Goingorganic.nl

Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules

Neuro Optimizer, 120 Capsules by Jarrow Formulas Vitaminen, Choline, Cdp Choline (Citi Coline), Cognizin Citicoline, Supplementen, Fosfatidylserine

€ 30,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules
Prijs: € 30,00
Inhoud: 0.14 kg, 12.7 x 7.1 x 7.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Choline, Cdp Choline (Citi Coline), Cognizin Citicoline, Supplementen, Fosfatidylserine, Vitamins, Choline, Cdp Choline, Citi Coline, Cognizin Citicoline, Supplements, Phosphatidylserine

Jarrow formules, neuro optimizer, 120 capsules – ondersteunt de gezondheid en functie van de hersenen. Voedingssupplement. Glutenvrij. Neuro Optimizer is voeding voor de hersenen, waarbij voedingsstoffen worden gecombineerd om de metabolisme van de hersenen en antioxidanten veilig en natuurlijk te verbeteren, zonder stimulans te gebruiken. Citicoline (cdp-choline) is een essentieel middel in de synthese van fosfatidylcholine, een belangrijk bestanddeel van de grijze stof van hersenweefsel (30%). Citicoline bevordert de hersenmetabolisme door de synthese van acetylcholine te verbeteren en fosfolipidegehalte in de hersenen te herstellen. Ps (fosfatidlyserine) ondersteunt de juiste reactie van de hersenen op stress en bevordert neuronale communicatie. De antioxidanten acetyl l-carnitine, alfa lipoïnezuur en taurine ondersteunen antioxidatie van neuronen.

Acetyl l-carnitine, alfa lipoïnezuur en l-glutamine ondersteunen ook energieverbruik. Taurine hulp bij osmoregulatie (onderhoud van de juiste concentraties ionen) in de cel. goingorganic.nl Combineerde jarrow neuro optimizer met planetaire formules bupleurum calmative compound (a. K. A. Happy traveler van andere makers) tot groot voordeel voor mijn vader. Verlaagde angst + hersenvoedsel heeft zijn algemene functie geholpen. Nu almot 87 y. O. Van mijn vader heeft hij 4-5 jaar een cognitieve en korte termijn herinnering gehad. Aanvankelijk gediagnosticeerd als alzheimer. Welke het niet is. Hij heeft functioneel voordeel gehad van: geen voorschrift meds (a-cept maakte zijn voeten verbranden en hielp niet), verwijdering van een beschimmeld huis, verhuisde naar de stimulerende gemeenschap plus deze supplementen en anderen.

Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules: Vitaminen, Choline, Cdp Choline (Citi Coline), Cognizin Citicoline, Supplementen, Fosfatidylserine

Veel geprobeerd. Deze formule heeft verschillende belangrijke ingrediënten zonder potentiële overstimulanten zoals fenylalanine, ginkgo, hoge niacine en een paar andere die lastig zijn. Deze ingrediënten zijn goed voor sommige mensen, maar niet voor anderen. De relatieve eenvoud van de n. O. Formule is een voordeel en de prijs / dagelijkse dosis bij ongeveer $ 1 vergelijkt tot bijna $ 2 per dag voor overcomplicated foirmulas. Toen ik het eerst begon te nemen, voelde ik me alsof iemand erin was gegaan en mijn brein masseerde. Ik ben op mijn vierde fles. Nieuwe update 11/2/12 op deze posting een geweldige combinatie.

