Goingorganic.nl

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g)

Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g) by Kiss My Face Bad, Schoonheid, Deodorant

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.11 kg, 3.3 x 5.6 x 12.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant

Kus mijn gezicht, natuurlijk actief leven deodorant, komkommer groene thee, 2. 48 oz (70 g) – klinisch bewezen. Hele dag bescherming. Dezelfde grote formule. Aluminiumchloorhydraat & parabenvrij. Natuurlijk-effectief-wreedheid vrij. Fris zijn! Onze natuurlijke formule houdt u de hele dag fris en zelfvertrouwen.

Tijd getest botanicals en geur absorberende ingrediënten combineren om u een deodorant die echt werkt. goingorganic.nl Dit is de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb meegemaakt, je kan het daadwerkelijk een keer per dag zetten en dan rondlopen, zenuwachtig worden of een handgreep vasthouden op een trekkende treinrit. Alles met stinkende of zorgwekkende dat je doet. Het is geweldig! Geen stank, geen alzheimers (of de gastheer van andere gezondheidsproblemen die met ontzettende deodoranten komen. Maar het was niet genoeg in de zomerhitte. Zodra het koud wordt, zal het weer koken. Dit is een duidelijke gel zoals afwerking / droog Het werkte zeker niet voor mij. Het lukte goed, maar deed me niets voor de helft van de dag dat ik wist dat het stopte met werken. Ik doe niets aan, net een normale dag om het huis in de winter. in de kant), ik zal helaas niet herbestellen. Ik heb veel natuurlijke deodorants geprobeerd, maar dit werkt eigenlijk! Ik heb dit meerdere malen besteld. Ik hou van de andere sticker deos van mijn gezicht kussen, maar deze ruikt ook leuk! Vlek geen zwarte kleding aan.

Ik woon in een kleine landelijke stad met beperkte verscheidenheid en winkelen keuzes, dus ik heb nog nooit van dit product gehoord. Dus, als ik online op het web winkelt, nadat ik mijn bestelling heb geplaatst voor wat ik wil kopen, kijk ik altijd naar nieuwe, verschillende producten die ik kan proberen, dat de bepaalde verkoper die ik aan het kopen aanbiedt. Ik kwam tegen deze en besliste het eens te proberen. Ik vind het erg leuk. Het gaat goed, glijdt netjes op mijn huid, is niet vettig of nat, heeft een mooie geur die niet lang duren zodat het niet in strijd is met mijn parfum, en het doet een goed werk als deodorant. Het is een leuk product, een goed product, en ik zal het opnieuw kopen. Ik hou van alle kus mijn gezicht deodorant. En ze zijn aluminiumvrij! En het beste van alles doet mijn huid niet na het scheren. Ik hou ook van de geur!

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

Enige nadeel is dat ik het wit moet wegvagen voordat ik me aankleed. Ik ben onlangs begonnen met het proberen van aluminiumvrije / meer natuurlijke deodorant opties. Hoewel ik het maar een paar dagen heb gebruikt, is het mijn favoriet tot nu toe. Eenvoudige applicatie, absoluut geweldige geur en lijkt het zweet te ruiken door een hele werkdag. Mijn enige downside-core is het is een zachte formule en kan smelten zodra de zomer in volle gang komt. Ruikt goed. Goed voor mijn gevoelige huid, het ruikt lekker en beschermt tegen lichaam oder. Niet gebruiken wanneer u werkzaam bent. Ik verkies de pachouli-geur, maar omdat het niet meer op voorraad is, vestig ik me voor deze geur. Ik denk niet dat deze geur ook de geur behandelt. Duurde slechts een paar uur. Een adaptogenic elixer om gezonde systemen te behouden voor superieure staat van helderheid, geheugen, creativiteit, meer.

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorant

Het is mijn favoriete natuurlijke deodoranttruc. Ze is zeer gepassioneerd over het delen van eenvoudig en. Poeder richt zich ook op specifieke lichaamsdelen, zoals oksels en voeten. Ik controleerde al mijn cosmetica en lichaamsproducten ook tegen de milieuwerkgroep en probeer niets te gebruiken van een classificatie van 3. Thaise etherische limoenolie heeft een frisse, verkwikkende geur en het is bekend dat de kruidige salie helpt om ontstekingen te verminderen en bacteriële infecties te voorkomen infectie,. Blijf fris en voel je zelfverzekerd met onze gecertificeerde eerlijke handel, aluminiumvrij, alle natuurlijke ingrediënten. Toen we aan onze reis begonnen, wisten we dat we een product wilden maken dat gezondheid en welzijn op een veel dieper niveau ondersteunde dan wat we op de markt konden vinden. Ik zou aanraden waterige 2% bhas of 7-10% ahas te testen: sterk genoeg voor serieus dagelijks gebruik, maar niet voor afpelsterkte. Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g) Rijk aan vitamine E, eiwitten en essentiële vetzuren, arganolie is een echte superheld voor je huid.

