 0.60 oz (17 g) Review

€ 4,00

Milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch! Getest om muggen en stabiele vliegen af ​​te weren, DEET-vrij! Goed voor de huid. Slecht voor de bug, Certified B Corporation, Leaping Bunny Certified, Cruelty Free, Certified Organic door NH Dept of Agr, Mkts. en eten.

Sommige van de andere aërosols die we hebben geprobeerd, hebben voldoende afweermiddel uitgestoten om twee volwassen armen tegelijk te bedekken. Hoewel het natuurlijke insectenwerende middel van de snijder bij geen van beide soorten werkte, heeft een avon-huid, dus zachte insectenbescherming het aantal ae verminderd. De recente heropleving van bedwantsen wereldwijd, vooral in ontwikkelde landen, baart reizigers zorgen. Het gebruik van een effectief insectenwerend middel is een essentieel onderdeel van het op afstand houden van insecten, vooral als u naar een gebied reist waar het zika-virus veel voorkomt. Deze afstotende spray bevat 5% deet, waardoor het zeer effectief is terwijl de deet concentratie laag genoeg blijft om je huid niet ernstig te beschadigen. Draag, om …


Badger Company, Anti-Bug Sunscreen, SPF 34 PA+++, Citronella & Cedar, 2.9 fl oz (87 ml)

Badger Company, Anti-Bug Sunscreen, SPF 34 PA+++, Citronella & Cedar, 2.9 fl oz (87 ml) Review

€ 10,00

Actief, DEET-vrij, Citronella en ceder, getest om muggen af ​​te weren, Bevat 94% organische ingrediënten, Waterbestendig 40 min, Niet-GMO gecertificeerd door NSF, Niet-nano, Bio-afbreekbaar, Leaping Bunny-gecertificeerd, Dierproefvrij, gecertificeerd B Corporation, gecertificeerd door QAI tot NSF/ANSI 305, gecertificeerd door NSF tot NSF Non-GMO True North, NSF – Bevat biologische ingrediënten, PA +++, Gebruik: helpt zonnebrand te voorkomen.

Een afweermiddel met 10% deet biedt bijvoorbeeld ongeveer 2 uur bescherming, maar 30% biedt ongeveer 5 uur. Natriumbenzoaat is een veelgebruikt conserveermiddel dat wordt gebruikt in voedingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging en dat een geweldig alternatief is voor parabenen en formaldehyde-releasers. De Amerikaanse milieubeschermingsinstantie (Epa) reguleert alle insectenwerende middelen en ze staan ​​alleen toe dat deze producten op hun etiketten verwijzen naar één federale instantie, omdat ze bang zijn dat consumenten niet weten naar wie ze moeten gaan als ze een probleem hebben met het product. De meeste mensen me…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Crocodile, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Crocodile, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Kinderen, muggenspray, natuurlijke essentiële oliën, tot 15 dagen per pellet, vrij van deet, natuurlijke actieve ingrediënten Etherische oliën Diffusie, waterdicht, 3-7 kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, gebruik een stof Pen, zonder parabenen, zonder ftalaten, dermatologisch getest.

De milieuwerkgroep, een non-profit onderzoeks- en belangenorganisatie die zich richt op milieu- en gezondheidskwesties, biedt ook gedetailleerd en gerefereerd onderzoek naar afstotende chemicaliën, dat we hebben beoordeeld. Fysieke barrières zijn de veiligste en meest kosteneffectieve manier om je baby te beschermen tegen muggen en andere insecten. Bezoek de ewg-pagina over insectenwerende middelen voor meer informatie over welke verbindingen het beste bij u en uw behoeften passen. De California Baby Bug Repellent Spray is een natuurlijk alternatief voor giftige deet, waardoor het veilig is voor baby’s. Ik heb ooit een goede test gehad, met muggen die alle kinderen naar binnen jaagden voordat we erachter konden komen of het werkte of…


All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 8 fl oz (240 ml)

All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 8 fl oz (240 ml) Review

€ 9,00

Veilig en niet-irriterend, wreedheidvrij, Deet-Free Pump Spray, Family Size, Kids Herbal Armor Natuurlijk insectenwerend middel: Deet-Free, GMO-vrij, niet-irriterend, Kids Herbal Armor, met natuurlijke ingrediënten, beschermt u terwijl u veilig bent.

Controleer of uw horren goed vast zitten en repareer eventuele gaten om insecten buiten te houden. Terwijl een van de ouders de beste insectenspray voor baby’s als deet-gebaseerd kan beschouwen, geeft een andere er misschien de voorkeur aan met olie van citroen-eucalyptus. Ook heeft elk gebied van de huid dat niet door de behandelde kleding wordt bedekt bescherming tegen opspattend water nodig. Bevat de perfecte mix van gecertificeerde, biologische etherische oliën uit India, waarvan is aangetoond dat het chronische vliegende en kruipende plagen en insecten afweert. Dat zijn natrapel-muggen-, teken- en insectenwerende doekjes. Bepaalde minder vaak voorkomende ziekten die door insecten worden verspreid, zoals het westnijlvirus, rotsachtige bergvlekkenkoorts en ehrlichiose, kunnen dodelijk zijn. Dit product combineert negen ver…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Brown Bear, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Brown Bear, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Deet Free, natuurlijke etherische oliën, hervulbare band + 2 pellets, 2 pellets – tot 15 dagen per pellet, natuurlijke actieve ingrediënten Diffusie van etherische oliën, waterdicht, kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, verstelbare sluiting , Zonder parabenen, Zonder ftalaten, Dierproefvrij, Dermatologisch getest, Actieve ingrediënten die niet in contact komen met de huid.

Kampeerders kunnen zichzelf ook het beste van dienst zijn door tenten, hangmatten, slaapzakken en andere stoffen die ze op de camping meenemen, te besproeien met een product op basis van permethrine, zoals het spuitwerende middel van Sawyer. Denk eraan, insectenwerende middelen zijn bedoeld om uw baby te beschermen tegen insectenbeten, maar kunnen zelf niet schadelijk zijn. Gebruik het nergens in de buurt van baby’s jonger dan twee maanden, omdat ze zelfs voor de minste hoeveelheid insecticidedampen gevoelig kunnen zijn. Allereerst moet dit insectenwerend middel voor babyganics elke 2 tot 3 uur opnieuw worden aangebracht, vooral als u buiten ben…


Aunt Fannie’s, Mosquito Wipes, 10 Single Wrapped Wipes, 0.125 fl oz (3.5 g) Each

Aunt Fannie's, Mosquito Wipes, 10 Single Wrapped Wipes, 0.125 fl oz (3.5 g) Each Review

€ 5,00

Veilig, hardwerkend, microkosmisch, vrij van deet, zorgeloos, weert muggen en andere insecten af ​​die bijten, niet-vlekkend, biologisch afbreekbaar, niet-gebleekt materiaal, 10 enkelvoudige doekjes, kindvriendelijk, microbioomvriendelijk, muggenonvriendelijk , Niet-irriterend en veilig voor een gevoelige huid, stoot ook teken, muggen en zwarte vliegen af. We zijn microkosmos. Ieder van ons is ons eigen microbioom, met talloze onzichtbare bondgenoten die ons wijs en sterk houden. Zelfs “natuurlijke” producten kunnen het verstoren. Blijf veilig en wees sterk met tante Fannie’s. Moderne producten miljoenen jaren in de maak.

Deet (N, n-diethyl-meta-toluamide), een veilig en effectief afweermiddel, werd ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog. Raadpleeg uw arts of zorgverlener als u vragen of opmerkingen heeft. Wilt u uw kinderen beschermen tegen insectenbeten en de zon zonder hun huid te beschadigen? Lichaamstest: ik zag insecten, maar ze bleven weg. Muggenwerende lotions zijn een doordachte uitvinding. Ik hoorde voor het eerst over het gebruik van lavendel als een schorpi…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Dinosaur, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Dinosaur, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Makkelijk te gebruiken! Deet Free, natuurlijke etherische oliën, hervulbare band + 2 pellets, 2 pellets – tot 15 dagen per pellet, natuurlijke actieve ingrediënten Diffusie van etherische oliën, waterdicht, kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel, alle klimaatzones, verstelbare sluiting , Zonder parabenen, Zonder ftalaten, Dierproefvrij, Dermatologisch getest, Actieve ingrediënten die niet in contact komen met de huid.

Om te voorkomen dat kinderen een product in hun ogen krijgen, niet op de handen of vingers van kinderen aanbrengen. Houd je terras open om te spelen zodra de zon ondergaat met de thermacell radius zone muggenspray. Dit geurvrij actueel insectenwerend middel bevat 20 procent picaridine, wat effectiever is en jezelf beschermt tegen bijtende vliegen dan deet. Wat werkt: Effectieve insectenwerende middelen zijn er in vele vormen, van spuitbussen en sprays tot vloeistoffen, crèmes en sticks. Bovendien kalmeert deze beste insectenspray voor baby’s zelfs bestaande beten met zijn kruideningrediënten die de huid verzorgen. Deze etherische oliën zorgen oo…


Para’kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Be Cool, 3 Piece Set

Para'kito, Mosquito Repellent Band + 2 Pellets, Kids, Be Cool, 3 Piece Set Review

€ 13,00

Eenvoudig te gebruiken, vrij van deet, natuurlijke etherische oliën, x2 – tot 15 dagen per pellet, muggenwerende band, natuurlijke actieve ingrediënten Diffusie van essentiële oliën, 3-7 kinderband van 3 tot 7 jaar oud, identificatielabel , Alle klimaatzones, Waterdicht, Gebruik een stoffen pen, Verstelbare sluiting, Dermatologisch getest.

Elk huidgebied dat niet door de behandelde kleding wordt bedekt, heeft bescherming tegen opspattend water nodig. Bezoek de ewg-pagina over insectenwerende middelen voor meer informatie over welke verbindingen het beste bij u en uw behoeften passen. Volgens Wikipedia is deet n, n-diethyl-metatoluamide of diethyltoluamide, het meest voorkomende en actieve ingrediënt in veel insectenwerende middelen. Zorg ervoor dat je een klein beetje van deze unieke mix van biologische geranium en essentiële lavendelolie vlak voordat je kind op pad gaat of zelfs als je last hebt van nare beestjes in je huis. In de meeste situaties voorkomt een insectenwerend middel met tot 10 procent deet muggenbeten. Als pompspray wordt dit afweermiddel verkocht in mate…


All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 2.0 fl oz (60 ml)

All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 2.0 fl oz (60 ml) Review

€ 3,00

Veilig en niet-irriterend, wreedheidvrij, Deet-Free Pump Spray, Kids Herbal Armor Natuurlijk insectenwerend middel: Deet-Free, GMO-vrij, niet-irriterend, Kids Herbal Armor, met gebruik van natuurlijke ingrediënten, beschermt je terwijl veilig zijn voor jou.

Coils zijn afgeplatte wierook die wordt verbrand om muggenwerende rook vrij te maken. Maar nog steeds veel beter dan chemisch insectenwerend middel op basis van deet. Hier heb ik een aantal punten voor je opgesomd, waarbij je overweegt de beste muggenspray voor baby’s te selecteren. Voor plaatsen met zika, westnijl en meer wilt u uw kinderen zo veilig mogelijk houden. Gideon koren is een senior wetenschapper van de Canadese instituten voor gezondheidsonderzoek. Er zijn niet-deet-gebaseerde insectenwerende middelen beschikbaar, maar op basis van een eenmalige toepassingvergelijking zal een product met 10% deet een langere beschermingsperiode (3 uur) bieden dan elk ander afweermiddel dat momenteel in Canada verkrijgbaar is. Is het veilig om muggenwerende middelen voor baby’s te gebruiken? Ik heb een vriend die zowel zonn…


All Terrain, Herbal Armor, Insect Repellant DEET-Free Pump Spray, 2.0 fl oz (60 ml)

All Terrain, Herbal Armor, Insect Repellant DEET-Free Pump Spray, 2.0 fl oz (60 ml) Review

€ 3,00

Veilig, DEET-vrij insectenwerend middel, DEET-vrij, GMO-vrij, meer dan 26% actieve ingrediënten – Een van de hoogste, gebruikt zes afstotende oliën – Een van de hoogste, onafhankelijk bewezen, niet-irriterend en getest op allergieën, Goed voor kinderen en mensen met een gevoelige huid, die kleding of uitrusting niet beschadigen, zweet- en waterbestendig voor actieve levensstijl, reisformaat, genieten van een buitenlevensstijl heeft vele voordelen, maar insecten zijn daar niet één van! Van wandelen in de diepe bossen tot loungen in de achtertuin, Herbal Armor Natural Insect Repellent-spray op reisformaat is een uiterst effectieve oplossing om je te beschermen tegen muggen en andere vervelende insecten, natuurlijk, houd je gezin veilig en beschermd met All Terrain’s effectieve DEET- gratis insectenwerende formule, terwijl je je goed voelt over hoe het niet giftig is en niet schadelijk is voor het milieu. Herbal Armor Insect Repellent is perfect voor actieve/avontuurlijke mensen en families die onderweg zijn.