Ik neem een ​​capsule in de ochtend zodra ik wakker word. Slechts 1/4 van de voorgestelde dosering. Ik ben veel scherper mentaal en verspil niet zo veel tijd met de triviale. Ik ben 4 jaar geleden vrij van cafeïne wegens hoofdpijn en migraine uit de avond van cafeïne. Met een capsule kruisformules voelt neuro optimizer een beetje als cafeïne-inname. Ik heb eerder 4 capsules genomen en het maakte me maar een beetje hyper of een soortgelijk gevoel van teveel cafeïne-inname maar zonder terugtrekking. Ik weet dat mijn concentratie beter is en ik ben productiever. Het is allemaal goed of ik zou geweldig moeten zeggen! Bij één pet per dag duurt drie flessen bijna een jaar. dat is slechts ongeveer $ 100. Voor een jaar van alertheid. En het kost niet echt iets, omdat het in de geestelijke helderheid op zoveel verschillende manieren terugbetaalt, niet alleen het geven van extra tijd dat ik anders zou zoeken naar wat ik net aan het denken was. Je weet wel.

Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules: Vitaminen, Choline, Cdp Choline (Citi Coline), Cognizin Citicoline, Supplementen, Fosfatidylserine

Ok, nou is het nu 11 maanden later en een update is in orde. Drie en een half maanden geleden begon ik twee uur per dag 30 minuten te huur. Voor het eten. Ik verklaarde dat ik cafeïne niet kan drinken. Goed twee weken geleden kreeg ik een kopje en ik besloot om maar een beetje te drinken, maar dronk de hele beker later, en verwachtte later een heel goede hoofdpijn. Ik heb er geen gekregen. Zo een paar dagen later had ik nog een kopje koffie, geen hoofdpijn. Dus ik heb sindsdien nog een paar (slechts een dag per dag) nog geen hoofdpijn gehad. Ik heb sinds de vroege jaren 80 cafeïne hoofdpijn gehad en ik denk dat alles wat er gebeurd heeft, iets te maken heeft met wat mijn hersenen niet konden krijgen en dat het nodig was en de hoofdpijn was een symptoom van die uitputting. Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules Ik denk dat neuro optimizer mijn hersenen heeft gekoesterd met veel noodzakelijke voeding, zoals ik ook sneller en duidelijker denk. Ik zal opnieuw posten op deze lopende verandering.

Review: Jarrow Formulas, Neuro Optimizer, 120 Capsules

 Ik heb vorig jaar een matig hoofdtrauma gehad van een val op ijs en heb wat cognitieve problemen gehad. Ik probeerde een duurdere hersenondersteuning en geheugenproduct van een vitamine-deskundige van een van de thuiswinkels. Ik heb andere producten van jarrow besteld en ben onder de indruk van de kwaliteit, dus ik dacht dat ik deze formule zou proberen. Het is veel beter dan het duurdere product dat ik had genomen. Ik voelde directe resultaten met verbeterde geheugen, spraak en multi-tasking. Het zal lang duren om van de hersenschudding te herstellen, en hoewel ik 100% van mijn functies nooit meer kan herstellen, helpt dit product mij om te verbeteren en de resultaten te zien. Het heeft geholpen mijn hoop te herstellen. Bedankt, webshop, voor geweldige prijzen, verpakking en levering.

Mijn moeder had een beroerte minder dan een jaar geleden op 90 jaar. O. Zij had mild tekort: gezichts- en extremiteiten paresis, verwarring, geheugenverlies, verlies van uitvoerende functies zonder verlies van spraak. Ze was niet naar verwachting terug te krijgen door artsen. Op dat moment nam ik neuro optimizer voor mijn eigen geheugenproblemen en begon het aan mijn moeder te geven. Mama is volledig hersteld! Natuurlijk kreeg ze naast aanvullingen andere therapieën, maar ik geloof dat neuro optimizer een grote rol speelde bij het herstel. Dit is goed voor geheugen, herinnering, denkvermogen, enz. Maar voor mij begint ik elke keer dat ik dit op gang heb gebracht, en ik ontwikkel ernstige spijsverteringsproblemen (zoals diarree, ibs, gastritis en dat soort) en de problemen doen gewoon ga niet weg totdat ik stop met het nemen van dit. Deze geven me ook energie durin trainingen en ik verlies ook gewicht terwijl ik deze even maar 5 dagen neem, maar na het stoppen met ze te nemen (door de spijsverteringsklachten), komt het gewicht op. Veel geluk met deze en ik hoop dat je niet dezelfde problemen hebt die ik deed! Ik denk dat ik trial en error nodig heb om erachter te komen dat de ingrediënten slecht zijn voor mij (vooral mijn spijsverteringskanaal) en die absoluut fantastisch zijn. Ik neem maar een of twee in de middag en begon me na een paar dagen weer duidelijker te voelen. Het is alsof mijn brein wakker werd. Zeer gelukkig met product en webshop rotsen als het gaat om snelle verzending! Geweldig product uit jarrow.

