Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Visolie, Kabeljauwleverolie

Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml) by Twinlab

Norwegian Cod Liver Oil Un Twinlab

€ 15,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Twinlab, Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml)
Inhoud: 0.36 kg, 6.1 x 6.1 x 15.2 cm
Categorieën: Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Visolie, Kabeljauwleverolie

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
California Gold Nutrition, L-Citrulline, Kyowa Hakko, 500 mg, 60 Veggie Capsules

Twinlab, Noorse Kabeljauwleverolie, Ongezuurd, 12 ml (355 ml) – De kwaliteit is getest op zuiverheid. Moleculaire gedestilleerde visolie. Supplies epa & dha. Voedingssupplement. Alle natuurlijke formule in breekvaste fles. Voedingsondersteuning. Stemmingsgezondheid +. Cardiovasculaire gezondheid. Gezonde gewrichtsfunctie +. Twinlab's Noorse kabeljauwleverolie levert de vetzuren epa en dha, die stemmings- en cardiovasculaire gezondheid ondersteunen, evenals gezonde gewrichtsfunctie. + Klinische studies hebben aangetoond dat een dieet dat tenminste 400 mg omega-3 vetzuren heeft (300 mg daarvan zijn epa en dha) voedingsvoeding ondersteunt cardiovasculaire gezondheid. Ook heeft een recente studie aangetoond dat een dieet met 768. 6 mg epa voedzaam ondersteunt gezonde gewrichtsfunctie. + Voor de algemene gezondheid en wellness, maak Twinlab's Noorse Kabeljauwleverolie een onderdeel van uw dagelijkse gezondheidsregime. + Benodigt 2 porties, gebaseerd op een studie met 128. 1 mg epa per 10 kg gewicht voor een 65 kg (143 lb.) Persoon. Verpakt in hoge kwaliteit, breekvrije fles. mironon Gezonde oliën zijn koudgedrukt, wat natuurlijk dit zijn.

Uitstekende bron van omega 3 en vitamine d. Geen visachtige smaak of nasmaak en makkelijk te nemen. Vernieuw de geopende fles voor versheid en om de smaak te verbeteren. Ik heb de voorkeur aan ongemakken voor de gearomatiseerde, die een hogere viscositeit hebben en niet zo gemakkelijk te slikken hebben. Vreemd dat het mentale beeld van de gezondheidsproductieve kwaliteiten me als de smaak laat zien. We hebben andere smaken geprobeerd en kom hier terug. De prijs is geweldig. Het is eenvoudig en unadulterated. De gearomatiseerde mensen hebben een visachtige nasmaak die het doel naar mijn oordeel verslaagt. Zou het ook maar kunnen nemen en het verwachten dat het een beetje fishy zal proeven aangezien het uit een vis komt! Mengen het ook in sinaasappelsap is ook leuk. Geen verwachte effecten verwachten, u kunt mijn verrassing voorstellen en verrukken om na slechts 3 dagen een vermindering van pijn en stijfheid van 90% te ervaren! Later heb ik een toename van mijn energieniveau gezien. Wens dat ik dit jaar al bekend had! Ik gebruik visolie om te helpen bij het verlichten van depressie.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Now Foods, Calcium Lactate, 250 Tablets

Twinlab, Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml): Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Visolie, Kabeljauwleverolie

 Ik rende uit mijn gebruikelijke capsules, en dacht dat ik regelmatig ongereikte visolie zou proberen, omdat ik de smaak niet erg vond, en dacht dat het beter zou proeven dan fruitgeuriseerde vis. * Grin * niet alleen is het minder duur, maar ik voel dat de olie beter werkt voor mij dan de capsules. Ik beveel dit product aan. Ik heb dit product gekocht, omdat ik niet goed ben bij het slikken van pillen en ik vond het eenvoudiger en mooier zonder zachte gel capsules. Zoals sommige andere mensen hebben gezegd, het heeft natuurlijk visensmaak, maar ik vind het niet zo sterk. Het is gewoon een theelepel vol per dag, dus het is goed voor mij. Alhoewel ik meestal een beetje chocolade eet na het eten van deze olie, bestelde ik 3 flesjes kabeljauwleverolie. Ze kwamen op tijd, maar in een beschadigde doos. Bij het openen van de doos vond ik de plastic zak die de flessen bevat om een ​​beetje overspoeld te worden in kabeljauwleverolie. Ik belde klantenservice om het probleem te registreren. Uw rep vroeg me om in de tas te gaan en te zien welke flesjes beschadigd waren.

