Goingorganic.nl

Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml)

Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml) by Kava King Products Inc Gezondheid, Huid, Tamanu Olie

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml)
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 8.9 cm
Productcategorie: Gezondheid, Huid, Tamanu Olie, Health, Skin, Tamanu Oil

Kava King Products Inc, Organische Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml) – gecertificeerd organisch door Ecocert ico. Klinisch bewezen om de verschijning van littekens en roodheid te verminderen. Kava King Tamanu olie is klinisch bewezen om het uiterlijk van de grootte en roodheid van littekens te verminderen. Het kan ook worden gebruikt bij de behandeling van een zeer droge huid, waardoor de huid glad, stevig en gehydrateerd is. Onze olie wordt op de traditionele manier koud geperst. Verkregen uit de noot van de Tamanu-boom gelegen op de zuidelijke Pacifische eilanden van Vanuatu. goingorganic.nl Ive gebruikte sommige soorten tamanu-oliën in webshop. De meeste hiervan zijn goed en actief, alleen deze olie is minder effectief. Zeer kleine geur en de kleur moet diep geur zijn met drijvende zaken, eigenlijk is het te duidelijk dan ik verwachtte. Het kan te veel verfijnd worden. Hoewel het bijna halve prijs van andere producten is, wil ik anderen de volgende keer proberen. Hoewel dit lijkt op tamanuolie, is het veel lichter en vloeibaar dan andere merken tamanuolie die ik heb gekocht. Het is veel gouden dan bruin of groen, en gaat heel gemakkelijk uit de fles.

De andere merken die ik heb zijn veel meer viskeuze en giet niet gemakkelijk. Het doet ook niets voor bikini bumps, die ik had gehoopt dat het zou doen volgens wat mensen op internet hebben geschreven. Misschien zal het gewoon een oke rustgevende olie zijn, maar als u echt tamanuolie wilt, zou ik u voorstellen om een ​​ander merk te krijgen. Dit product gekocht voor droge gezichtshuid. Ik heb een zeer gevoelige huid en was ervan overtuigd dat de olie zou verstoppen en problemen creëren. Nooit! Ik ben ook begonnen met het gebruik van de olie voor de openlucht winter blootstelling en na een paar weken merkte ik dat mijn voorhoofdslijpjes afnemen, dus ik begon het om mijn ogen te zetten en kraaienvoeten, die aanzienlijk zijn verzacht. Nu heb ik al vele jaren alleen biologische producten in / op mijn lichaam gebruikt. Ik gebruik een Coq10 Eye Cream en vitamine C Gezichtsreiniger en vochtinbrengende crème, geen van deze hebben voor mijn lijnen gedaan wat deze olie heeft gedaan. De olie gaat een lange weg en duurt nog even. De geur is interessant.

Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml): Gezondheid, Huid, Tamanu Olie

Voor mij lukt het veel zoals palm suiker met een hint van moer. Ik heb Kava King Tamanu Oil geprobeerd, omdat het een vergelijkbare prijs is en tweemaal zo groot als gerelateerde producten. Ik gebruikte het elke dag voor een week op mijn handen met subtiele huidverzachting. Ik heb het een week lang op mijn vinger gesneden en het zou het genezingsproces misschien door een dag kunnen versnellen, maar het effect was nogal subtiel. De olie heeft dit interessante walnootgeur. Blijkbaar was tamanuolie gebruikt voor gebruik als lantaarn en kaarsolie voor kerosine. Over het algemeen vond ik het product leuk en zou het weer gebruiken. Ik begon deze olie te gebruiken voor mijn gezicht en nek 2 en een half maanden geleden, nadat een vriend aan mij was aanbevolen. Nu ziet mijn huid er geweldig uit, werd rood van de donkere punten, mijn huid ziet er helder zacht en heel gezond uit.

Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml): Gezondheid, Huid, Tamanu Olie

Ik heb ecezma en hv donkere huidvlekjes aan de hand en mijn shin, na ongeveer 2 weken religieus elke dag, zie ik de resultaten. Het is echt geweldig. Ik heb veel producten voor mijn huidprobleem geprobeerd, maar werkte niet. Houd van deze pure tamanu olie gekocht een andere voor mijn moeder om ook te proberen. Ik ben gewijd aan dit product. Uitstekend. OK. Niet rechtstreeks op ogen of slijmvliezen aanbrengen. Het wordt vooral gekweekt voor zijn zaden die van 25% tot 40% olie bevatten die rijk zijn aan omega-3 linoleenzuur en omega-6 linolzuur. Het heeft mijn gezicht verlaten met donkere gebieden rond mijn mond, kin en nek die droog, gebarsten, schilferig, jeukende en brandwonden zijn.

