Goingorganic.nl: Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) by Bell Plantation

PB2 Powdered Peanut Butter Bell Plantation

€ 3,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g)
Inhoud: 0.23 kg, 14.7 x 7.4 x 7.4 cm
Categorieën: Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Turmeric Root, 1.41 oz (40 g) by Frontier Natural Products

Bell plantage, pb2, pindakaas, 6. 5 oz (184 g) – geen additieven. Geheel natuurlijk. Gmo gratis gecertificeerd-greenstar. 85% minder vetcalorieën dan traditionele pindakaas. Een kosherproduct. Gecertificeerd Glutenvrij. Geniet van het geheim van pb2. Uitstekende kwaliteit pinda's worden eerst langzaam geroosterd en vervolgens gedrukt om 85% vet en olie te verwijderen. Het resultaat is een prachtig natuurlijke geroosterde pindakaas die heerlijk rijk is aan smaak, makkelijk te genieten en heerlijk gezond. mironon Dit is gewoon geweldig. Meng wat met cacao poeder in sommige Griekse yoghurt / cottage cheese, voeg Stevia toe en het smaakt als een Pindakaasboter Cheesecake.

Maar uiterst gezond. Ik ben verliefd), dit is een fantastisch alternatief als je van je pindakaas houdt, maar wil niet meer vet en calorieën. Geweldige smaak en goede eiwitgehalte, maar is ook vrij hoog in prijs. Voor iets dergelijks zonder de toegevoegde suiker en zout, kunt u proberen het goedkopere eiwit plus pindakaam, dat even goed is. U kunt het af en toe wel! Ik heb in mijn muffins opgenomen en ze hadden een heerlijke pb smaak! Zag dit vermeld in voedingsactie nieuwsbrief en wist dat ik moest proberen. Ik heb dit voor twee weken gehad en zal meer bestellen, het is makkelijk te mengen (doe het niet door het poeder! En zo lekker op broodjes, appelschijfjes of rechtstreeks uit de menglepel (mijn gewenste methode!) Een fractie van de calorieën en vet van echte pb, dit is een droom die uitkomt voor diëtisten en gezonde eters. Liefde, liefde, liefde, hoewel het een beetje duur is. Het is de moeite waard! Ik hou er absoluut van dat ik die smaak van pindakaas kan krijgen wanneer ik dit aan mijn smoothies toevoegen, maar weet dat de calorieën veel lager zijn!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Davidsons Tea, Organic, Gunpowder Green Tea, 1 lb

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g): Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

 Geweldige spullen, zal zeker weer bestellen, dit is een uitstekend idee voor de calorie bewuste. De textuur wanneer gemengd met water is vrij vergelijkbaar met de gewone pindakaas, minus de olieachtigheid. Als u het vet opneemt, verwijdert u wat pindakaasachtige smaak, dus dit is niet precies zoals gewone pindakaas. Ik zal het wel als een mooie manier om pindakaas met hoge calorie te vermijden en nog steeds iets soortgelijk eten. Mooi, maar je moet het onmiddellijk mengen voordat je het eet. je kan het niet mengen en in de frige zetten, het wordt raar. Dus maak het onmiddellijk voordat je het eet. Ik ben een verslaafde pindakaas. Dit product is een god-send. Geweldige smaak zonder al het vet. Werkt goed als een plaatsvervanger voor pindakaas in mijn schudden en havermout! Veel gezonder dan gewone pb! Ik was helemaal geschokt over hoeveel ik van dit hield. Ik maakte er een paar na, nadat ik het had ontvangen en het net uit de lepel probeerde! Het is echt goed en voldoet aan mijn behoefte aan pindakaas! Ik ben op gewichtsbewakers en het is slechts 1,5 punten per portie!

Dat kan je niet verslaan! Ik zal het zeker weer kopen. Dit is het beste product dat ik al lang gekocht heb! Ik gebruik het soms in plaats van meel en vaak in plaats van gewone pb! Maar ik zou het hebben gehad zonder suiker en een beetje meer zout! Hou ervan, bedankt zoveel veel! Vijf sterren *, ik gebruik het in mijn eiwit shakes en hoewel het makkelijker is dan gewone pindakaas, vond ik de smaak een beetje zwak. De smaak is goed. Het is zout, maar niet zo lief. Maar het bevat nog steeds suiker, wat betekent dat het niet zo veel gezond is. Ik vond dit leuk, maar ik ga niet omzetten vanwege suiker. Ik was sceptisch toen ik dit in de post kreeg (aanbevolen van een gewichtsverliesgroep waar ik mee ben), maar wauw! Zo makkelijk te sprinkelen in een eiwit smoothie, meng wat met water en doe de groenten in.

