Goingorganic.nl

Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g)

Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g) by Kiss My Face Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

€ 3,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g)
Prijs: € 3,90
Inhoud: 0.14 kg, 19.3 x 5.6 x 4.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Xylitol Oral Care, Toothpaste

Kus mijn gezicht, whitening, anticavity fluoride tandpasta, cool mint gel, 4. 5 oz (127. 6 g) – ademstralen versheid. Bleekt. Verwijdert plaque. Met xylitol. 32% meer gratis. Dezelfde grote formule. Antioxidant verdedigers: Ijsland mos extract. Theeboomolie. Geformuleerd met: geen sls. Geen kunstmatige smaken. Geen kunstmatige zoetstoffen.

Geen kunstmatige kleuren. Niet getest op dieren. Geen dierlijke ingrediënten. Gebruikt hulpmiddelen bij het voorkomen van. Tandholtes. Plaque- en tartaaropbouw. Borstelen met whitening anticavity fluoride gel helpt om: holtes te voorkomen. Tanden witten. Verwijder plakplaat. Voorkom tartaropbouw.

Houd je mond gezond en voel je fris met de meest vertrouwde ingrediënten van de natuur: theeboomolie. Aloë Vera. IJsse mos. Xylitol. Silica. Pepermunt. Hey kusjes, geef ons een glimlach! Welkom bij de schokkend goede smaak, en frisse ademblasting tandpasta's van mijn gezicht. Uw mond zal u bedanken voor het gebruik van deze verbazingwekkende effectieve combinatie van natuurlijke ingrediënten en antioxidant verdedigers. Wacht, er is meer om over te lachen. We oefenen ook goede hygiëne op het planeetiveau en zijn altijd wreed vrij.

Een kus is alles wat het nodig heeft. Begin met kussen vandaag. Bob & steve. Stichters & hoofdborstels. goingorganic.nl Ive heeft het al jaren gebruikt, grotendeels omdat het goed smaakt en er geen sls in de ingrediënten is. Ik hou van deze tandpasta. Het is veganistisch, schuimt niet te veel op en heeft een goede minty smaak. En ik voel dat het mijn tanden geleidelijk gewit heeft gekregen. Dus ik zou het zeker aanraden. Toen ik deze tandpasta bestelde, dacht ik dat het de pasta was, geen gel, maar helaas, webshop verkoopt de pasta niet. Ik vind in het algemeen dat de pasta's schoon beter dan de gels schoonmaken. Ik zou dit product niet aanraden. Dit is mijn tweede keer dat ik deze tandpasta bestel, het maakt veel tanden gelukkig, wit en het is fris. Veganistisch en smaakt geweldig! Geweldig, dit tandheelkundige zorgproduct heeft een goede smaak en bevat de flouride tandenbehoefte.

Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Het schuimt ook niet zo veel op dat je moet stoppen met poetsen, zodat je veel kunt poetsen! Makkelijk te gebruiken! Verfrissend! Ok maar niet rooster. Ik vind de formule te dun. ik ben op zoek naar wreedheidsschuimende tandpasta en deze heeft me niet gewerkt, mijn tanden kregen geen whiter na gebruik van de hele buis, hoewel ik niet veel of kleurrijke producten eet of drinken. Wat ik vond was de smaak en het verfrissende effect, ik heb er echt van genoten. Het opsommen is een mooie tandpasta, maar helaas wordt het niet wit, dus ik zal het niet opnieuw kopen. Geen effect, zijn gebruikt voor 2 maanden en minstens een keer per dag. Als gevolg van de vele orale en gezondheidsvoordelen die samenhangen met deze van nature voorkomende suikeralcohol, is het geen verrassing dat gezondheidsbewuste merken xylitol gebruiken om de effectiviteit van hun producten te vergroten. Als u de voorkeur geeft aan een zachtere smaak, raden we u aan om colgate-gevoelige tandpasta eens te vergeten te repareren en te repareren. Trisha o'hehir, rdh sprak over een vrij nieuwe manier waarop xylitol tijdens een recente tandheelkundige conferentie infectieziekten in de mond en de luchtwegen vermindert.

Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Xylitol Mondverzorging, Tandpasta

Het internationale tijdschrift voor tuberculose en longaandoeningen. Studies tonen aan dat een slechte mondgezondheid een over het hoofd gezien risicofactor kan zijn voor veel chronische ziekten. Dezelfde onderzoekers stellen ook dat het risico op het krijgen van mondkanker bijna vijf keer stijgt voor gebruikers van alcoholhoudende mondwater die niet roken of drinken (met een hogere mate van toename voor degenen die dat wel doen). Louis Siegelman, een tandarts en tandarts-anesthesist, is adjunct-directeur van het residentieprogramma tandheelkundige anesthesiologie in het medisch centrum lutheran en klinisch assistent-professor aan het nyu-college voor tandheelkunde. Samen erkenden ze dat de meeste mensen geen idee hebben wat de producten zijn die ze elke dag gebruiken. Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g) De tandpasta-formule bevat eetbare ingrediënten. Mutans-kolonies waren gevoeliger voor de xylitol / chloorhexidine-oplossing. Gingivalis gebruikte een versie van het lipide, een molecuul dat de activering van de immuunrespons van de gastheer blokkeerde, zodat de bacteriën in tandvleesaandoeningen vrij rond kunnen zwerven. Er zijn zelfs meer dan 600 verschillende soorten bacteriën in de mond en onderzoekers hebben er net een meer ontdekt.

Review: Kiss My Face, Whitening, Anticavity Fluoride Toothpaste, Cool Mint Gel, 4.5 oz (127.6 g)

De meeste van mijn tanden waren geboord en vervuld in mijn jeugd en jonge volwassenheid. K, suikeralcoholen, cariësincidentie en remineralisatie van cariëslaesies: een literatuuroverzicht, internationaal tijdschrift voor tandheelkunde, 2010. Welke oplossingen hebben we te bieden- fluoride, desensibiliserende middelen in tandpasta en vernissen bieden alleen hulp bij het gebruik van pleisters. Ik gebruik driemaal per dag na het poetsen drones. Werkgevers hoopten dat deze gedwongen hygiëne de productiviteit zou verhogen aangezien werknemers geen werk zouden missen als gevolg van tandinfecties. De zuren lossen mineralen op in het tandglazuur. Hier is een bericht waarin wordt uitgelegd wat olie trekken is en hoe het moet.

 Als xylitol niet als eerste ingrediënt op het etiket van een product wordt vermeld, is de kans groot dat het product ook sorbitol, mannitol en misschien aspartaam ​​bevat. Het is triest wanneer mensen wakker worden met zorgen voor dieren enz. Ik ben nieuw in het gebruik van xylitol, maar het lijkt veilig en ziet er zelfs veelbelovend uit voor caviteitspreventie. Ongeveer een derde van de xylitol die wordt geconsumeerd, wordt in de lever opgenomen. Babytand uitgeschakeld: neem contact op met uw pediatrische tandarts. Veel van deze latere borstels waren verpakt in glazen of plastic buizen die de borstels hygiënisch hielden tot na aanschaf. Tom's of maine heeft dezelfde actieve ingrediënten als sensodyne, dus de waarschuwing kan slechts een voorzorgsmaatregel zijn. Blijkbaar werd het getest in denemarken en bleek het vele keren de toegestane hoeveelheid gevaarlijk te bevatten (ik wou dat ik me kon herinneren wat). Veiligheidsevaluatie van plaatselijke toepassingen van ethanol op de huid en in de mondholte. Door xylitol toe te voegen aan tandvlees en tandheelkundige producten kan een orale omgeving ontstaan ​​waar schadelijke bacteriën niet kunnen groeien. Soms heb ik zelfs gewoon zout water gebruikt.

 Wat een wittende tandpasta kan doen, is vlekken op het oppervlak verwijderen van voedsel zoals koffie en rode wijn door het percentage schuurmiddelen te verhogen. Wanneer u een tandpasta met een gevoeligheid gebruikt, helpt dit om deze kanalen te blokkeren, zodat pijn niet naar de zenuw wordt gestuurd, waardoor u overgevoelig wordt. Blijkt, het is ook zorgelijk voor veel tandartsen. De nieuwe technologie, ontwikkeld op King's College of London, maakt gebruik van een laser (Raman-spectroscopie) om lichte patronen op een tand te creëren. Het verband tussen hart- en vaatziekten en tandplak is goed vastgesteld. Het is een beetje dikker dan de meeste andere tandpasta's die ik heb geprobeerd, en ik moet iets meer moeite doen om het uit de tube te persen. Permanente tanden verschijnen rond de leeftijd van 6, te beginnen met de eerste kiezen en onderste centrale snijtanden.