Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Mondverzorging, Gezondheid van kinderen, Kinderen &Amp, Tandenborstels, Babyverzorging

Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack by Brush Buddies

Smart Care Kids Toothbrush Brush Buddies

€ 1,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack
Inhoud: 0.05 kg, 24.1 x 7.6 x 2.5 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Baby Wash, Gentle Calendula + Oat, 12.75 fl oz (377 ml) by Everyone

Borstkindjes, slimme zorg, kinder tandenborstel, 4 pakjes – maak borstelplezier. Bpa gratis. Deze 4-pack kids tandenborstels zijn gemaakt van zachte borstels en kunnen op zichzelf staan ​​dankzij twee kleine zuigkoppen aan de onderkant van elke borstel. Begin en eindig je dag met een glimlach. Zachte afgeronde borstels beschermen de email van je tanden en beschermen delicate tandvlees. Als u uw tandenborstel om de 3 maanden verandert en na het ziek bent, zal u de bacterie opbouwen. Vlotten na elke maaltijd helpt de plaque te verminderen en tandvleesziekte te voorkomen. mironon Gekocht deze tandenborstels voor mijn 2 jaar oud. Na een paar toepassingen heb ik gekleurde vlokken in zijn mond gezien.

Het plastic van de borstel (het gekleurde deel achter de borstelharen) is in kleine stukken afgevlakt. Zeer gevaarlijk en niet voor kleine kinderen. Het is mijn 2e bestelling. Mijn kinderen houden van het schattige ontwerp en ik hou ervan dat de zuigkracht heel goed werkt om het te laten staan! Geweldige prijs, design en kwaliteit. De rubberen backing komt gemakkelijk uit als de kinderen het bijten. Er kan kans zijn dat het kind de rubber slikt. Ook zal het borstelhaar gemakkelijk uit de vorm vallen. Goed voor mijn kinderen en bespaar kosten, mijn kinderen eten hun tandenborstels. Letterlijk. Maar deze dragen niet af na 2 weken van gebruik.

Ze zijn comfortabel voor mij, omdat ik ze meestal poets, maar ook voor hen. Hou van hen! De tandenborstel heeft een goede vorm, ik vind het leuk om op de wasbak te staan. Mijn zoon vindt het een speeltje en houdt ervan om het te gebruiken, dit is schattig. Meisjes houden ervan, deze tandenborstels zijn zo schattig en handig, kinderen vinden het leuk, leuk, schattig, speels, zacht. Deze hebben een zuigkussen onderaan, zodat je ze op de wastafel kunt staan, heel schattig! Mijn kinderen houden van hen!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Badger Company, Lip Balm Gift Set, Red Box, 3 Pack, .15 oz (4.2 g) Each

Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp

Voor zussen kinderen, vindt mijn zoon het leuk! Mijn peuter houdt van de look en ik denk dat de kwaliteit goed is, we gebruiken eerst tandborstel voor meer dan een maand nu en alles is geweldig! De kinderen houden van de grappige gezichten, dit was een geweldige prijs, maar de borstkop was een beetje klein. Je moet de tanden van je baby twee keer per dag poetsen. Zodra uw baby tanden krijgt, gebruikt u een zachte, zachte tandenborstel met warm water om de tanden van uw kind voorzichtig schoon te maken. Koude temperaturen zijn rustgevend, dus misschien wil je de bijtring laten koelen. Ik hou van vuurvlieg-tandenborstels voor kinderen, ze blijven goed en ze zijn een goede prijs. Als u graag persoonlijke gegevens bijhoudt, zult u dol zijn op deze hightech tandenborstel van Philips. Het ontwikkelen van tanden kan profiteren van een beetje fluoride. Je kunt hun favoriete liedje spelen en met hen door de kamer dansen tijdens het poetsen van de tanden (het behouden van de juiste tandenpoetstechniek natuurlijk!) De suikers in andere dranken dan water kunnen tandbederf veroorzaken als ze te lang op de tanden blijven zitten. het belangrijkste vinden bij 1e tandheelkundige tandheelkunde is het onderhouden van een gezonde mondhygiëne routine, inclusief poetsen twee keer per dag, met een tandpasta die u comfortabel gebruikt.

Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp

Introduceer een grotere hoeveelheid fluoride tandpasta (erwt-grootte) op de tandenborstel, in verhouding groei van tanden, en spuwen tijdens het poetsen. Net als poetsen en in het algemeen het verzorgen van melktanden, gaat het vroeg en vaak naar de tandarts om echte goede routines voor de mondzorg te ontwikkelen en (eventuele) tandheelkundige problemen te voorkomen (of te behandelen). Het gebruik van een niet-fluoride tandpasta is prima. In een poging om soldaten gezond te houden en te bestrijden tijdens de Tweede Wereldoorlog, moesten ze hun tanden poetsen als onderdeel van hun dagelijkse hygiënepraktijken. Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack Goede mondverzorging kan beginnen voordat uw kind zelfs tanden heeft. Ik poets mijn tanden zoals ik elke dag doe. Wanneer de baby voldoende tijd had om in de mond te wrijven, wordt het hoog tijd dat een volwassene zich ermee bemoeit; een moeder of een vader poetst de tanden van de baby grondig en helpt de mond te spoelen. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mondblessures optreden wanneer atleten geen gebitsbeschermer dragen. Tekenen van tandbederf zijn witte of bruine vlekken op de tanden. Hij achtervolgt geena, die naar de omheinde verse groenten rent en de poort achter zich dichtgooit, net op tijd om de spouw van de koning buiten te houden.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Seaweed Bath Co., Firming Detox Cream, Refresh, Orange, Eucalyptus & Cedar, 6 fl oz (177 ml)