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g): Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Ik heb het zelfs op een banaan gesprongen! Het is zo lekker! Ik ben blij dat ik 4 van deze bestelde (2 choc / pb, 2 pb) omdat mijn zus 2 van hen had! Ha! Ook de containers zijn groot! Zeker de moeite waard meer dan het kost! Ik hou van pindakaas. Mijn droom is om alle pindakaas in de wereld te eten zonder vet te krijgen! Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) Nou, deze droom is bijna waar sinds ik dit product heb geprobeerd.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Whole Juniper Berries, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products

Review: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g)

 Ik voeg gewoon 2 eetlepels poeder toe met een paar druppels water en het wordt een romige textuur. Of met andere woorden-zeer dikke pindakaas die lekker smaakt! Ik ga nu de chocoladeversie bestellen en een andere gewone pb2. Geweldige vervanging voor pindakaas. Je zult niet eens de vetheid van echt pb missen. Echt hoe ik de consistentie van het eindproduct kon aanpassen. Wil je het plakkeren? Voeg minder water toe! Wil je het vloeibaar maken? Voeg maar een paar druppels h2o toe!

Gemakkelijk te bereiden en een genot om te genieten, heerlijk en ik beveel dit product sterk aan. Wees voorzichtig om niet te veel water toe te voegen. De smaak is niet hetzelfde als een echte pb, maar het is goed en het is makkelijker om in taart te zetten. Dit levert het knelpunt alleen op als je je eigen fijngehakte pinda's toevoegt. Samenvatting terwijl natuurlijke pindakaas een goede bron van vitamine e is, is pb2 waarschijnlijk geen belangrijke bron van deze belangrijke antioxidant. Natuurlijke currybouillon en kruidenblokjes van edward en zonen – met deze snelle en handige blokjes van edward en zonen, heb je curry in een haast gemaakt tot in de perfectie elke keer! Dat komt omdat we het lage natriumgehalte waarderen, de vezel die wordt toegevoegd door het vlas, en over het algemeen ok zijn met xylitol. Organische veganistische karamelsaus van daddame – wat ga je doen met je date lady organische karamelsaus – om te beginnen kun je het op je favoriete veganistische ijs, cheesecake of andere desserts lepelen, maar dat is nog maar het begin.

Serveer in kleine kommen, met hete saus en tortillachips, zoals gewenst. Niet alleen heeft de pindakaas van gekke richard de beste smaak en textuur van een andere variëteit op de markt, maar de ingrediëntenlijst kan niet kloppen. Als je brood, pannenkoeken of wafels gaat bakken, voeg dan wat biologisch pbfit-poeder toe om een ​​geweldige smaak van pindakaas te creëren. We zijn enthousiast over onze organische pbfit omdat het iets is dat we jaren wilden maken voordat we in staat waren om te doen. Dit is degene die een verlangen naar romige pindakaas bevredigt zonder alle vettige olie. Ik dacht altijd dat ik het zo goed had met het dippen van mijn dagelijkse appel in pindakaas, totdat ik er punten voor bedacht. Hoewel de vroege introductie van pinda's en pindakaas in het dieet van uw baby gunstig kan zijn, kunnen ze verstikkingsgevaar voor baby's zijn. Ik hoorde over pb2 toen ik aan een eiwitshake dieet begon. Dus als je elke dag snacken op pindakaas om je pindakaas hunkeren naar voldoen, ga je gang en probeer dit. Consumptie van pb2 in plaats van volle pindakaas kan een gemiste kans zijn om meer enkelvoudig onverzadigde vetten aan uw dieet toe te voegen.

Ik bestelde ook de chocolade die ook goed is (geen sterke chocoladeachtige smaak, meer een vleugje cacao), maar mijn favoriet is nog steeds de gewone pb2. Vergeet niet dat je de volgende keer een junior broodje gaat maken of wat eiwitrijke snacks wilt. Nu, een eiwit shake ermee – ik moet het nog proberen.