Goingorganic.nl

InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml)

Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml) by InstaNatural Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers

€ 20,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml)
Prijs: € 20,00
Inhoud: 0.56 kg, 9.4 x 8.6 x 8.6 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers, Beauty, Facial Masks, Clay Masks

Instanaturale, dode zeemuddermasker met shea boter, gezicht en lichaam, 19 oz (560 ml) – huidverzorging. Geavanceerde therapie. Zuivere dode zeemudder. Organische Shea Boter. Organische zonnebloempittenolie. Organische aloë vera. Sterkte in naturalen. goingorganic.nl Ik heb dit toegepast en liet het 20-30 minuten op. Mijn huid voelde me echt zacht en vernieuwd na gebruik van dit. Heb vandaag nog een behandeling gehad en ik hou echt van hoe zacht en schoon mijn huid blijft voelen. Zal het wekelijks gebruiken om vooruit te gaan. Ruime grootte / waarde. Ik was verrast om deze enorme container te zien!

 Je krijgt veel product in vergelijking met andere moddermaskers die ik heb geprobeerd, en de prijs is erg goed. Mijn huiden voelen echt zacht en schoon nadat ik het heb gebruikt en ik hou ervan. Zal opnieuw bestellen. Het product 2 keer op een rij bestelde, het kwam nooit, kreeg er elke keer een ander ding in plaats daarvan. Verwijder dit item als het niet bestaat. Absoluut geweldig natuurlijk masker! Het moddermasker werkte wonderen op mijn huid en liet het schoon en zachter na gebruik zien. Had het masker gedurende ongeveer 15 minuten aan en voelde geen irritatie, droogheid of roodheid gedurende het hele proces. De container is enorm, zodat u veel gebruik van dit product kunt krijgen. Geweldige prijs en zou zeker weer bestellen! Ik hou echt van. Dit is een geweldig allround masker. Ik heb een combinatie huid, en ik ben gevoelig voor veel toegevoegde producten in commerciële maskers.

InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers

Ik heb dit masker geprobeerd met de hoop dat het mijn huid niet zou irriteren of mijn poriën verstopt, en ik was blij dat mijn huid na gebruik duidelijk en glad voelde en er geen roodheid was. Het masker is makkelijk aan te brengen en vereist alleen een dunne laag, dus het is niet ongemakkelijk als het droogt. Ik bleef het ongeveer 15 minuten aanhouden, en toen ik het afwas, kon ik al voelen dat mijn huid zachter was. Ik waardeer dit masker ook omdat het geen geuren of kleuren heeft toegevoegd – alleen mineralen en moisturizers. Het product is enorm, dus je krijgt veel waarde voor de prijs. Ik zal dit implementeren als onderdeel van mijn reguliere huidverzorgingsroutine. Ik heb in mijn leven veel, veel klei- / moddermaskers gebruikt en het spijt me, maar dit is veruit de ergste van hen! De textuur is een gloeiende, vettige rotzooi die als eiwit voelt als het op de huid wordt verspreid. Ik kan niet zien hoe een echt voordeel uit de modder kan worden verkregen wanneer een dergelijke dunne gooienlaag overblijft? Het spijt me, maar ik heb het voor 10-15 niet verlaten om te zien wat er zou kunnen gebeuren. Ik ga terug naar mijn goedkope, $ 17 apotheek gekocht werkelijk moddermasker, ik gebruikte dit product zoals aanbevolen en hield van hoe zacht mijn huid later voelde.

Ik was ook aangenaam verrast met de geur. Ik zal absoluut weer gebruiken, ik ben verbaasd dat dit enorm is toen ik kreeg. Zeker de prijs waard. Het lijkt een beetje anders dan normaal moddermasker, waarschijnlijk omdat er een shea-boter erin is en het is beetje als jelly plus modderige consistentie. Ik kan het verschil zien, net nadat ik het afwas. Zachte, mooie huid. Zal het zeker opnieuw kopen als ik klaar ben. Hou van dit product, makkelijk aanbrengen en laat de huid zacht, fris en helder voelen.

InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml): Schoonheid, Gezichtsmaskers, Kleimaskers

Liefde om te weten dat het product veilig en natuurlijk is en ik gebruik het minstens 3 keer per week. Hield echt van dit! Snel effectief en pijnloos. Was verrast door het enorme bad. Ik heb het gebruikt en hou van dat een beetje een lange weg gaat. Alleen nam 10 minuten om te drogen, zou 15 minuten duren als ik een dikke laag had. Mijn huid voelde daarna zacht en glad, zelfs voordat ik mijn eigen gezichtsgelcrème toepaste. Hebben gebruikt met vrienden die verschillende huidtypes hebben en geen probleem. Heeft een natuurlijke geur en zeker een koopje voor geld. Het laat de huid een beetje rood. Maar het is echt leuk, mijn huid kijkt en voelt minder vettig en verfrissend na het gebruik van dit masker. InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml) Het helpt bij mijn puistjes overlaten littekens die voor meer maanden zijn en hierdoor zijn de littekens bijna weg en voelt ze glad. Het helpt ook op mijn hoofdzwarte kop, waar ik geen oplossing voor heb gevonden voor zo'n lang productzoeken. Hou van dit natuurlijke masker.