Andere insectenwerende middelen werken om te voorkomen dat muggen …


All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml)

All Terrain, Kids Herbal Armor, Natural Insect Repellent, 4 fl oz (120 ml) Review

€ 5,00

Veilig en niet-irriterend, wreedheidvrij, Deet-Free Pump Spray, Kids Herbal Armor Natuurlijk insectenwerend middel: Deet-Free, GMO-vrij, niet-irriterend, Kids Herbal Armor, met natuurlijke ingrediënten, beschermt je terwijl veilig zijn voor jou.

De door insecten overgedragen virussen zoals zika en dengue zijn echter schadelijker dan dat. Meld u aan voor onze gezondheidstip van de dag-nieuwsbrief en ontvang dagelijkse tips waarmee u uw gezondste leven kunt leiden. Deze insectenspray is vrij van chemicaliën, alcoholen, deet en gecertificeerde usda organic en bevat biologische en natuurlijke ingrediënten, waaronder pepermuntolie, cederhoutolie, rozemarijnolie, lavendelolie, citroengrasolie, citronellaolie, castorolie en sojaolie, waardoor het veiliger is keuze voor baby’s. Als u op zoek bent naar een insectenspray voor baby’s, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een keuze maakt. Picaridin is een nieuwer insectenwerend ingrediënt en is geurloos en minder plakkerig in vergelijking met deet. Zoals we eerder hebben vermeld, zijn er verschillend…


Sierra Bees, Anti-Bug Balm, Cedarwood, Geranium & Rosemary Oil, 0.6 oz (17 g)

Sierra Bees, Anti-Bug Balm, Cedarwood, Geranium & Rosemary Oil, 0.6 oz (17 g) Review

€ 3,00

Sierra Bees Anti-Bug Balm, “For Bug Defense”, met cederhout, geranium en rozemarijnolie, USDA biologisch en gecertificeerd door Oregon Tilth, geen gluten of ggo’s, geen sulfaten, conserveermiddelen of ftalaten, wreedheidvrij en Geen dierproeven, belangrijkste ingrediënten Bijenwas, karitéboter, olijf- en castorolie, citronella- en citroengrasolie, cederhout, geranium en rozemarijnolie.

Dit maakt het heel gemakkelijk om te verknoeien en afstotend te worden in de ogen. Bovendien zijn deet en permethrin epa-geregistreerde insectenwerende middelen. Alle 20 procent picaridin-insectenwerende middelen zouden vergelijkbare bescherming moeten bieden, maar de sawyer-pompspray onderscheidt zich door een paar gebruikskenmerken. We hebben gekeken naar zowel pompsprays als spuitbussen, en we hebben afstotende lotions overwogen maar afgewezen nadat we ons realiseerden dat sprays een aantal duidelijke voordelen hebben. Fopspeen is een natuurlijk insectenwerend middel, gemaakt met essentiële oliën, dat echt werkt. De enige redelijke optie die je hebt, is om een ​​babyveilig insectenwerend…


Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml)

Badger Company, Anti-Bug, Shake & Spray, 2.7 fl oz (79.85 ml) Review

€ 5,00

Milieuvriendelijk, geweldig voor kinderen! Dierproefvrij, 100% natuurlijk en gecertificeerd biologisch, reisformaat, slecht voor het ongedierte, goed voor de huid, gecertificeerde biologische ingrediënten, gecertificeerd biologisch door NH Dept. van Agr, Mkts en voedsel, gecertificeerd glutenvrij door de glutenvrije certificeringsorganisatie .

Hoewel natuurlijke, babyveilige insectenwerende middelen meestal minder effectief zijn dan hun synthetische tegenhangers, werden ze altijd als veiliger beschouwd. Permethrin is misschien wel het minst giftig van alle op insecten gebaseerde insectenwerende middelen, maar het is ook het meest geurloos en het minst effectief op de blote huid, waar het binnen 15 minuten kan slijten. Maggie’s natuurlijke insectenwerende spray op de boerderij biedt bescherming tegen muggen, teken en vliegen met een natuurlijke formule die 100% vrij is van deet. Tansynella is een 100% natuurlijke, zeer effectieve, biologische speciale olie voor gebruik in bad en lichaam om insecten af ​​te weren en de huid te hydrateren. Consumentenrapporten stelden een li…