Alles in het voor de hersenen. Ik heb vele andere producten voor deze uitgeschakeld. Prachtig voor de hersenen en het totale lichaamsstamina. Ik zou niet zonder hen zijn. Mijn vrouw en ik hebben dit product al langer dan een maand aan het nemen en we zijn van mening dat onze herinneringen duidelijker zijn en we kunnen informatie snel terugroepen. Ik stel dit product sterk voor. Ik word beter (dank god) en ik ben van plan om weer normaal te zijn. Dit is een van de producten (visolie, vitamine d3, drs beste acai bessen, en medizym zijn de anderen). Alles wat ik weet is. Ik kan lopen! Ik voel me altijd slimmer op de dagen dat ik het neem! Een geweldig product – top van de lijn – en net zo betrouwbare service van webshop! Ik was op zoek naar een supplement die de mentale functie op een dieper niveau verbetert dan een kopje koffie. Na het aanvullen van deze aanvulling kan ik me langere tijd richten en informatie beter bewaren.

 Zou dat iets kunnen worden gelekt in het kraanwater dat ik drink, en dat heeft mijn hersenen ingezet om beter te werken, maar ik ben er zeker van dat dit supplement ook wat helpt. Vanwege de prijs besloot ik de volgende keer met rechte fosfatidyl serine te gaan, in plaats van een complex, omdat ik het voornamelijk gebruikt voor cortisol controle, niet geheugenverlies. Dit spul geeft me heel slechte hoofdpijn met maar een pil. Ik doe veel onderzoek naar micronutriënten voor de hersenen. Dit product is zeer uitgebreid inclusief de meeste van de belangrijkste. Ik beveel dit aan te nemen met ginko biloba, omega-3, ginseng-extract en een oefenprogramma houden om de hersenen jeugdig te houden. Terug een paar jaar, op 52-jarige leeftijd, begon ik een programma van jurisarts te studeren. Ik vond dat mijn geheugen voor nieuw materiaal ontoereikend was. Dus begon ik neurooptimizer te nemen, toegevoegd met ginkgo, omega-3, ginsang extract en begon een oefenprogramma. Mijn behoud van korte termijn geheugen, gpa en plasticiteit is geleidelijk verbeterd. Ik ben succesvol afgestudeerd van de jd en kreeg een aanbod van noordwesten voor llm programma. We hebben dit product al enkele maanden gebruikt en vinden het nuttig om de mentale mist te verwijderen en scherper gedachteverwerking te veroorzaken wanneer u dat neemt zoals aangegeven.

Ik heb dit product al meer dan een maand gebruikt en nu is het slechts de helft van de voorgestelde dosis (van plan om het te verhogen). Ik heb andere supplementen gebruikt, maar met heel andere resultaten. Met neuro optimizer heb ik een groot verschil opgemerkt in mijn vermogen om te concentreren en concentreren, ondanks hoe moe ik kan zijn, dat meestal het geval is door mijn dagelijkse activiteiten. Ook laat het me alert en minder verward zijn. Ik neem het elke dag maar een keer stop ik het voor een paar dagen en merk het meteen op het verschil. Sterk aanbevolen. Ik zou niet zonder mijn neuro supplement gaan en de prijs houden.

Houd je hersenen op hoog alert. Geen schudden, geen mist. Duidelijke denkprocessen.