Goingorganic.nl

Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml)

Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml) by Kiss My Face Bad, Schoonheid, Body Lotion, Lichaamsverzorging

€ 6,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 6,50
Inhoud: 0.52 kg, 4.8 x 9.4 x 19.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Body Lotion, Lichaamsverzorging, Bath, Beauty, Body Lotion, Body Care

Kus mijn gezicht, rijke kus, 2 in 1 diepe vochtinbrengende lotion, vitamine a & e, 16 fl oz (473 ml) – natuurlijk voedende antioxidanten. 2 In 1 hydrateren en herstellen. Geen parabenenftalaten. Natuurlijk effectief. Wreedheid-vrij. Onze herstellende formule heeft natuurlijk voedende antioxidanten zoals druivenzaadolie en vitaminen a & e. Een kus is alles wat nodig is om je huid een boost te geven. We kussen met doel! Al meer dan 30 jaar hebben we obsessief gepassioneerd om u van nature effectieve producten te geven met een gezond respect voor onze broze planeet. Bob & steve.

Oprichters & hoofdkusers. goingorganic.nl Hou van deze moisturizer is geweldig! Lichte geur niet vet en het is glutenvrij! Licht, mooi, verfrissend, ik heb altijd geliefd om mijn gezicht te kussen. Deze lotion heeft een soepele textuur en gaat nogal dikke, dus het is perfect om direct uit de douche te komen als je huid nog steeds vochtig is. Opmerking: het bevat geur, maar het is erg licht. Ik ben extreem gevoelig voor geur en meestal gebruikt helemaal niets, maar dit is eigenlijk mild genoeg voor mij. Het is geen zoete geur, precies en zeker niet parfumachtig. Als u geur vrij wilt, probeer obsessief natuurlijke lotion door mijn gezicht te kussen. Ik vind het leuk! Probeer het voor de eerste keer uit en we vinden het echt leuk. Het duurt een tijdje. De geur zou een beetje beter kunnen zijn. Lichte geur, absorbeert gemakkelijk, hou ervan, geweldige allround lotion voor ledematen en voeten en handen.

Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion, Lichaamsverzorging

Dik, maar wrijf makkelijk in. Dit is een prachtige, rijke hand / body lotion – met een aangename lichte geur en geen vettig gevoel! Soaks in snel en echt verrijkt de huid. De hele dag blijft! Ik ben op mijn 4e of 5e fles en ben van plan om het voor vele jaren te gebruiken! Niet vettig, verdwijnt in de huid, super hydraterend zonder stinkende extreem girly. Deze lotion is eerst een beetje kleverig maar ik gebruik het op mijn gezicht en lichaam. En kan voelen dat het de hele dag op een niet vettige manier effecten is. Ik bestel het opnieuw! Dit is de beste lotion die ik ooit heb gebruikt. Het ruikt goed en hydrateert de hele dag.

Veel organische ingrediënten, geurvrij, ik hou echt van deze moisturizer. Maar voor de winterhuid denk ik dat ik iets zwaarder nodig heb. Aanbevolen niettemin! Goede moisturizer, mooi en dik, wat goed is op mijn super droge huid. Houd mijn benen vochtig de hele dag, wat goed is. Gewoon niet zo enthousiast over de geur ervan, maar ik ben er nu aan gewend. Deze crème tinkt, waarschijnlijk door de vitamine a daarin. Voor droge winterhuid is deze crème uitstekend. Gebruik het 's nachts als het je gezicht rood maakt. Dat is een goed teken van een verbeterde omloop. Uitstekend voor handen. Zacht in. Zeer goede lotion, mooie geur, maar een beetje dik. Het is zo rijk en maakt de huid zacht. Ik hou van kus mijn gezicht en deze lotion teleurstelt niet.

Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion, Lichaamsverzorging

Lichtgewicht, lichte geur die niet te overweldigend is en snel inkomt. Ik gebruik het elke dag en gebruik het ook op mijn kinderen. Onze familie is een fan! Ik heb me echt geholpen met mijn droge huid, ik gebruik het net na de douche voordat ik naar bed ga en wakker worden tot zachte huid, snel absorberen. Ook als de geur, het is heel zacht, herinnert me aan leliebloem. Zoals geschreven in de titel – dit is oké. Het voelt een beetje kleveriger dan de honing calendula versie van kus mijn gezicht en ik verkies de honing calendula meer te ruiken (deze heeft gewoon een gewone creme geur ?. De delicate geuren van onze bad- en lichaamsproducten zorgen ervoor dat u zich verfrist voelt.

