Goingorganic.nl

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g)

Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g) by Kiss My Face Bad, Schoonheid, Deodorant, Lichaamsverzorging

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.11 kg, 3 x 5.8 x 12.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Lichaamsverzorging, Bath, Beauty, Deodorant, Body Care

Kus mijn gezicht, natuurlijk actief leven deodorant, lavendel, 2. 48 oz (70 g) – klinisch bewezen hele dag bescherming. Dezelfde grote formule. Aluminiumchloorhydraat & parabenvrij. Natuurlijk, effectief, wreedheidsvrij. Fris zijn! Onze natuurlijke formule houdt u de hele dag fris en zelfvertrouwen. Tijd getest botanicals en geur absorberende ingrediënten combineren om u een deodorant die echt werkt. goingorganic.nl De lavendelgeur doet me denken aan een oude dame! De textuur is ok, maar het voelt alsof het nooit droogt. Als u droge onderarm had zou dit hydraterend zijn, maar voor dagelijks gebruik maakt het me vies omdat het nooit droogt. Leuke geur en past gemakkelijk toe zonder strepen. Maar het helpt niet om mijn bocht na een paar uur te houden van douche en applicatie. Toen ik de stok ruikt, is het verpakking, dat ik door de oude damezeep geur afstoot, maar toen ik het had toegepast, was het niet zo geconcentreerd en was het eigenlijk heel aardig. Dit is de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb meegemaakt, je kan het daadwerkelijk een keer per dag zetten en dan rondlopen, zenuwachtig worden of een handgreep vasthouden op een kronkelende treinrit. Alles met stinkende of zorgwekkende dat je doet. Het is geweldig!

Geen stank, geen alzheimers (of de gastheer van andere gezondheidsproblemen die met ontzettende deodoranten komen. Het werkt echt zonder de onderarm te parfumeren.) Ik werk elke dag uit en het houdt in. Smelt goed, maar lees de ingrediënten voor het kopen! Nog beter dan gewone deodoranten, en het doet wel! Ik moest de hele dag meerdere keren herhalen en ik stak nog steeds. Mooie en frisse geur! Ik zal dit product opnieuw kopen. Geen geur van zweet! Ik hou van alle kus mijn gezicht deodorant En ze zijn aluminiumvrij! Het werkt echt goed, vooral als je 's ochtends een nacht toepast. Ik kreeg lichte koorts en pijn in het lichaam omdat het zweet werd ondersteund en etterend. Omdat mijn huid behoorlijk droog was, waren deze ingrediënten perfect om mijn huid gehydrateerd te houden! Het is de bedoeling dat je een of twee eetlepels van de zouten in je warme badwater oplost en 15 tot 20 minuten laat weken. (Dus als je irritatie van andere producten krijgt, moet je deze proberen! De centra voor ziektebestrijding waarschuwen vrouwen die werken in instellingen voor gezondheidszorg, uitvaartcentra en, ja, salons om op hun hoede te zijn voor blootstelling tijdens de zwangerschap. En niet alleen werk je ze in je hoofdhuid en eindig je met ze helemaal over je lichaam in de douche; je inhaleert ook de douchestoom die je ermee toegediend hebt.

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorant, Lichaamsverzorging

Creëer je perfecte huidverzorgingsprogramma natuurlijk bij aubrey. Kocht ook een nagellak (die meestal super toxisch is), maar heb het nog niet geprobeerd. Vind deze natuurlijke en organische lichaamsverzorgingsproducten (en nog veel meer! Zelfs acne heeft een waardige vijand ontmoet in het salicylzuur in zwarte wilgenschors, een sleutelelement in zuiver botanisch helder cellulair reparatieserum. Geen funky geuren die de geur verdoezelen! Liefde bij de eerste aanraking exfoliëren luna zaligheid kamille geïnfundeerd organisch suiker lichaam scrub betekent geen droge, schilferige huid meer. Als ik naar een salon ging voor een manicure of pedicure, zou ik mijn eigen fles meenemen. Ik hou van de gevoede schoonheidgeur, het is licht, vrouwelijk en fris. Kijk terug naar de laatste honderd jaar van zonnewering, van de bescheiden badpakken uit de jaren 1910 tot gletsjercrème, de eerste spf-crème in de jaren dertig, tot de kleurrijke zinkoxide-formules uit de jaren tachtig. Ze gaan ook in meer detail en geven je de chemicaliën die verantwoordelijk zijn voor hun respectieve scores, samen met alternatieve producten met lagere scores. Er zijn natuurlijke ingrediënten die je lichaam als giftig ervaart. Ik gooide het weg nadat ik het twee weken had gebruikt. Ftalaten, slechts een van de vele chemicaliën die legaal in dit ingrediënt zijn verborgen, zijn gekoppeld aan zoveel gezondheidsproblemen.