Review: Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Cucumber Green Tea, 2.48 oz (70 g)

 Ongeschoren putten – experimenteer met de pad-opties, maar overweeg het toevoegen van een zure spray, zoals de keuze van paula's, duidelijke acne body spray om de low-ph liefde rond te verspreiden. Bewaren op een koele plaats of in de koelkast bij temperaturen boven 76 graden f. Ik heb ongeveer 10 natuurlijke deodoranten geprobeerd en dit is de enige die heeft gewerkt voor zowel mijn man als ik. Niet iedereen heeft genoeg gezichtszuur opgeslagen om een ​​totale ineenstorting van de maatschappij te overleven, maar dat is waar mijn langetermijnplan in komt: de super beroemde, betaalbare en werkelijk geweldige stridex-krachtkussens met maximale sterkte, die verkrijgbaar zijn bij ons drogisterijen. Ik ging door vier deodorants voordat ik er een vond die voor me werkte. Ftalaten, slechts een van de vele chemicaliën die legaal in dit ingrediënt zijn verborgen, zijn gekoppeld aan zoveel gezondheidsproblemen. Dat wil niet zeggen dat elk zuur voor iedereen zal werken. Tran legt uit dat ze naar het lichaam als geheel heeft gekeken om een ​​product te formuleren dat deze zorgen kan wegnemen.

Wanneer uw producten opraken, kiest u ervoor om niet-toxische producten te kopen. Dove schoonheid afwerking, met vitamine E, geeft je geweldige okseldarm zorg die de huid verzorgt. (Zie ook: Wat er gebeurde toen ik een okselontgifting probeerde) heb realistische verwachtingen. Wat ik als een frisse en bloemige geur vind die niet ziekelijk overweldigend is. Ik heb vrijwel elk product in elke schoonheidscategorie gebruikt. Zodra ik eroverheen was om het met mijn handen aan te brengen, ruikt het geweldig, nooit ruik je en ben ik door mijn moeilijkste workouts heengegaan! Krijg toegang tot uw medische dossier, uw gepersonaliseerde gezondheidstool binnen handbereik! De formule is ontworpen om niet alleen geur en nattigheid te minimaliseren, maar ook om de huid zelf te helpen beschermen en herstellen tegen scheerbeschadiging. Er zijn twee hoofdtypen putbeschermers: deodorants en anti-transpiranten. De volgende was een brouwsel dat ik vond via pinterest. Kan niet geloven dat ik met de sterke (maar prachtige) geur absoluut geen irritatie heb. De volgende keer gebruik ik de volle kokosnootmelk. Het is de deodorant van perfecte grootte en gemakkelijk overal te gebruiken. Verrijkt met zachte reinigende ricinusolie, onze formule-lathers.

Daarom is het een enorme teleurstelling voor de consumenten. Ik ben een erg bezopen persoon en ik heb met succes usin pit paste in sensitive gebruikt. Schmidt was de allereerste natuurlijke deodorant waar ik verliefd op werd, en ik gebruik het nog steeds tot op de dag van vandaag. Maar wees gewaarschuwd: dit doen direct nadat je je oksels hebt geschoren, kan pijnlijk zijn en irritatie veroorzaken. Wacht dus een beetje nadat je je hebt geschoren om deze deodorantoplossing te proberen. Hoewel we eraan werken om ervoor te zorgen dat productinformatie juist is, kunnen fabrikanten bij gelegenheid hun ingrediëntenlijst, claims in verband met hun producten of andere productinformatie wijzigen. De geuren zijn zeer goed gedaan, licht en vrouwelijk. Van het doorzoeken van online reviews tot het scannen van video-instructies, miljoenen vrouwen zijn op zoek naar de nieuwste vondsten om er op hun best uit te zien en te voelen. Deodorant was niet alleen het product dat vrouwen het meest zelfvertrouwen gaf, maar het was ook een stap in hun ochtendroutine die ze nooit wilden overslaan.

 Ik ging toen op jacht en probeerde 5 tot 6 deodorants en anti-transpiranten in een razernij op zoek naar iets dat werkte.