Goingorganic.nl

Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml)

Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml) by Jason Natural Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

€ 6,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml)
Prijs: € 6,90
Inhoud: 0.18 kg, 3.3 x 6.4 x 18.5 cm
Productcategorie: Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel, Home, Bug, Insect Repellent, Kids, Baby Insect Repellent

Jason natuurlijk, stop met mezelf !, Natuurlijke insectenafstotende spray, 4. 5 ml (133 ml) – natuurlijke pionier sinds 1959. Natuurlijke ingrediënten. Bugs voor maximaal 2 uur in de baai. Deet, paba en parabenen gratis. Niet vet en makkelijk te gebruiken. Veilig voor kinderen *. Deze niet-vettige, lichte olie formule houdt muggen, gnats, paardvliegjes, zwarte en bijten vliegen weg. Werkt snel om u en het hele gezin te beschermen. * Kinderen gebruiken onder toezicht van volwassenen. goingorganic.nl Het is zacht om te gebruiken op kinderen en baby's. Ik gebruikte het op de mijne! Ik hou van de geur die licht is. Ander pluspunt zijn de nevelspray voor gemakkelijke toepassing en veiligheidsslot, zodat de kinderen het per ongeluk niet kunnen spuiten. Handige en handige flesgrootte om uw tas te houden voor uitstapjes. De nadeel is dat het veelvuldige applicatie vereist (instructies zeggen elke 2 uur van toepassing). Ik ben erg blij met dit product. Werkt tegen insecten, ruikt heel mooi, licht citronella. Helemaal niet vettig.

Ik heb door 2 flessen gegaan en geen enkele hap bij volwassenen of kinderen. Mijn enige klacht is de pomp op een fles brak. Geen probleem, het is nog steeds een geweldig product! Ik gebruikte het voor mijn 4 jaar dochter en ikzelf en het werkte goed. De geur is echter sterk sterk. Gezien de betaalbare prijs met goede prestaties, zou ik het opnieuw kopen. Ik woon in een van die gebieden waar de lucht op bepaalde tijden van het jaar dik is met muggen. Toch moet de werf gedaan worden. Ik bestelde dit voor mijn zoon, maar hij haat de geur, dus ik gebruik het.

Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

Ik hou ook niet van de geur, maar het is beter dan die chemische muggenafstotende middelen, en het werkt zeker tegen de muggen. Goed product! De geur niet sterk. Lichte geur. En het werkt. Werkt goed voor mijn gd, dit helpt wanneer ik buiten in muggenseizoen ben. Het is niet zo effectief als deet of andere chemische afweermiddelen, maar ik gebruik ze niet omdat ik me niet graag blootstel aan sterke chemicaliën. Ik krijg een hapje of twee, maar ik merk een grote verbetering op als ik niets gebruikt. Het ruikt ook fatsoenlijk. Stoort geen gevoelige huid.

Het blijft minstens een paar uur effectief. Korte resultaten. Geur is aangenaam / kruiden. Ik hou niet van de geur en het is nogal moeilijk om elke 3 uur te spuiten. Gebruikt eerste keer. Nog steeds oke. De geur is acceptabel. Werkt voor insectenafstotend middel, echt effectief tegen insecten.

Niet-chemische aangename geur, goed, goed, heel goed! Dit product is eigenlijk heel goed. U moet echter elke paar uur responderen. Het enige wat ik niet leuk vond was de sterke geur. Na ongeveer 15 minuten vervagen het. Plus: komt niet van citronella of iets anders. Minus: als je levend wordt geveegd door muggen, meer dan de meeste mensen, zal je het elke 30 minuten toepassen. Als u hier en daar beetje krijg, zal dit waarschijnlijk voor u werken.

Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml): Huis-, Insect- En Insectenafstotend Middel, Kinder- En Insectenafstotend Middel

 Ik had de 3 sprays ontvangen met alle losse doppen en de vloeistof vlek de plastic zak en de doos. Controleer alstublieft voordat u verzendt. Dank je. Ik gebruik natuurlijk buzz van sprays veel, die van perfecte drankje, primavera, enz., En dit was het ergste omdat het voor mij ruikt. Hoe dan ook, etherische oliën zijn nooit veilig voor baby's jonger dan twee maanden oud. Voor kinderen van 3 jaar en ouder kunt u ook producten gebruiken die olie van citroeneucalyptus bevatten. Repel geeft ons een spray die van top tot teen kan worden gebruikt, met een geheel natuurlijke formule die veel insecten afstoot zonder in de weg te staan ​​van plezier buiten. Ouders discussiëren op elk continent over de voor- en nadelen van het toepassen van deet op baby's en kinderen. En houd er rekening mee dat veel natuurlijke insectenwerende middelen niet-epa-geregistreerd zijn. In onze bijna zevenjarige zakelijke relatie heeft u onze zeepproducten voor de bed & breakfast geleverd. Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml) Over het algemeen zijn kinderartsen oke in het gebruik van lagere concentraties deet en picaridine bij kinderen, met het voorbehoud dat ze niet op de lange termijn zijn onderzocht. Het maakt niet uit wat je kinderen gaan of wandelen of kamperen, dit afweermiddel zal ze altijd beschermen tegen schadelijke insecten. Deet is het veiligste insectenverdelger dat er is, volgens zowel de cdc als de epa.

Review: Jason Natural, Quit Bugging Me!, Natural Insect Repellant Spray, 4.5 fl oz (133 ml)

Het is een lotion in een pompfles, dus je moet over het oppervlak van je huid wrijven; kan niet op kleding worden gebruikt. Als je een hekel hebt aan het idee om chemicaliën op je baby te gebruiken, kun je je wenden tot natuurlijke muggenwerende middelen. Een andere vorm van afstotend middel dat geschikt is om als insectenverdelger voor baby's te worden gebruikt, is deze afstotende crème van honingliefhebber, omdat het natuurlijk is, het zacht is, het is efficiënt en het ruikt lekker, op voorwaarde dat het aangenaam is om te gebruiken. Je hebt ook de mogelijkheid om in de handel verkrijgbare insectenverdelgingsspray of -doekjes te maken die goed bij de hand zijn. Weet je, sommige ellendige moeders kunnen zelf niets doen, om maar te zwijgen van het kunnen beschermen van hun kind. Conisco heeft een geweldige muggenspray armband in verschillende kleuren voor elke gelegenheid. Het zal geen kwaad om een ​​afweermiddel te dragen met deet tegen teken, maar waar ik me zorgen over maak, is dat mensen er afhankelijk van zijn, en ze zijn misschien teleurgesteld in het niveau van bescherming, zei hij.

En hoewel deze banden misschien niet de beste optie zijn om als mugafweermiddel voor baby's te worden gebruikt, kunnen ze veilig worden gebruikt als muggenspray voor kinderen, zolang je ze maar uitlegt dat je ze niet kunt kauwen. U kunt het proberen als u zich zorgen maakt over het bovengenoemde afweermiddel. Je kunt een of twee druppels lavendelolie in een gram olijfolie doen. Het is niet geheel natuurlijk en bevat weinig p-methaan en andere giftige stoffen. Centra voor ziektebestrijding (Cdc) en de epa voor milieubescherming), insectenwerende middelen met deet, picardin of ir3535 kunnen worden gebruikt bij kinderen van 2 maanden oud en ouder. Ze zijn deet, picaridine, de creatieve naam ir3535, en olie van citroeneucalyptus. Dit recept maakt gebruik van etherische oliën, die zeer effectief zijn voor natuurlijke insectenbescherming. Gebruik in plaats daarvan afzonderlijke producten, pas het zonnescherm eerst toe en pas zonodig om de paar uur het zonnescherm opnieuw toe. Veiligheidsinformatie: Eucalyptus is niet geschikt voor kinderen, hoewel de site en de fles veilig zijn voor kinderen en de gevoelige huid en meer. Spuit het over je hele lichaam en breng het zelfs op je gezicht aan door eerst de oplossing in je handen te spuiten en kijk hoe het is om buiten te hangen zonder door muskieten te worden opgegeten.

Helaas is het niet aan te raden om insectenwerend middel op uw baby aan te brengen als hij / zij minder dan twee maanden oud is. Bescherm uzelf en uw gezin tegen muggenbeten deze zomer met de beste natuurlijke insectenwerende middelen. Ik vroeg me af over een natuurlijke stof in huisvliegwerende middelen. Het heeft een vergrendelkap, wat betekent dat je de container in je tas kunt gooien zonder je zorgen te hoeven maken dat deze overal afstotend zal sprayen. Velen beschouwen dit als de beste afweermiddel die we momenteel hebben, omdat het een grondige bescherming biedt tegen vele soorten gevaarlijke insecten. Dan is er deze skedattle muggenspray, die natuurlijke ingrediënten bevat, lekker ruikt en veilig door iedereen, zelfs kinderen kan worden gebruikt. Meubels kunnen aantasten en bepaalde stoffen kunnen beschadigen, het kan niet op kinderen worden gespoten, maar moet eerst op je handen worden gelegd en vervolgens op je kind worden aangebracht, nooit rond de handen, ogen of mond en helemaal niet worden gebruikt bij baby's.