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g): Bad, Schoonheid, Deodorant, Lichaamsverzorging

Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g)

Minerale sunblock daarentegen kalmeert de huid in plaats van deze te irriteren, gaat door totdat je hem wast of afzweet, en draagt ​​niet bij aan je giftige lading. Een gezonde huid hebben heeft veel te maken met gezond eten, veel water drinken en regelmatig trainen. Alle producten die niet in hun database worden gevonden, kunnen ter beoordeling worden ingediend. U kunt deze sleutel gebruiken om dit probleem zelf op te lossen. De laatste is bijvoorbeeld een unieke kruising tussen reinigingsolie en reinigende balsem voor het verwijderen van make-up op een kalmerende, niet-vette manier. Hoewel dit product misschien te sterk is voor een zeer gevoelige huid, stoorde het de mijne helemaal niet. (Hier zijn 5 dingen die je lichaamsgeur over je zegt). Nu je weet wat een deodorantcrème is en hoe je hem moet gebruiken, klik je door om een ​​aantal van onze favorieten te bekijken. (Ongelooflijk, zelfs ongeparfumeerde conventionele formules bevatten vaak maskerende geuren). Het verklaart niet echt de geuren op de site. Houd van het feit dat je beautycounter gebruikt. Ik voelde me alsof het een raar residu achterliet, en ik was ervan overtuigd dat ik rook. Waar je echt zult zien dat het contrast in het type bescherming zit. (Stop chronische ontsteking en genees je lichaam van binnenuit met de natuurlijke oplossing in het hele lichaam te genezen! Extra uitsluitingen kunnen van toepassing zijn in de winkel.

Review: Kiss My Face, Natural Active Life Deodorant, Lavender, 2.48 oz (70 g)

 Ik deel graag mijn favoriete glutenvrije recepten, echte voedseltips, natuurlijke wellness, zelfstudielessen, essentiële oliën en manieren om een ​​eenvoudig leven te leiden. En ik voel me beter wetende dat ik geen giftige chemicaliën in mijn kuilen plaats. Ik had de volledige bedoelingen om te koken, maar na mijn Spaanse les werkte ik een beetje later (tot ongeveer 7: 15 uur) en ik keerde terug, gooide een was in en werd gepoept. Net als lotions worden lichaamspoeders onmiddellijk na het afdrogen op probleemgebieden aangebracht. Ik had het gevoel dat deze tint echt mijn poriën aan het schoonmaken was en het was niet irriterend. Schrijver Alice Gregory huldigde begin 2017 de voordelen van volledig natuurlijke soapwalla in: ik kende een man op school die regelmatig heroïne deed en wodka-shots door de endeldarm maakte, maar geen magnetron wilde gebruiken. Hoewel deze maat goed is voor reizen, gebruik ik liever producten met essentiële reinigingsoliën in plaats van pure alcohol. Het vermijden van aluminium is belangrijk omdat het ons ervan weerhoudt te zweten door tijdelijk onze zweetklieren aan te sluiten. Maak je geen zorgen, een normale deodorant zal je nog steeds beter laten ruiken. Daarom zijn al onze producten vrij van e-nummers en onnodig toegevoegde chemicaliën, maar vol met natuurlijke ingrediënten die je huid voeden en hydrateren. Hoewel dit alles misschien angstaanjagend en intimiderend klinkt, is de waarheid dat het meeste van wat je in de winkel ophaalt, volkomen veilig is om te gebruiken terwijl je zwanger bent.

Kies voor vette huid een lichtere olie zoals argan en voor een drogere huid zijn een jojoba en avocado een goede keuze. Ik begon als een gek uit te breken tot ik overging op de reinigingsmelk van tammy fenders. Als u zweet onder controle wilt houden, is zuur niet de oplossing waarnaar u op zoek bent. Let op, ik heb een voorbeeld van het product van Dove ontvangen ter beoordeling. Twee twittergebruikers, die naamloos zullen worden genoemd omwille van hun vermeldingen, meldden succesvol met cult-skin care-klassiekers pixi glow tonic en zelfs biologique recherche's luxe lotion p50 om geur en ingegroeide haartjes te doden nadat de producten niet op hun gezicht werkten. Gemaakt van alleen natuurlijke, eenvoudige en niet-toxische ingrediënten, onze lijn van natuurlijke huidverzorging en biologische schoonheidsproducten complementeren een gezonde levensstijl van top tot teen, inclusief natuurlijke zepen, body butters, natuurlijke lippenbalsems, badzout en natuurlijke deodorants. Maar mijn meest favoriete product op dit moment is Pure Haven Essentials Master Blaster. De textuur is een heldere, laag schuimende gel, maar het droogt helemaal niet. Onlangs overgeschakeld naar deodorants met wortels en gevonden en laten ze me vrij, zelfs na lange uithoudings workouts waar ik door mijn shirt zweet! Het voegt wat vocht toe en verheldert mijn huid terwijl ik mijn huid ook klaarmaak voor de oogcrème en vochtinbrengende crème om te volgen! Dus, zoals te verwachten is, vragen mijn vrienden en collega's me altijd wat mijn kijk op natuurlijke schoonheid is.

 Richtingen zijn rechtstreeks van toepassing op de onderarm en kijken toe hoe uw okselgeur gedurende de rest van de dag verdwijnt.