Review: Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack

Lees voor een aantal andere oplossingen deze suggesties van ouders van wie de kinderen het niet wilden hebben om te poetsen. Laat ze de tube openmaken, knijp de tandpasta op de tandenborstel en heb plezier tijdens het spelen om hun tanden goed te poetsen. Jonge kinderen hebben veel valpartijen en ongelukken en de primaire tanden kunnen gemakkelijk gewond raken. Naarmate uw kind ouder wordt en zelf leert hoe hij zijn tanden moet poetsen, leer hem over het selectieproces voor tandenborstels. Maar nieuwe aanbevelingen suggereren dat zelfs baby's profiteren van een beetje fluoride, zoals hierboven vermeld. Overweeg daarom om uw kinderen melk of kaas te serveren met vakantiesuikergoed en lekkernijen. De meeste tandpasta's zijn verkrijgbaar in een of andere vorm van muntsmaak, terwijl kindertandpasta kindvriendelijke smaken bevat. Een van de redenen waarom de tandenborstels van kinderen vaker moeten worden vervangen, is omdat hun poetsbeoefening mogelijk meer ruw en ongepast is dan die van ons, waardoor de tandenborstels kunnen uitstromen. Of je kind nu dol is op elmo, spiderman of barbie, vind een tandenborstel of tandpasta die het thema is van het favoriete karakter van je kind om tandenpoetsen opwindend te maken en iets waar ze elke ochtend en nacht naar uitkijken. Veel ouders hebben het moeilijk om te beoordelen hoeveel tandheelkundige zorg hun kinderen nodig hebben.

Laat echter geen producten voor mondhygiëne achter op uw baby om op te kauwen of mee te spelen, omdat deze verstikkings- of letselgevaren kunnen veroorzaken. Babytanden zijn belangrijke ruimtehouders voor permanente tanden. Over het algemeen hebben kinderen hulp nodig bij het poetsen totdat ze de handcoördinatie hebben om hun eigen tanden effectief te reinigen. Borstelharen zijn zacht en toch effectief, ze laat me zelfs tanden poetsen die voor de helft van ons zijn, en zacht tandvlees. Baby's en jonge kinderen kunnen hun tanden niet goed zelfstandig poetsen, dus dat betekent dat het aan de ouders ligt om te poetsen. Als onderdeel van het natuurlijke leerproces zijn kleintjes expert-mimespelers en kun je van dit talent profiteren. Kunstgebitreinigers zijn meestal bruistabletten die u toevoegt aan een pot water met uw kunstgebit om ze schoon te maken. Sterker nog, maar liefst een op de vijf kinderen vertoont angst om de tandarts te bezoeken.

De meeste tandpasta's bevatten fluoride, maar tandpasta alleen beschermt de tanden van een kind niet volledig. Of koop een tandenborstel die oplicht, muziek afspeelt of een geluid maakt nadat de klus is geklaard. Deze super-sonische tandenborstel genereert meer dan 31.000 penseelstreken per minuut, wat een extreem comfortabele en grondige reiniging belooft. Hoewel tandjes ook bekend kunnen zijn als het snijden van tanden, snijden de tanden niet daadwerkelijk het tandvlees, maar worden er speciale chemicaliën in het tandvlees vrijgemaakt, waardoor de cellen kunnen scheiden en de tanden kunnen passeren. Hier (handen geen een tandenborstel en tandpasta). De tanden van jongere kinderen kunnen worden gepositioneerd met vrij kleine orthodontische apparaten, waardoor later een grote behandeling wordt voorkomen. In dit geval worden zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen de tanden schoongemaakt. En bijna een derde van de ouders in het Verenigd Koninkrijk wacht tot hun kinderen al hun melktanden hebben voordat ze voor de eerste keer naar de tandarts worden gebracht, volgens de studie van 1000 ouders met kinderen onder de 13 jaar.

Kussen en aanraken van baby's is belangrijk en zou niet mogen worden gestopt! Het is goed voor hun tanden en het is goed voor hun algehele welzijn. Na verloop van tijd kunnen hun tanden geleidelijk verslechteren en beginnen mondaandoeningen te ontstaan, waardoor de kans op extra mondproblemen, zoals tandvleesaandoeningen, tandbederf, tandinfectie en het verliezen van tanden, toeneemt. De mondeling-b-kindertandenborstel op batterijen is de perfecte batterij-aangedreven tandenborstel voor je eigen kleine prinses. Werkgevers hoopten dat deze gedwongen hygiëne de productiviteit zou verhogen aangezien werknemers geen werk zouden missen als gevolg van tandinfecties. Dit kan een tandenborstel met lange steel zijn waarmee u met uw kind kunt poetsen, of een tandenborstel die als een vingerpop op uw vinger past. Het duurde echter een oorlog om de gewoonten van de tandenpoetsen van Amerikanen te veranderen.

Als de permanente tanden van uw kind binnenkomen, kan de tandarts het verval helpen voorkomen door een dunne hoeveelheid hars (een dichtingsmiddel genoemd) op de achterste kiezen toe te dienen, waar het meeste kauwen plaatsvindt.