We moedigen u aan om verschillende producten te proberen en u kunt altijd onze vriendelijke medewerkers om aanbevelingen vragen. Het doucheschuim van dit vertrouwde merk is lichtgewicht en laat ons piepend schoon aanvoelen. Zo niet, dan stop ik met het kopen van dit product en keer ik terug naar Vicky's geheim, waar ze niet beknibbelen op de geur in hun producten. Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml) Dit is een methode die zeer wordt onderschreven door de mooie charlotte cho. De datum waarop dit beleid voor het laatst is herzien, wordt boven aan de pagina geïdentificeerd en de voorwaarden van dit beleid zijn vanaf die datum van kracht. Voeg je favoriete geuren toe en het is een match made in heaven. Saks vijfde laan bij de 5e winkels, saksoff5th. Zijn ze stralend, zacht en gezond – onze handen werken hard.

Review: Kiss My Face, Rich Kiss, 2 In 1 Deep Moisturizing Lotion, Vitamin A & E, 16 fl oz (473 ml)

Met lacura-cacaoboterlotion hydrateert het om de droge huid te helpen de natuurlijke glans te onthullen. Slaaphygiëne – dat is zelfs echt – ja, het is echt! Het maakt niet uit in welk soort klimaat ze leven, hun huid kan gemakkelijk droog en geïrriteerd raken, soms zelfs van binnen. Veel van deze lotions zijn doordrenkt met plantaardige en oliën die helpen bij het rehydrateren van de huid. Gecertificeerde biologische kamille, echinacea en groene thee-extracten kalmeren en beschermen, terwijl jojoba-, sesam- en avocado-oliën zorgen voor onmiddellijke hydratatie, waardoor de huid zijdezacht en zacht aanvoelt. Als je overslaat op het hydrateren van je huid, mis je zoveel! Misschien wilt u een flesje bodylotion in de keuken voor uw handen bewaren na het afwassen of in de badkamer na een snelle wasbeurt. U kunt het reguliere type krijgen of op zoek gaan naar een verzorgende lotion als u extra droge handen of huidgebieden ontwikkelt die niet reageren op de reguliere bodylotion. Het kostte me een tijdje om eraan te wennen, maar nu voel ik me rot als ik niet genoeg water drink.

Dit beleid is van toepassing op informatie die we via de site en via e-mail, tekst of andere elektronische berichten tussen u en ons kunnen verzamelen. Als u jonger bent dan 13 jaar, moet u geen aankoop doen, registreren of persoonlijke informatie aan ons verstrekken. Afschilfering is ongelooflijk belangrijk, ik adviseer om eens per week te beginnen met een exfoliatiebehandeling, geleidelijk aan tot 2-3 keer. Het tweede type exfoliatie dat ik probeerde, was handmatige exfoliatie met een Koreaans washandje. Om uit deze carrousel te navigeren, gebruikt u de sneltoets om de volgende of vorige kop te selecteren. Op de fles stond dat het enige tijd zou kosten om kleur te zien en ik zag rond de tweede dag een bruine kleur verschijnen. Kopari kokosnotenslijm scrubare opgehangen in een kussen van bijenwas en kokosolie dat blijft hangen en de huid de hele dag soepel en buigzaam houdt. Je weet hoe de meeste exfoliators en poetsmiddelen tijdens het aanbrengen overal in het bad verspreid terechtkomen, waardoor het glad en gevaarlijk blijft. Met dit product, geen druppel in het bad. Niet-leden ontvangen korting op de normale prijs. Als het gaat om het nastreven van een vlekkeloze huid, wenden we ons vaak tot Zuid-Korea voor de nieuwste innovaties op het gebied van schoonheid en huidverzorging.

 In geen geval zal de totale aansprakelijkheid van paula's keuze, hetzij in contract, garantie, onrechtmatige daad (met inbegrip van nalatigheid, hetzij actief, passief of toegerekend), productaansprakelijkheid, risicoaansprakelijkheid of andere theorie, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de site of de inhoud daarop ligt meer dan honderd dollar ($ 100, 5 sterren rating is te wijten aan het feit dat de fles niet geschikt was om als een geschenk te geven en daarom een ​​verspilling van geld was. Dus het was geen goede aankoop naar mijn mening. Geïnfundeerd met sheaboter en ons exclusieve dagelijkse vochtcomplex, bevat onze verbeterde lotion meer van wat de huid liefheeft, waardoor het ongelooflijk zacht, soepel en gevoed aanvoelt. Onze volledig natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten worden uitsluitend gemaakt met de schoonste ingrediënten om u heen, zodat u er op de best mogelijke manier beter uitziet en zich beter voelt. Bruisend kubus koud en sinus bad $ 10. Overtuig me dat je daar een zaadje hebt, en ik ben bereid om wonderen te verwachten. In een webserverlogboek kan bijvoorbeeld de zoekterm worden vastgelegd die u hebt gebruikt en die u naar onze site heeft geleid.

 We verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 13 jaar.