Review: InstaNatural, Dead Sea Mud Mask with Shea Butter, Face & Body, 19 oz (560 ml)

Hou ook van dat het eigenlijk lijkt op pure modder, dus zou mijn huidwonders doen. Loce de gloeiende dowwe blik, het laat mijn huid achter en houdt ook van het feit dat het uit de dode zee komt. Gewoon geweldig zal het aanbevelen aan anderen xx, het masker is goed! Mijn huid ziet er schoon en zacht na gebruik van het masker. En het droogt mijn huid niet. Dit masker is geweldig. Ik heb het besteld omdat ik altijd een dode zeemeermin wilde proberen, en ik was eerst sceptisch. Na het gebruik van dit product eenmaal per dag voor de afgelopen drie weken, merkte ik op een klein verschil in het uiterlijk van mijn huid. Het voelde zich bijna onmiddellijk glad na het spoelen.

Het beste deel is dat er veel is in de badkuip voor meerdere toepassingen, en je moet het ongeveer 15 minuten duren, dus het is een tijdzuinig masker dat goed werkt. Zou dit opnieuw bestellen! Dode zee modder masker is echt geschikt voor olieachtige tot combinatie huid. Zo werkte het voor mij. Ik heb een vette huid en met behulp van dit masker gaf mijn huid een frisse, natuurlijke gloed. Nu in de zomers denk ik dat ik het vaker zou gebruiken. Verwachtte grote dingen van dit product, helaas, had mijn huid een kleine reactie op dit product, waardoor het licht bleek met een rode tint en een lichte brandend gevoel, maar het was niet onaangenaam. Zodra de roodheid weggegaan was, liet ik het verwennen, was mooi en glad en de poriën waren kleiner. Reuk is ook niet aangenaam, er is veel goedkoper moddermasker dat eigenlijk alle gunk zuigt! Het ruikt absoluut modderig en ik durf het niet te proberen. Echt toepasbaar voor geurgevoelige zwangere vrouwen.

Een van de meest voorkomende (en effectieve) manieren om je eigen diy kleimasker te maken, is door gelijke delen klei te mengen met ruwe appelciderazijn. Een grondige dagelijkse huidverzorgingsroutine is uitermate belangrijk, maar de meesten van ons vergeten de kleine dingen die wonderen kunnen doen bij een slappe teint. Hoofdklei op het werk: Kaolien, een fijn getextureerde witte klei die wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en acne te bestrijden. Ik heb nog nooit acne of huidproblemen gehad. Hieronder, laten we onderzoeken hoe kleimaskers huidaandoeningen kunnen verbeteren, de huid kunnen helen en een jeugdige, mooie, stralende huid kunnen bevorderen. Helpt bij het beheersen van de olieproductie en vermindert de verschijning van grote poriën. Een van de grootste problemen met de huidige huidverzorgingsproducten is dat ze zeer toxisch zijn. Ik had een zelfzorg weekend een paar weken geleden, wat gepaard ging met een vrij intense gezichtsmasker marathon. Opmerking: mensen met een gevoelige huid moeten voorzichtig zijn met citroensap, omdat dit uw huid kan irriteren. Nadat je je masker hebt verwijderd, moet je erover wrijven. Rijk aan actieve anti-verouderingsingrediënten, het werkt onmiddellijk aan tekenen van vermoeidheid en laat de huid er jeugdig en energiek uitzien. Het leek erop dat ik 12 uur geslapen had (zonder de kussenstrepen op mijn wangen, obvs).

Ik trok meteen naar het havermout / komkommermasker, gezien het feit dat havermout heel goed op mijn huid leek te werken. Ik wissel deze seizoensgebonden uit, dus laat een beoordeling achter voor wat ik als volgende zou moeten proberen. Dit kan meer circulatieverhogend werken, dus je zult het waarschijnlijk in veel oplichtende maskers vinden. Bladmaskers zijn de nieuwste koreaanse schoonheidsdrama om de wereld stormenderhand te veroveren. Schoonheidstip 1: dep voordat u uw gezichtsmasker aanbrengt een kleine hoeveelheid ooggel of oogcrème rond de ogen. Nadat ik te lang een ander (en zeer krachtig) gezichtsmasker op mijn huid had gelaten, was ik zo rood dat ik dacht dat ik misschien een reisje naar de artsen moest maken. Zelfs toen hield ik van hoe zacht het mijn gezicht maakte.

Een oude, mineraalrijke klei die afkomstig is uit Marokko, rhassoul clay is geweldig voor zowel de huid als het haar.