Met behulp van de helende kracht van tamanu-olie en andere belangrijke botanische ingrediënten heeft tavala een meesterwerk gecreëerd dat uitzonderlijk goed werkt om een ​​mooie en gezonde huid te produceren. Tamanu-olie bevat meer dan 35% van een meervoudig onverzadigd omega-6-vetzuur (linolzuur), dat deelneemt aan het reconstitueren van de epidermale lipiden en de eigenschap heeft waterverlies van de huid te voorkomen en tegelijkertijd rustgevende, beschermende en voedzame eigenschappen te bieden. Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml) Het benutten van de kracht van fytoactieve ingrediënten is een van de beste manieren om een ​​aangetaste huidbarrière te herstellen ter vervanging van intercellulaire lipiden die zijn uitgeput door veroudering, de omgeving en de vele andere factoren. Tamanu-olie kan worden gebruikt om de droge huid te hydrateren en fijne lijntjes en vroegtijdige veroudering te verminderen. Het kan direct en onverdund op het gezicht worden gebruikt omdat het niet vet en vettig is. De ontstekingsremmende en jeukachtige eigenschappen van tamanu-olie kunnen helpen bij het verminderen van de bultjes en uitslag als gevolg van het scheren van het scheermes en de irritatie van ingegroeide haartjes. Ik gebruik tamanu-olie een paar weken en in het begin leek mijn huid minder rood te zijn en nieuwe acne verdween snel, maar de laatste tijd merk ik dat mijn huid verstopt is en ik nieuwe break-outs heb en het is rood. Niet gebruiken als u allergisch bent voor noten van welke aard dan ook. Je kunt het gebruiken als een dragerolie voor je favoriete etherische oliën, maar een druppel kamille en helichrysumolie wordt aanbevolen voor deze behandeling.

Review: Kava King Products Inc, Organic Pure Tamanu Oil, 2 fl oz (59 ml)

De natuurlijke geur is licht en nootachtig, wat veel mensen ideaal vinden om te gebruiken als basis voor hun zelfgemaakte producten voor persoonlijke hygiëne. Wanneer we onze vlekken uitkiezen (we zijn er allemaal schuldig aan) kunnen ze in korsten veranderen en soms besmet raken, dit is waar tamanu olie echt werkt, het is een wonder; het herstelt epidermale cellen van bijzonder beschadigde en droge huid door de huid te hydrateren en te voeden. Er zijn tegenwoordig veel ongelooflijke oliën in de wereld, maar alleen tamanu-olie werd door de oude polynesiërs beschouwd als een heilig geschenk van de natuur. Traditioneel heeft de olie van tamanu plaatselijk gebruikt in Fiji voor het verlichten van de pijn van ischias, gordelroos, neuralgie, reuma en leprous neuritis, waarvoor het effectief is. Ik ben net begonnen met het gebruik van msm-crème en het gebruik van tamanu-olie voor spotbehandelingen op de rode vlekken achtergelaten. Ik merkte ook dat mijn kat de geur echt haat, dus ik probeerde het als een insectenwerend middel en het lijkt goed te werken! De ultieme reddingsremedie voor een zieke huid, tamanu-zaadolie is ontstekingsremmend, antimicrobieel, antibioticum, antioxidant en anti-aging. U kunt niet alleen tamanu-olie gebruiken voor huidverjonging, maar u kunt zelfs tamanu-olie voor haar gebruiken. Dus heb ik het in mijn winkelwagen gestoken en het is bijna mijn favoriete aankoop geworden in die volgorde (behalve zeepnoten). 85% van de door UV-blootstelling veroorzaakte DNA-schade werd geremd met slechts 1% tamanu-oliebereiding en werd zacht genoeg geacht om zelfs in de ogen als UV-filter te worden gebruikt!

 Het verminderde de donkere kringen onder mijn ogen en verminderde de holte onder mijn ogen. Chronische ontstekingen kunnen echte problemen veroorzaken voor de gezondheid van uw huid op de lange termijn, maar regelmatige doses tamanu-olie kunnen het onder controle beter houden. Tamanu-olie wordt geproduceerd uit noten die van nature uit de boom vallen als ze volwassen zijn. Je gezicht is het eerste dat mensen over je opmerken, en hoe je er goed uit ziet, kan een groot probleem zijn als je te maken hebt met chronische acne. Zoals je zou verwachten, heb ik een paar nieuwe favoriete oliën die we hebben gestudeerd aan het internationale dermale instituut die de mogelijkheid hebben om de natuurlijke barrièrelipiden van de huid aan te vullen voor een geoptimaliseerde huidgezondheid. Het is gecertificeerde organische, 100% pure tamanu-olie die onverdund is, geen additieven heeft en nooit wordt onderworpen aan chemische filtering of andere processen.