Twinlab, Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml): Supplementen, Efa Omega 3 6 9 (Epa Dha), Visolie, Kabeljauwleverolie

Ik vond dat 2 van de flessen losse kappen hadden, maar door de puinhoop kon ik niet direct vertellen welke fles lek had. Uw rep. Zei dat ze 2 flessen zou sturen. Nu heb ik nooit eerder van je besteld en ik twijfelde dat ik deze 2 flessen zou zien omdat mijn bestelling voor slechts 3 was. Maar ze kwamen op tijd en in goede vorm. Ik vond dat de 2 flessen met losse dopjes afdichtingen hadden die niet correct waren aangebracht en de flessen niet aanraken, behalve voor minder dan 1/4 van de bovenkant. Uw kwaliteit van dienstverlening en zorg voor uw klanten is niet onopgemerkt. Twinlab, Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml) Ik ben nu een loyale klant en heb veel van mijn vrienden over jou verteld. Bedankt, ik heb altijd de Carlson-olie gebruikt, maar ik was niet onder de indruk van de visachtige smaak.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Mushroom Nutrition, Maitake, Mushroom Powder, 3.57 oz (100 g)

Review: Twinlab, Norwegian Cod Liver Oil, Unflavored, 12 fl oz (355 ml)

 Ik probeerde de twinlab en was aangenaam verrast met de smaak. Geen citroensmaak geen vis smaak. Als u het in sinaasappelsap drinkt, ontdekt u de smaak niet. Voor mij is het geen brainer. Meer olie voor minder geld dezelfde voordelen, om deze reden alleen zal ik deze olie nog niet kopen. Ik accepteer gewoon niet dat plastic een goede manier is om olie op te slaan. Ik ben teleurgesteld, want anders ben ik een grote fan van twinlab producten. Deze olie heeft echt een volledig neutrale smaak, het bevat zeer fatsoenlijke hoeveelheden epa / dha (de meeste sluit niet) samen met de verwachte vitamine a & d. Schande over het flesmateriaal! Ik voer dit aan mijn honden, ze houden ervan! Ik gebruik het gearomatiseerde soort. Dit is een goed product. Beste koop voor het geld.

Ik was in shock toen dit kwam in mijn bestelling! Ik dacht dat ik pillen bestelde (oeps) maar soms krijg je wat je nodig hebt en niet wat je wilt. Ik kan eigenlijk 2 theelepels van dit naar beneden krijgen zonder te gagging. Het is echt vrij smakeloos en als je ooit hebt geserveerd kabeljauw leverolie weet je dat dit een goed ding is. Ik hoop dat het mijn hart helpt, omdat dit het doel is. Ik heb voor een tijdje Twinlabs-kabeljauwleverolie gebruikt. Het doet een goed werk om te helpen mijn slechte cholesterolgehalte laag te houden. Uitstekend product en waarde. Flavour is redelijk verdraagzaam. Mercury en pcb gratis is een groot pluspunt. Kabeljauwleverolie moet in elke woning een nietje zijn. Het zorgt ervoor dat het immuunsysteem wordt gestimuleerd, helpt bij depressie en angst door gelukshormonen te stimuleren en het zenuwstelsel te kalmeren, ontsteking vermindert, die de wortel van de meeste aandoeningen en ziekten, enz.

Is. Dit onaangenaam product is gemakkelijk om naar beneden te gaan. Ik weet dat veel mensen niet te enthousiast zijn om visolie te nemen, maar het is elke ochtend een eenvoudige theelepel voor zo veel voordelen! En het is helemaal niet slecht. U kunt het met sap mengen als u problemen hebt. Echt, dit smaakt niet zoals vis. Het is gewoon de textuur die een beetje wordt gewend, omdat het immers olie is.

Maar het is zo de moeite waard. Twinlab vloeistof is een geweldige manier om uw visolie te krijgen omdat de vloeistof veel beter is dan visolie in pilvorm. Met een pil krijgt u maar een fractie van wat de fles zegt. Vloeistoffen gaan direct in de bloedbaan, zodat je lichaam niet zo hard moet werken om het te verwerken en het absorbeert een veel grotere hoeveelheid van het product. Een ander merk dat ik echt leuk vind en met exclusief gebruik heb gemaakt is de tuin van het leven. De vloeistof in citroen / mint is mijn favoriete en super makkelijk te nemen. Het is een beetje verfrissend en ik geniet er elke ochtend van.

Niet meer verkoudheden, allergieën hebben sterk afgenomen, algemeen welzijn. Toen ik jonger was, heb ik 10 jaar lang een eetlepel per nacht gehoord en ik heb nooit verkouden en bleef altijd gezond. Helaas, ik stopte het op een gegeven moment en begon te ervaren dat ik de verkoudheid vangt, mijn immuunsysteem draait op een capaciteit van 70%, de botten klinken alsof ze met elke beurt kraken. Ik moest wanhopig terugkomen naar mijn gezonde gewoonte en bestelde snel de goede ol kabeljauwleverolie. De smaak is wat ik me herinnerde en het kan heel moeilijk zijn om te slikken voor velen, maar het is de voordelen voor het lichaam dat telt in tegenstelling tot smaak. Het is geen overweldigende visachtige smaak, maar onthoud dat het leverdeeltje is. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die streeft naar een gezond lichaam en levensstijl. Een van de enige plaatsen waar ik dit product kan vinden is ongemakken. Ik neem visolie capsules, maar geef deze ongeschikt olie aan mijn hond. Ze houdt van de visachtige smaak en rijdt het omhoog, een taart elke dag. Gemakkelijk te slikken, zeer zachte smaak.

Ik ga zo snel door omdat mijn hond ook wat krijgt en dit is de beste prijs. Zijn degeneratieve gezamenlijke conditie is ook aanzienlijk verbeterd. Ik maak mijn eigen kattenvoer, en ik gebruik al jarenlang een dubbele lab-kabeljauwleverolie in mijn recepten. Nooit problemen gehad.