Je auto verkopen via de website van Bynco hoe doe je dat?

Bynco verkoopt ook voor particulieren hun auto aan een andere particulier. Je auto verkopen particulier hoe gaat dat in zijn werk als je dat via Bynco wil doen? Bekijk eerst eens de website, hoe een auto wordt aangeboden en of je dat ook wilt laten doen met je eigen auto. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan het kenteken en de kilometerstand van jouw auto door en je ontvangt binnen 24 uur een betrouwbare indicatie van de waarde van je auto. Deze waarde ligt nog niet vast als verkoopprijs want als je jouw auto wilt verkopen via de website van Bynco komt er een onafhankelijke expert de auto inspecteren. Hiervan wordt een inspectierapport opgemaakt. De kosten van dat rapport zijn € 150,- en wil je om een of ander reden je auto toch niet door Bynco laten verkopen dan mag je dat rapport houden.

Hoe wordt de verkoopwaarde van je auto bepaald

Tijdens de inspectie worden gelijk professionele foto’s gemaakt van je auto. Zorg er dus voor dat de auto schoon en netjes is. De vaste verkoopprijs wordt bepaald aan de hand van het inspectierapport, de bevindingen van de inspecteur, de foto’s en met de kennis die de experts van Bynco hebben van de automarkt. Ga je met deze verkoopprijs akkoord dan wordt jouw auto op de website van Bynco geplaatst. Hiervoor vraagt Bynco € 250,- maar alleen als de auto ook daadwerkelijk verkocht wordt. Op de website wordt de auto geplaatst met een professionele tekst, foto’s en het inspectierapport. Zo kan de koper precies zien wat te koop wordt aangeboden. Vragen worden beantwoord door een expert van Bynco.

Als zich een koper meldt

Kies je voor auto verkopen particulier bij Bynco en er meldt zich vervolgense een potentiële koper, dan wordt om een aanbetaling gevraagd. Daarna wordt de koper doorgestuurd naar jou en kunnen jullie de koop verder afhandelen. Dat mag bij jou thuis maar ook op één van de meer dan 750 kenteken loketten in Nederland. Heb je nog vragen over, of tijdens de verkoop, dan kun je appen of mailen met één van de experts van Bynco.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *